|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
12.11.2009 10:08:33   
tubby
Opa vroče vroče debate user posted image

Katmat kaj dogaja!!!!???  Sam naj bo tako da bo vama prov, najbrž si se že kr  prpravla da bo. Hitro nas obvesti!!!

jaz mam že 2, zdele ne bi bla tok prijetno presenečana kot ti če bi se mi to zgodilo. Morda čez par let user posted image

Jutr na Rudniku? nč ne vemuser posted image pa spet ne morem. Pa tok bi rada že šla z vami user posted image To ne morš verjet. dop očeta vozim po pregledih, popldnne pa grem na ena predavanja...A vas kaj zanima šola za starše al ne še???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.11.2009 10:10:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

katmat JUTRI POPOLDNE SMO SAME ZMENJENE NA RUDNIKUuser posted image
ja se bom napoti nazaj ustavila...ok....kdaj pa ste zmenjene

Jaz bom okrog 16h mislim da bomo vse tam okrog nekje

vazi....takrat bom pa res tam mem letela

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.11.2009 10:11:59   
FLASK_A
Prima, Katmat, pol se pa vidmo!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.11.2009 10:12:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

A vas kaj zanima šola za starše al ne še???

sem videla v vrtcu, da vsake toliko časa predavajo o kakšni temi... a je to fajn zadeva, si že bila?
za zdaj se še nisem odločila, da bi šla.

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
12.11.2009 10:17:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

jaz mam že 2, zdele ne bi bla tok prijetno presenečana kot ti če bi se mi to zgodilo. Morda čez par let user posted image

tud jaz se strinjam s temle...bi me kr mal na rit vrglo...je še prehitro,ker mam dva zdele tok skupi,bo treba še mal počakat.Si pa želimo še enega torej 3 otročke user posted image .Tam nekje čez 2 leti

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.11.2009 10:18:23   
Dudica1

katmat JUTRI POPOLDNE SMO SAME ZMENJENE NA RUDNIKUuser posted image
ja se bom napoti nazaj ustavila...ok....kdaj pa ste zmenjene

Jaz bom okrog 16h mislim da bomo vse tam okrog nekje

vazi....takrat bom pa res tam mem letela

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.11.2009 10:27:41   
tubby
K.tja zna bit fl dobr. Učer sm bla u Kosezah pa je bla ena Marija Strojin mi je blo brezveze, jutr bo pa za Bežigradom Zalokar Divjak ta je pa svetovna!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.11.2009 10:32:26   
ledenka
katmat, a lahko že čestitamo? user posted image lulaj že enkrat!!!

sicer pa dobro jutro! vidim, da se jutri dobite... morda mi pa uspe prit naokoli. ampak bom z malim, ker moj bo ziher šele ob kakih 18h fraj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.11.2009 10:36:46   
majana79
Jutro!

Ne morem verjet, sem se celo naspala... Vstajanje ob pol 12 (no takrat še niti dobro nisem zaspala), ob pol 3 in ob 6. user posted image Ob 6 se je sam pogovarjal, bil je obrnjen pošrek v posteljici, brez ene nogavice user posted image Zaspal je nazaj ob 7 (po tem ko sva jedla in se previla) in spal do pol 9! Je še moj zamudil v službo. user posted image

Zdej pa spet spi... Kar ne morem verjet, kot da ga je nekaj pičilo.

flaska, očitno je res razvajen, oziroma že ve, da akciji sledi reakcija al kako že... Kot da že točno ve kako mora zajokat, da ga vzameva. Je pa prej spet jokal preden je zaspal in je bil čisto moker po glavici. user posted image Se mi zdi da bo to en histeričen otrok user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.11.2009 10:41:33   
Dudica1
majana user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za J.

ledenka super da se nam pridružiš...to bo dež padal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.11.2009 10:50:47   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katmat, a lahko že čestitamo? user posted image lulaj že enkrat!!!

sicer pa dobro jutro! vidim, da se jutri dobite... morda mi pa uspe prit naokoli. ampak bom z malim, ker moj bo ziher šele ob kakih 18h fraj user posted image
evo sem ze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.11.2009 10:51:33   
KatMat
sorci babe....ampak je neg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.11.2009 10:52:24   
FLASK_A
sorci babe....ampak je neg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a smo vesele?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.11.2009 10:54:33   
KatMat
ma ni mi tisto-yes nc ni.....nebi blo pa tud pretirano -yes se enga bomo mel....

