|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
23.11.2009 15:26:58   
KatMat
se mi zdi da en cudn vonj prihaja od podrocja posteljice....ce me nos ne vara,je nasa enga org spustila oz naredila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
23.11.2009 15:47:28   
šivilja
Mi smo pa prašički!!!!!!!! Helenin bris je bil pozitiven na pandemsko gripo. Je bila pa pediatrinja začudena, da sva z možem še zdrava (moj je takoj povedal, se se ne počuti najbolje - sicer nima nobenih simptomov, ampak je pa bogi).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
23.11.2009 15:48:52   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se cim prej pozdravite!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
23.11.2009 15:51:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, jst bi neki od justa, pa ne vem kaj. Kaj ene tko hvalite neko zadevo, ki pomaga za marsikaj. Mislim na te prehlade in viroze.

a prišla pa ne bi???

Ne vem katero stvar misliš,lahko je materina dušica,olje 31 ...itak je velik stvari ta to

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
23.11.2009 15:51:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Mi smo pa prašički!!!!!!!! Helenin bris je bil pozitiven na pandemsko gripo. Je bila pa pediatrinja začudena, da sva z možem še zdrava (moj je takoj povedal, se se ne počuti najbolje - sicer nima nobenih simptomov, ampak je pa bogi).

No potem pa boš povedala kako pa kaj...kako izgleda???
A pa ima zdravila al nič?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
23.11.2009 16:00:16   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no zdele sem s sestro govorila in ni se nikamor poklicala in ne misli it nikamor ker ji itak ne bo noben znal pomagat pri dojenju in zato se ji zdi brezveze... ne razume da je problem v njeni glavi in da zaradi tega dojenje postane problem

ja v PSIHI je problem, not good

tebi pa user posted image bo že prišel spet vajin , vaš čas pričakovanja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
23.11.2009 16:01:39   
tubby

Dudi, jst bi neki od justa, pa ne vem kaj. Kaj ene tko hvalite neko zadevo, ki pomaga za marsikaj. Mislim na te prehlade in viroze.

pa dej plet še ti no, da te spoznam user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
23.11.2009 16:03:43   
KatMat
zdej grem pa popolno preobrazbo doma gledat....da vidim kaksno lepo stvar ce bom jaz kdaj gradila...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
23.11.2009 16:10:43   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

pa dej plet še ti no, da te spoznam user posted image

ja ja ja...pa sej maš čas user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
23.11.2009 16:19:21   
OliveOyl
Kaj zdaj,je kdo user posted image  al ne?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
23.11.2009 16:21:39   
OliveOyl

Ja boga..user posted image

Pr nas se tudi nekaj dogaja.
Žrtev št.1 S.-vročina,mal kašlja,1x bruhal

manjka več kot pol vrtca in 45 učencev v šoli.user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
23.11.2009 16:23:09   
OliveOyl
Jaz grem pa v petek na Justa,če bo vse o.k.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
23.11.2009 16:26:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

manjka več kot pol vrtca in 45 učencev v šoli.user posted image user posted image

Baje je neka taka viroza...mi je rekla kolegica da jih v logaški šoli manjka 300 učencev...full visoka vročina grlo bruhanje...in vročine nikakor ne zbit dol...pol sta dobila antibiotik

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
23.11.2009 16:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

pri nas v OS manjka 230 učencevuser posted image

v vrtcu pa tud kr nekiuser posted image naš je eden od mnogih, a japa večino imajo virozouser posted image

aja šivilja uboščki steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2764
23.11.2009 16:32:20   
OliveOyl
Ne vem kaj za en user posted image  je...
pravijo,da nočejo povedat da je gripa,da ne bi bilo preveč panike,ena je šla na inf.kl dobila Tamiflu pa domov.

