|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
28.11.2009 18:12:35   
Tanja_
lake krasen venček si naredila. Maš ful smisel. Če bova imele ordinacijo, bova še božične aranžmaje prodajaleuser posted image

k.tja ful je faca Urban.Kako migauser posted image user posted image user posted image . Kdo ga je pa naučil?

No dudi, pokaž še tvoj venček...

Mi smo bli pri tastu, pa po nadomesten voz smo šli-upam, da ne bo dolg v naši uporabi, ker je čist zmahan.Pa na kosilu smo bli in smo dobili za domov eno škatlo tort, ki sva jih že pridno pojedla, zdej bom pa počila....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.11.2009 18:19:34   
Dudica1
           user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.11.2009 18:29:59   
Tanja_
dudi tvoj je tudi ful lep. Pri kateri ga lahko še jaz naročiim?user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.11.2009 18:34:56   
Dudica1
user posted image user posted image ...povabla bi nas zvečer pa bi ti pomagale...hehe
Hvala!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.11.2009 18:38:10   
Anonimen
Dudica, zeeeelo lep venček!!! pa verjetno si ga en dva tri naredilauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Urbanček pa zadnje čase stalno nekaj migauser posted image , včasih skupaj plešemo... se smeji, ko se zavrtim z njim v naročju... sem se pravi čas spomnila na fotoaparat... hecko mali!

se imamo danes kar luštno. čez dan so mi fantje pustili 2 uri in pol spanca (da ne rečem, da sem zaradi tega bolj povožena kot če ne bi šla spat,... pa lev jošk imam tako poln, da me kar boli, Urban pa noče pit, ker mu preveč tečeuser posted image )

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
28.11.2009 18:38:18   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image ...povabla bi nas zvečer pa bi ti pomagale...hehe
Hvala!

Lahko pridete kadarkoli.Bomo pa en teden kasnej svečo pržgaluser posted image Sam povejte, kaj nabavim?Za venček mislim.. Za pit in jest pa brez skrbi-to vemuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
28.11.2009 18:43:13   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Hvala!

Lahko pridete kadarkoli.Bomo pa en teden kasnej svečo pržgaluser posted image Sam povejte, kaj nabavim?Za venček mislim.. Za pit in jest pa brez skrbi-to vemuser posted image

Kar ti je všeč...user posted image ...

ktja res sem ga hitro naredila,v gozd smo šli po mah in vejice...mož mi je pol obroč naredu iz šib,pol sm ga pa jaz hitro zrihtala.user posted image
Pa še za na vrata ga moram...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
28.11.2009 18:59:38   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

poki user posted image user posted image user posted image čim lepši večer user posted image
A maš za tele lunice kak recept?

Hvala! user posted image

Kokosove lunice so čist enostavne za narest. Rabiš Jaffa piškote, ki jih prerežeš na polovičke. Pol pa skuhaš puding iz 1/2 l mleka, 2 vanilna pudinga, mal ruma-po želji, vanilni sladkor, 4 žlice sladkorja. Pol pa samo polovičke namažeš s to pudingovo maso in pokriješ z drugo polovičko Jaffa keksa in vse skup-stranice lunic povaljaš v kokosovi moki.
Enkratno za videt in slastno za ugriznit!!! user posted image user posted image user posted image  Pa še enostavno za narest, aneda? user posted image

majuška10, mi zadnji teden spimo na trebuščku, se kr obrne in mu tako najbolj paše. Ne pa čist skos, kakor kdaj. Če pa noče spat, pa pase kravice,..pol pa ni luštno. user posted image  Ga je treba pa it obrnit.
????????a lahko kaksno fotkico vidm kako to zgleda??'slisi se super...

papua....ni problema!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

katmat .. sem vse filmčke pogledala sej ne vem ... en bolj grozljiv ko drug !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da nisi prej rekla, smo jih že pojedli in raztalali domov obiskom:)) jih ni več. Slikce ti pa ne morm pokazat, ker je v reviji slikca...v Hrana in vino,..če kupiš edin:)

Dudi, super fleten venček!!! Bravouser posted image

Pr nas so eni obiski odšli, sj so bli sam 2h, je blo fajn. Sicer je blo enga dela z pripravljanjem hrane in pospravljanjem, ampak smo se lepo imeli, pa še njihov lump je tolk star kot naš. Sta bla prav heckoja ko sta se gledala, brundala in en drugega cukala za majčke. user posted image
Smo dobli kup daril, neki tud po zaslugi tega, ko smo tako uspešno prestali našo OP. Pa še darilne bone od BC, ampak jih bom kr spravla na stran za naslednje leto, ko bomo nekaj uporabnega kupli.
Za božič bo itak dobil vsega, od naju dveh, od babic, stricov, tet. Preveč vsega.

Zdaj pa še čakam, da pride moj bruder s punco na obisk,..Anej spi, je tolk utrujen, da je mel kr rdeče učke, pa so ga kr nosli in nosli, tako da zdaj pa spi. Pol ga bom preoblekla v pižamco in sam dala naprej spat, če bo hotu seveda. user posted image  Itak je on glavni.

