Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:03:35
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja da še jaz mal pojamram,prjateljica me je povabila na Jana Plestenjaka ki bo 5-ega v Logatcu pa ne morem it ker ima sestra žurko za RD
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:12:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
A da je luna Ma ne morš verjet... Kr neki. Dudi, kaj boš s plestenjakom. G dudek te bo potolažu, pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:12:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:15:20
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma sej najbrž maš prav,samo ne vem kdaj bom imela naslednjič tako priložnost da bom šla. Tud jaz grem počasi...nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:17:36
|
|
|
|
ledenka
|
a vse greste spat al kaj jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:17:47
|
|
|
|
majana79
|
Mislm flaska, tkole na hitr... Me te že mal pogrešamo a veš dudi, to je pa res smotano... kaj pa če bi šli s prijateljico en dan drugam? vem da je tudi v domžalah al nekje tuki okol lj... mogoče bo pa še kje bližje vam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:20:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vse greste spat al kaj jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina Ne, jaz sem še tuki, čakam Housa Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:26:27
|
|
|
|
OliveOyl
|
Moj bi moral tudi že pred 2 urami prit,pa ga zdaj kličem in mi reče da je bil že skor doma pa je denarnico pozabil tam in jo je šel iskat.Kura.. Bogve če ni šel h kakšni.. Joj,T.se dere.Pa kaj je zdaj to...Mogoče bo zaspala.Ej,to me pa ubije.Jih dam spat,unmu zobke ,drugmu zobke,skopat..komaj čakam,da zaspijo,da mal meditiram pred Tv-jem,pol se pa zbudijo..Grrr..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:26:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vse greste spat al kaj jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina Ne, jaz sem še tuki, čakam Housa Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. no, 2 uri je pri nas RES kmalu razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:28:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
eelyy moja sošolka je imela eno oko plavo,eno pa rjavo.Ni bilo nič narobe z vidom,sam drugače se je pač obarvalo,pa še tanartavečja piflarka je bila. Tina je zaspala nazaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:32:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Tina je zaspala nazaj. se lahko malo zrelaksiraš!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:41:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a vse greste spat al kaj jaz sem komi uspela M. uspavat, dec je spet lost in space... zapijajo en izpit. je rekel, da bo kmalu doma... ja, jaz pa sem visoka blondina Ne, jaz sem še tuki, čakam Housa Ah moški... Za njih je 10 minut pol ure tko al pa drgač gledano, tko da če rečejo kmalu doma je pri mojem od tistega trenutka to še vsaj 2 uri (ponavadi ko ga pokličem kdaj misli končno pridet ) Ja, sem ena tistih, ki pokličejo, če ga ni do takrat ko je rekel da bo doma. no, 2 uri je pri nas RES kmalu razjezi me, ko ga še po 5 urah ni, čeprav reče, da bo kmalu... pol pa sem najbolj zoprna žena na svetu, če ga kličem. pa se ne pustim motit Ma ti si pametna punca olivca, zdej pa noge mal v luft
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:41:32
|
|
|
|
Tanja_
|
čer... Men je tud vse neki čudno,prav nemirna sem in kr stiska me v prsih. Sploh ne vem, kaj mi je....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:44:03
|
|
|
|
majana79
|
Tanja Kako je bilo? Našemu otroku je tudi hudo, vzdihuje v spanju kot veliki.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:44:47
|
|
|
|
lake
|
Taja je zaspala. Tanja kako je blo na razgovoru. A rabš kej tazga?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:45:50
|
|
|
|
ledenka
|
danes je en težek dan a je kaka luna? je, ne?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:46:12
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja Kako je bilo? Našemu otroku je tudi hudo, vzdihuje v spanju kot veliki. Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot maja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:46:20
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kakšni dnevi... Uf. ane ? meni se tudi zdi da je crazy vse skupaj ja res. Men se tudi dogaje, trenutno banka (a ne znajo povedat tako, da jih človk zastop???), ta norija z gripo mi gre ful na jetra. Saj vsako leto kakšen zaradi zapleta z gripo umre zdaj je treba pa za vsakega po tv povedat in psihozo zganjat. Kar živčna sem. Pa jezna sem bila, ker je danes v avtu po radiju povedal da bo spet slabo vreme samo na notranskem in primorskem, pa kaj je zdaj to!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:49:38
|
|
|
|
ajetam*
|
Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil. Jaz se pa danes fajn počutim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:49:51
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka danes je en težek dan a je kaka luna? je, ne? Ja je, samo ne vem kera...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:50:47
|
|
|
|
Leela
|
Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja. Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:51:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja kolk vas je pa bilo. To se je pa že dogajal, da so dajal različno točk, tud pri priporočilih. Pri nas je bil en tak primer, pa se je tip na ministrstvo pritožil. Jaz se pa danes fajn počutim. 6 na 1 mesto. Mah, nimam se kej pritoževat,če hočem kdaj dobit. Sej tud jst bom enkrat na vrsto prišla-ni hudič....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:51:49
|
|
|
|
ajetam*
|
Ledenka ti me pa zmeraj razveseliš z muziko na FB.
< Sporočilo je popravil ajetam* -- 24.11.2009 21:52:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:52:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja Kako je bilo? Našemu otroku je tudi hudo, vzdihuje v spanju kot veliki. Bilo je...No comment. Pri istih izpraševalcih ob skorajda istih vprašanjih sem dobila POLOVICO manj točk kot maja Huh... Pa res ni dober danes danes. Moj je celo noč delal doma, cel dan, in potem pogruntal da je vse narobe naredil... Groza... Tanja, očitno to ni odvisno od tvojih sposobnosti ampak čisto od nekih subjektivnih meril? Naj ti to da nov zagon, ne pa vzame voljo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 21:52:53
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Tavelkega komej oblečem v pižamo, je naspidiran in skače kot opica okoli. Potem se pa še pol ure sam s sabo pogovarja. Dones bi jaz kaj konkretnega spila. Grem kar po en pir. Naj ti sede
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.