Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 23:41:34
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake A sm dons neki govorila da luna na Tajo ne vpliva? Ne vem al je luna kriva al kej druzga, ampak še vedno je polna energije, očitno bova spet pokonc do desetih. aha LUNA JE .... sem našga ponočnjakeca dala spat 15min nazaj zdej grem pa še jaz v komo past ....... lahko noč !!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:04:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
čaw... mi mamo zadnje čase tok problemov s spanjem.. Gaja se skoz zbuja... ponavad na pol ure... ne vem kaj jo je zdej pičlo... sm ji spet začela dajat un vmesni nočni obrok k sem ga prej skenslala, pa ni nič bolje... v ustih ne vidim neke drastične spremembe, da bi ji kakšen nov zob rastel.. sicer pa sej tud pr temu prvemu nisem nč vidla k ni mela nč zatečeno.. bomo vidl... upam da se stanje popravi, k sem že pravi zombi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:06:31
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Da vzamem Majine besede, nič je bla za en k... Sva blepokonc od dveh do štirih, ker se je gospodična pogovarjala in razmontiravala pojstlco. Nakar je spala do šestih, in se do zdele valala po pojstli, ker se men ni lubil vstat. Hause Na koncu je itak ugotovu kaj mu je, in mu hotel dat še zadnje zdravilo. Nakar ga je poslal ven in hotel s tem zdravilom zabosti 13. , ker je rekel da itak hoče umreti, ampak bil je srečen konec. zabodel je samo sebe, policaji so vdrli v sobo, in ga odpeljali v zapor. Pa ne da sm prva, očitno ste mele vse noč za en k...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:09:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa ne da sm prva, očitno ste mele vse noč za en k... nekaj je v zraku.. naši mladiči so pravi nagajivci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:14:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naša noč je bila pa za dva ku... . Grem jih oblečt...je že kot v đungli.. Mogoče pridem kasneje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:22:41
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Mi smo se pa sam enkrat zudil , ob treh .Vstali smo pa ob sedmih. Zdaj pa že nekaj tečnari. Kasneje grem pa k našim, malo očija pogledat, ki je na bolniški že dobre pol leta. Ga grem nahrant, se slišimo kasneje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:23:01
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Zopet ponavljam besede velikega nogometaša: Ta noč ni bila naš dan. Očitno je luna še vedno delala. No zdej je pa J. pokonc od 6 in on kr ne bi spal... Mogoče pol pr zobarki kar zaspim na stolu pa mi ne bo rabila dajat inekcije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:28:21
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Zopet ponavljam besede velikega nogometaša: Ta noč ni bila naš dan. Očitno je luna še vedno delala. No zdej je pa J. pokonc od 6 in on kr ne bi spal... Mogoče pol pr zobarki kar zaspim pa mi ne bo rabila dajat inekcije. majana,takega pacienta imam pa najrajš, k na koncu reče, da je bilo tako fajn, da je kar malo zadremal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:30:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
mi smo že lep čas budni, previti in nafutrani.. zdej se igra, pa upam da se bo zmatrala in zaspala.. zuni je že lep sonček, sam je še megleno in mraz.. počakam da se megla dvigne pol pa švigneva na sprehod
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:31:11
|
|
|
|
majana79
|
Glede na to, da marsikatera reče, da jo vrtanje zob manj boli k porod, bom danes očitno doživela razsvetljenje in rekla da je bilo to naboljše vrtanje na svetu, da pridem komot spet. Btw, ti ki si iz stroke... Meni se (grozno) krušijo zobje. A se to da kako uštimat, na zgornjih dvojkah imam kar 'luknje'...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:34:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
aleluja, naša je omagala in zaspala.. sam kaj k to pomeni samo 20-30 min
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:41:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
mate že kakšne dobre ideje za kosilo??? jz ne vem kaj bi si dons skuhala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:41:24
|
|
|
|
majana79
|
blue, J. še kar vztraja... Se pravi več k 2 uri pa pol... ne vem od kje mu energija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:42:45
|
|
|
|
ajetam*
|
Težko ti tako na pamet odgovorim zakaj se ti krušijo. Lahko, da imaš tako sklenino, lahko je pa posledica kakšnih kislih pijač, če jih piješ vsakodnevno. ne vem, bi te mogla pogledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:45:32
|
|
|
|
ajetam*
|
No punce, jaz grem. Papa. Majana upam, da ne bo preveč bolelo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 8:47:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 blue, J. še kar vztraja... Se pravi več k 2 uri pa pol... ne vem od kje mu energija no, sej naša je glih po 2 urah in pol zdej zaspala... tud jz ne vemkje naši G. taka energija... včer k sem bla v LJ po opravkih, pa sem jo pustila doma pr svojih, je v celem dnevu spala 1 uro.. pa sem pol pričakovala da bo vsaj ponoč mal potegnila.. dreka.. še slabš je blo k ponavad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:13:55
