Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 7:45:19
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Ta noč ni bila naš dan. Mislim da se je non stop zbujal. Je spal pri meni, ker je oči delal... Ni nič pripomoglo k boljšemu spancu. leela, mi je ful všeč tvoj humor no, sej si napisala resnico IZVIRNO SPOROČILO: Leela Bomo šli tako kot čehi, ful počas in čakal se bomo . Tanja, bomo držale pesti! Kdaj točno imaš? lake, upam da bo sonček... Če ne bo, bova cel dan v postelji, ker sem zaspana za umrt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 7:53:17
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro... Spet smo dežurali ponoči.In potem ob 6ih auf Kdaj bo že konec tega? majana ob 16ih imam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 7:57:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Jutro Naša je pa končno spala do pol treh..aleluja.. Zgleda ,da je bil zobek kriv.Ima pa nekam zmešane učke danes,upam da mi ne zboli. Tanja a se greš cepit? Lih včeraj mi je moj pravil od enega fanta,je imel 4 dni tako vročino-čist je bil fertik,si je moral na 2 uri vročino merit. Jaz kar upam,da se nas izogne al pa da bo kakšna blaga oblika. Zunaj je pa kar fajn,mal je oblačno sam bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:08:07
|
|
|
|
christiana21
|
Jutro! Mi smo se spet zbudili ob petnajst do 3 zjutraj in še vedno ne spimo . S Klaro Glorio sva pravkar pisali stricu z rdečo kapico, belo brado in sanmi, ki jih vlečejo Rudolf in ostali jelenčki. Napisali sva mu, naj prinese apetit in odnese stomo, za kakšno materialno darilo se bova pa še dogovorili . Itak stalno dobiva neke igrače, pajacke,...hja...mama pač ne more mimo, ne, da bi kupila . Včeraj sva kupili copatke kravice in Hello Kitty, pa zimske rokavičke in dve zimski kapici, nekaj dni nazaj je dobila pajacka za zimo in medvedka,...skratka ima vsega že zdaj preveč .
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:08:47
|
|
|
|
Tanja_
|
oliva nisem se še odločila. Moji kolegi so v glavnem se in razen bolečin na mestu vboda, niso imeli nekih hudih stranskih učinkov. Je pa tko, da eni zbolijo v čist blagi obliki, eni pa skor za umret hudo dobijo. Ne vem, nisem zadost pametna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:27:04
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ oliva nisem se še odločila. Moji kolegi so v glavnem se in razen bolečin na mestu vboda, niso imeli nekih hudih stranskih učinkov. Je pa tko, da eni zbolijo v čist blagi obliki, eni pa skor za umret hudo dobijo. Ne vem, nisem zadost pametna. Saj tega je mene strah,da kdo fejst hudo ne zboli.Boš videla.. Sem jih mogla nafutrat ,bosta kar doma vsaj en mesec,pol bomo pa videli. L.ima pulmologa v četrtek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:27:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo kar v redu spali. Pa celo ni bil ves posračkan zjutri (je bil pa fejst polulan , tko da smo spet preoblačili vse), ampak je dan takoj lepši, če se malo bolje naspiš. Danes grem pa dermatologu zarad ene bradavice pod ušesom, ki se mi je v nosečnosti ful povečala, pa še malega bom sproti nesla pokazat mami v službo (dela v zdravstvenem domu). Moj je itak do zjutraj delal (ga moram mal izprašat, kaj tok blaznega ima za delat ), tako da do popoldne od njega ne bo nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:29:29
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Cepljenje Moji kolegi se pa večinoma niso pocepl, Problematični so itak tisti stranski učinki, ki se bodo pojavili šele čez par mesecev. Jst sm se cepla za sezonsko gripo. Me roka boli. Vidm da še nobena ni zajtrka postregla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:31:51
|
|
|
|
OliveOyl
|
o lake njamsii... jaz sem vaniljev žepek mal prej pojedla,tak da..odstopim kateri drugi..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:32:06
|
|
|
|
Tanja_
|
Vau lake kakšen zajtrk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:35:31
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Mam vprašanje Maj ima na rokici en flekec rdeč in ko potegnem čez tko pritisnem se pa tko beli flekci nardijo ...kaj bi to bilo??? (pa to ni velik,en krogec)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:37:41
|
|
|
|
majana79
|
