|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
29.11.2009 12:59:27   
tubby
Hoj

Naši vsi spijo user posted image , zimsko spanje user posted image

T je bolš, M je pa danes zjutraj ful kašljal, ampak zdele lepo pančka.
mene je ponoči tako kašelj dražil, joj pa sm misla da sm že premagala ta kašelj!
kaj pomaga v boju proti kašlju????

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
29.11.2009 13:01:32   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

k.tja na tisti temi je ena izmed RR uporabnic pozivala drugo RR uporabnico, naj se gre zdravit k psihiatru, ker da ni zrela za materinstvo, da na.teguje svojega fanta, da je taščo spravila ob živce...Da je imela pred letom dni fanta, ki jo je pustil zaradi druge in za katerega je zatrjevala, da je njena edina ljubezen in da je po manj kot letu dni noseča z drugim. Skratka, kr neki.....

sej ne za verjet, sam jaz res poznam en podeoben primer - u živo user posted image sm ni tok hudo. je pa mamica ostala sama  z dojenčkom, že k je bla noseča je šou z drugo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
29.11.2009 13:04:03   
Dudica1
evo tudi pri nas spita oba user posted image ...smo po kosilu,kavici.

tubby tud maj neki kašlja pa sm mislila kupit tiste sveče bronhopulmin k je rekla MAJA da so vredu...samo so samo v primorskih lekarnah,pa še v nekaterih teh ljubljanskih pa ne.
Jaz jih bom šla mogoče jutr iskat k greva z mojim še malo miklavža nabavljatuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
29.11.2009 13:05:18   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

evo tudi pri nas spita oba user posted image ...smo po kosilu,kavici.

tubby tud maj neki kašlja pa sm mislila kupit tiste sveče bronhopulmin k je rekla MAJA da so vredu...samo so samo v primorskih lekarnah,pa še v nekaterih teh ljubljanskih pa ne.
Jaz jih bom šla mogoče jutr iskat k greva z mojim še malo miklavža nabavljatuser posted image

ma pr nas smo bli do zdej uspešni s fiziološko, upam da bo tud zdaj šlo.

ne vem pa kako naj sebi pomagam?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
29.11.2009 13:17:47   
Dudica1
Aja za sebe pa ne vem...jaz ful ne kašljam dostkrat tko da pojma nimam.

No pri nas je dež user posted image ...bomo se šli pol v slaščičarno mal posladkat user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
29.11.2009 13:23:31   
Dudica1
ste že prižgale prvo svečko  user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.11.2009 13:47:50   
Anonimen
tubby, jaz tudi kar nisem nehala kašljati (pokašljevati), zdaj pa vsak večer popijem eno žlico panatusa in se je stanje kar izboljšalo.

mi smo nazaj. da ne rečem, da sem skoraj živčnega fasala in sem popolnoma izmučena. drugače ni bilo nič takšnega, le... stvari niso tako potekale kot sem si jih zamislila.
itak da je začelo še deževati, s seboj sem vzela pa samo 1 dežnik. in ko smo čakali pred zoojem (streha), da je moj šel še po ostale dežnike in sleepy wrap ter škornjčke, se je U. drl in drl... dokler ni posijalo sonce in je moj prišel z vso dežno opremo nazajuser posted image

saj bo,...user posted image  zdaj bomo pojedli, se preoblekli in šli na obisk.

pokica_ nekateri res nimajo meje. priznam, da jo včasih tudi sama ne vidim, včasih sem malo preveč sarkastična (ampak v sebi pa ne mislim nič slabega)
če bom šla kdaj preko meje, me prosim opozorite in ustavite. hvala.user posted image

Dudica, je zdaj na forumu ena tema Pa je šla,... o tem sem spraševala.

svečke pa danes še nismo prižgali user posted image  ...

Papua user posted image  upam, da se bo kmalu uredilo tako kot se mora!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.11.2009 14:04:33   
Anonimen
živjo punce

vstali ob sedmih se na jedli, pospravli, skuhali kosilo, se najedli, spet pospravli, in šli mal počivat, nika je že pokonc, T. pa še spiuser posted image user posted image user posted image , možek tud spi, jz pa kot ponavadi sem pokoncuuser posted image   bi šla mal vn, pa je tko čudno, sonce, dež.... kr nekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.11.2009 14:07:02   
Anonimen
cveka, a veš, da sem danes premišljevala, da imata tvoja otroka imena, ki prav pašeta skupaj...
Tima sem prevedla v team, Niko pa v zmago...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.11.2009 14:07:57   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

tubby, jaz tudi kar nisem nehala kašljati (pokašljevati), zdaj pa vsak večer popijem eno žlico panatusa in se je stanje kar izboljšalo.

