Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, a ti čakaš odgovor še glede pritožbe na informativni izračun ali si se ponovno pritožila na odločbo? Ker midva sva mogla dat pritožbo na odločbo in še kar ni nič... na informativni izračun sem se pritožila že pred majem,... pa še vedno čakam na odgovor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 J. je zaspal, in to brez večjega joka Ampak še vedno ni kakal... Upam da bo danes kaj. Aja, sem pa zgleda našla deklico za občasno varstvo J. Včeraj, ko smo bili na Vranskem, so imeli posebno igralnico za otročke in je bila tam ena varuška, študentka psihologije, sta se z J. takoj ujela. K sreči je iz LJ, tako da sva se dogovorili, da bo kdaj prišla. ta del posta mi je pa všeč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:34:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, a ti čakaš odgovor še glede pritožbe na informativni izračun ali si se ponovno pritožila na odločbo? Ker midva sva mogla dat pritožbo na odločbo in še kar ni nič... na informativni izračun sem se pritožila že pred majem,... pa še vedno čakam na odgovor Huh, kaj pa čakajo... Moj je to že dobil, 3.11., ampak so kreteni (pardon izrazu) in tiste pritožbe sploh niso upoštevali ampak so izdali identično odločbo kot izračun. Zato je mogel dat še enkrat pritožbo in zdaj čakava...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:37:20
|
|
|
|
Tanja_
|
majana bravo za J. spanje in za varuško seveda .A nam jo boš kdaj posodila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, sem našla datume: http://www.sititeater.si/sl/predstave/jamski_clovek/ 7., 15. in 27. december so predstave... 6. imamo krst. za vstopnice pa nisem nikjer našla linka ... izjemoma enega, kjer je piše, da je predstava odpovedana .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:43:54
|
|
|
|
maja1488
|
Moj dobi tele svečke brez recepta. Zdej pa ne vem....sem ga spet poslala, pa bom vidla, če mu bodo dali. Na tipkovnici mi D neki trokira...tko da če ga kje ni, ni moja krivda ampak od tipkovnice. Tele svečke sem jaz Zarji dala samo 1x, ko je imela ful sluzi in se je tudi pri dihanju slišalo. Je dobila eno čez dan in eno zvečer in zjutraj je blo OK. Danes spet kašlja, pa ji bom potem ko se zbudi (upam, da čimkasneje) spet eno dala. Bi pa ful rada ukinla tole dojenje, ker mi gre že na živce, da ne smem nič jest, pa sem prelena, da bi ji napravljala flaško ponoči. V bistvu sploh ne vem kolko popije, če sploh kaj, ker jo v upanju, da bo takoj zaspala priklapljam vsakič ko se prebudi. Pa mal pocuclja in zaspi, al pa tudi ne. Pri nas lije kot iz škafa. Morm na en pogreb popoldan, pa ne vem kam s tamalo. Tašča je v bolnici, tast bo pri njej. Sem računala, da bi šla kr z njo, če bi blo suho, sam v tem dežju pa res ne. Grem kej pojest in lilat potiho. Pri nas se vse sliši...očitno imamo papirnate stene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:45:38
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... Mogoče greva v sredo po plavanju kar tja, pa vprašava kako in kaj... Jaz 7. ne morem, začneva s Tubby telovadbo... Kje se pa danes skriva ta dečva?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:53:45
|
|
|
|
Dudica1
|
Kooončno je omagal...spi... No bomo probali tele svečke pa bomo videli če bo boljš...kr mal se mu tud sliši da hrope,da se pač mora odkašljat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:54:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi upam da bo vse ok naša se je pa glih zbudla, pa jo mam kle v naročju k ji kažem njene slike na računalniku in se kr smeji zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:55:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih... http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117 definitivno bi tole rabili pri našem T...ker je bil non stop na glavi,kamor se je udaril se je na glavo ...tko da smo meli že prebito glavo,čelo.ustnico...pa en kup bušk...zdej je to obdobje HB mimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:55:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih... http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117 men je to škoda denarja.. če smo vsi preživel brez bojo pa tud naši otroci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 10:58:53
|
|
|
|
Tanja_
|
k.tja in petrazg Jamskega človeka si tud jaz že ful dolgo želim ogledat. Od vseh,ki so bili, slišim same orto pohvale. Sem ravno včeraj gledala-je tud v Špas teatru 11.12. Tam pa lahko naročiš vstopnico prek spleta. Glede novoletnih daril-kaj boste kupile dobrim prijateljicam?Jst sm čist brez idej-se mi zdi, da je vsako leto isto-kozmetika, kak šal, savna...Nimam več ideje....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:00:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih... http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117 men je to škoda denarja.. če smo vsi preživel brez bojo pa tud naši otroci Se podpišem. Pa ponavadi se to itak zgodi, ko nima tega gor. Otroci so kot iz gume. Vidim pri Zarji, ko se mi z vsem šusom zaleti z glavo v zobe, pol me pa čukasto gleda, da kaj kričim. Nje očitno ne boli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:01:27
