pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 poki čim lepši večer A maš za tele lunice kak recept? Hvala! Kokosove lunice so čist enostavne za narest. Rabiš Jaffa piškote, ki jih prerežeš na polovičke. Pol pa skuhaš puding iz 1/2 l mleka, 2 vanilna pudinga, mal ruma-po želji, vanilni sladkor, 4 žlice sladkorja. Pol pa samo polovičke namažeš s to pudingovo maso in pokriješ z drugo polovičko Jaffa keksa in vse skup-stranice lunic povaljaš v kokosovi moki. Enkratno za videt in slastno za ugriznit!!! Pa še enostavno za narest, aneda? majuška10, mi zadnji teden spimo na trebuščku, se kr obrne in mu tako najbolj paše. Ne pa čist skos, kakor kdaj. Če pa noče spat, pa pase kravice,..pol pa ni luštno. Ga je treba pa it obrnit. ????????a lahko kaksno fotkico vidm kako to zgleda??'slisi se super... papua....ni problema!!!! IZVIRNO SPOROČILO: meduzica katmat .. sem vse filmčke pogledala sej ne vem ... en bolj grozljiv ko drug !!! Škoda, da nisi prej rekla, smo jih že pojedli in raztalali domov obiskom:)) jih ni več. Slikce ti pa ne morm pokazat, ker je v reviji slikca...v Hrana in vino,..če kupiš edin:) Dudi, super fleten venček!!! Bravo Pr nas so eni obiski odšli, sj so bli sam 2h, je blo fajn. Sicer je blo enga dela z pripravljanjem hrane in pospravljanjem, ampak smo se lepo imeli, pa še njihov lump je tolk star kot naš. Sta bla prav heckoja ko sta se gledala, brundala in en drugega cukala za majčke. Smo dobli kup daril, neki tud po zaslugi tega, ko smo tako uspešno prestali našo OP. Pa še darilne bone od BC, ampak jih bom kr spravla na stran za naslednje leto, ko bomo nekaj uporabnega kupli. Za božič bo itak dobil vsega, od naju dveh, od babic, stricov, tet. Preveč vsega. Zdaj pa še čakam, da pride moj bruder s punco na obisk,..Anej spi, je tolk utrujen, da je mel kr rdeče učke, pa so ga kr nosli in nosli, tako da zdaj pa spi. Pol ga bom preoblekla v pižamco in sam dala naprej spat, če bo hotu seveda. Itak je on glavni. Ati naš je tud zadrnjohal, sta danes mela maraton z vozičkom, prehodla slabih 6 km. Medtem ko je mami vse pripravljala za jest. Tk da je kr fajn utrujen,...se vidi, da žensko delo utruja tudi moške!!! Moj me še kako dobro zastopi, ko mu rečem, da sem utrujena zvečer. Ni panike. Tanja_ dj mi ti neki povej. Tvoj tast ima prjatelco, ane? Pa kako jo bo Hana klicala, a babi al kako? K mam jst enak problem pr mojem lubem in njegovem "očimu", ki v bistvu ni očim. Ne zdi se mi pa pravilno, da bo imel Anej kar 3 dedke. Koneckoncev moraš bit prvo starš, da si lahko dedek, ni kr tako. Je že dost, da ima mojga atija za dedka in od moža atija za dedka...kaj šele "očima". Sicer tašča skos govori, glej dedi,...glej dedi...brrrrrrrrr. Ampak sma se z mojim zdaj menla, da bo on reku tašči, da ga Anej nebo klical dedi, k ma 2 dedija in so 3 itak preveč, pa še pravi dedi ni sploh. Pa naj si mislijo kaj si čejo, tako pač je. Ker starša od moža sta ločena in ima mami novga partnerja,..tako bom rekla. Da nebo kake zbrke.