Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 28.11.2009 22:05:04
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja lahko noč...tud jaz grem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 28.11.2009 22:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, jaz diplomo delam že tri leta , začela sem jo pisati en mesec preden sem rodila Oskarja, potem pa se mi je kar vleklo in vleklo... med porodniško itak da nisem izpustila dneva preživetega z Oskarjem. po porodniški pa še dodatno služba... sem si posebej za diplomo vzela dopust, pospešeno pa delala pred rokom oddaje, ampak ravno takrat se z mentorjem nisva ujela (je skrbel za bolno mamo)... potem nova nosečnost, spet porodniška, ki sem jo posvetila svojima mulčkoma, pred rokom oddaje me je pa spet stisnilo... do konca ves čas niti nisem imela tako veliko,... mi pa ta tema, ki jo pišem, absolutno ne leži... (dolga štorija, zakaj jo pa potem imam...) glavno, da jo naslednji teden oddam! (upam ) ja, strani pa imam okrog 50, če se ne motim. Urbanček.... stopnjo pa bom imela visokošolsko. bomo pa držale pestke, da jo spišeš v zastavljenem času, prav? (da slučajno ne bo tako kot pri meni!)
< Sporočilo je popravil k.tja -- 28.11.2009 22:19:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 28.11.2009 22:10:34
|
|
|
|
majana79
|
No pa ste šle. Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 28.11.2009 22:15:20
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, hvala za pojasnilo jaz se jo spravljam pisat že hm... tut ene 3 leta sigurno, pa ne pridem dlje od teme (ki mi sicer tudi ne leži, ampak ok...). Zdaj jo pa moram naredit do konca junija, tako da se bom nekako po novem letu lotila in to bo moja novoletna želja, poleg tiste, da bom lahko to naredila ob J.... Grem jaz tudi v mižale, tisto popoldansko dremanje se mi ne pozna nikjer. Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:05:24
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Spali smo super in Maj še kar spi. Nič grem kuhat kavico pol kosilo in popoldne gremo mal na lepše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:13:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! ste spali v redu? se mi zdi, da je bila noč izredno svetla... majana, bomo držale pestke in te spodbujale! pokica_ kaj se je dogajalo na tisti izbrisani temi? me tako firbec matra,... so nekoga žalili? čemu? moja mulčka danes polna energije.... že dolgo nismo bili v zooju, upam, da nam bo vreme naklonjeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:26:52
|
|
|
|
Dudica1
|
KTJA kakšna tema ...ali je zaupno Pri nas je že sonček tako da upam da bo tud v LJ da boste lahko šli v zoo.Koliko živali pa je še zdaj zunaj,je še kaj videti??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:40:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! k.tja na tisti temi je ena izmed RR uporabnic pozivala drugo RR uporabnico, naj se gre zdravit k psihiatru, ker da ni zrela za materinstvo, da na.teguje svojega fanta, da je taščo spravila ob živce...Da je imela pred letom dni fanta, ki jo je pustil zaradi druge in za katerega je zatrjevala, da je njena edina ljubezen in da je po manj kot letu dni noseča z drugim. Skratka, kr neki.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_, hvala. moj firbec nahranjen. Dudica, smo že spremenili plane... bomo šli na obisk... čeprav gremo šele popoldne, tako da gremo mogoče po 11. uri še v zoo... megla se že počasi dviguje in zdi se mi, da bo lepo sonce danes.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:47:06
|
|
|
|
Dudica1
|
Aha...pomoje bo res tud pr vas lepo,ker pri nas je že prav lepo.Samo upam da zebe ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:52:11
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Spal smo še kr vredu do šestih, in ker ni hotla nazaj zaspat, sm jo dala zraven naju, posledično sm se zdudla na robu pojstle z bolečino v križu in 5 cm prostora. Ampak spale sva pa do osmih. Upam da bo sonček, da se bova, oz .bom kam spravla. Pa v supernovo morm it po plenice, pa kakšne kašice. Sm včeri pogruntala edino kombinacijo zelenjavem ki jo je in sicer doma narejen korenje s cvetačo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:56:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz ji pa ne bom več kašic kupovala, ker pol nič ne poje. Sem ji zdej kupila gres z vanilijo in se sam zmrduje. Zakon ji je pa k ji nardim Aptamil in plazmon piškote notri Pa očitno ji banana ne paše, ker sem ji včer dala Frutek ki ima notri banano, hruško, jabolko in žita in je spet ful bruhala, tko kot zanč po banani in jabolku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 8:57:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj je pa včeri ko nor jedu pire,korenček in piščanček pa zalila sem mu z juhico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:01:41