|
|
|
|
KatMat
|
ma ne sam to...sej se ne bo naucu ujet z rokami....ce leti na buco ga boli...bo to naredu parkrat pol bo pa ze stegnu rocice da se bo ujel bla u kinu,se videla s kolegicami....blo je noro dobro...tok smo se nasmejale k ze dolg ne....film je bil...bil bil....edin dobr kar je blo notr je bil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:02:47
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, jst sem letos kupila tiste solzice za bolne otroke ( na FB je skoz oglas) in zraven bom dala eno vrečko domačih piškotov (sta pekla včeraj moj in Maša). Sem bla tudi brez idej, pa itak nimam dosti časa po trgovinah letat in iskat kaj bi blo za katero, tko kot sem delala prejšnja leta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:03:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Glede novoletnih daril-kaj boste kupile dobrim prijateljicam?Jst sm čist brez idej-se mi zdi, da je vsako leto isto-kozmetika, kak šal, savna...Nimam več ideje.... jaz sem lansko leto delala sladka darilca...vsem so bila usec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:08:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ k.tja in petrazg Jamskega človeka si tud jaz že ful dolgo želim ogledat. Od vseh,ki so bili, slišim same orto pohvale. Sem ravno včeraj gledala-je tud v Špas teatru 11.12. Tam pa lahko naročiš vstopnico prek spleta. Glede novoletnih daril-kaj boste kupile dobrim prijateljicam?Jst sm čist brez idej-se mi zdi, da je vsako leto isto-kozmetika, kak šal, savna...Nimam več ideje.... jz sm ga gledala kakšne 2 leti nazaj.. sm skor v komo padla od smeha... darila se mi pa ne sanja.. še nisem šla nč naokol čekirat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:09:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma ne sam to...sej se ne bo naucu ujet z rokami....ce leti na buco ga boli...bo to naredu parkrat pol bo pa ze stegnu rocice da se bo ujel bla u kinu,se videla s kolegicami....blo je noro dobro...tok smo se nasmejale k ze dolg ne....film je bil...bil bil....edin dobr kar je blo notr je bil škoda denarja za film... pa za uno bedarijo 2012 tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:10:59
|
|
|
|
KatMat
|
ma jaz mam pa rada take filme ala Dan pojutrisnjem....je velik resnice not....grem stavit da nas ena taka usoda caka...kr poglej lansk let je bil v afriki sneg....busmani niso vedli kaj z njem... http://24ur.com/novice/svet/v-afriki-snezi.html
< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.11.2009 11:11:46 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:12:47
|
|
|
|
petrazg
|
Evo, končno je zaspal... Ponavadi se lump takle čas zbudi, danes pa kar ni in ni zaspal... Tanja... a greš zraven? Mi je pa všeč tista Majina ideja o solzici... Lepo darilo pa še pomagaš zraven... Blue.. ja, vsi jamskega tako komentirajo kot ti... Darila... kaj bodo pa vaši dobili za darila???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 k.tja, a ti čakaš odgovor še glede pritožbe na informativni izračun ali si se ponovno pritožila na odločbo? Ker midva sva mogla dat pritožbo na odločbo in še kar ni nič... na informativni izračun sem se pritožila že pred majem,... pa še vedno čakam na odgovor Huh, kaj pa čakajo... Moj je to že dobil, 3.11., ampak so kreteni (pardon izrazu) in tiste pritožbe sploh niso upoštevali ampak so izdali identično odločbo kot izračun. Zato je mogel dat še enkrat pritožbo in zdaj čakava... in koliko, misliš, da bosta zdaj čakala? men je to... ko je treba dat državi denar, ga moraš takoj, ko pa čakaš na povračilo, pa lahko v tem času osiviš... morali bi dodati še obresti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:14:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Darila... kaj bodo pa vaši dobili za darila??? uuu to je pa dobro vprasanje...nimam ideje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:15:27
|
|
|
|
KatMat
|
glede glutena pa jaz tud ze dajem kaksen keks....al pa koscek kruha....z testeninami bi pocakala se vsaj kaksen mesec...nevem-zaradi jajcka....kaj mislite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 30.11.2009 11:15:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Blue.. ja, vsi jamskega tako komentirajo kot ti... mi smo še v prvi vrsti sedel, in pol k je iskal primerjave s tem kar je govoril se je zapičil v mojga deca.. pol je take zganjal, da je blo mojmu nerodn, mi smo pa krepaval okorg.. mislim da nas je šlo ene 8 kolegov skup gledat... tok se že dolg nisem nasmejala... res, to je vredno ogleda
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?