Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:12:16
|
|
|
|
lake
|
Očitno tale telovadba dobr deluje? Kot da gledajo druge, in hočjo bit boljši od njih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:28:19
|
|
|
|
pokica_
|
mi2 z lubim sma se pa lih prej menla, da bi ne bilo slabo mogoče se cepit za tole pandemsko gripo, za sezonsko je že itak on cepljen, so mel na šihtu organizirano. Ma gre že k nam v prekmurje, menda je nek bolnik že v bolnišnici pr nas,...pa me kar mrazi, ko pomislim, da je že vse nekje blizu.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:32:29
|
|
|
|
lake
|
Sej mene je tud strah, samo če ste včeri gledal poročila so rekl da zarad navadne gripe vsako leto umre 2000 Slovencev. Zakaj pa zarad navadne ne zganjajo take panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:42:36
|
|
|
|
majana79
|
Zato ker ima baje pri tej farmacevtski lobi prste zraven. Mislim, mene ne skrbi samo ta gripa, tudi navadne ne bi rada fasala ali pa slučajno J., tako da se tudi zato ogibam zaprtim prostorom in množicam. Moj oče se je danes cepil proti tanovi in me je strah, vam kar povem... Že tako smo ga že 2x skoraj zgubili... So mu pa vsi priporočali cepljenje, ker je kao rizična skupina
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:58:24
|
|
|
|
lake
|
Moj otrok še vedno ne spi, pa že ob sedmih je bla zaspana da je komej gledala. Ne razumem. Prej je mala 10 minutni napad smeha. Očitno dons ni dan za spanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 22:07:24
|
|
|
|
majana79
|
lake, spet bo luna, 2.12... Po moje tut to vpliva na njih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 22:14:57
|
|
|
|
zoja10
|
o babnce,... da se mal javim, nism mela časa, skoz pecivo jem pa še ga je poln hladilnik , je mel moj ati 50, smo meli zabavo, ubistvu cel tedn, komi v katere hlače zlezem.. Taja je pa včeri zakuhala malček(37,5) smo ble celo noč joška,čaj,spat,smejat,...sem ji pol dala svečko ob 6 in smo spale do 12.. , nevem al jo tok boli ker ji rastejo zgornji zobki al nevem kaj je... zde spi sam se je že 2x zbudila tako da vemo kaj pičakovat danes.. Zdej grem pa mal zalegnt, najbrž ne bo dolgo,..sreča je moj v nočni tko da imam tajo lohk pr sebi in kolikortoliko komot zaspim... nočko babe!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 22:31:44
|
|
|
|
Tanja_
|
H. je tud že dvakrat noro jokala,odkar je zaspala. Ne vem kaj jo tok muči. Nej že pride un zob ven, da si odpočije, pa midva z njo. Nova gripa-dons sem govorila s prijateljico...Ji je zbolela 3.5 letna hči, za njo pa še 4 mesečni sinko;2letna hči pa je zaenkrat še zdrava. Pravi, da je mali dobil Tamiflu in da ful bolš prenaša vse skupaj, kot starejša hči, ki ji vročina sploh ni padla, dokler ji ni dala Voltarena. Ampak pravi, da zdaj vidi, da ni tak bavbav ta gripa....Pol pa vedi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 22:33:11
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, upam da bo mirna noč od zdej naprej Jaz grem v mižale babuške. Lepo in lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 22:36:12
|
|
|
|
lake
|
Tud Taja je omagala, tko da še film pogledam do konca, pa grem tud jst spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 7:34:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro O noči raje ne bi kaj preveč govorila.. Gripca po moje ni tak bav bav,če imaš srečo da te ta lažja oblika zagrabi.Tle ene par hiš naprej so bili vsi bolni,oče+mami ,starejša (4 leta) so imeli od 38 do 39 vročine,mlajša 1,5 leto pa en teden zelo visoko vročino,dobila Tamiflu kot komplikacija se ji je pojavil bronhitis tak da so bili še 3 dni v bolnici in še zdaj je kar boga. Jaz pa čakam veselo novico-žena od strica je šla v Rim... majana ja se spomnim,da si govorila da je J.drugačen po cepljenju..bom drugič p.vprašala,čeprav bo itak rekla da to ni zarad cepiva...lumpi.. Eno vprašanje Mož je od avgusta na zavodu za zap.prejema nadomestilo,zdaj pa ne vem ali ga lahko dam kot olajšavo pri dohodnini.???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 7:43:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro O noči raje ne bi kaj preveč govorila.. Gripca po moje ni tak bav bav,če imaš srečo da te ta lažja oblika zagrabi.Tle ene par hiš naprej so bili vsi bolni,oče+mami ,starejša (4 leta) so imeli od 38 do 39 vročine,mlajša 1,5 leto pa en teden zelo visoko vročino,dobila Tamiflu kot komplikacija se ji je pojavil bronhitis tak da so bili še 3 dni v bolnici in še zdaj je kar boga. Jaz pa čakam veselo novico-žena od strica je šla v Rim... majana ja se spomnim,da si govorila da je J.drugačen po cepljenju..bom drugič p.vprašala,čeprav bo itak rekla da to ni zarad cepiva...lumpi.. Eno vprašanje Mož je od avgusta na zavodu za zap.prejema nadomestilo,zdaj pa ne vem ali ga lahko dam kot olajšavo pri dohodnini.??? jutro mi smo spal za en k... zdej mi je še nika zbolela, tako da smo po zadnjih podatkih bolni vsi, razen T. k je bil prejšen teden če je prijavljen nate ga mislim da lahko daš v dohodnino, sam bi jaz na tvojem mestu vprašala na davčni urad da bi bila 100%
