|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
30.11.2009 11:16:44   
Dudica1
Darila pa tud jaz še nč ne vem...idejo o solzici je res lepa,jaz si jo nameravam zase kupit...mogoče pa jo še drugim itak imam samo eno tako prijateljico.U bistvu njej in njenemu pa otrokoma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
30.11.2009 11:18:59   
Tanja_
petrazg lahko se zmenimo.

kati sej lahko kupiš brezjajčne testenine-npr.Barilla.

darila-moj bo najverjetneje dobil torbo za laptopa-sva jo zanč v Emporiumu vidla in mu je bila ful všeč.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
30.11.2009 11:19:39   
pokica_
ma kaj ste čvekaste danes, komaj sledim, pa sem včeraj zvečer bla nazadnje na RRu. user posted image

mi smo spali tk tk...po dolgem času je bla lakota na kar 3h ponoči, že razmišljam če ima preskok v rasti, ko tolkrat je, včeraj je cel dan jedel kar 8x!!! Danes že 4x pa še poldne niuser posted image  No, sj HB da je, se bo vsaj poredil malo, moja mami pravi, da je dobil mal podbradka. user posted image  Jst ne opazim tolk očitno.

Danes oblačni ponedeljek, pijem kavo, Anej spi,...sma spala kar do 8.30 danes! user posted image  Luxus!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
30.11.2009 11:21:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati sej lahko kupiš brezjajčne testenine-npr.Barilla.

?????kok sm blond!! a tud to obstaja??? mas v mislih tiste tazelene???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
30.11.2009 11:25:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih...
http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117

definitivno bi tole rabili pri našem T...ker je bil non stop na glavi,kamor se je udaril se je na glavo user posted image ...tko da smo meli že prebito glavo,čelo.ustnico...pa en kup bušk...zdej je to obdobje HB mimo.

poznam eno mamico, ki je svojemu otročku čelado kupila - je enkrat prišla k meni na obisk, pa jo debelo gledam kaj mu zdaj to dela....user posted image .....

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
30.11.2009 11:25:36   
Anonimen
darila? bodo več ali manj namenjena otrokomuser posted image ... in teh je vsako leto večuser posted image

se bom sproti odločala kaj komu, ker običajno gre potem preveč časa z iskanjem željenegauser posted image

se bomo zmenile potem za Jamskega človekauser posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3931
30.11.2009 11:25:44   
majana79
k.tja, ne vem, bi mogla zakon pogledat kolk časa majo za pritožbo, 30 al 60 dni user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
30.11.2009 11:25:58   
Anonimen
hm...darila - eno pižamo mu bom kupilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3933
30.11.2009 11:28:28   
Anonimen
aja,.. čelada, dobra zamisel! bi jo moral Oskar nositi, ker je preživel ogromno udarcev v glavo... na srečo nič hujšega in upam, da mu kakšen ni povzročil kakšnih poškodb... je fino že zaradi tega, ker se manj sekiraš.

ampak Urban je pa bolj previden... pri njemu, se mi zdi, ne bo potrebe po takšni čeladi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
30.11.2009 11:28:32   
majana79
Tanja, vas bom priporočila user posted image je pa rekla da je kar zasedena, tako da očitno je dobra user posted image

moj user posted image je že dobil darilo, sem mu soft shell kupila... midva si nekako sproti kupiva, če kdo kaj rabi, pa je

J. bo dobil eno igračo, k bi mu jo itak kupila

prijateljicam bom pa neki pri društvih za zaščito živali kupila, ker jih imata radi, pa še v dobrodelne namene gre

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
30.11.2009 11:34:12   
petrazg
K.tja... Pri nas bo pa očitno kontra... Anže je bil full previden in je zelo malokrat padel, ne vem če 5x. Luka se mi zdi pa strašno radoveden in brezkompromisen... Če se odloči, da bo prišel do ene igrače, bo prišel zlepa ali zgrda... Če se ustavi in zaleti v sedežno, ne bo nehal, se bo še enkrat... Tudi v posteljci, ni važno če se x zaleti v ograjco, važno, da se na koncu obrne in pride na drugo stran... user posted image user posted image Po drugi strani je pa glede na A zelo okoren in počasen user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
30.11.2009 11:34:28   
Tanja_
Kati vse Barilla so brez jajc.Vsaj tiste,ki jih imam jaz doma.V modrih škatlah...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
30.11.2009 11:39:20   
KatMat

