|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
11.11.2009 22:52:47   
PapuaNG
uf, a sploh katera gre na plavanje? No, midva prideva, če kaj čudnega ne pride vmes. Bom morala pa pol precej hitro domov, ker pride tašča malega na sprehod peljat, jst bi pa ta cajt lahk šla gume menjat user posted image No, če se mi bo dal, pa če ne bova tega časa raj z mojim izkoristila user posted image   Sva se pa danes menila z mojo mami, če bi lahko malega enkrat na teden merkala, da bi šla midva badminton špilat za kako uro. Se morva pozanimat, če je kje kej frej...bi blo super mal bolj intenzivno migat.

Grem spat zdej, sm zmazala škatlico piškotov. So bli predobri, da bi kakega pustila user posted image

(odgovor članu taja.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 751
11.11.2009 23:05:08   
eelyy
Sem vas prebrala zdej grem pa spat počasi....smo šli prej v trgovino in se mi zdi,da  je T. tok navezal že spet na roke,da tud  vozičku ni hotel biti pa danes je bil obupen...zaspal pa je komaj pred 15 min..

a veste kako je stem plenicam(jst mu dam preden gre spat,ampak vseno še ko spančka,ga previjem še enkrat on spi,sploh neve zakaj se gre..pa je plenice suha,ampak zjutraj vse mokro)najhuje pa je,da je potem posteljina in dekica vse mokro in moram vsak dan prat,da negovorim o pižamici in bodijih...če bi vedla da resnično obstajajo boljše plenice bi pomoje odštela več denerja sam,da bi zdržale...pa prv zjutraj,ko vstane mi je prav bedno,ker verjetno tudi,če se odkrije ga zebe.

majuška;sem šla tam okli 12 ure ven(sva se sprehajala do tuša do obvoznice,ker je una potka fajn narjena,potem pa do zdravstvenega doma tam(po asvaltirani stezi...)je bilo zelo mamic danes uzunaj,,,upam,da bo jutri tudi lepo vreme.

Drugače imam zelllloooo velik problem;Tian nemara dude in ima prst,ampak zmeraj ko gremo kam v trgovino ali na sprehod,mora on imeti en rokav bunde,brezrokavnika ali kombinezona,da lahko prstek normalno potlači in seveda,če ni po njegovo se dere na ves glas..tako,da ima zmeraj eno roko normalno v rokavu,drugo pa ne......tako,da mu samo zapnem,da lahko on cuclja.....imam srečo,ko imam še zimsko vrečo,ampak je največja groza,ko gremo v ZD ali trgovino...nemore tak biti ves ohlapen in odpetuser posted image user posted image
Tako,da naju boš majuška sigurno prepoznala kje v mestuuser posted image

grem spančkat:)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.11.2009 23:32:14   
ajetam*
Večer!
Popoldan sva bile z Izo na telovadbi, potem smo šli pa še k tastu voščit za roj.dan.

Petra , ko je bila Iza na alergološki, sva šli v ambulanto na oddelku, tam so ji naredili kožne teste, potem so ji vzeli še kri, izvide pa smo dobili po pošti.  Iza je bila v hospitalizirana ene 2 tedna pred testiranjem zaradi hude alerg.reakcije (je dobila adrenalin in antihistaminik), potem so nas pa naročil na teste. Zakaj bi moral iti pa noter za teste mi ni jasno, verjetno res zaradi AB.
Tanja Šmarna v petek?
Katmat kje se pa zdaj skrivaš?user posted image  Čestitkeuser posted image  .

Punce, nočko.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.11.2009 23:33:59   
meduzica
katmat čestiitke iz vsega srca user posted image user posted image user posted image

drugače pa danes bil grozen dan pa ne zarad malija on je bil super priden .. že cel dan so hude težave v službi kokr mam minuto časa raziskujem kaj bi bil problem pa še kar nič jasno user posted image user posted image user posted image ah ja upam da bo noč prinesla kako novo idejo ... prav bedno ker bi rabla en teden časa da raziščem zares zadevo tko pa ne morem ... ampak tko pač je ... na porodniški ni lih časa na pretek user posted image user posted image

grem še mal buljit če mi kej rata stuhtat .. pol pa kr spat

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.11.2009 7:04:28   
Anonimen
jutro...
prva?

noč je bila... ja.

Oskar kašlja in kašlja in kašlja in kašlja... zvečer je komaj prišel do sape. kako se že reče - laringitis? na srečo je prišla tašča z injekcijo, da je lahko mirno zaspal... očitno se bomo morali najaviti zdravniku. danes bo vsekakor ostal doma. mogoče tudi jutri.

Urban pa tako ali tako pri meni vso noč... priklopljen na mlekarno, da plenica ne zdrži vsega navala...
sem se že naveličala spanja na boku!

za plavanje danes ne vem točno,... lahko, da naju z Urbanom ne bo. popoldne ima še posvetovalnico: sistematski + cepljenje. naju boste opravičile, če se ne prikaževa? hvala,...

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
12.11.2009 7:12:11   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Smo se ravnokar zbudili,T je že oblečen še Maja zrihtam in pride tašča da midva šibneva v lidla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.11.2009 7:19:29   
Anonimen
dobro jutro, ja noč je bila....otroci so spali. O.je kašljal, je začel sinoči, tako da bom danes delala čirulečarule, pa veliko na svežu zraku, zato mi povejte - KJE SE BOSTE SPREHAJALE ?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
12.11.2009 7:22:26   
Anonimen
pa tolikoooooo cunj kolikor imam za speglat, bi rabla eno redno zaposleno likarico. ma ne vem, a jest res že čiste cunje oprat dajem ?

