Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:47:12
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mogoče mi pa manjka en šoping? ma to vsakemu manjka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:51:27
|
|
|
|
eelyy
|
evo tian je popacal bano in piškotek majuška;na fb sem,ampak pod fantovo ime......lahko mi pošlješ na zs pa te dodam. lahko se dobiva pred 11h pred knjižnico.....mi imamo svetlo modrega(hauck track jaguar...tud trikolesnika)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:52:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi smo tut spali zanič. Se je na eno uro zbujal. Sumim, da ga je prebava matrala, ker se včeraj popoldne ni pokakal, mu je šele prejle uspelo, čeprav vedno kaka zvečer pa zjutraj okoli sedmih. Pa še malenkost ima povišano temperaturo, no, ob petih zjutraj je bila 38, prejle pa sam še 37.3, kar ubistvu ni več povišana temp. Je bilo zadnjič isto tako, da ko se je pokakal, mu je padla temperatura. Zgleda tko reagira, ker sicer je fino razpoložen pa poln energije Bom videla, če jutri ne bo temperature oz. če bo še naprej padala, prideva na plavanje, sicer pa ne. Imam pa jst čudno bulico med pazduho pa joško Me je včeraj začela bolet, ko sem mela čist polne joške, pa me še danes malo boli. Bom počakala še kak dan, če bo kaj razlike, sicer bo treba dohtarju. Upam, da ni nič hujšega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:58:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, sem končno poklicala ginekologinjo glede rezultatov brisa, pa je bil ok Vsaj to je v redu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 10:58:47
|
|
|
|
AKP
|
Mi smo pa po dolgem času super spali, celo celo noč. Je pa ponavadi tako, da par dni spi celo noč, ravno tolko da se jaz navadim na ta luksuz, potem pa kontra udarec in se zopet zbujamo vsaki dve ali pa tri ure. Nike se igra na tleh in moram vsake tolko časa pogledat kje je. Ponavadi jo najdem pod kavčem ali pa pod mizo. Nam pridejo ta mesec naredit na ograjo dodaten steber, da bomo lahko namontirali varnostno ograjico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 11:04:14
|
|
|
|
AKP
|
Papua eni otroci so ful občutljivi če ne kakajo. Večji otroci imajo lahko hude bolečine če so zaprti. Mojega tavečjega je enkrat tako zgrabilo, da smo mislili, da ga slepič boli. So mu dali v bolnici dve svečki, da ja lahko šel kakat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 11:55:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
AKP-verjamem, da zna nekakanje težave povzročit. Naš ima tako redno kakanje (tm nekje 4x na dan), da lahko skoraj na minuto natančno rečem, kdaj bo plenica polna, vsaj za to jutranje in večerno kakanje. Sej, pri nekomu zaprtje pomeni, če ne kaka dan ali dva, pri nas je čudno že,če ni vsaj dvakrat na dan konkretno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:16:57
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Spali za en K, vreme za še večji K...imam pa novo frizuro Zarja končno spi, upam da bo še kr neki časa, ker imam že poln kufr sitnarjenja. Celo noč je trajalo. Jem kosilo, ker grem popoldan s tavečjo mal pohajat in na uro pravljic. Majuška...vidla tvojo mamo zjutrej Pozdravte se vsi bolani!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:33:51
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro,... mi smo spali rečmo sam za pol k. Se zbuja vsako noč med 1 in 2 zjutri, jo ne dojim ker vem da ni lačna,.. pol jo morm pa nazaj uspavat, sm ji začela dajat čaj.. nevem če je to glih najbl pametno ... spimo pa pol vsak dan do 9.30 HB sicer bi se mi zmešalo Maja,leela,dudica, flaška.... vi k že mate enga mulca, kolk časa je bil v sedežu od 9- 18 kg? Maja un maxi cosi je kao nov model sedež rotira za 90 stopinj da ko ga v avto nameščaš ga lohk obrneš h sebi, baje je to ful fajn, in tudi drago tle je grozno vreme, megla in vse neki vlažno,...za bruhat... smo šle vseeno malček ven da je taja zaspala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:39:35
|
|
|
|
Leela