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 23.11.2009 16:33:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
23.11.2009 16:34:32   
eelyy
evo delam kosilo oziroma zgodnjo večerjouser posted image ....mami prišla po Tiana za kakšno uro ga je odnesla....sej komi čakam da spet pride nazaj.

kati;tvoja sestra je fulll uboga...nevem pomoje je sploh nebi bilo treba sprašvet,ampak kar odpeljat k zdravniku.
šivilja;upam,da se bo vse uredilo in da nebo hujše.... čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
23.11.2009 16:46:07   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image čim prej se pozdravite!

katmat, tvoja sestrica je pa res boga user posted image bi jo skor na silo morali k zdravniku peljat. pa škoda za minus...

dudi, ob 5h moj M spi, tako da nič ne bo z justovanjemuser posted image drugič!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
23.11.2009 16:47:56   
PapuaNG
evo, mi smo z rožnika, se je blo fino mal svežega zraka nadihat pa noge pretegnit. Moj je šel še malo delat, jst pa čakam, da se malemu malo hrana poleže, da greva vaje delat. Opažam pa, da bomo morali počasi večje puzzle kupit, mamo tele čist majhne in je tamal že polovico razstavil user posted image Mam spodaj še armafleks, pa najraje armafleks žveči, ko pride do roba user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
23.11.2009 16:51:55   
majana79
šivilja, pozdravite se čim prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
23.11.2009 17:00:40   
šivilja
PapuaNG pa to kar je na tleh je itak najboljš. Pri nas so bli puzli zakon, je blo pol vse mokro naokrog.

Torej naši znaki prašičje gipe:
Klemen - visoka vročina čez 39 dva dni, nato še tri dni čez 37. Na začetku boleče grlo in boleč kašelj, ki je nato prešel v normalen "moker"kašelj. Nahod in kihanje se je pojavilo šele v zadnjih dneh.
Helena - visoka vročina, bolečine v očeh, glavobol, boleče noge, 1x bruhala, driska (ne tipična s krči, ampak kadar lula, se še malo podriska), popolnoma brez apetita že cel teden, kašelj, po enem tednu tudi nahod in kihanje. Pediatrinja je rekla, da ima majhen odstotek obolelih tudi bruhanje in drisko, očitno smo zadeli terno.

Hana je trenutno samo telo nahodna, pozorni pa moramo biti na naslednje znake - apatičnost, odsotnost, nezanimanje za hrano (se pravi dojenje), suhe plenice in zelo otežkočeno dihanje. Pri kateremkoli znaku moramo takoj k zdravniku.

Moj dragi je pa tipičen moški, ki je ves bogi že ob sami misli, da lahko zboli. Sej mogoče mu delam krivico, ampak kaj bo pa počel, če bo ras zbolel. Pa je moj očim isti, tko da mislim, da mora biti to v povezavi z y kromosomom.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
23.11.2009 17:01:47   
Dudica1
Ma tuki ena je imela baje gripo in sploh ni bila testirana pa je dobila tamiflu!...kr neki...
Pri nas tud še ni nihče nič rekel da je že v vrtcu pa mislilm da tudi ne povejo user posted image

cveka tko so pa meni rekli za OŠ tko da ne vem itak pa ni važno ker ni naša šola,in še nobenga nimam v šoli.V vrtcu jih pa tud še ne manjka velik otrok

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
23.11.2009 17:10:04   
OliveOyl
Mi imamo kar eno veliko telovadno blazino v dnevni, je kar rada gor.

Sem zvedela,da baje sam dva oddelka v vrtcu laufata.Groza.

Kaj je dobro od Justa ? Eukasol al kaj...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.11.2009 17:18:36   
šivilja
Vsaj nekaj pozitivnega - pri možu v službi so ga označili za rizičnega in bo do konca tedna doma!!!!! JAAAAAAA (sam upam da ne bo zbolel)

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.11.2009 17:19:27   
majana79
Uf, to je pa pametna služba. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.11.2009 17:20:20   
Dudica1
eucasol je za pošpricat in je fajn za prehlade da lažje dihaš...jaz kr špricam tud kr tko da lepš dišiuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?