|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
1.12.2009 8:18:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem včeraj imela težave z Oskarjem... ni se mu spalo in sem potem zaspala z njim.
je pa izrazil željo, da bi spal brez plenice... seveda je bila sredi noči pod njim lužica, on pa v trdnem spancu. očitno ga bom morala zbujati okrog 1h... je to prav?

če se ti bo ljubilo vstajati. user posted image

saj tako ali tako nonstop vstajam,... mogoče ga kar spečega položim na kahlo,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
1.12.2009 8:19:21   
FLASK_A
jutrouser posted image

Olivca, super! Javi kako ji je šlouser posted image
Kaj pa ponoči, ste ga žuraliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
1.12.2009 8:20:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Dudica Jst te vzamem drugo leto, ko bomo šli spomlad v ZOO.

tudi jaz (in moja otroka),....

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
1.12.2009 8:22:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Jebi ga!!

user posted image

user posted image

ups, BBAJA, tole pisano in risano pa glih ne paše skupuser posted image

lepi lep!!!!

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
1.12.2009 8:24:12   
lake

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Čakam vodovodrja, upam da bo dons res pršel.

uuu,... lake, a tisti z mišicami?user posted image user posted image user posted image user posted image

I wish, ampak ne. user posted image BTW je prišel user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
1.12.2009 8:24:26   
majana79
Jutro!

olajšave - majana ne bo potrdila, ker tolk pa res nisem v davčnem zakonu user posted image Bi kar poklicala na najbližji DURS pa vprašala user posted image

Se mi zdi da smo kar spali user posted image Mi ga uspe zjutraj nekako zamotit... Samo se pa kar v spanju pogovarja (ima zaprte oči) pa maha okoli sebe... user posted image

lina, user posted image super da je uspelo, pa za darila.

cveka, upam da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image

k.tja, važno da si ti napisala, ostalo se bo že uredilo, dan gor ali dol

oliva, itak da bodo rekli da ni to po tem, samo jaz bom vztrajala da to lepo vnese v karton, in pri drugem dvomim da bom pustila cepit (če bo drugi kdaj user posted image ) Sej sem za uradno medicino, jim zaupam v večini, samo tale cepljenja proti boleznim, ki jih že nevemkolk let ni... Nisem prepričana, da so tolk smiselna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
1.12.2009 8:24:51   
maja1488
Jutro.

Spanje no comment. Dobila herpes v nedeljo, zdaj je pa sam še velika hrasta, Sem mazala s tee trea oljeml. Ah ne morm tipkat, se mi zarja preveč premetava po kolenih.

Kdaj se vam lepo vzravnano sedeli? Prejšnji teden se je zvrnila, če sem jo posedla, zdaj se ne zvrača več, am hrbtenico ima tko dol upognjeno. Načeloma je ne posedam, sam probala sem mal včeraj, ker se ful naprej sili, no pa sm vidla, da še ni dosti močna.

dudi, a si dobila paketek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
1.12.2009 8:25:47   
Anonimen
kako pa je PapuaNG včeraj opravila ? kje pa si ?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
1.12.2009 8:30:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro.

Spanje no comment. Dobila herpes v nedeljo, zdaj je pa sam še velika hrasta, Sem mazala s tee trea oljeml. Ah ne morm tipkat, se mi zarja preveč premetava po kolenih.

Kdaj se vam lepo vzravnano sedeli? Prejšnji teden se je zvrnila, če sem jo posedla, zdaj se ne zvrača več, am hrbtenico ima tko dol upognjeno. Načeloma je ne posedam, sam probala sem mal včeraj, ker se ful naprej sili, no pa sm vidla, da še ni dosti močna.

dudi, a si dobila paketek?

naša se pa ful pokonc postavla, k jo pa posedem jo pa obstran nagneuser posted image user posted image user posted image je prov smešna

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4109
1.12.2009 8:35:33   
Anonimen
aja sem pozabilauser posted image včeraj smo dobili drugi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
1.12.2009 8:35:47   
Anonimen
se vidi, da je danes zmešnjava pri meniuser posted image

ledenka, smo veseli, da si prišla nazaj vesela in zadovoljna in nam prinesla še malo dunajskega predbožičnega vzdušja! ste prespali na Dunaju?

lake, Tanja_ superca za hiter razvojni napredek malčic! bi morala tudi jaz z Urbanom telovadit, bo mogoče potem izrazil željo po sedenju?

Papua, upam, da danes končno izveš vzrok vročinam! user posted image  za Svita!

Cveka in *lina* čestitke za darilca!

sem še nekaj hotela napisati, a sem pozabila,...user posted image  se bom že spomnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
1.12.2009 8:38:00   
FLASK_A

user posted image

lepi lep!!!!

Iiiii, lep!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
1.12.2009 8:39:17   
Anonimen
ja se mormo pozdravt do miklavža user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
1.12.2009 8:40:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

lepi lep!!!!

