|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
12.11.2009 9:31:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

aha, pa zanimive novice od katmat. kdaj zvemo za sigurno?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.11.2009 9:38:49   
PapuaNG
no no, katmat, zjutraj se test dela pa ma da pokaže, kako in kaj user posted image Sem pa prejle malemu merla vročino in je bila samo 37,2. Ampak se mi zdi bolj vroč po čelu...bomo danes pač doma. Pa sta odpadle dve urce brez otroka user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.11.2009 9:42:12   
eelyy
Jutro čvekice:)

evo sem končno ustala sem si navila uro ob 8h,da vstanem in vse pospravim preden se Tian zbudi,pa sem kar nazaj zaspalauser posted image ...morm posesat in sušilca vklopit pojest kaj....potem gremo pa ven ker je tako lepo vremeuser posted image

jst bi se tud cepila,sam se sploh neupam zaradi tega,kar vse nebijajo po medijih...sej nevem če je varno,drugači bi bilo dobro,zaradi T.
kričevite joke je imel tudi naš,ampak lih tako je jokal,kot da se je nekaj ustrašil in potem neha...ali pa tudi kaj takega sanjauser posted image

danes ni bilo nič polulano,hvala bogu vse je suhouser posted image

katmat;ja no komi čakamo novico,sam da ti 15 dni zamuja(a ni to že veliko)....nej se ti uresniči tako,kot mora bitiuser posted image ..boste pa zibaliuser posted image

grem tamalega zrihtat se jže dere

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.11.2009 9:43:38   
ajetam*
Jutro!
Danes ponoč smo spet žuraluser posted image , jaz ne vem kaj mu je. Zdaj se mi zbuja vsake 2 uri, pa ni lačen, sam nekaj se pogovarja sam s sabo pa mal tečnari, takoj ko ga dam k sebi v posteljo pa zaspiuser posted image . Tega ne mislim več počet,  ker mi bo enkrat dol s postelje padel, ker se že  plazi.
Tanja velja za petek. Kdaj bi pa šla? Jaz mislim, da pred enajsto nima smisla hodit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.11.2009 9:45:19   
ajetam*
eelvy, a pri vas je sonce? Tu je meeegla.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.11.2009 9:45:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no no, katmat, zjutraj se test dela pa ma da pokaže, kako in kaj user posted image Sem pa prejle malemu merla vročino in je bila samo 37,2. Ampak se mi zdi bolj vroč po čelu...bomo danes pač doma. Pa sta odpadle dve urce brez otroka user posted image
se mi zdi da po tolkem casu more pa tud ob poldne pokazat

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.11.2009 9:46:58   
Anonimen
se strinjam KatMat. če si noseča, si noseča zjutraj, opoldne in zvečer. user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
12.11.2009 9:48:04   
Anonimen
jest moram pa na rudnik. spet. sem v leclercu kupila eno tako kombinacijo mikserja, da bi otroku fajn lahk mešala..pa evo-ne dela. sej vem, mal dnarja mal muzike, ampak da pa ne dela...grgg....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
12.11.2009 9:49:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
se strinjam KatMat. če si noseča, si noseča zjutraj, opoldne in zvečer. user posted image

user posted image

Jaz sem si šla kar po tabletko takrat ko nisem bila ziher. Da ne bi bilo slučajno kakšnih presenečenj. Bi me kar po tleh vrglouser posted image user posted image user posted image Drug teden grem pa h G, da mi pove kaj naj sama s sabouser posted image Mrbit bom dobila kontracepcijske tbl. Uf, kr neki no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.11.2009 9:50:35   
FLASK_A
jest moram pa na rudnik. spet. sem v leclercu kupila eno tako kombinacijo mikserja, da bi otroku fajn lahk mešala..pa evo-ne dela. sej vem, mal dnarja mal muzike, ampak da pa ne dela...grgg....

user posted image BV. Kupiš pa ne dela. Sovražim te stvari- samo dvakrat se voziš gor pa dol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.11.2009 9:51:39   
FLASK_A
Kasija, kaj pa se v tem primeru naredi (če otrok joka ko greš stran)? A jo moram pol cel čas ujčkat ali kaj??? 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.11.2009 9:54:26   
Dudica1
no midva sva iz bojev dobila sva bundico in ene hlače...mimogrede ni nobene stvari večuser posted image ...grozno.