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 7:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
oooooo olive, vso srečo, javi kaj ima " teta"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 7:55:32
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Midva jeva in greva h kolegici na kavo popoldne pa itak šoping
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 7:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jz sm pa dobila nagrado od HIPP, prvič da sem neki dobila, baje bom dobila po pošti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:07:43
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Čakam vodovodrja, upam da bo dons res pršel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro. ste spali v redu? sem včeraj imela težave z Oskarjem... ni se mu spalo in sem potem zaspala z njim. je pa izrazil željo, da bi spal brez plenice... seveda je bila sredi noči pod njim lužica, on pa v trdnem spancu. očitno ga bom morala zbujati okrog 1h... je to prav? diploma... očitno mi ne bo uspelo oddati do 5. sem predzadnjo verzijo shranila v odt namesto v doc in je mentor ni mogel odpreti, brat pa mi tudi še ni uspel preveriti angleški prevod ... no, če jo jutri dam vezat, bi jo v petek dobila... uh, na knap! sicer pa mi je bolj pomembno, da se odda v decembru... če jo bom zagovarjala v januarju, bo tudi okej. Urban se je danes zbudil vesel in se je še malo poigral v posteljici, preden me je klical... luštno! no, zdaj pa v nov dan poln prijetnih presenečenj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:09:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, ah kako smo fajn spali...O še vedno spi. T gleda svoje wiggelse, napravljen v opico....ta otrok se tako rad oblači, to ima čisto po očetu. Še v vrtec hodi z božičkovo kapo, pa je ves srečen. sicer pa še vedno malo kuhamo. ponoči nismo nič. kašlja tu pa tam. fiziološka laufa. zdej sem jo kar doma naredila, drugače bom celo premoženje za to zagonila. JUST včeraj uspel. Nisem vedela, da gostiteljica dobi darilo. sem bila prav prijetno presenečena. sem pa vzela kapljice 31, materino dušico, kremo in olje tea tree. za darilo pa sem si izbrala olje ameriškega slamnika in gel za intimno nego. baje je ta kombinacija fulll dobra za otroke z občutljivo kožo. upam, da bomo s tem pregnali vse viruse za to zimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Čakam vodovodrja, upam da bo dons res pršel. uuu,... lake, a tisti z mišicami?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem včeraj imela težave z Oskarjem... ni se mu spalo in sem potem zaspala z njim. je pa izrazil željo, da bi spal brez plenice... seveda je bila sredi noči pod njim lužica, on pa v trdnem spancu. očitno ga bom morala zbujati okrog 1h... je to prav? če se ti bo ljubilo vstajati.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Čakam vodovodrja, upam da bo dons res pršel. ja upam, da bo, ker tej si kr vzamejo čas vso srečo pri čakanju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sm pa dobila nagrado od HIPP, prvič da sem neki dobila, baje bom dobila po pošti jest pa nagradno igro izpolnjujem, tole na desni strani - za počitnice. bi bilo fajn kaj zadet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Čakam vodovodrja, upam da bo dons res pršel. uuu,... lake, a tisti z mišicami? hihihi jz se nisem upala tega napisat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sm pa dobila nagrado od HIPP, prvič da sem neki dobila, baje bom dobila po pošti jest pa nagradno igro izpolnjujem, tole na desni strani - za počitnice. bi bilo fajn kaj zadet jz tud, bi mi pasal kam it za kakšen dan, k letos ni bilo morja ne počitnic tako da bi mi prov pasala kakšna zimska idila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 8:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl majana ja se spomnim,da si govorila da je J.drugačen po cepljenju..bom drugič p.vprašala,čeprav bo itak rekla da to ni zarad cepiva...lumpi.. ja, se spremeniijo po cepljenjih... definitivno. in Oskar se je spremenil po krstu ... jaz bi ga (moža) kar dala pod olajšavo. bo majana potrdila?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?