Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:41:28
|
|
|
|
KatMat
|
uuu spat...komi cakam.... nasa je od enih pa do pol stirih bedela jaz pa tudi ker se skoz pouzpenja v stoje v posteljici...in to cist neslisno...sam nagne se cez posteljico in leti cez...no tolk delc se ni prslo...ampak ce nebi gledala bi sigurn pikirala in glede na to da sem ob enih dam prsla,nisem kej dost spala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:45:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja pa ji dej jogi čist na zadnjo stopnjo na posteljici da ne bo res padla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:46:06
|
|
|
|
KatMat
|
no zdej pa sibam se kokico v banjco dat pol pa kr spat dat....nocko babnzi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:49:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja pa ji dej jogi čist na zadnjo stopnjo na posteljici da ne bo res padla ja ponoc nisem mogla ker nisem mela sraufencigerja...zdele bova dala...res....cene....joj sej si spoh nocem predstavljat...mam skoz ta najdebelejsi poustr parkiran pred posteljico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:51:23
|
|
|
|
majana79
|
J. pa hodi kasneje spat kot je nekaj časa nazaj, se mu je ura premaknila med 20 in pol 9... Zdaj večerja, prej smo se pa kopali. Mami je pa dala vse 4 od sebe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:52:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja pa ji dej jogi čist na zadnjo stopnjo na posteljici da ne bo res padla ja ponoc nisem mogla ker nisem mela sraufencigerja...zdele bova dala...res....cene....joj sej si spoh nocem predstavljat...mam skoz ta najdebelejsi poustr parkiran pred posteljico no le dej ja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:53:19
|
|
|
|
majana79
|
Joj, pozabila najpomembnejše povedat, J. je kakal Sej vem da je trapasto, ampak res je bil že bogi, ko se je napenjal pa kar ni šlo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:54:00
|
|
|
|
majana79
|
Kati, tale ti bo pa dala vetra pihat, boš mogla na oknih tut met rešetke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:55:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, tale ti bo pa dala vetra pihat, boš mogla na oknih tut met rešetke ...da ne bo pobegnila na lepše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 19:59:48
|
|
|
|
pokica_
|
Naš mišek spi,..je že spal pa se zbudil z jokom z zabasanim noskom, tk da sma mu ga še očistila z fiziološko in sesalcem. Je nazaj zaspal HB zdaj. Meni se spet nekaj sladkega lušta ,....bi palačinke jedla, pa mi nima kdo spečt . Škoda da nisem noseča,...bi se ziher lubi ponudil, zdaj se pa ne IZVIRNO SPOROČILO: AKP Ledenka jaz sem bila predlani na Dunaju, v sredini decembra. Vse je bilo tako lepo okrašeno in takooo mrzlooo. Mogoče bomo šli drugo leto spomladi nazaj, da si bolj podrobno ogledam grad. Mi je pa Dunaj zelo lepo mesto. Mi gremo letos v družinski režiji,...mal pred božičem. Kombinezon imamo, zeblo nas nebo,...k vem da je tam brrrrrrrrrrr...mrrrzlo! Sem bila že 5x tam za božič,...mi ni lepšega mesta. Predvsem mestni vrvež, polno lučk, pa tist božični sejem,..sicer je kr ljudi, ampak lepo mi je tako, da se ne morm učakat tega.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:01:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, tale ti bo pa dala vetra pihat, boš mogla na oknih tut met rešetke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:02:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Naš mišek spi,..je že spal pa se zbudil z jokom z zabasanim noskom, tk da sma mu ga še očistila z fiziološko in sesalcem. Je nazaj zaspal HB zdaj. Meni se spet nekaj sladkega lušta ,....bi palačinke jedla, pa mi nima kdo spečt . Škoda da nisem noseča,...bi se ziher lubi ponudil, zdaj se pa ne IZVIRNO SPOROČILO: AKP Ledenka jaz sem bila predlani na Dunaju, v sredini decembra. Vse je bilo tako lepo okrašeno in takooo mrzlooo. Mogoče bomo šli drugo leto spomladi nazaj, da si bolj podrobno ogledam grad. Mi je pa Dunaj zelo lepo mesto. Mi gremo letos v družinski režiji,...mal pred božičem. Kombinezon imamo, zeblo nas nebo,...k vem da je tam brrrrrrrrrrr...mrrrzlo! Sem bila že 5x tam za božič,...mi ni lepšega mesta. Predvsem mestni vrvež, polno lučk, pa tist božični sejem,..sicer je kr ljudi, ampak lepo mi je tako, da se ne morm učakat tega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:03:58
|
|
|
|
Dudica1
|
Ooo jaz tud na Dunaj ...me vzame kera s sabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:09:41