|
|
|
|
Tanja_
|
H. smo pa včer kr v gostilni naročili za jest. Preden sva šla od doma ni hotla in pol je bla tam lačna-itak. In sva ji naročila kuhano zelenjavo pa krompir in sm tam kašico nardila in je vse zmazala. Tok mejhna,pa že po gostilnah je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:02:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ H. smo pa včer kr v gostilni naročili za jest. Preden sva šla od doma ni hotla in pol je bla tam lačna-itak. In sva ji naročila kuhano zelenjavo pa krompir in sm tam kašico nardila in je vse zmazala. Tok mejhna,pa že po gostilnah je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aha...pomoje bo res tud pr vas lepo,ker pri nas je že prav lepo.Samo upam da zebe ne toplo oblečt pa bo! pri nas pa Urban kar vse poje... samo lačen mora bit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ H. smo pa včer kr v gostilni naročili za jest. Preden sva šla od doma ni hotla in pol je bla tam lačna-itak. In sva ji naročila kuhano zelenjavo pa krompir in sm tam kašico nardila in je vse zmazala. Tok mejhna,pa že po gostilnah je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:07:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aha...pomoje bo res tud pr vas lepo,ker pri nas je že prav lepo.Samo upam da zebe ne toplo oblečt pa bo! pri nas pa Urban kar vse poje... samo lačen mora bit Ja no ja fajn oblečt pa res kar bo...7 stopinj je zunaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 9:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, sonček se že kaže,... ko se Urban zbudi, se bomo napravili in šli na potep... danes mora biti lušten dan! preživite ga kar se da lepo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 10:37:17
|
|
|
|
KatMat
|
joj kaki lepi vencki!!!!!!!!!!!!! bbaja iskreno sozalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 10:58:04
|
|
|
|
Dudica1
|
KATI kako kej??? Mož kuha kosilo ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 11:47:29
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, tale noč ni bila naš dan Se je tamal malo za tem, ko smo ga dali spat, pokakal, ga moj previje...čez par ur se zbudi in joka ko jesihar-je bil čist prešvican, zgleda je svečka preveč prijela pa je zakuhal, sem ga morala celega preobleč, pa posteljnino zamenjat. Spet spi neki časa, se vmes nafutra, spet spi...se spet zbudi in joka, ugotovim, da se je fejst pokakal, ga spet previjem..sej sploh ne vem, kolkrat sm vstala. Zjutri se je pa spet tko pokakal, da je šlo vse čez (jah, previjanje sredi noči očitno ni moja vrlina), tko da smo ga dali kar v banjo. Še vedno ma mal vročino, upam, da danes ne zraste spet. Aja, sem videla, da se o taščinih partnerjih pogovarjate-od mojga starši so tut ločeni, pa sva takoj rekla, da bosta partnerja pač teta ta pa ta in stric ta pa ta, tako kot vse moje frendice, frendi in ostali ljudje, ki niso sorodniki. Dedek in babica sta lahko samo pravi dedek in babica in nihče drug. Sem pa napol ko zombi...še lase imam za umit, tko da se počutim ko fa bi me nekdo fejst pretepel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 12:42:45
|
|
|
|
pokica_
|
Pozdrav še iz naše strani! Smo super fajn, že po kosilu, Anej gleda Nodija, je čist navdušen in z vsemi štirmi maha in čeblja zravn, mami pa vsaj v teh 10min kavico popije. Ati zaspal po kosilu,...jst sem že bučo umila, da gremo pol mal okol po nedeljskih obiskih k mojim staršem. Anej je za kosilo jedel pire krompir+bučke...je zmazal ene 150ml, pa še povrhu 90ml mleka. Pr nas je tako lep sončkek, da je treba it čimprej vn zdoma. Spali smo fajn, čeprav sma šla prepozno spat, šele ob polnoči. Zbudili se mal čez 7.uro. k.tja, ti je že Tanja opisala tisto skrivnostno temo. Ma, eni se pač javno žalijo in to z imeni, priimki, leti, narodnostjo, ...itd. V glavnem, vsi so primitivci če mene vprašaš. PupaNG, pol mate pa vi identično situacijo kot mi. Ma teta stric verjetno nebo, ga bo kr po imenu klical. Me že skrbi kako bo tašča reagirala,...sj v bistvu se ne smem zarad tega obremenjevat, ampak ko je taka, bo kr surlo navihala do tal.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 29.11.2009 12:45:02 >
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 12:53:15
|
|
|
|
lake
|
Kaj ste dons vse zuni? Jst sm s trgovine, Taja je pojedla 40g sadnega obroka, dela se testo za pizzo in zuni pada dež. Pa že sonček se je neki kazu, očitno ne bova šle nič ven.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 29.11.2009 12:55:13
|
|
|
|
pokica_
|
mmm pizza lake! Jst sem včeraj delala take obložene pizza kruhke v pečici za obiske. Kengurujčka pa nimaš, da greta mal po dežju? Men je to tud fajn.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?