Ati naš je tud zadrnjohal, sta danes mela maraton z vozičkom, prehodla slabih 6 km. Medtem ko je mami vse pripravljala za jest. Tk da je kr fajn utrujen,...se vidi, da žensko delo utruja tudi moške!!! user posted image user posted image user posted image  Moj me še kako dobro zastopi, ko mu rečem, da sem utrujena zvečer. Ni panike.

Tanja_ dj mi ti neki povej. Tvoj tast ima prjatelco, ane? Pa kako jo bo Hana klicala, a babi al kako? K mam jst enak problem pr mojem lubem in njegovem "očimu", ki v bistvu ni očim. Ne zdi se mi pa pravilno, da bo imel Anej kar 3 dedke. Koneckoncev moraš bit prvo starš, da si lahko dedek, ni kr tako.
Je že dost, da ima mojga atija za dedka in od moža atija za dedka...kaj šele "očima". Sicer tašča skos govori, glej dedi,...glej dedi...brrrrrrrrr. Ampak sma se z mojim zdaj menla, da bo on reku tašči, da ga Anej nebo klical dedi, k ma 2 dedija in so 3 itak preveč, pa še pravi dedi ni sploh. Pa naj si mislijo kaj si čejo, tako pač je. user posted image  Ker starša od moža sta ločena in ima mami novga partnerja,..tako bom rekla. Da nebo kake zbrke.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
28.11.2009 19:28:40   
Tanja_
poki po imenu jo bo klicala. Jo že H. sestrične po imenu kličejo, tko da, ni blo dileme za nas....Itak da ne more klicat dedi, to ni prav, ni fer do dedija, ki je res dedi.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
28.11.2009 19:29:32   
Tanja_
Hana pa puza ko profesor!!!!!!Danes je čist dokončno skužila in jo je po celi dnevno sobi polno.Moram prav gledat kje je, da je ne pohodim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
28.11.2009 19:36:53   
Dudica1
lina a maš kak video o plazenju Hane,me zelo zanima ker Maj kar nekaj kotali in se postavlja na vse 4...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
28.11.2009 20:17:31   
BBAJA
Helou...

kok lepe venčke ste ustvarle!
Jst sm mela danes tud namen it v gozd po material...pa pol pop ustvarjat,ker ful uživam v izdelavi venčkov...pa piškotke sm misnla pečt,da bi zadišalo po praznikih...pa nas je žal zapustil dedek od mojega dragega:(...tko,da svoj čas in misli usmerjamo k njemu in njegovemu slovesu od nas.No,pa imamo še enega angelčka več,ki nas bo čuval...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
28.11.2009 20:32:28   
Anonimen

Hvala!

Kar ti je všeč...user posted image ...

ktja res sem ga hitro naredila,v gozd smo šli po mah in vejice...mož mi je pol obroč naredu iz šib,pol sm ga pa jaz hitro zrihtala.user posted image
Pa še za na vrata ga moram...

superca si, Dudica!

Tanja_ mi bomo tudi malo kasneje imeli venček... se pa spomnim enega obdobja, ko je bilo popularno namesto venčka imeti stekleno skledo, v njej vodo in štiri plavajoče svečke... se mi zdi tudi fajna ideja.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
28.11.2009 20:34:51   
Anonimen

Hana pa puza ko profesor!!!!!!Danes je čist dokončno skužila in jo je po celi dnevno sobi polno.Moram prav gledat kje je, da je ne pohodim.

user posted image user posted image user posted image bravo Hana!!!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
28.11.2009 20:36:29   
Anonimen
BBAJA SOŽALJE user posted image user posted image

prav nič prijetno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
28.11.2009 20:38:52   
AKP
K.tja kak je zlati. Lake in Dudica, venčka sta krasna.  Naslednje leto se bom tudi jaz zraven spravila. Gledam kmetijo in vmes malce pregledam, kaj je novega.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
28.11.2009 20:39:24   
pokica_

poki po imenu jo bo klicala. Jo že H. sestrične po imenu kličejo, tko da, ni blo dileme za nas....Itak da ne more klicat dedi, to ni prav, ni fer do dedija, ki je res dedi.

a kr po imenu, aneda? Ma bom jst tudi tako uredila, oz. moj mož bo to uredil, tako kot treba...pa lahk se tašča na trepalnice al pa na veke postavi zarad tega. Nisn jst kriva, da so se ločili, pa da je zdaj tako kot je. user posted image  

Lepe venčke ste ustvarle, res! Pridne ste!
Kar ne morem verjet, da je jutri že 1. adventna nedelja. user posted image

