|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
30.11.2009 10:27:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
k.tja, a ti čakaš odgovor še glede pritožbe na informativni izračun ali si se ponovno pritožila na odločbo? Ker midva sva mogla dat pritožbo na odločbo in še kar ni nič...

na informativni izračun sem se pritožila že pred majem,... pa še vedno čakam na odgovoruser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.11.2009 10:28:33   
Anonimen
J. je zaspal, in to brez večjega joka user posted image Ampak še vedno ni kakal... Upam da bo danes kaj.

Aja, sem pa zgleda našla deklico za občasno varstvo J. user posted image Včeraj, ko smo bili na Vranskem, so imeli posebno igralnico za otročke in je bila tam ena varuška, študentka psihologije, sta se z J. takoj ujela. K sreči je iz LJ, tako da sva se dogovorili, da bo kdaj prišla.

user posted image  ta del posta mi je pa všeč!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.11.2009 10:34:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

k.tja, a ti čakaš odgovor še glede pritožbe na informativni izračun ali si se ponovno pritožila na odločbo? Ker midva sva mogla dat pritožbo na odločbo in še kar ni nič...

na informativni izračun sem se pritožila že pred majem,... pa še vedno čakam na odgovoruser posted image user posted image

Huh, kaj pa čakajo... Moj je to že dobil, 3.11., ampak so kreteni (pardon izrazu) in tiste pritožbe sploh niso upoštevali ampak so izdali identično odločbo kot izračun. Zato je mogel dat še enkrat pritožbo in zdaj čakava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.11.2009 10:37:20   
Tanja_
majana bravo za J. spanje in za varuško sevedauser posted image user posted image user posted image .A nam jo boš kdaj posodila?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.11.2009 10:39:39   
Anonimen
petrazg, sem našla datume:

http://www.sititeater.si/sl/predstave/jamski_clovek/

7., 15. in 27. december so predstave... 6. imamo krst.

za vstopnice pa nisem nikjer našla linkauser posted image ... izjemoma enega, kjer je piše, da je predstava odpovedanauser posted image .

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.11.2009 10:43:54   
maja1488
Moj dobi tele svečke brez recepta. Zdej pa ne vem....sem ga spet poslala, pa bom vidla, če mu bodo dali.

Na tipkovnici mi D neki trokira...tko da če ga kje ni, ni moja krivda ampak od tipkovnice.

Tele svečke sem jaz Zarji dala samo 1x, ko je imela ful sluzi in se je tudi pri dihanju slišalo. Je dobila eno čez dan in eno zvečer in zjutraj je blo OK. Danes spet kašlja, pa ji bom potem ko se zbudi (upam, da čimkasneje) spet eno dala.

Bi pa ful rada ukinla tole dojenje, ker mi gre že na živce, da ne smem nič jest, pa sem prelena, da bi ji napravljala flaško ponoči. V bistvu sploh ne vem kolko popije, če sploh kaj, ker jo v upanju, da bo takoj zaspala priklapljam vsakič ko se prebudi. Pa mal pocuclja in zaspi, al pa tudi ne.

Pri nas lije kot iz škafa. Morm na en pogreb popoldan, pa ne vem kam s tamalo. Tašča je v bolnici, tast bo pri njej. Sem računala, da bi šla kr z njo, če bi blo suho, sam v tem dežju pa res ne.
Grem kej pojest in lilat potiho. Pri nas se vse sliši...očitno imamo papirnate stene.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.11.2009 10:45:38   
petrazg
K.tja... user posted image Mogoče greva v sredo po plavanju kar tja, pa vprašava kako in kaj... Jaz 7. ne morem, začneva s Tubby telovadbo... user posted image Kje se pa danes skriva ta dečva?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.11.2009 10:51:08   
petrazg
Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih...
http://www.izvirnadarila.si/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=117

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.11.2009 10:53:45   
Dudica1
Kooončno je omagal...spi...

No bomo probali tele svečke pa bomo videli če bo boljš...kr mal se mu tud sliši da hrope,da se pač mora odkašljat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.11.2009 10:54:42   
Blueeyes
dudi upam da bo vse ok

naša se je pa glih zbudla, pa jo mam kle v naročju k ji kažem njene slike na računalniku in se kr smeji zraven user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.11.2009 10:55:29   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Punce tole sem ravnokar gledala, pa se mi niti ne zdi takšna neumna ideja... Mi je prijateljica iz Anglije rekla, da je to full popularno pri njih...

definitivno bi tole rabili pri našem T...ker je bil non stop na glavi,kamor se je udaril se je na glavo user posted image ...tko da smo meli že prebito glavo,čelo.ustnico...pa en kup bušk...zdej je to obdobje HB mimo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.11.2009 10:55:49   
Blueeyes

men je to škoda denarja.. če smo vsi preživel brez bojo pa tud naši otroci

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.11.2009 10:58:53   
Tanja_
k.tja in petrazg Jamskega človeka si tud jaz že ful dolgo želim ogledat. Od vseh,ki so bili, slišim same orto pohvale. Sem ravno včeraj gledala-je tud v Špas teatru 11.12. Tam pa lahko naročiš vstopnico prek spleta.

