|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
24.11.2009 21:54:10   
Tanja_
a je že kej novic od petrezg-razen to, da sta lahko šla domov?

leela mene tud živcirajo s to gripo. Še zmer se nisem odločila ali se cepit ali ne. Moj oči je šel danes, jutri gre mož. Jst pa sploh ne vem, kaj nej.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
24.11.2009 21:54:13   
majuška10
čer!
zdej sem šele pršla do računalnika...pa tudi dosti cajta nimam... moram it spat, da naberem vsaj nekaj minut spanja.... pri nas še vedno isto, delam nočne nadureuser posted image user posted image user posted image  - sej na koncu nimam kej druzga kot da se smejim, ker če ne lahko živčnega fašem
mičken spi ful slabo ponoči,  ga 2x hranim, dudo ven meče, jokca,... čez dan je pa ful živahen, se je pa tudi začel zmrdovati nad hrano, kot je prej pridno jedel, je še s tem zdaj katastrofa! sploh ne vem kaj naj mu še dajem, ker kar skuham pol vržem stran!!!

tko mal sem vam pojamrala, pa sej bo no,vsak večer upam da bo pa ta noč boljša od prejšnje....user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
24.11.2009 21:55:25   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

a je že kej novic od petrezg-razen to, da sta lahko šla domov?

na FB je napisala, da sta boljša user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
24.11.2009 21:56:52   
Anonimen
'čer!

sem šla z Oskarjem spat... zdaj pa prav megleno gledam v računalnik... takole pa ne morem delati...
a polna luna?
sem bila danes na tem, da dam Oskarju vzgojno, ker... mi je odpiral okna in vrata v avtu, da mi je narasel pritisk (nisem še uspela naštudirati, kako mu zaklenem zadaj...), ker je zbudil Urbana, ko smo prispeli do cilja, ker se je postavil sredi parkirišča pred vozeči avto kot neuničljivi, ker ni hotel z nami v prvo dvigalo temveč je na vsak način želel z drugim in je potem tudi šel (z neko gospo iz nižjega nadstropja), ker je metal po tleh dvdje in brcal svoje igrače... smo se potem prepričevali, jokali, se šli kdo je močnejši,... pogrešam večje stanovanje, kjer bi ga lahko preprosto dala v "njegovo sobo" v razmislek svojim dejanjem...
skratka sem imela eno uro otroka iz tistih oddaj Mali vragci... me prav zanima, kaj si mislijo sosedje... ko me srečavajo se mi lepo smehljajo in hvalijo... pa saj mi pravzaprav vseeno...

ledenka, ti ga kar kliči, pa zraven povej, da te skrbi zanj, da se mu ni kaj zgodilo,... tile naši moški imajo malce prevelik pašnik!

Olive, te že dolgo ni bilo v večernem klepetu,...user posted image  tvoja vojska spi?

Tanja_ vrečko pred usta pa predihavaj... panika zaradi razgovora? kako je bilo?

grem še nekaj pojest... tako se jaz tolažimuser posted image .

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
24.11.2009 21:56:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB.user posted image

user posted image me veseli! se moram spravit v bolj relax mood... sem neki slabe volje, pa ne vem, zakaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
24.11.2009 21:58:11   
ajetam*
Jaz se ne bom cepila, Jure se je.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
24.11.2009 21:58:16   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image me veseli! se moram spravit v bolj relax mood... sem neki slabe volje, pa ne vem, zakaj user posted image

A ti tudi?

lake kje mešaš tiste koktejle?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
24.11.2009 22:01:11   
Kasija
petrazg joj, dobro da sta že doma. kako ste?  user posted image user posted image user posted image

eelyy a te moti da ima različni barvi? saj to zna biti šarmantno.

flaska za novo domovanje user posted image

tanja upam, da je šel razgovor dobro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
24.11.2009 22:01:16   
Tanja_
Grem kar spat, da bo hitro jutri!Jutri bo bolje-čutimuser posted image

Nočko!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.11.2009 22:02:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.

jaz imam samo en ouzo... kakšnih 10 let star... a bi umrla, če bi ga popila?user posted image

in mene tudi...user posted image

Tanja_, ledenka,... ostale user posted image  saj bo bolje! mora biti!!!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
24.11.2009 22:02:37   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

PapuaNG: kateremu dermatologu si šla?

