|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
24.11.2009 21:03:35   
Dudica1
Aja da še jaz mal pojamram,prjateljica me je povabila na Jana Plestenjaka ki bo 5-ega v Logatcu pa ne morem it ker ima sestra žurko za RD user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
24.11.2009 21:12:29   
FLASK_A
A da je lunauser posted image Ma ne morš verjet... Kr neki.

Dudi, kaj boš s plestenjakom. G dudek te bo potolažu, pa bouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
24.11.2009 21:12:48   
FLASK_A
Lahko noč.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
24.11.2009 21:15:20   
Dudica1
Ma sej najbrž maš prav,samo ne vem kdaj bom imela naslednjič tako priložnost da bom šla.

Tud jaz grem počasi...nočkouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
24.11.2009 21:17:36   
ledenka
a vse greste spat al kaj user posted image jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
24.11.2009 21:17:47   
majana79
Mislm flaska, tkole na hitr... Me te že mal pogrešamo a veš user posted image

dudi, to je pa res smotano... user posted image kaj pa če bi šli s prijateljico en dan drugam? vem da je tudi v domžalah al nekje tuki okol lj... mogoče bo pa še kje bližje vam

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
24.11.2009 21:20:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a vse greste spat al kaj user posted image jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina user posted image user posted image user posted image

Ne, jaz sem še tuki, čakam Housa user posted image

Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet user posted image ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
24.11.2009 21:26:27   
OliveOyl
Moj bi moral tudi že pred 2 urami prit,pa ga zdaj kličem in mi reče da je bil že skor doma pa je denarnico pozabil tam in jo je šel iskat.Kura..

Bogve če ni šel h kakšni..user posted image

Joj,T.se dere.Pa kaj je zdaj to...Mogoče bo zaspala.Ej,to me pa ubije.Jih dam spat,unmu zobke ,drugmu zobke,skopat..komaj čakam,da zaspijo,da mal meditiram pred Tv-jem,pol se pa zbudijo..Grrr..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.11.2009 21:26:54   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet user posted image ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. user posted image user posted image

no, 2 uri je pri nas RES kmalu user posted image razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.11.2009 21:28:51   
OliveOyl
eelyy moja sošolka je imela eno oko plavo,eno pa rjavo.Ni bilo nič narobe z vidom,sam drugače se je pač obarvalo,pa še tanartavečja piflarka je bila.user posted image

Tina je zaspala nazaj.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.11.2009 21:32:33   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tina je zaspala nazaj.

user posted image se lahko malo zrelaksiraš!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.11.2009 21:41:29   
majana79

no, 2 uri je pri nas RES kmalu user posted image razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit user posted image user posted image user posted image

Ma ti si pametna punca user posted image user posted image user posted image

olivca, zdej pa noge mal v luft user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.11.2009 21:41:32   
Tanja_
čer...

Men je tud vse neki čudno,prav nemirna sem in kr stiska me v prsih. Sploh ne vem, kaj mi je....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.11.2009 21:44:03   
majana79
Tanja user posted image Kako je bilo?

Našemu otroku je tudi hudo, vzdihuje v spanju kot veliki.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.11.2009 21:44:47   
lake
Taja je zaspala.

Tanja kako je blo na razgovoru.

user posted image

A rabš kej tazga?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.11.2009 21:45:50   
ledenka
danes je en težek dan user posted image a je kaka luna? je, ne?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.11.2009 21:46:12   
Tanja_

Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot majauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.11.2009 21:46:20   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kakšni dnevi... Uf.

ane ? meni se tudi zdi da je crazy vse skupajuser posted image

ja res. Men se tudi dogaje, trenutno banka (a ne znajo povedat tako, da jih človk zastop???), ta norija z gripo mi gre ful na jetra. Saj vsako leto kakšen zaradi zapleta z gripo umre zdaj je treba pa za vsakega po tv povedat in psihozo zganjat. Kar živčna sem. Pa jezna sem bila, ker je danes v avtu po radiju povedal da bo spet slabo vreme samo na notranskem in primorskem, pa kaj je zdaj to!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.11.2009 21:49:38   
ajetam*
Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil  en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil.

Jaz se pa danes fajn počutim.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.11.2009 21:49:51   
majana79

danes je en težek dan user posted image a je kaka luna? je, ne?

Ja je, samo ne vem kera...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.11.2009 21:50:47   
Leela
Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja.
Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.11.2009 21:51:14   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil  en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil.

Jaz se pa danes fajn počutim.

6 na 1 mesto. Mah, nimam se kej pritoževat,če hočem kdaj dobit. Sej tud jst bom enkrat na vrsto prišla-ni hudič....

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.11.2009 21:51:49   
ajetam*
Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB.user posted image

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 24.11.2009 21:52:08 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.11.2009 21:52:04   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot majauser posted image

Huh... Pa res ni dober danes danes.

Moj je celo noč delal doma, cel dan, in potem pogruntal da je vse narobe naredil... user posted image Groza...

Tanja, očitno to ni odvisno od tvojih sposobnosti ampak čisto od nekih subjektivnih meril? Naj ti to da nov zagon, ne pa vzame voljo. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.11.2009 21:52:53   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja.
Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.

Naj ti sede user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.