Eva19
|
Pozdravljene! Velarija77 lepo, da se dala seznamček naprej, čeprav se mi zdi, da nas je samo še par takih s seznama, ki se še oglasimo na vsake tolk časa uf, mer za tolk nazaj se itak ne spomnim imam pa v albumu vse zabeleženo sicer... no pri desetih mesecih-smo imeli zaradi bolezni kasneje posvetovalnico, je imela 72 cm in 9700gramov. Naslednji pregled imamo pa 23.11. mc09, si spraševala za rojstni dan. no midva bova vabila 17.11.točno na liin rojstni dan babice in dedke. prvo soboto po rojstnem dnevu pa bomo imeli praznovanje za ostale in sicer moja in od mojega sestra z družinami, moja najboljša prijateljica in njegov najboljši kolega, ter še 3 prijatelji z družinami ki imajo majhne otroke, ostalih nisva vabila, pa bi jih lahko še pa še. Ampak se meni zdi to pretirano, tko da... drugače pa, mi še vedno ne hodimo, si čedalje več upa, tko da mislim da res ne manjka veliko, samo pogum mora še zbrat, bo že, ko bo imamo 6 zobkov, mislim da so trenutno na pohodu novi, ker je tamala skos zelo razdražljiva, tlači v usta vse kar ji pride pod roko. si pa zelo rada umiva zobe v tem času s hranjenjem mi zanekrat nimamo težav, poje vse kar ji damo praktično. tudi zelo rada je. edino v varstvu je na zečetku pojedla bolj malo, pa še tam se je zdaj tudi uredilo, tko da okrog tega res nimamo težav. tudi nam so najljubše igrače trenutno žogice, ali pa vožnja zunaj s triciklom, voziček itak ni več zabaven, se naveliča notri, zaspi mi tudi nikoli več ne notri, tko da res vedno gledam, da je v času spanja doma v posteljici, oziroma če kam za cel dan gremo pa itak zmer prenosno posteljico s sabo nosimo spi mi povečini sedaj enkrat dnevno, sploh kadar je v varstvu, ker gre tam vedno kasneje spat, kot doma, v družbi dlje zdrži. če pa smo doma, gre pa velikokrat dvakrat. je pa začela kar dolgo spati, skoraj vedno 2 urici, popoldan bi spala še več, če je ne bi potem ob 6h zbudili... zvečer hodi spat od pol 8h do 8h enkrat, kadar je fajn utrujena nam zaspi tudi ob 7h. in potem spi vedno vsaj do 7h zjutraj, mirno, celo noč. čez točno 10 dni bo imela eno leto, vabila sva že odposlali za rojstni dan je od naju, že predhodno, dobila tricikel, seveda bova pa kupila še kakšno malenkost. od ostalih babic in dedko, tet itd pa smo se nekak dogovorili za uporabne stvari, ki jih bi mogla drugače sama kupit. seveda pa bo zraven verjetno vseeno malo morje igrač, ki pa so trenutno pri nas samo zato da se gor nabira prah, saj ji razen žog ni nič zanimivo toliko od mene spet na hitro, pa javite se še kaj! lep dan
|