|
Men se zdi, da je bil do treh let notri. Podloga se je malo znucala ampak bo za F. čist OK. Mal bo za pošit. Tisto, da rotira pa jaz nisem čisto nič pogrešala. Še ena stvar več za štimat . ma vreme je čudovito depresivno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:41:37
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Spali za en K, vreme za še večji K...imam pa novo frizuro Zarja končno spi, upam da bo še kr neki časa, ker imam že poln kufr sitnarjenja. Celo noč je trajalo. Jem kosilo, ker grem popoldan s tavečjo mal pohajat in na uro pravljic. Majuška...vidla tvojo mamo zjutrej Pozdravte se vsi bolani! ja pa kaj je tam v tej bistrci!!!! "magla svuda oko vas" sem prej glih z mami govorila, se je pritoževala nad vremenom. a tle pr ns je tak sonček in toplo, kot sredi aprila!!! drgač pa so pri nas tudi nočne žurke, ampak sem se že navadla - sej ni druge no pa lepo se mej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:42:41
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy evo tian je popacal bano in piškotek majuška;na fb sem,ampak pod fantovo ime......lahko mi pošlješ na zs pa te dodam. lahko se dobiva pred 11h pred knjižnico.....mi imamo svetlo modrega(hauck track jaguar...tud trikolesnika) ej mogoče pa sem te vidla danes , tam pr svetilniku???? ja ti bom poslala zs
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:47:09
|
|
|
|
zoja10
|
1... od kadaj je v kamniku svetilnik?? 2... tako vreme kot je te dni zahodno od lj je ponavadi vzhodno tko da ...VZEMTE GA NAZAJ!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:47:09
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 dobro jutro,... mi smo spali rečmo sam za pol k. Se zbuja vsako noč med 1 in 2 zjutri, jo ne dojim ker vem da ni lačna,.. pol jo morm pa nazaj uspavat, sm ji začela dajat čaj.. nevem če je to glih najbl pametno ... spimo pa pol vsak dan do 9.30 HB sicer bi se mi zmešalo Maja,leela,dudica, flaška.... vi k že mate enga mulca, kolk časa je bil v sedežu od 9- 18 kg? Maja un maxi cosi je kao nov model sedež rotira za 90 stopinj da ko ga v avto nameščaš ga lohk obrneš h sebi, baje je to ful fajn, in tudi drago tle je grozno vreme, megla in vse neki vlažno,...za bruhat... smo šle vseeno malček ven da je taja zaspala Jst sm mašo dala noter pri 11 mesecih in je bla do 14 dni nazaj v tobiju. Torej mal čez 3 leta oziroma, ko je imela 18kg je romala v nov sedež in zdej tale tobi prah pobira v garaži. Pri tobiju pazi, ker imaš 2 vrsti materiala. En se ful zmucka in para (ga ima kolegica), naš je pa OK. Eno leto smo ga imeli brez prevleke, potem sem kupla tisto za oblečt. Sem ga pa oprala ene 10x ziher, ker je skoz jedla in packala. Za obrnit tudi jst nisem nič pogrešala. Zdaj zadnje leto sem ji pa spodej pručko dala in je sama zlezla noter. So mi pa pri tobiju fanj tile traki za privezat, ker stojijo gor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:48:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 1... od kadaj je v kamniku svetilnik?? 2... tako vreme kot je te dni zahodno od lj je ponavadi vzhodno tko da ...VZEMTE GA NAZAJ! ja kr imejte ga!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:50:05
|
|
|
|
maja1488
|
Morem it mal kuhinjo spucat, ker pride serviser ob treh (če verjameš v palčke). Je pol aparatov v čudnem delovanju Morda pa kaj seva tle okoli nas. Smo vsi čudni. Kaj je zdaj za Postojno? Jst jutri nebi mogla, ker imam ene obiske napovedane dopoldan. HB, bodo mal Zarjo pestvali.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:50:18
|
|
|
|
zoja10
|
ma si mislim da bi blo fajn uno za rotirat ker mamo nizek avto in se morš pole čez sklanjat,... ah kaj pa vem ... al pa nov avto kupit ma tobija ne bom uzela bom uzela unga besafe (če ne uzamem tanovga maxija) je ene 190eur in zgleda fajn,... sploh pa nevem na kaj morš bit pr sedežih pazljiv...če se na f.... se pač bom...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dan, vreme - pri nas je krasno in jasno. itak smo zunaj. zobje so pošlihtani - baje sem bom zdaj še ponoči svetla. ampak me pa cela goflja boli - prej me ni ampak res komaj čakam, da bo konec leta - tole je od hudiča.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:53:06
