Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:21:06
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Vsaj nekaj pozitivnega - pri možu v službi so ga označili za rizičnega in bo do konca tedna doma!!!!! JAAAAAAA (sam upam da ne bo zbolel) Aha,se bojijo... Tisoč pikapokic,da ne bo zbolel. Koliko časa pa je bilo med 1. 2. in 3.-jim bolančkom?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:22:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 eucasol je za pošpricat in je fajn za prehlade da lažje dihaš...jaz kr špricam tud kr tko da lepš diši moram nabavit. olje 31 sem zadnjič..materino dušico imam tudi...kaj še ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:24:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 eucasol je za pošpricat in je fajn za prehlade da lažje dihaš...jaz kr špricam tud kr tko da lepš diši moram nabavit. olje 31 sem zadnjič..materino dušico imam tudi...kaj še ? jaz mam materino dušico kopel in kremo...tee tree kremo...eucasol...pa mela sem eterično olje pomaranče...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:25:33
|
|
|
|
Dudica1
|
ja zdej pa razmišljam za moža če bi vzela relax ker ima povišan srčni utrip da bi se mal pomirjal...samo je zelooo drago...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:30:47
|
|
|
|
AKP
|
Končno imam malu miru pred vsemi, da lahko preberem kaj je novega. K.tja te čisto razumem. Jaz sem imela prehitro prva dva in sem imela blazno željo po tretjem. Ne bi pa več imela četrtega . Nočno spanje se počasi vrača na stare tire. Vsaj upam, da se . Danes smo spali celo noč. Gre pa Nike spat med 18 in 18.30. In imam dovolj časa za , in tudi to . Včeraj se je zbudila ob 22 pojedla svojih 120 ml flaške in takoj nazaj zaspala do 6 zjutraj. Zdaj pa je taka sirena, da moram takoj pogledat kaj hoče mala madam.
< Sporočilo je popravil AKP -- 23.11.2009 17:36:34 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:34:07
|
|
|
|
Dudica1
|
Sem videla da ima zdej nivea tako fiziološko kot je sterimar Raztopina posebej nežno čisti sluznico, ščiti pred izsušitvijo in pomaga odpraviti prekomerno izločanje v primeru zamašenega noska. Izvleček prečiščene, naravne morske vode nežno očisti in navlaži otrokov nosek in tako dojenčku pomaga, da lažje diha. Omogoča praktično in čisto uporabo ter je posebej zasnovan za naravno vsakodnevno higieno dojenčkovega noska. Primeren je za dojenčke od 3. meseca starosti, otroke in odrasle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:40:26
|
|
|
|
AKP
|
Se je zbudila tako tečna in se je samo cmerla. Sem ji dala en keks in se zdaj z njim ukvarja. Koliko tekočine spijejo vaši. Nike je čez poletje spila skoraj 3 deci, zdaj pa komaj v njo spravim 50ml. Sokov pa sploh ne mara. Najraje popije vodo. Zdaj se zopet joče, ker ji keks ne odgovarja več. Je prava tečka .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 17:48:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
Jst našemu še nič za pit ne dajem. Sem mu v soboto za hec dala za pit vodo iz kozarca, pa je več ali manj šlo vse nazaj ven, tko da očitno ne rabi dodatnih tekočin.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:15:03
|
|
|
|
AKP
|
Punca je skopana in v postelji, mama pa lačna kot volk. In zdaj grem gledat če je kaj pametnega v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:16:28
|
|
|
|
AKP
|
Papua moja je skoz rada pila. Zdaj pa je nič ne gane, ne čaj ne voda.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:24:34
|
|
|
|
KatMat
|
nasa pa rada...tkole mal umes...kaksen cajcek al pa sokec...ce si zuni nekje mi to prav pride...saj tako zdrzi do doma...ni treba na tem mrazu joske vn dat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ola! moji še ne spijo... bodo pa vsak čas šli v mižalčke. je bil danes kar v redu dan, kjub temu, da nismo nič ven šli. Oskar bi bil čist okej za vrtec... Urban pa je "nalezel" vnet uček... jutri bosta oba okej! se mi kar malo vrti... KatMat ... to bo zato, ker bo fant,... aja, pa napotek... mogoče za tiste, ki nočejo jesti... mi ga je dala tašča, pri njej vsi jedo kot da bi bili največji lakotniki! če noče zagrabiti žličke, z njo podrgnete po zgornji dlesni... s tem naj bi se sprožil sesalni refleks in zagrabijo ter pojejo... (no, ne vem, če sem dovolj razumljivo napisala... sem pa poskusila pri Urbanu potem ko se je začel pačiti in stegovati ven jezik... je lepo pojedel.) grem.... Urban je zaspan....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:30:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj spije toliko čaja kot mu ga dam...prejle je spil mislim da ene 100ml naenkrat Jedu je pa prej krompirček pa cvetačo,je lepo vse pojedel Za večerjo pa malo kašice in flaška pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:35:09
