eelyy
|
Sem vas prebrala zdej grem pa spat počasi....smo šli prej v trgovino in se mi zdi,da je T. tok navezal že spet na roke,da tud vozičku ni hotel biti pa danes je bil obupen...zaspal pa je komaj pred 15 min.. a veste kako je stem plenicam(jst mu dam preden gre spat,ampak vseno še ko spančka,ga previjem še enkrat on spi,sploh neve zakaj se gre..pa je plenice suha,ampak zjutraj vse mokro)najhuje pa je,da je potem posteljina in dekica vse mokro in moram vsak dan prat,da negovorim o pižamici in bodijih...če bi vedla da resnično obstajajo boljše plenice bi pomoje odštela več denerja sam,da bi zdržale...pa prv zjutraj,ko vstane mi je prav bedno,ker verjetno tudi,če se odkrije ga zebe. majuška;sem šla tam okli 12 ure ven(sva se sprehajala do tuša do obvoznice,ker je una potka fajn narjena,potem pa do zdravstvenega doma tam(po asvaltirani stezi...)je bilo zelo mamic danes uzunaj,,,upam,da bo jutri tudi lepo vreme. Drugače imam zelllloooo velik problem;Tian nemara dude in ima prst,ampak zmeraj ko gremo kam v trgovino ali na sprehod,mora on imeti en rokav bunde,brezrokavnika ali kombinezona,da lahko prstek normalno potlači in seveda,če ni po njegovo se dere na ves glas..tako,da ima zmeraj eno roko normalno v rokavu,drugo pa ne......tako,da mu samo zapnem,da lahko on cuclja.....imam srečo,ko imam še zimsko vrečo,ampak je največja groza,ko gremo v ZD ali trgovino...nemore tak biti ves ohlapen in odpet Tako,da naju boš majuška sigurno prepoznala kje v mestu grem spančkat:)
|