juniorka
|
podezelje- saj bo, ne se obremenjevat... Zamudila bi, ce je nebi cel mesec vidla, tako pa bo se vedno tvoja pupa. Pa se bolj te bo vesela, ko te bo zagledala! Nasa kr vriska Tudi mi imamo malo tezav z zobki, jih ima 8, pa se mi zdi, da bojo se 4ke kmalu, ima vse napeto, tako da ponoci zajoka 2,3x in ji dam dudo. Spi pa v spalni vreci in se lahko lepo premetava, tud kroge dela. Je pa spalka cist prave velikosti in nima skor nic 'lufta'. mleko- ji dajem adaptirano, sem kr z unim za po 1letu zacela. Tud tavecji ga je pil do 3 leta. Za kuhanje pa navadnega vzamem. Alpsko pa baje ni primerno za otroke, no, tudi za odrasle ne najbolj. Tu v UK skoraj nihce ne kupuje tega, so vsi na svezem, ceprav je 3x drazje od 'longlife'. Pa Aptamil 900g je tu 8,9 eurov, tako da se splaca se bolj kot svezega kupit. Drugace je pa nasa par dni pred dopolnjenimi 11m shodila in je tako ponosna, ko lahko gre, se smeje na vsa usta . Vecinoma pa gre se po 4ih, ker je hitrejsa, da lahko za bratom dirka. Oponasa vse, od kihanja, kasljanja, telefoniranja, ful rada se zoga s tavelko zogo, jo prav lepo vrze, najraje mi pa zlaga stvari iz kuhinjskih omaric, predvsem scipalke za perilo imamo povsod. Moj'ex' je pa koncno najdu stanovanje in ga zdaj ureja, da se bo lahko preselil. Upam, da cimprej vse pobere, da si lahko po svoje uredim zadeve doma. Ok, pisite kaj, jaz moram v soping, mi je zmanjkalo vseh pripomockov za ciscenje, pranje, pomivanje posode lp z otoka