Iiiii, lep!

res je lep!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
1.12.2009 8:42:27   
Tanja_
Jutro!
Spali smo, kot ponavadi.user posted image Mah,bo že. Sej bo luna hitro mimo, pa zobek zunaj-upam.

Aja, sem pozabila povedat, da so mi odobrili reklamacijo in dobim novo podvozjeuser posted image user posted image user posted image Sicer ne bom verjela, dokler ga ne vidim, kar naj bi bilo danes-ampak če so uspeli tako uredit, potem super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
1.12.2009 8:48:31   
Anonimen
nč grem ležat, uživajte

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
1.12.2009 8:49:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Spali smo, kot ponavadi.user posted image Mah,bo že. Sej bo luna hitro mimo, pa zobek zunaj-upam.
ja, em pozabila povedat, da so mi odobrili reklamacijo in dobim novo podvozjeuser posted image user posted image user posted image Sicer ne bom verjela, dokler ga ne vidim, kar naj bi bilo danes-ampak če so uspeli tako uredit, potem super.

aleluja!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
1.12.2009 8:51:47   
Anonimen
no, Tanja_ samo da se je rešilo tebi v prid! upam, da ga dobiš čimprej!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
1.12.2009 8:51:54   
petrazg
Dobro jutro...

Spali smo spet za enuser posted image user posted image user posted image ... Mislim, da se je nazadnje, ko je bil bolan razvadil in se mi sedaj brez potrebe skoz zbuja. Dudica ne pomaga, samo da da zizo v usta in enkrat potegne in že spi... ufff razvajenc mali...

Tanja user posted image za podvozje, Lina in Cveka za darila user posted image , bbaja za venčekuser posted image .
Flaska tvoje stanovanje je super lepo... user posted image user posted image user posted image
Lake... prosim ne nadleguj vodovodarja. Nam v miru opravi svoje delo...user posted image
Papua... kako je Svit? user posted image
Maja 1488... a mi lohk poveš v kateri lekarni je tvoj nabavil svečke. Da gredo tja iskat...
K.TJA... držim pesti...

Prav ne morem verjeti, ampak jaz še nikoli nisem bila na Dunaju user posted image . Zdej bi pa prav rada šla...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.12.2009 8:52:00   
FLASK_A
kateri sesalec mi priporočateuser posted image
Mislim da bom kar gorenjevega vzela. Je majhen in čist OK. S ceno vreduser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
1.12.2009 8:52:47   
Kasija
dobro jutro!

tanja čestitke za urejeno reklamacijo podvozja!

papua mene tudi zanima, kako je z vročino. ker tole se že preveč vleče, res.

noč je bila obupna. saj se ne pritožujem, ker večinoma se kar naspim. ampak iz nekega razloga se je ponoči zbudil in ni hotel zaspat nazaj. eh, mogoče je pa razlog cepljenje - sva bila včeraj - ker vidim, da govorite o podobnih spremembah po cepljenju.

a ni bilo govora o sprehodu/kavici? se lahko pridružim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
1.12.2009 8:53:18   
FLASK_A
Jaz bi tudi šla na Dunaj. Katera pa gre?

Petrazg, hvalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
1.12.2009 8:54:00   
PapuaNG
jutro,

spali spet s prekinitvami...je bil sred noči pokakan, pa sem ga previla in zraven še temp. zmerla, pa je bla 39.2, tko da sem mu dala svečko, pol je itak zakuhal, ampak prej saj vročine ni blo. Zdej se še moj spedena pa gremo na pediatrično kri dat.

Lake-verjamem, da nas ne bojo veseli samo zaradi krvi, ne vem, zakaj mu je ni hotel iz rokice vzet iz žile. Pa sem mu povedala, da mu je zanč pri alergologu kar iz žile vzela user posted image Ah ja, se že ful veselim po tem dežju parking iskat pa z vozičkom okol hodit user posted image

haha..tamal pa že dve minute prdi tle na tleh ko kravce pase. Je prav hecno slišat.

Aja-oliva, pomoje da če prejema nadomestilo za brezposelnost, da ga ne moreš prijavit kot vzdrževanega člana. Če pa je samo prijavljen, bi pa šlo pomoje. Je pri otroškem dodatku neka podobna scena...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
1.12.2009 8:54:10   
Kasija
petrazg kako ste pa pri vas?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.12.2009 8:54:23   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sem včeraj imela težave z Oskarjem... ni se mu spalo in sem potem zaspala z njim.
je pa izrazil željo, da bi spal brez plenice... seveda je bila sredi noči pod njim lužica, on pa v trdnem spancu. očitno ga bom morala zbujati okrog 1h... je to prav?

če se ti bo ljubilo vstajati. user posted image

saj tako ali tako nonstop vstajam,... mogoče ga kar spečega položim na kahlo,...

K.tja... jaz ga ne bi budila... Očitno še ni pripravljen...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?