|
|
|
|
zoja10
|
maja ,... boljš da prestavmo na drug tedn, bo mogoče kaj več obiska .. mi gremo v petek h T ( ),.... tako da petek zame odpade...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:54:40
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sedeži - še nimam pojma katerega, ker glih te vmesne variante nimamo, ker ga nismo potrebovali. pač nismo imeli avtomobila. verjetno pa bo eden, ki bo ENOSTAVEN, brez kakšnih obračanj levo in desno, tam do 200 eur, pa varen seveda. itak pa nobeden ne nudi 100% varnosti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 12:54:47
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 1... od kadaj je v kamniku svetilnik?? a vidiš, vse to imamo tle pr ns (tko se reče)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:00:34
|
|
|
|
eelyy
|
hehehe sej jst sem pa ful gledala voziček tvoj(temno moder)...sem šla s prijateljco v pekarno po kruh pa domov pol,si se pogovarjala po mob. zakaj me nisi ustavla....sem že hotla rečt...a si ti una z ringaraje...sam me je blo sram
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:05:20
|
|
|
|
meduzica
|
maja 1488 sem že gledala tobi pa mi je všeč in še neke akcije imajo v bc .. kako pa ločim dobro in slabo blago ?? tanja groza tole z vozičkom si kar predstavljam .. saj nikamor ne moreš če imaš dojenčka in si brez vozička.. kateri voziček pa imaš to, da je tolko težav ?? imam kup kolegic z dojenčki na poti pa jim rada kak nasvet dam kaj ni ok, če vem iz druge roke smo bili že ob 7.45 na fizioterapiji (no ja 10 minut smo zamudili ker niti pod razno nisva vedela z dragijem da so tako grozne gužve tam po črnučah) je delala vaje za usedanje, mi jih zaenkrat še ne smemo delat je rekla da naj se še malo okrepi v trupu (je še zelo nesiguren če ga damo pokonci in se prav pukelček na hrbtu vidi .. to mora še odpravit) in da če te vaje narobe izvajaš se jim pol zameri to delat in raje še malo počakamo. je pa prav zanimiv način usedanja .. si sploh nisem tako predstavljala tudi bojler nam je prišel popravit yeey oz. saj ni nič naredil .. izmeril je izpuhe rekel da so v mejah normala in to je to .. račun dobim po pošti korenček in krompirček se kuhata, po kosilu pa gremo na sonček !!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:05:36
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy hehehe sej jst sem pa ful gledala voziček tvoj(temno moder)...sem šla s prijateljco v pekarno po kruh pa domov pol,si se pogovarjala po mob. zakaj me nisi ustavla....sem že hotla rečt...a si ti una z ringaraje...sam me je blo sram hehehe, no vidiš, ti iz pekarne, jst pa v pekarno... no zdej vsaj vemo kdo smo, ampak se pa ne spomnim ali sem te kdaj srečala sem ti poslala ZS, tko da se pol za jutri lahko zmenimo, če bi šla, jst sem bila do zdaj samo 1x, takrat nas je bilo ene 8 se mi zdi. kje pa živiš?jaz sem nasproti knjižnice doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 18.11.2009 13:06:58
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 ma si mislim da bi blo fajn uno za rotirat ker mamo nizek avto in se morš pole čez sklanjat,... ah kaj pa vem ... al pa nov avto kupit ma tobija ne bom uzela bom uzela unga besafe (če ne uzamem tanovga maxija) je ene 190eur in zgleda fajn,... sploh pa nevem na kaj morš bit pr sedežih pazljiv...če se na f.... se pač bom... Ma saj imamo mi tud nizek avto pa če nimaš glih 200kg se ni problem tolk sklont. je pri lupinci veliko bolj smotan. jaz imam romerja in je ok. Edino kar je slabo je to da če imaš okna na avtu bolj visoko (če imaš cliota to itak ni problem) potem otrok ven ne vidi. Kolikor sem brala na testih je tobi bolj visok in je zaradi tega fajn. Če pa pasove gor drži je pa še boljš. takrat je ta tobi glih ven prišel in sem imela že nabavljen sedež.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.