Kati vse Barilla so brez jajc.Vsaj tiste,ki jih imam jaz doma.V modrih škatlah...
a res???? jaz samo barila kupujem pa zdele to prvic slism....hvala za info....pol pa nasa danes testenine dobi...kaj naj pa dam zravn??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
30.11.2009 11:48:07   
tubby

K.tja... user posted image Mogoče greva v sredo po plavanju kar tja, pa vprašava kako in kaj... Jaz 7. ne morem, začneva s Tubby telovadbo... user posted image Kje se pa danes skriva ta dečva?

dobro jutro tako sm zaspana user posted image user posted image user posted image

joj sm spila kavo pa sm čist fuč
T je šla u vrtec, m se pa rad ponoč zbudi pa je kar zbujen in pol ni se igral user posted image
men se to pozna in se vsak dan nabira...

PetraZg danes sm stopila na tehtnico-bol da ne bi user posted image
komaj čakam telovadbo ti povemuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
30.11.2009 11:49:05   
KatMat
ah suhice smotane....

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
30.11.2009 11:50:44   
tubby

Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih...
http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
30.11.2009 11:51:52   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ah suhice smotane....

a ne ? user posted image

so smotane kaj? user posted image

kje so tisti časi...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
30.11.2009 11:52:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ah suhice smotane....

a ne ? user posted image

kje so tisti časi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
30.11.2009 11:54:40   
tubby

ah suhice smotane....

a ne ? user posted image

kje so tisti časi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz ti povem po prvem je šlo v šusu dol, res, nič šlafka ni ostalo,zdaj je pa user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
30.11.2009 11:58:36   
Anonimen

ah suhice smotane....

a ne ? user posted image

kje so tisti časi...

tisti časi? pri meni jih ni bilo,... se tolažim, da je meso pa špehek lepše prijet kot kostiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3945
30.11.2009 12:04:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ah suhice smotane....

a ne ? user posted image

kje so tisti časi...

tisti časi? pri meni jih ni bilo,... se tolažim, da je meso pa špehek lepše prijet kot kostiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
30.11.2009 12:06:33   
KatMat
jest sem zgubila 10kg takoj po porodu od takrat tud ene deke ne vec....pa odim po par ur na dan pa ne gre

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
30.11.2009 12:10:03   
šivilja
Joj kakšni šlaufki šele ostanejo po tretjem?? Pa mam same dvodelne kopalke, verjetno bo treba še kakšne enodelne kupit, al pa nič več se kopat.

Majana a se splača it na Vransko? Mene kar nekaj vleče pa do sedaj še nikogar nisem poznala, ki bi šel. Pa varuško bi jaz tudi rabila. Sta se mi zadnjič kar dva zoba naenkrat odkrušila, en jepa še nedokončan izpred nosečnosti, pa imam takega umetnika od zobozdravnika, da si mirno lahko tam tudi štiri ure. Kaj naj pa z otrokom? Se moram dobro pogovorit z njim, da bo hitro delal.
Najbolje, da Hano kar sabo vzamem, pa jo njegova žena čuva, ker itak pazi že svojo vnukinjo, ki je par mesecev starejša od naše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
30.11.2009 12:11:58   
KatMat

a res???? jaz samo barila kupujem pa zdele to prvic slism....hvala za info....pol pa nasa danes testenine dobi...kaj naj pa dam zravn??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
30.11.2009 12:21:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Najbolje, da Hano kar sabo vzamem, pa jo njegova žena čuva, ker itak pazi že svojo vnukinjo, ki je par mesecev starejša od naše.

user posted image
šivilja, a pigi gripa je pa off?

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?