hvala lake Zgleda da bo sonček? Midva se ne bova cepila, glede na to, da sem doma, pa na mojga tut skoz upijem da naj si roke ornk umiva... Se nisem nikol tut proti navadni ne, tako da se tut zdej ne mislim. Sej pameten ne moreš bit... Je pa mal zoprno k mediji skoz bombandirajo s tem kolk je bolnih pa kdo je že umrl ipd. Sej od navadne so tut, pa ni noben poročal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:37:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 DOBRO JUTRO Mam vprašanje Maj ima na rokici en flekec rdeč in ko potegnem čez tko pritisnem se pa tko beli flekci nardijo ...kaj bi to bilo??? (pa to ni velik,en krogec) Pojma nimam,kaj pa kakšna alergija,al pa če ga je kaj pičilo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:39:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 DOBRO JUTRO Mam vprašanje Maj ima na rokici en flekec rdeč in ko potegnem čez tko pritisnem se pa tko beli flekci nardijo ...kaj bi to bilo??? (pa to ni velik,en krogec) Pojma nimam,kaj pa kakšna alergija,al pa če ga je kaj pičilo? pojma nimam,zvečer mislim da ni še nič imel...jedu pa tud ni nč novga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:41:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Nč,me3 gremo mal ven,upam da bo S.hotel sam ostati noter,včeraj je bil. Sem mu šla po en kup knjig v knjižnico pa je blo lušno. Čaw
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:41:42
|
|
|
|
majana79
|
A je možno da ga je kaka mušica pičla? Zdej k je toplo je spet polno mrčesa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:43:10
|
|
|
|
lake
|
Opazuj, če je samo en flekec, pa če se ne bo večal. Taji se vsake tok časa nardi rdeč flekec z malim mazoljčkom v sredini, pa je P ko sm ji omenla rekla da ma lahko samo občutljivo kožo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:47:09
|
|
|
|
Dudica1
|
vidla sem da ma rdeč flek in sm potegnla čez pa se tko ene 3 beli flekci nardijo...ne vem kot od koprive ...samo menda ni koprivnica al kaj že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 8:57:38
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Super zajtrk, Lake Kaj je naša smešna... Že navsezgodaj se jezi. In to zato, ker se ne zna usest Dddddd, sej je še dojenček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:18:02
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 vidla sem da ma rdeč flek in sm potegnla čez pa se tko ene 3 beli flekci nardijo...ne vem kot od koprive ...samo menda ni koprivnica al kaj že naš ma občasno podobne flekce kot opisuješ, pa zginejo sami od sebe v roku 7dni, včasih mal namažem s sudocreme. Nekako se mi zdi da v povezavi s pralnim praškom nastanejo, tko da jaz vse kar perem njegovega res pazim da ne dam preveč praška pa dvojno izpiranje obvezno. Ma ful občutljivo kožico ... Ne vem pa če je to krivo. zdej pa telovadba .. ga moram pohvalit zadnje 2 dni ni praktično nič jokal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:20:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma ne vem bomo videli kaj bo ko se zbudi,če ne bom pa popoldne poklicala P. flaska noče pa nč slišat o slikcah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:20:35
|
|
|
|
meduzica
|
aja se morm pohvalit .. mam nov (star) avto bom dala mojo 14let staro petkico v uničenje (al pa prodala za 200eur - bomo vidli če je kak interesent) ... ker ni imelo smisla da jo sploh še registriram, z malijem se itak nisem upala vozit v njej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:22:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, naš tamal se je pa prejle tko posračkal, da je šlo spet vse čez in sem ga kar pod tuš dala, pa je bil jok in stok, ker sem ga mal nespretno držala (ni najlažje z eno roko držat otroka tko,da še sam sebe čist ne zapacaš, z drugo roko pa vodo štimat ). No, važno,da je zdaj čist (in že drugič preoblečen). Zdej pa ne vem več, a ga ne znam več previt al kaj Plenice so zihr dost velike (štirka), previjam tko kot do zdaj...bom res probala ponoč pa tkole zjutraj, ko mora kakat, dat štirko plus,mogoče bo kaj pomagal. Ponavadi mu je prišlo čez postrani, zdej pa že parkrat zgorej na hrbtu, sam bolj zategnila pa ne bi pleničke, se mi zdi, da že zdej dost zategnem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:22:31
|
|
|
|
Dudica1
|
meduzica imate pa podobno starost avta kot mi ,Kaj pa imaš zdaj??? Midva bova šla pa v kratkem gledat za avtek,če ne prej v kolektivnem dopustu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 24.11.2009 9:29:19
|
|
|
|
lake
|
iiiiiiiii sonček, Majana definitvno prideva, pomoje tm okol poldvanajstih, pa greva mal proti centru. Pride še kera?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?