kati user posted image user posted image user posted image ...dej čimprej naredi ta test user posted image

A za jutri potem velja??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.11.2009 9:54:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Jaz sem si šla kar po tabletko takrat ko nisem bila ziher. Da ne bi bilo slučajno kakšnih presenečenj. Bi me kar po tleh vrglouser posted image user posted image user posted image Drug teden grem pa h G, da mi pove kaj naj sama s sabouser posted image Mrbit bom dobila kontracepcijske tbl. Uf, kr neki no.

mi smo itak planiral se enega

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.11.2009 9:55:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no midva sva iz bojev dobila sva bundico in ene hlače...mimogrede ni nobene stvari večuser posted image ...grozno.

kati user posted image user posted image user posted image ...dej čimprej naredi ta test user posted image

A za jutri potem velja??

evo...sibam zdele v lekarno....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.11.2009 9:56:37   
KatMat

A za jutri potem velja??

se zdej ne vem kaj je jutri!!!!!!!!!a niste danes zmenjene???al jutr????

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.11.2009 9:57:50   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Danes ponoč smo spet žuraluser posted image , jaz ne vem kaj mu je. Zdaj se mi zbuja vsake 2 uri, pa ni lačen, sam nekaj se pogovarja sam s sabo pa mal tečnari, takoj ko ga dam k sebi v posteljo pa zaspiuser posted image . Tega ne mislim več počet,  ker mi bo enkrat dol s postelje padel, ker se že  plazi.
Tanja velja za petek. Kdaj bi pa šla? Jaz mislim, da pred enajsto nima smisla hodit.

Ja se strinjam glede ure. Prej itak ni sončka. Hana ponavadi spi od 9-10.30 tako da okoli enajste nama čist ustreza.

Glede spanja-jaz jo kar pustim, če se sama s sabo pogovarja. Je itak v svoji sobici in naju ne moti zelo. Ko začne jokat je ponavadi že tako zmatrana, da ji dam le še dudo in zaspi. Ali pa jo podojim in zaspi. K sebi je pa ne dajem, ker potem sam pazim da je ne povaljam tud ona bolj nemirno spi, pa še razvadila bi se verjetno tako.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.11.2009 9:58:21   
Dudica1
katmat JUTRI POPOLDNE SMO SAME ZMENJENE NA RUDNIKUuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.11.2009 9:58:36   
KatMat
i'll be back

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.11.2009 9:58:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

tole pa "diši" po fantkuuser posted image !user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
12.11.2009 10:00:00   
Tanja_
papuaNG hvala!!!!

kati navijamo, navijamo!!!!Pa hitro nas obvesti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.11.2009 10:00:05   
PapuaNG
no, meni je prvi test pokazal negativno, pa sen bla takrat že kak teden ali več noseča, ker mi je menstra zamujala že 4 dni (oploditev je bla itak že prej). Sem pa test delala popoldne. No, po dveh tednih pa pomoje kadarkoli pokaže +user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.11.2009 10:00:07   
KatMat

ja se bom napoti nazaj ustavila...ok....kdaj pa ste zmenjene

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.11.2009 10:01:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image

tole pa "diši" po fantkuuser posted image !user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.11.2009 10:01:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, meni je prvi test pokazal negativno, pa sen bla takrat že kak teden ali več noseča, ker mi je menstra zamujala že 4 dni (oploditev je bla itak že prej). Sem pa test delala popoldne. No, po dveh tednih pa pomoje kadarkoli pokaže +user posted image
meni je pri tiji test pokazal plus sele v 9 tednu

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.11.2009 10:05:13   
Dudica1

ja se bom napoti nazaj ustavila...ok....kdaj pa ste zmenjene

Jaz bom okrog 16h mislim da bomo vse tam okrog nekje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Izbor imen
crno_bela

Katero ime bi izbrali?

Tadej (36%)

Dominik (23%)

Aleksander (41%)

Število vseh glasov: 181

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!