Glede novoletnih daril-kaj boste kupile dobrim prijateljicam?Jst sm čist brez idej-se mi zdi, da je vsako leto isto-kozmetika, kak šal, savna...Nimam več ideje....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.11.2009 11:00:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

men je to škoda denarja.. če smo vsi preživel brez bojo pa tud naši otroci

Se podpišem.

Pa ponavadi se to itak zgodi, ko nima tega gor. Otroci so kot iz gume. Vidim pri Zarji, ko se mi z vsem šusom zaleti z glavo v zobe, pol me pa čukasto gleda, da kaj kričim. Nje očitno ne boli.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.11.2009 11:01:27   
KatMat
ma ne sam to...sej se ne bo naucu ujet z rokami....ce leti na buco ga boli...bo to naredu parkrat pol bo pa ze stegnu rocice da se bo ujel

bla u kinu,se videla s kolegicami....blo je noro dobro...tok smo se nasmejale k ze dolg ne....film je bil...bil bil....edin dobr kar je blo notr je bil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.11.2009 11:02:47   
maja1488
Tanja, jst sem letos kupila tiste solzice za bolne otroke ( na FB je skoz oglas) in zraven bom dala eno vrečko domačih piškotov (sta pekla včeraj moj in Maša).

Sem bla tudi brez idej, pa itak nimam dosti časa po trgovinah letat in iskat kaj bi blo za katero, tko kot sem delala prejšnja leta.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.11.2009 11:03:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Glede novoletnih daril-kaj boste kupile dobrim prijateljicam?Jst sm čist brez idej-se mi zdi, da je vsako leto isto-kozmetika, kak šal, savna...Nimam več ideje....

jaz sem lansko leto delala sladka darilca...vsem so bila usec

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.11.2009 11:08:36   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

k.tja in petrazg Jamskega človeka si tud jaz že ful dolgo želim ogledat. Od vseh,ki so bili, slišim same orto pohvale. Sem ravno včeraj gledala-je tud v Špas teatru 11.12. Tam pa lahko naročiš vstopnico prek spleta.

jz sm ga gledala kakšne 2 leti nazaj.. sm skor v komo padla od smeha...

darila se mi pa ne sanja.. še nisem šla nč naokol čekirat...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.11.2009 11:09:14   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ma ne sam to...sej se ne bo naucu ujet z rokami....ce leti na buco ga boli...bo to naredu parkrat pol bo pa ze stegnu rocice da se bo ujel

bla u kinu,se videla s kolegicami....blo je noro dobro...tok smo se nasmejale k ze dolg ne....film je bil...bil bil....edin dobr kar je blo notr je bil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

škoda denarja za film... pa za uno bedarijo 2012 tud

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.11.2009 11:10:59   
KatMat
ma jaz mam pa rada take filme ala Dan pojutrisnjem....je velik resnice not....grem stavit da nas ena taka usoda caka...kr poglej lansk let je bil v afriki sneg....busmani niso vedli kaj z njem...

http://24ur.com/novice/svet/v-afriki-snezi.html

< Sporočilo je popravil KatMat -- 30.11.2009 11:11:46 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.11.2009 11:12:47   
petrazg
Evo, končno je zaspal...user posted image Ponavadi se lump takle čas zbudi, danes pa kar ni in ni zaspal...

Tanja... a greš zraven? Mi je pa všeč tista Majina ideja o solzici... Lepo darilo pa še pomagaš zraven...

Blue.. ja, vsi jamskega tako komentirajo kot ti...

Darila... kaj bodo pa vaši user posted image dobili za darila???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.11.2009 11:13:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Huh, kaj pa čakajo... Moj je to že dobil, 3.11., ampak so kreteni (pardon izrazu) in tiste pritožbe sploh niso upoštevali ampak so izdali identično odločbo kot izračun. Zato je mogel dat še enkrat pritožbo in zdaj čakava...

in koliko, misliš, da bosta zdaj čakala?
men je to... ko je treba dat državi denar, ga moraš takoj, ko pa čakaš na povračilo, pa lahko v tem času osiviš... morali bi dodati še obrestiuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.11.2009 11:14:07   
KatMat

Darila... kaj bodo pa vaši user posted image dobili za darila???

uuu to je pa dobro vprasanje...nimam ideje

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.11.2009 11:15:27   
KatMat
glede glutena pa jaz tud ze dajem kaksen keks....al pa koscek kruha....z testeninami bi pocakala se vsaj kaksen mesec...nevem-zaradi jajcka....kaj mislite

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.11.2009 11:15:12   
Blueeyes

Blue.. ja, vsi jamskega tako komentirajo kot ti...

mi smo še v prvi vrsti sedel, in pol k je iskal primerjave s tem kar je govoril se je zapičil v mojga deca.. pol je take zganjal, da je blo mojmu nerodn, mi smo pa krepaval okorg.. mislim da nas je šlo ene 8 kolegov skup gledat... tok se že dolg nisem nasmejala... res, to je vredno ogleda

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?