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Naš mišek spi,..je že spal pa se zbudil z jokom z zabasanim noskom, tk da sma mu ga še očistila z fiziološko in sesalcem. Je nazaj zaspal HB zdaj. Meni se spet nekaj sladkega lušta ,....bi palačinke jedla, pa mi nima kdo spečt . Škoda da nisem noseča,...bi se ziher lubi ponudil, zdaj se pa ne IZVIRNO SPOROČILO: AKP Ledenka jaz sem bila predlani na Dunaju, v sredini decembra. Vse je bilo tako lepo okrašeno in takooo mrzlooo. Mogoče bomo šli drugo leto spomladi nazaj, da si bolj podrobno ogledam grad. Mi je pa Dunaj zelo lepo mesto. Mi gremo letos v družinski režiji,...mal pred božičem. Kombinezon imamo, zeblo nas nebo,...k vem da je tam brrrrrrrrrrr...mrrrzlo! Sem bila že 5x tam za božič,...mi ni lepšega mesta. Predvsem mestni vrvež, polno lučk, pa tist božični sejem,..sicer je kr ljudi, ampak lepo mi je tako, da se ne morm učakat tega. ma, če je pa res tako
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:09:53
|
|
|
|
lake
|
Dudica Jst te vzamem drugo leto, ko bomo šli spomlad v ZOO. Taja še ne spi, jo morm še skopat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:11:02
|
|
|
|
Dudica1
|
No to bi blo pa še zanimivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:12:49
|
|
|
|
pokica_
|
lake, hitro skopat, da maš še kaj od večera Ej babe, enkrat bi se pa lahko organizirale, pa šle nekam na nek izlet skup?!! Kdaj spomladi enkrat?!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:27:55
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ lake, hitro skopat, da maš še kaj od večera Ej babe, enkrat bi se pa lahko organizirale, pa šle nekam na nek izlet skup?!! Kdaj spomladi enkrat?! Ne vem zakaj, ampak najprej mi je na misel prišla Osmica na Krasu Dunaj-prvi skupni vikend izlet z možem.K sva bla še tolk zalublena, da so kr iskre letele Pa najboljšo italijansko restavracijo, kar sem jih kdaj sprobala, imajo tam. Pa ZOO je res carski-komej čakam, da bo H. tok velika,da bo dojemala, da bomo spet šli. Pa shopping....Pa Kristkindlmarkt....Ja super je Dunaj, meni veliko bolj všečen kot Rim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:29:36
|
|
|
|
PapuaNG
|
Evo, upam, da je moja štručka zaspala Smo torej bli dans pri P, pa nič novega ugotovil, le šetal so nas pa še malo nas bojo. Ker na tamalem ni blo videt nič sumljivega-ne zobki ne ušesa ne grlo, nas je poslala kri dat. Pa je mel zarad vročine mrzle rokice in nogice, tko da ni šla kri ven niti iz prstka niti pol iz ogrete nogice ne. Oziroma se je takoj strjevala. Pa še tisto, kar je vzel krvi, je koaguliralo al kak se reče . Tko da so nas potem klical, da pridemo nazaj po napotnico za pediatrično, da majo tam nek drugačen postopek jemanja krvi in bojo jutri zjutraj to tam zrihtal. . Tko da moramo jutri še na pediatrično. Za povrh vsega sem bla pa zdej že tko zmatrana, da sem mu pred spanjem pozabla zmert temp. No, sicer pa že na otip vem, da je vroč Svečke mu pa ne bom dajala, da ne bo spet zakuhal tko ko dva dni nazaj, ker tok vroč pa spet ni. Tko, moj je šel delat, jst bom pa mal zakomirala pred kompom, pol pa spat Sem čist crknjena, spet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:43:40
|
|
|
|
ledenka
|
tkole, det spi, je zaspal v 10 min moj se je tudi prikotalil domov... veseli december, I guess za kofetkanje pa ni nobena?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 20:54:02
|
|
|
|
majana79
|
J. je zaspal, s tem da sva se z mojim skregala kako ga uspavat, ker se je valda spet drl, on ga je hotel nosit in na koncu ga tut je... Potem ga pa jst razvajam... Mah, brezveze ledenka, jaz sem za, samo mi je z J. bedno hodit nekam notr sedet... tale gripa me prav živcira
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:02:01
|
|
|
|
lake
|
Taja še ne spi, itak. Je dons ko je pršla iz telovadbe začela velik boljš plazit, in SAMA sedi. Se ji tok fajn zdi da se skoz smeje zraven. Jst sm tud za kofetkanje, ampak nekje zuni. Papua Ne vem kje so to pobral, čist nič drgač krvi ne jemljemo na pediatriji, kot v ZD, edin če znajo v ZD vzet samo iz prstka, pri nas bojo pa vzel iz žile. Pa ful vas bojo veseli, da ste pršli samo kri dat. Kaj pa piše na napotnici?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:03:37
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem tudi za kavo, ampak sm tud bolj za to, da gremo nekam ven se usest. Al pa vsaj ne v šoping centre, k je res milijon ljudi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:06:06
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Taja še ne spi, itak. Je dons ko je pršla iz telovadbe začela velik boljš plazit, in SAMA sedi. Se ji tok fajn zdi da se skoz smeje zraven. Jst sm tud za kofetkanje, ampak nekje zuni. Papua Ne vem kje so to pobral, čist nič drgač krvi ne jemljemo na pediatriji, kot v ZD, edin če znajo v ZD vzet samo iz prstka, pri nas bojo pa vzel iz žile. Pa ful vas bojo veseli, da ste pršli samo kri dat. Kaj pa piše na napotnici? Ful dobro lake in bravo za Tajo H. je tud že zglancala tla dons
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 21:09:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Uf res ta gripa tud mene živcira...bo kar bo. Grem na kavč gledat kmetijo. Nočko!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?