meli bomo se enga v kratkem ampak ocitno ne seuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.11.2009 10:58:01   
Tanja_
majana bravo za Juretauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.11.2009 10:58:29   
Dudica1
mogoče pa še ni točno pokazal

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.11.2009 10:59:11   
FLASK_A
ma ni mi tisto-yes nc ni.....nebi blo pa tud pretirano -yes se enga bomo mel....

Aha. Potem pa navijam da bo- ko bouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.11.2009 10:59:20   
ledenka

a pol moramo pit na plusek, ki bo čez nekaj mesecev? user posted image

majana user posted image user posted image user posted image in kmalu bo spal še več v enem kosu user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.11.2009 11:00:23 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.11.2009 11:03:45   
KatMat

mogoče pa še ni točno pokazal
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.11.2009 11:05:07   
Tanja_
kati bo pa drugič. Al je pa tko k dudi pravi, glede na to, da zamuja...Pa da ti je pri Tiji v 9. tednu pokazalo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.11.2009 11:07:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati bo pa drugič. Al je pa tko k dudi pravi, glede na to, da zamuja...Pa da ti je pri Tiji v 9. tednu pokazalo?
mogoce bo pa tud zdej tako....zato je pa bla tok cez rok...se kasnej bi se rodila ce mi nebi sprozil

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.11.2009 11:08:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Aha. Potem pa navijam da bo- ko bouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.11.2009 11:08:39   
dito
Kati- sem pa le mislila, da boste dobili user posted image mogoče pa test ni prav pokazal. Bo pa drug mesec.

Da se vam malo pohvalim. Odkar je Gal na Ad se mi ponoči zbudi le enkrat. Danes mi je spal do 8. Ob devetih mi je šel spet spat in še vedno spi. V ponedeljek je prvič rekel ATA. mislila sva, da je to bil slučaj. Vendar sedaj kar naprej ponavlja ata, sploh ko ga vidi ali če mu rečeš naj ponovi za tabo. user posted image čerka je bila hitra. Pri 7 mesecih je rekla že ati.

dručače pa pridno je. Pri Gh ga moram prav "štopat", ker mi je zmožen pojesti celo banano, jabolko, navrh pa še mleko. Vse skupaj poje 300 ml ( samo sadja ali zelenjave).

Zamašen nos- že 10 dni ima zamašen nosek. Čistim mu z fiziološko in aspiratorjem vendar ni nič boljše. Je katera dajala operil?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.11.2009 11:09:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: dito

Kati- sem pa le mislila, da boste dobili user posted image mogoče pa test ni prav pokazal. Bo pa drug mesec.

Da se vam malo pohvalim. Odkar je Gal na Ad se mi ponoči zbudi le enkrat. Danes mi je spal do 8. Ob devetih mi je šel spet spat in še vedno spi. V ponedeljek je prvič rekel ATA. mislila sva, da je to bil slučaj. Vendar sedaj kar naprej ponavlja ata, sploh ko ga vidi ali če mu rečeš naj ponovi za tabo. user posted image čerka je bila hitra. Pri 7 mesecih je rekla že ati.

dručače pa pridno je. Pri Gh ga moram prav "štopat", ker mi je zmožen pojesti celo banano, jabolko, navrh pa še mleko. Vse skupaj poje 300 ml ( samo sadja ali zelenjave).

Zamašen nos- že 10 dni ima zamašen nosek. Čistim mu z fiziološko in aspiratorjem vendar ni nič boljše. Je katera dajala operil?

user posted image user posted image user posted image pol je pa taka kot nasa....kasico ,pol frutka pa se celo josko

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.11.2009 11:31:06   
lake
Kati Počakej še dva tedna, mogoče pa še vedno je. user posted image

Dito
user posted image user posted image za prvo besedo, Taja bo najbrž prej stric rekla kot ati user posted image user posted image

Kaj zdej s Tivolijem, zuni je sonček.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......