|
|
|
|
AKP
|
Nike je zaspala. Zvečer pa res nimam nobenih problemov okoli spanja. Jo položim in ponavadi zaspi brez, da se še sploh kaj oglasi. In ko grem v spalnico po mojo pižamo spi kot mali angelček z dvema prstoma v ustih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:38:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Nike je zaspala. Zvečer pa res nimam nobenih problemov okoli spanja. Jo položim in ponavadi zaspi brez, da se še sploh kaj oglasi. In ko grem v spalnico po mojo pižamo spi kot mali angelček z dvema prstoma v ustih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:40:45
|
|
|
|
AKP
|
Dudica mogla bi jo videt, kako je posrečena. Da si kazalec in sredinec leve roke v usta in se tako tolaži. Doma pa imamo 8 različnih dud, ki jih noče .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:41:27
|
|
|
|
Dudica1
|
...ja tko ja a ne,tisto kar ponudimo itak ni ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 18:50:24
|
|
|
|
KatMat
|
nasa ne zaspi drugace kot stisnjena k meni ali mojmu in z josko v ustih(pol naredim hitro zamenjavo z dudo)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:15:34
|
|
|
|
Dudica1
|
taki so kaj čmo T že spi,Maj je na poti do tam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:23:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 taki so kaj čmo T že spi,Maj je na poti do tam nasa se pocasi zbuja....in pol mave igrackanje pol pa vecerjo pa spat okol devetih....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:25:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 taki so kaj čmo T že spi,Maj je na poti do tam nasa se pocasi zbuja....in pol mave igrackanje pol pa vecerjo pa spat okol devetih.... men se zmeša če bi bla pokonc do 21h ...zvečer hočem SVOJ mir in sproščanje pred spanjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:34:13
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ola! moji še ne spijo... bodo pa vsak čas šli v mižalčke. je bil danes kar v redu dan, kjub temu, da nismo nič ven šli. Oskar bi bil čist okej za vrtec... Urban pa je "nalezel" vnet uček... jutri bosta oba okej! se mi kar malo vrti... KatMat ... to bo zato, ker bo fant,... aja, pa napotek... mogoče za tiste, ki nočejo jesti... mi ga je dala tašča, pri njej vsi jedo kot da bi bili največji lakotniki! če noče zagrabiti žličke, z njo podrgnete po zgornji dlesni... s tem naj bi se sprožil sesalni refleks in zagrabijo ter pojejo... (no, ne vem, če sem dovolj razumljivo napisala... sem pa poskusila pri Urbanu potem ko se je začel pačiti in stegovati ven jezik... je lepo pojedel.) grem.... Urban je zaspan.... Super nasvet! Upam, da se bo obnesel tudi pr nas. Grem jutri kupit Tomi Tipijeve ta nove žličke, ko so fajn plitke, so še posebej fajn za po OP, pa še silikonske so. Pa v nabavo po zelenjavo moram, pa začnemo našo kuharijo! Jutri bom spet malo lepše zgledala....sem se naročla k frizerju, ala kleopatra frizura, frizerka že komaj čaka. Anej je že v mižulah, zadnje cajte imam enormen apetit, je jedel 2h nazaj in zdaj spet pojedel 180ml mleka s keksom. HB, sam naj papca. KatMat škoda da ni pluska, pa tako smo se že veselile! AKP s kerga konca štajerske pa prihajaš ti,..lahko tud na ZS pišeš. Pa lepo, da se več javljaš, ko te zadne cajte res ni blo kaj dost na spregled. Kje je pa danes Tanja_ ? Mi tudi nimamo nobenih problemov z spanjem, smo hvala bogu že na začetku uvedli ene osnovna načela spanja in uspavanja. Tako, da čisto sam zaspi v svoji posteljki, ob zvezdici zaspanki...zdaj ima tudi novga pliškota mehkega belega Snežkota in ga lepo objame. Pa na trebušču spi že zda en teden skos.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:39:35
|
|
|
|
KatMat
|
no nasa pokonc....bom kar izkolpila rac....nocko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:45:58
|
|
|
|
Dudica1
|
kati nočko! poki Anej je tudi pravi jedec res ...te žličke imam pa jaz tudi če mislim na prave...so res full fajn pa še malo daljše da je fino za frutke. Take imam jaz rdeče barve http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168025
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 23.11.2009 19:57:51
|
|
|
|
AKP
|
Še malo pa bo kmetija in bom šla gledat, kaj bo novega povedala Angelca. Vmes pa bom pokukala, kaj je novega. Čez par dni bo moja punca že 7 mes. stara. Kam bežijo dnevi . Pa se mi zdi, da sva komaj prišle iz porodnišnice.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?