Aneja sem samo previla in preoblekla v pižamo in ga žal zbudla iz globokega spanca, se je drl ko jesihar,...jest ni več hotu, pa je takoj zaspal nazaj v svoji posteljki.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
28.11.2009 20:40:13   
AKP
Bbaja iskrene sožalje.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
28.11.2009 20:49:05   
Anonimen
pokica_ je pa res bolje, da tvoj reče svoji mami, da tebi ne bo kaj zamerila...

midva sva, ko sva dobila Oskarja imela dilemo, kako bo klical njega, ker jaz sem navajena na "oči" moj pa na "ati" in sva hitro našla rešitev, da bo kar "papino"user posted image  potem pa smo imeli "problemčke", ko je Oskar začel govoriti in je vsem govoril, da bo "pino"... (no, še prej je bil samo "pi") in so morali moji starši, ki so ga pazili pojasnjevati, kdo je pino... zdaj pa že sam Oskar včasih reče "pino, moj oči"user posted image  ma, sva mu zakomplicirala lajf. kdaj ga pokliče kar po imenu kdaj pa pino. 

ampak pri dedkih in babicah smo bili pa hitro skupaj (moja starša sta mama in ata + imena, njegova pa babi in dedi)...

AKP, hvala.user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
28.11.2009 21:07:10   
pokica_
joj BBAJA sožalje tud z moje straniuser posted image user posted image

k.tja...itk da bo moj reku, jaz take stvari ne bom pojasnjevala, zakaj, zato....bo moj uredil tako, da bo prav. Ampak že zdaj vem, da bo tašča povesla surlo, ker se hitro užali, če ni tako kot si ona predstavljauser posted image . Ampak, to pa že ni moj problem pol...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
28.11.2009 21:20:41   
BBAJA
Hvala vsem...ja,na dokončno slovo človek ni nikoli pripravljen...ampak to je pač življenje...se trudim in stojim svojemu srčku in njegovi družini ob strani.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
28.11.2009 21:26:35   
lake
BBAJA Sožalje vsej tvoji družini. user posted image

Dudica Zelo lep venček.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
28.11.2009 22:01:41   
majana79
dudi, lep venček

bbaja, sožalje user posted image to je krog življenja, ne gre drugače...

Pri nas je bil 'zanimiv' dan... Pri kosilu se nama je zgodilo, da je J. začel ful godrnjat (tako kot zvečer, ko mu dava kašico). Sem takoj rekla, očitno je lačen, ker naju je tut ful gledal. Itak da nisem imela nič skuhanega zanj, tako da sem danes podrla vsa navodila v zvezi z uvajanjem GH in mu dala eno že pripravljeno kašico korenček-jabolko, ki sem jo imela doma. Sej sem grozna, ampak ga nisem mogla gledat, kako se jezi. Itak da je potem pojedel skoraj polovico tamalega lončka user posted image No, moja slaba volja se je vlekla še od zjutraj in sem celo! šla popoldne malo zadremat, ampak pri nas zgleda to tako, da greva skupaj z J., potem pride še moj (ker on revež nič ne spi user posted image ), se J. zbudi po pol ure, in ne da bi ga on vzel, ampak se moram spet jaz zbudit. user posted image Potem sem malo zarenčala in ga je celo odnesel. No, spala sem mogoče dobro uro. Me pa jezi potem to, ker moj to omenja še en mesec, 'da si šla popoldne spat'... Grrr kar pretepla ga bi.
Alora, je bila že ura tolk, da sva se potem sama spravila na sprehod, v upanju da J. kaj zaspi - sanja prase kukuruz... Moj je vmes prinesel drva in spet natrosil smeti za celo smetišnico, čeprav sem dopoldne vse posesala in pomila!
Aja, SOVRAŽIM drva in sesanje spalnice - ker imamo vse tako na knap notr, da niti pošteno pod posteljo ne morem posesat.
Sem se pa po sprehodu malce bolj počutila, vsaj neki user posted image
Venčka nisem uspela naredit, sem se pa naštimala da vsaj slabe volje ne bom zaradi tega, kar je tut uspeh. user posted image

aja, k.tja... Za katero stopnjo ti delaš diplomo? Ker mi imamo 42-60 strani in mi to tako hitro kot je tebi nikakor ne bi uspelo... računam vsaj 3 mesece user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
28.11.2009 22:02:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Helou...

kok lepe venčke ste ustvarle!
Jst sm mela danes tud namen it v gozd po material...pa pol pop ustvarjat,ker ful uživam v izdelavi venčkov...pa piškotke sm misnla pečt,da bi zadišalo po praznikih...pa nas je žal zapustil dedek od mojega dragega:(...tko,da svoj čas in misli usmerjamo k njemu in njegovemu slovesu od nas.No,pa imamo še enega angelčka več,ki nas bo čuval...

SOŽALJE user posted image

Midva sva mela pa obiske tko da zdej pa počasi spat.

Hvala za pohvale,tud men je kar všečenuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
28.11.2009 22:02:15   
Anonimen
grem danes prej v mižalčke, ker sem že med zehavčki,... pa izkoristila bom priložnost.user posted image

lepo noč vam želim!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?