K.tja zdej pijem Herbion pa še en sirup, najbrž panatus, upam da bo user posted image

mi smo nazaj. da ne rečem, da sem skoraj živčnega fasala in sem popolnoma izmučena. drugače ni bilo nič takšnega, le... stvari niso tako potekale kot sem si jih zamislila.
itak da je začelo še deževati, s seboj sem vzela pa samo 1 dežnik. in ko smo čakali pred zoojem (streha), da je moj šel še po ostale dežnike in sleepy wrap ter škornjčke, se je U. drl in drl... dokler ni posijalo sonce in je moj prišel z vso dežno opremo nazajuser posted image

saj bo,...user posted image  zdaj bomo pojedli, se preoblekli in šli na obisk.

najbrž boš boš mogla bl na ostro! otroci probajo kokr se da!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.11.2009 14:13:41   
Anonimen
tubby, saj samo z otroci še gre, ampak moj se kdaj pa kdaj spremeni v pobalina... ravno takrat ko pričakujem pomoč odrasle osebeuser posted image user posted image

upam, da ti uspe pregnati pokašljevanje,...user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.11.2009 14:23:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

cveka, a veš, da sem danes premišljevala, da imata tvoja otroka imena, ki prav pašeta skupaj...
Tima sem prevedla v team, Niko pa v zmago...

ja oba sta zmagovalcauser posted image user posted image user posted image user posted image  

jah tak imamouser posted image

Nik, -a
Imeni sta pri nas precej pogosti, veliko bolj, kot nekdaj uporabljeno ime Nikolaj ali Niko. Korenine imata v grškem jeziku, kjer beseda pomeni "zmaga ljudstva".

Tim
Je okrajšava imen Timon ali Timotej. O Timonu smo sicer že pisali, a naj vas spomnimo, da v grščini pomeni "nagrada". Timotej pa v grščini pomeni "čaščenje boga".

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 29.11.2009 14:25:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.11.2009 14:29:49   
Dudica1
tako Maj je pokonci še T počakamo pa gremo na obiske in v slaščičarno se mal sladkatuser posted image

maj je pa posvečen "materi zemlji"
tej pa ni razlage ker je unikaten user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.11.2009 14:35:00   
Anonimen

tako Maj je pokonci še T počakamo pa gremo na obiske in v slaščičarno se mal sladkatuser posted image

TEJ: JE ISTO KOT TIM, OZ TIMON, TIMOTEJ

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.11.2009 14:37:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

TEJ: JE ISTO KOT TIM, OZ TIMON, TIMOTEJ

Mogoče podobno kot timoTEJ kot druga imena pa ne ker nimajo okrajšave TEJuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.11.2009 16:05:00   
Anonimen
evo mi smo rz sprehoda, smo se orenk naluftaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdej pa premišljujem kaj bi jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.11.2009 16:07:48   
Anonimen
ja kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.11.2009 16:30:23   
Anonimen
no grem pa še jaz uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.11.2009 18:03:15   
PapuaNG
evo, pri meni je bila pa frendica, mi je končno obrvi populila user posted image Sem se že tok navadila, da mi jih ona rihta, da si sama sploh ne znam več dobr populit user posted image Moj pa zdej malega futra s kašico, ker gre pol fuzbal gledat h frendu, jst pa upam, da tamal ne bo preveč tečnaril glede spanja tako kot danes. Je ob štirih končno zaspal (po petih urah!), pa je bil čez tričetrt ure že pokonci, isto tečen kot pred spanjem. Vročina se pa nikamor ne premakne-se giblje okoli 38,5 že 4 dni user posted image . Sploh ne vem več,od česa je to, al od cepljenja al kakšna viroza...kašlja ne nič, nosek tut ni neki zamašen..ah, upajmo na boljši jutri user posted image Ker takole še vaj za FTh ne moreva delat, je ves brez energije pa tečen. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.11.2009 18:12:23   
Dudica1
Evo smo tud mi doma,smo šli na obisk pa mal smo zunaj hodili in šli na tortice,je še ena za zvečer user posted image user posted image user posted image user posted image .

Obrvi si grem pa h kozmetičarki pult,pol si jih pa neki časa sama pol grem pa spet.

Jutri pa gresta mogoče popoldne se mirkat da greva midva še po malenkosti za strica miklavža,se moram še zmenit user posted image

Zdej sva bla oba s T v banji sva si nalila polno banjo z mehurčki pa svečko sva mela prižgano...sva uživalauser posted image

papua a pa sta bla kaj pri zdravniku glede na to da je vročina že več kot 3 dni??

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
29.11.2009 18:15:58   
KatMat

KATI kako kej???

Mož kuha kosilo user posted image user posted image user posted image ...

danes grem prvic sama nekam....gremo s kolegicami v kino!!!!!!!jupi!!!!!upam da me ne bo prevec skrbelo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
29.11.2009 18:23:49   
Dudica1
kati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...max uživaj...in izkopi Tijo in deca pa boš uživala,naj te ne skrbi veš da bo poštimal tko kot je treba.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
29.11.2009 18:32:48   
KatMat
joj komi cakam!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
29.11.2009 18:44:24   
majana79
Čer!

Zaenkrat vas samo pozdravim, mi ne bo uspelo kaj pametnega napisat, dokler J. ne gre spat.

Sva spet sama...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
29.11.2009 19:01:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj komi cakam!!!!

u verjamem...isto jaz ko grem user posted image

majana čimbolj uspešno uspavanje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.