če je ponoči vse polulano, potem veste koliko rjuh in kovtrov moramo preoblačit. pa danes se je še T. polulal - pa sem ga s sebi vzela, pa je še tam vse polulal....včasih, ko nisem imela sušilca, sem vse sproti speglala, zdej se pa kar kupčka vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
12.11.2009 7:44:24   
Anonimen
*Lina* vso srečo pri pranju in likanju!user posted image

kmetovalke, kaj lahko spravljam v Garden shed? ko sem kupovala, nisem prebrala, zdaj je pa zaklenjeno...

moja mulčka sta pa tako pridna! le Oskar tako grdo kašlja vsake toliko,...
grem pospravljat, pripravljat in se igrat, da sem mamica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
12.11.2009 7:46:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

poglej ti tole packo.. tm (pr julijkah 2010) se javi, kle pa ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

heelllooo....sem majcica 2009,vsem skupaj zelim prijetno nosecnost...oglasam se zato ker se vrjetno pridruzim tudi vasi skupini...se ne vemo...user posted image

NAVIJAMO NAVIJAMO NAVIJAMO NAVIJAMO
user posted image
ja hudicki mali firbcni......oglejte si odebeljeni tisk....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.11.2009 7:51:10   
PapuaNG
jutro,

no, ko sem se že tko veselila plavanja, je tamal spet dobil vročino. Sicer zaenkrat ni neki hudo, ampak pomoje je bolje, da smo danes doma user posted image Se mi je že zvečer, ko sem ga dala spat, neki čudno zdelo, ker je malo zakašljal, pa ponoči se je mal večkrat zbudil, kot bi ga nekaj zvijalo. No, zjutraj so bile pa že mrzle rokice pa vroče čelo user posted image A sploh katera gre pol danes na plavanje? Bo treba sicer poklicat pa nas opravičit...

Grem zajtrk pojest, malega sem zaposlila s tisto curaproxovo igračko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.11.2009 7:51:15   
KatMat
ce bi vedla 100% bi vam kuj povedala....ddddddddd.....itak da bi prve zvedle....le kako lahko dvomite.....drugac pa hvala za lepe zelje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.11.2009 7:57:16   
FLASK_A

ce bi vedla 100% bi vam kuj povedala....ddddddddd.....itak da bi prve zvedle....le kako lahko dvomite.....drugac pa hvala za lepe zelje

katiiiiuser posted image user posted image user posted image haw najs! Joj kaj bo pol pestro ko bosta dva! Zakon! Bomo skupej jamraleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 763
12.11.2009 7:58:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

katiiiiuser posted image user posted image user posted image haw najs! Joj kaj bo pol pestro ko bosta dva! Zakon! Bomo skupej jamraleuser posted image user posted image user posted image

pa sej se ne vem!!!!!!!!

za jamranje kasneje se pa zelo priporocam!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 764
12.11.2009 7:59:51   
FLASK_A
Majana, a je mal razvajen postal, ane? Ful smotano, res ne vem kaj bi jaz naredila... Ko se je pri tamali to začelo kazat sem jo čez dan večinoma puščala da se sama igra, zaspat pa tudi samo v posteljico da sama zaspi. HB se je stanje izboljšalo in se dosti sama igra. Nazadnje naša spi do 4h ali 5h popoldan, potem pa je koma ob pol 8h ali še prej. Po 5h pa nikoli ne spi.

Poki, držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.11.2009 8:00:51   
FLASK_A

pa sej se ne vem!!!!!!!!
za jamranje kasneje se pa zelo priporocam!

user posted image ja se je vseen no. Če ni nč, pa ni nč. Jamrale bomo še vseen lahkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.11.2009 8:01:40   
FLASK_A
kofe je kuhan, wejk ap!user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.11.2009 8:10:26   
KatMat
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hvala flaska!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.11.2009 8:12:28   
FLASK_A

ni kaj kolegica user posted image

Kdaj se kej vidmo?user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 769
12.11.2009 8:13:05   
KatMat
ja....kje pa?? danes al petek??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.11.2009 8:15:25   
Tanja_
Jutro...

No, po tistem joku včer zvečer je spala v kosu do petih zjutraj.Pa potem do sedmih-tko da sem zdej vsaj mal naspana.Se pa neki po ušesku menca-upam, da je ne bojo ušesa začela bolet.Če pritisnem nanj sicer nič ne trzne.Moram jo malo opazovat danes.Pa še jaz imam zgleda reakcijo na cepivo proti gripi.Me ful roka boli in mišice.

lake, majana se slišimo.Se že veseliva.

ajetam-petek...super.Baje da bo topleje kot danes, tko da super...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 771
12.11.2009 8:16:22   
KatMat
jutro tanja user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.11.2009 8:16:41   
lake
Dobro jutro!

Ja noč je bla... user posted image .

Hvala za kofi.

Očitno jih bo dons zelo mal plaval, od nas verjetno samo Kasija. Bo treba res poklicat.

Lina Vozičkali bomo po Tivoliju. Pride še kera?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 773
12.11.2009 8:19:06   
KatMat

ni kaj kolegica user posted image

Kdaj se kej vidmo?user posted image

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.11.2009 8:23:32   
Tanja_

jutro tanja user posted image

Jutro!
Kdaj bomo pa vedle?user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?