Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 12:59:27
|
|
|
|
tubby
|
Hoj Naši vsi spijo , zimsko spanje T je bolš, M je pa danes zjutraj ful kašljal, ampak zdele lepo pančka. mene je ponoči tako kašelj dražil, joj pa sm misla da sm že premagala ta kašelj! kaj pomaga v boju proti kašlju????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:01:32
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! k.tja na tisti temi je ena izmed RR uporabnic pozivala drugo RR uporabnico, naj se gre zdravit k psihiatru, ker da ni zrela za materinstvo, da na.teguje svojega fanta, da je taščo spravila ob živce...Da je imela pred letom dni fanta, ki jo je pustil zaradi druge in za katerega je zatrjevala, da je njena edina ljubezen in da je po manj kot letu dni noseča z drugim. Skratka, kr neki..... sej ne za verjet, sam jaz res poznam en podeoben primer - u živo sm ni tok hudo. je pa mamica ostala sama z dojenčkom, že k je bla noseča je šou z drugo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:04:03
|
|
|
|
Dudica1
|
evo tudi pri nas spita oba ...smo po kosilu,kavici. tubby tud maj neki kašlja pa sm mislila kupit tiste sveče bronhopulmin k je rekla MAJA da so vredu...samo so samo v primorskih lekarnah,pa še v nekaterih teh ljubljanskih pa ne. Jaz jih bom šla mogoče jutr iskat k greva z mojim še malo miklavža nabavljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:05:18
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 evo tudi pri nas spita oba ...smo po kosilu,kavici. tubby tud maj neki kašlja pa sm mislila kupit tiste sveče bronhopulmin k je rekla MAJA da so vredu...samo so samo v primorskih lekarnah,pa še v nekaterih teh ljubljanskih pa ne. Jaz jih bom šla mogoče jutr iskat k greva z mojim še malo miklavža nabavljat ma pr nas smo bli do zdej uspešni s fiziološko, upam da bo tud zdaj šlo. ne vem pa kako naj sebi pomagam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:17:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja za sebe pa ne vem...jaz ful ne kašljam dostkrat tko da pojma nimam. No pri nas je dež ...bomo se šli pol v slaščičarno mal posladkat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:23:31
|
|
|
|
Dudica1
|
ste že prižgale prvo svečko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 13:47:50
|
|
|
|
Anonimen
|
tubby, jaz tudi kar nisem nehala kašljati (pokašljevati), zdaj pa vsak večer popijem eno žlico panatusa in se je stanje kar izboljšalo. mi smo nazaj. da ne rečem, da sem skoraj živčnega fasala in sem popolnoma izmučena. drugače ni bilo nič takšnega, le... stvari niso tako potekale kot sem si jih zamislila. itak da je začelo še deževati, s seboj sem vzela pa samo 1 dežnik. in ko smo čakali pred zoojem (streha), da je moj šel še po ostale dežnike in sleepy wrap ter škornjčke, se je U. drl in drl... dokler ni posijalo sonce in je moj prišel z vso dežno opremo nazaj saj bo,... zdaj bomo pojedli, se preoblekli in šli na obisk. pokica_ nekateri res nimajo meje. priznam, da jo včasih tudi sama ne vidim, včasih sem malo preveč sarkastična (ampak v sebi pa ne mislim nič slabega) če bom šla kdaj preko meje, me prosim opozorite in ustavite. hvala. Dudica, je zdaj na forumu ena tema Pa je šla,... o tem sem spraševala. svečke pa danes še nismo prižgali ... Papua upam, da se bo kmalu uredilo tako kot se mora!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:04:33
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce vstali ob sedmih se na jedli, pospravli, skuhali kosilo, se najedli, spet pospravli, in šli mal počivat, nika je že pokonc, T. pa še spi , možek tud spi, jz pa kot ponavadi sem pokoncu bi šla mal vn, pa je tko čudno, sonce, dež.... kr neki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, a veš, da sem danes premišljevala, da imata tvoja otroka imena, ki prav pašeta skupaj... Tima sem prevedla v team, Niko pa v zmago...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:07:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja tubby, jaz tudi kar nisem nehala kašljati (pokašljevati), zdaj pa vsak večer popijem eno žlico panatusa in se je stanje kar izboljšalo. K.tja zdej pijem Herbion pa še en sirup, najbrž panatus, upam da bo mi smo nazaj. da ne rečem, da sem skoraj živčnega fasala in sem popolnoma izmučena. drugače ni bilo nič takšnega, le... stvari niso tako potekale kot sem si jih zamislila. itak da je začelo še deževati, s seboj sem vzela pa samo 1 dežnik. in ko smo čakali pred zoojem (streha), da je moj šel še po ostale dežnike in sleepy wrap ter škornjčke, se je U. drl in drl... dokler ni posijalo sonce in je moj prišel z vso dežno opremo nazaj saj bo,... zdaj bomo pojedli, se preoblekli in šli na obisk. najbrž boš boš mogla bl na ostro! otroci probajo kokr se da!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tubby, saj samo z otroci še gre, ampak moj se kdaj pa kdaj spremeni v pobalina... ravno takrat ko pričakujem pomoč odrasle osebe upam, da ti uspe pregnati pokašljevanje,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:23:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja cveka, a veš, da sem danes premišljevala, da imata tvoja otroka imena, ki prav pašeta skupaj... Tima sem prevedla v team, Niko pa v zmago... ja oba sta zmagovalca jah tak imamo Nik, -a Imeni sta pri nas precej pogosti, veliko bolj, kot nekdaj uporabljeno ime Nikolaj ali Niko. Korenine imata v grškem jeziku, kjer beseda pomeni "zmaga ljudstva". Tim Je okrajšava imen Timon ali Timotej. O Timonu smo sicer že pisali, a naj vas spomnimo, da v grščini pomeni "nagrada". Timotej pa v grščini pomeni "čaščenje boga".