Jst hodim v železniški zdravstveni dom, ker tam mami dela, pa takoj na vrsto pridem (je treba veze izkoristit). Mam vse razen zobozdravnika pa ginekologa tam.

Je ena spraševala glede obračanja: naš se tut zaenkrat sam iz hrbta na trebuh obrne, sicer neki probava tut obratno, a ima rokico vedno tko, da ne gre. Če mu pa poravnam tisto rokico, se pa obrne. Bo že počasiuser posted image

Naš pa popoldne nikakor ni hotel zaspat, nakar je zatrokiral ob pol sedmih do pol osmih, pa je bil tak tečen pol, da sem ga sam še skopala pa dala spat in je zaspal brez besed user posted image Upam, da bo trajalo.

Midva z mojim imava pa danes leto pa pol user posted image oz. 18 mesecev, se bolje sliši. Sva že mal šampanjca spila pa krompirčka pojedla...zdej pa fuzbal gledauser posted image Pol se pa mal en drugemu posvetiva....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
24.11.2009 22:02:59   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

A ti tudi?

bi bila s kozarcem vina zadovoljna, pa ga nimamo user posted image sam konjak je v omari, tega pa ne smem user posted image user posted image user posted image user posted image
grem gledat Housa... upam, da je že

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
24.11.2009 22:04:05   
lake

Kdor zna,pač zna user posted image user posted image Lahko noč, naspi se.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
24.11.2009 22:06:43   
Anonimen
Papua, čestitke!user posted image user posted image user posted image  

... tako rekoč sta še sveža zaljubljenca...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.11.2009 22:07:33   
ledenka
upam na boljšo noč user posted image se nam je AC sprožil... ker je mulček splezal napol iz svoje na mojo posteljo. me je kap. no, vsaj vemo, da deluje user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.11.2009 22:07:58   
majana79
Punce, jutri bo bolje.

Evo, en lep komad za umirit se pa zaspat - klik

ledenka, ti maš res kul komade vedno na fb user posted image

Midva z mojim mava pa jutri zobarja, wuhu. Upam da bo J. priden vmes...

Babuške, lepo spite

Nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.11.2009 22:09:02   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Midva z mojim imava pa danes leto pa pol user posted image oz. 18 mesecev, se bolje sliši. Sva že mal šampanjca spila pa krompirčka pojedla...zdej pa fuzbal gledauser posted image Pol se pa mal en drugemu posvetiva....

user posted image user posted image user posted image čestitke!

grem zdaj na Housa, reklam je konec user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.11.2009 22:10:11   
ajetam*
Joj, ti naši možje. Jaz mojega pokličem ponavadi, da zvem kdaj bo iz službe zaradi kosila.
Je bila pa enkrat panika, me je poklical z ene zabave, da gre domov. Takrat je imela Iza približno pol leta. Pa ga  ni in ni. Ob sedmih zjutraj sem imela pa dovolj, že vsa panična in objokana, sem zbudila njegovo sestro, če je doma prespal. Pa ni. Njegov telefon pa izklopljen. Sem si rekla, da preden policijo pokličem , grem še v garažo na parkirišče pogledat. In glej ga on tam spi. Takrat nisem vedela al naj se smejem , jokam...  Njegov izgovor: sem bil tako zmatran, da sem kar v avtu zaspal. Ni mogel priti dve nadstropji višje, pa imamo dvigalo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.11.2009 22:10:26   
lake
Ne omenjej zobarja, me je strah samo da gakdo omen.

Papua Čestitke, kje je že to ko sva bla skupi leto pa pol.   Lepo noč vama želim.  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.11.2009 22:11:43   
ajetam*
Jaz grem tud Housa gledat. Potem pa spat. Nočko.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.11.2009 22:12:19   
lake
Grem tud jst Hausa gledat, lahko noč!  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.11.2009 22:13:26   
maja1488
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.11.2009 22:13:29   
Anonimen
tudi jaz grem... delat.user posted image

lahko noč vam želim!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.11.2009 22:18:18   
ledenka
nočko, punce! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.11.2009 23:22:51   
ledenka
deca še ni (big surprise), M. se vsake toliko zajoka, pa takoj utihne... pri Housu seveda nisem videla konca (nazadnje sem videla, da je šel zadnji talec ven, pa da si je 13 dala eno injekcijo in omedlela) - če mi katera napiše, kako se je končalo, bom zeloooo vesela user posted image

zdaj pa skrtačit zobe in spat... al kaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.