![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:54:10
|
|
|
|
Tanja_
|
a je že kej novic od petrezg-razen to, da sta lahko šla domov? leela mene tud živcirajo s to gripo. Še zmer se nisem odločila ali se cepit ali ne. Moj oči je šel danes, jutri gre mož. Jst pa sploh ne vem, kaj nej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:54:13
|
|
|
|
majuška10
|
čer! zdej sem šele pršla do računalnika...pa tudi dosti cajta nimam... moram it spat, da naberem vsaj nekaj minut spanja.... pri nas še vedno isto, delam nočne nadure - sej na koncu nimam kej druzga kot da se smejim, ker če ne lahko živčnega fašem mičken spi ful slabo ponoči, ga 2x hranim, dudo ven meče, jokca,... čez dan je pa ful živahen, se je pa tudi začel zmrdovati nad hrano, kot je prej pridno jedel, je še s tem zdaj katastrofa! sploh ne vem kaj naj mu še dajem, ker kar skuham pol vržem stran!!! tko mal sem vam pojamrala, pa sej bo no,vsak večer upam da bo pa ta noč boljša od prejšnje....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:55:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ a je že kej novic od petrezg-razen to, da sta lahko šla domov? na FB je napisala, da sta boljša
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:56:52
|
|
|
|
Anonimen
|
'čer! sem šla z Oskarjem spat... zdaj pa prav megleno gledam v računalnik... takole pa ne morem delati... a polna luna? sem bila danes na tem, da dam Oskarju vzgojno, ker... mi je odpiral okna in vrata v avtu, da mi je narasel pritisk (nisem še uspela naštudirati, kako mu zaklenem zadaj...), ker je zbudil Urbana, ko smo prispeli do cilja, ker se je postavil sredi parkirišča pred vozeči avto kot neuničljivi, ker ni hotel z nami v prvo dvigalo temveč je na vsak način želel z drugim in je potem tudi šel (z neko gospo iz nižjega nadstropja), ker je metal po tleh dvdje in brcal svoje igrače... smo se potem prepričevali, jokali, se šli kdo je močnejši,... pogrešam večje stanovanje, kjer bi ga lahko preprosto dala v "njegovo sobo" v razmislek svojim dejanjem... skratka sem imela eno uro otroka iz tistih oddaj Mali vragci... me prav zanima, kaj si mislijo sosedje... ko me srečavajo se mi lepo smehljajo in hvalijo... pa saj mi pravzaprav vseeno... ledenka, ti ga kar kliči, pa zraven povej, da te skrbi zanj, da se mu ni kaj zgodilo,... tile naši moški imajo malce prevelik pašnik! Olive, te že dolgo ni bilo v večernem klepetu,... tvoja vojska spi? Tanja_ vrečko pred usta pa predihavaj... panika zaradi razgovora? kako je bilo? grem še nekaj pojest... tako se jaz tolažim .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:56:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB. me veseli! se moram spravit v bolj relax mood... sem neki slabe volje, pa ne vem, zakaj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:58:11
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz se ne bom cepila, Jure se je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:58:16
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB. me veseli! se moram spravit v bolj relax mood... sem neki slabe volje, pa ne vem, zakaj A ti tudi? lake kje mešaš tiste koktejle?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:01:11
|
|
|
|
Kasija
|
petrazg joj, dobro da sta že doma. kako ste? eelyy a te moti da ima različni barvi? saj to zna biti šarmantno. flaska za novo domovanje tanja upam, da je šel razgovor dobro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:01:16
|
|
|
|
Tanja_
|