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 29.11.2009 14:25:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:29:49
|
|
|
|
Dudica1
|
tako Maj je pokonci še T počakamo pa gremo na obiske in v slaščičarno se mal sladkat maj je pa posvečen "materi zemlji" tej pa ni razlage ker je unikaten
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tako Maj je pokonci še T počakamo pa gremo na obiske in v slaščičarno se mal sladkat maj je pa posvečen "materi zemlji" tej pa ni razlage ker je unikaten TEJ: JE ISTO KOT TIM, OZ TIMON, TIMOTEJ
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 14:37:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tako Maj je pokonci še T počakamo pa gremo na obiske in v slaščičarno se mal sladkat maj je pa posvečen "materi zemlji" tej pa ni razlage ker je unikaten TEJ: JE ISTO KOT TIM, OZ TIMON, TIMOTEJ Mogoče podobno kot timoTEJ kot druga imena pa ne ker nimajo okrajšave TEJ ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 16:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mi smo rz sprehoda, smo se orenk naluftal zdej pa premišljujem kaj bi jedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 16:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kje pa ste vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 16:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
no grem pa še jaz uživajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:03:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
evo, pri meni je bila pa frendica, mi je končno obrvi populila Sem se že tok navadila, da mi jih ona rihta, da si sama sploh ne znam več dobr populit Moj pa zdej malega futra s kašico, ker gre pol fuzbal gledat h frendu, jst pa upam, da tamal ne bo preveč tečnaril glede spanja tako kot danes. Je ob štirih končno zaspal (po petih urah!), pa je bil čez tričetrt ure že pokonci, isto tečen kot pred spanjem. Vročina se pa nikamor ne premakne-se giblje okoli 38,5 že 4 dni . Sploh ne vem več,od česa je to, al od cepljenja al kakšna viroza...kašlja ne nič, nosek tut ni neki zamašen..ah, upajmo na boljši jutri Ker takole še vaj za FTh ne moreva delat, je ves brez energije pa tečen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:12:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Evo smo tud mi doma,smo šli na obisk pa mal smo zunaj hodili in šli na tortice,je še ena za zvečer . Obrvi si grem pa h kozmetičarki pult,pol si jih pa neki časa sama pol grem pa spet. Jutri pa gresta mogoče popoldne se mirkat da greva midva še po malenkosti za strica miklavža,se moram še zmenit Zdej sva bla oba s T v banji sva si nalila polno banjo z mehurčki pa svečko sva mela prižgano...sva uživala papua a pa sta bla kaj pri zdravniku glede na to da je vročina že več kot 3 dni??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:15:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 KATI kako kej??? Mož kuha kosilo ... danes grem prvic sama nekam....gremo s kolegicami v kino!!!!!!!jupi!!!!!upam da me ne bo prevec skrbelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:23:49
|
|
|
|
Dudica1
|
kati ...max uživaj...in izkopi Tijo in deca pa boš uživala,naj te ne skrbi veš da bo poštimal tko kot je treba.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:32:48
|
|
|
|
KatMat
|
joj komi cakam!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 18:44:24
|
|
|
|
majana79
|
Čer! Zaenkrat vas samo pozdravim, mi ne bo uspelo kaj pametnega napisat, dokler J. ne gre spat. Sva spet sama...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 19:01:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj komi cakam!!!! u verjamem...isto jaz ko grem majana čimbolj uspešno uspavanje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.