|
|
|
|
majana79
|
J. tut zdej spi... Ja kje pa so vse danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:18:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 J. tut zdej spi... Ja kje pa so vse danes? pojma nimam... neki so se začele oglašat, pol so pa vse zginle... sej men se vse smejite k pravim to, da vedno k sem jz prijavljena ni nikjer nobene... vidš da je zdej res... lepo da si vsaj ti kle... ponavad tud tebe ni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:19:55
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro .. zajtrk smo pojedli zdej pa telovadba !! sej je pa tut naš mali zbujal ponoči ... večkrat sem ga slišala mal javkat iz babyfona .. pa revež se je čist spraskal (do krvi) na vrhu glavice, so se mu spet mal temenice pojavile pa sem pozabila namazat včer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
morninng no za mano je tud ena težka noč tavelik tojk kašla da vse zbudi, komaj čakam da bo se pozdravu, k mi gre že mal na .... k se kr naprej neki dere, k je neprespan jz sm pa slabe volje k tud nič nes pim no uglavnem smo vsi mal čudni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:27:25
|
|
|
|
lake
|
Men je pa ratal mal oblekice pospravt, pa posortirat tist kar ji ni več prov. Sm jo dala na tla na kovter, pa sm jo mogla skos popravljat, ker je bla v trenutnku na parketu. Bom nadaljevala ko zaspi, ker je drgač nemogoče kej narest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:30:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je pa ratal mal oblekice pospravt, pa posortirat tist kar ji ni več prov. Sm jo dala na tla na kovter, pa sm jo mogla skos popravljat, ker je bla v trenutnku na parketu. Bom nadaljevala ko zaspi, ker je drgač nemogoče kej narest. he he.. sej jz sm tud rekla da bom dons omaro z njnimi cotikami pospravla... sm zanč prnesla dol novo številko cotik, pa sicer sej dajem sproti sran kar ji je premajhno, ampak kljub temu se še marsikaj premajhnega znajde v predalu kar spregledam... pa pol bom še svojo omaro uštimala k morm tud full cot stran vržt k jih ne nosim.. BZ da mi delajo gužvo notr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:31:11
|
|
|
|
eelyy
|
Jutro! Hvala punce ma vse ste tok zlate ,ker ste me potolažile za Tianovo oko,kaj bi brez vas. Ko je biu Tian star 2 meseca se je levo oko obarvalo- šarenca v rjavo barvo. Mene osebno učka,da je druge barve sploh nemoti.....sej to je moj otrok in ga imam najrajše na svetu,pa tudi če nebi imel rok ali nog. Sem pa včasih malo žalostna,ko ga pogledam,ker včeraj,ko sva šla v ZD k pediatru :so me spraševati začeli mamice v čakalnici: a vaš otrok ima pa kar različne barve očes.....in seveda mi je takrat najbolj hudo,ko moram razlagati! Res pa otroku nesmem pokazat,da me moti....bi si pa zelo želela,ko bo hodil v šolo,da bi to popravla z lečami,ker nočem da bil izpostavljen zaradi tega. Bom pol poklicala med 11:30-14h za noročit na metelkovo. Mi smo pa imeli že dve noči bolj prespani,kot pa prejšni teden,sem ga enkrat nahranila in mu potem kar čajček dala.....da ga kar malo odvadim od hrane ponoči ker bi jedel na vsake dve ure.....in deluje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:39:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
eelyy jz sem tud našo dovadla hranjenja zvečer, pa je blo 2 tedna čist ok, zdj se ji je pa čist sfuzlal... tko da sem spet uvedla unga vmesnega ob 3h (tko da zdej je ob 21.30, 3h in nekje med 7 in 8h zjutri)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 25.11.2009 9:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ah, eelyy, mamice te ne sprašujejo po T. učku, ker bi se jim zdelo čudno temveč zato ker jim je zanimivo... sicer pa ali ni do 1 leta čas, da se popolnoma definira barva oči? oz. pri kakšnem še kasneje... moj prvi ima tudi na vrhu glave kar veliko temno znamenje... 2x2 cm se mi zdi (zdaj, ko ima lase sem že malo pozabila nanj) in ko je bil dojenček in gologlav (le iz tega znamenja je imel šop črnih las, ostalo pa kratke svetle) in so me stalno spraševali kaj ima to... ampak nobenemu se ni zdelo grdo (vsaj jaz nisem tega opazila ali slišala) - to znamenje je njegova posebnost. res je, da moramo bolj paziti, da ga ne izpostavljamo soncu... no, zdaj je znamenje samo še rdeča lisa. aja - pa dobro jutro. Urban je danes še kar lepo spal... se je samo za hranjenje zbujal in prec nazaj zaspal (sicer neštetokrat, a vsaj ni imel samogovorov in jokavih razpoloženj)... zjutraj pa povsem zapacane veke. tako da premišljujem, če bi tudi jutrišnje plavanje preskočila (včeraj mu je še zeleno teklo ven...) Oskar mi je sredi noči v glavo vrgel mokro plenico ... ko sem ga nazaj oblekla, je zaspal pri meni. pa kaj je temu mulčku? očitno se je začelo tisto obdobje od 3h-6h let šibam k Urbančku... lp;
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?