Grem kar spat, da bo hitro jutri!Jutri bo bolje-čutim Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir. jaz imam samo en ouzo... kakšnih 10 let star... a bi umrla, če bi ga popila? IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB. in mene tudi... Tanja_, ledenka,... ostale saj bo bolje! mora biti!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:02:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela PapuaNG: kateremu dermatologu si šla? Jst hodim v železniški zdravstveni dom, ker tam mami dela, pa takoj na vrsto pridem (je treba veze izkoristit). Mam vse razen zobozdravnika pa ginekologa tam. Je ena spraševala glede obračanja: naš se tut zaenkrat sam iz hrbta na trebuh obrne, sicer neki probava tut obratno, a ima rokico vedno tko, da ne gre. Če mu pa poravnam tisto rokico, se pa obrne. Bo že počasi Naš pa popoldne nikakor ni hotel zaspat, nakar je zatrokiral ob pol sedmih do pol osmih, pa je bil tak tečen pol, da sem ga sam še skopala pa dala spat in je zaspal brez besed Upam, da bo trajalo. Midva z mojim imava pa danes leto pa pol oz. 18 mesecev, se bolje sliši. Sva že mal šampanjca spila pa krompirčka pojedla...zdej pa fuzbal gleda Pol se pa mal en drugemu posvetiva....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:02:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB. me veseli! se moram spravit v bolj relax mood... sem neki slabe volje, pa ne vem, zakaj A ti tudi? lake kje mešaš tiste koktejle? bi bila s kozarcem vina zadovoljna, pa ga nimamo sam konjak je v omari, tega pa ne smem grem gledat Housa... upam, da je že
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:04:05
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ lake kje mešaš tiste koktejle? Kdor zna,pač zna Lahko noč, naspi se.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, čestitke! ... tako rekoč sta še sveža zaljubljenca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:07:33
|
|
|
|
ledenka
|
upam na boljšo noč se nam je AC sprožil... ker je mulček splezal napol iz svoje na mojo posteljo. me je kap. no, vsaj vemo, da deluje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:07:58
|
|
|
|
majana79
|
Punce, jutri bo bolje. Evo, en lep komad za umirit se pa zaspat - klik ledenka, ti maš res kul komade vedno na fb Midva z mojim mava pa jutri zobarja, wuhu. Upam da bo J. priden vmes... Babuške, lepo spite Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:09:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Midva z mojim imava pa danes leto pa pol oz. 18 mesecev, se bolje sliši. Sva že mal šampanjca spila pa krompirčka pojedla...zdej pa fuzbal gleda Pol se pa mal en drugemu posvetiva.... čestitke! grem zdaj na Housa, reklam je konec
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:10:11
|
|
|
|
ajetam*
|
Joj, ti naši možje. Jaz mojega pokličem ponavadi, da zvem kdaj bo iz službe zaradi kosila. Je bila pa enkrat panika, me je poklical z ene zabave, da gre domov. Takrat je imela Iza približno pol leta. Pa ga ni in ni. Ob sedmih zjutraj sem imela pa dovolj, že vsa panična in objokana, sem zbudila njegovo sestro, če je doma prespal. Pa ni. Njegov telefon pa izklopljen. Sem si rekla, da preden policijo pokličem , grem še v garažo na parkirišče pogledat. In glej ga on tam spi. Takrat nisem vedela al naj se smejem , jokam... Njegov izgovor: sem bil tako zmatran, da sem kar v avtu zaspal. Ni mogel priti dve nadstropji višje, pa imamo dvigalo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:10:26
|
|
|
|
lake
|
Ne omenjej zobarja, me je strah samo da gakdo omen. Papua Čestitke, kje je že to ko sva bla skupi leto pa pol. Lepo noč vama želim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:11:43
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz grem tud Housa gledat. Potem pa spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:12:19
|
|
|
|
lake
|
Grem tud jst Hausa gledat, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:13:26
|
|
|
|
maja1488
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz grem... delat. lahko noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 22:18:18
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, punce!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 23:22:51
|
|
|
|
ledenka
|
deca še ni (big surprise), M. se vsake toliko zajoka, pa takoj utihne... pri Housu seveda nisem videla konca (nazadnje sem videla, da je šel zadnji talec ven, pa da si je 13 dala eno injekcijo in omedlela) - če mi katera napiše, kako se je končalo, bom zeloooo vesela zdaj pa skrtačit zobe in spat... al kaj
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.