juniorka
|
Hojla punce. Kaksni cukri so tile kostanjcki , kr dajte se slikce lepit. Jaz moram prenest na racunalnik, da zamenjamo bozicno vzdusje tassika- ma kot da bi opisovala naso Leilo, pokonci bit, pa jaz big brotherja gledam, mala pa mi zaspi. pol jo odlozim, se malo pritozuje, pa ziza in pol zaspi. Razen vceraj, ko se je odlocila, da bo ob 23ih opero vadila in nasmehe, do 1ih zjutraj. Se je tavecji ob 6ih zbudil, tako da sem super utrujena dans. valerija, hvala, je postnina predraga, bom raje sesala Al pa pred pralni stroj jo dam vcasi... Pridne punce za seznam, bom dopolnila nase podatke, ko bom slikco lepla. kuhanje- je pr meni na 1. mestu, ker rada jem , pospravljam pa manj, likam ne vec... Sicer pa tud jaz obcudujem tiste, ki vse zmorejo... ce je mala pridna, pa jaz nimam volje ponavadi Drugac pa tele roke, pesti.. nardi figice pa tisci v usta, vceraj je celo malo zaspala na lezalniku s prstom v ustih. Pa grabit je zacela vse, potegne odejico cez glavo.. Sem jo imela na lezalniku prej, pa se zacne naenkrat jokat, pa je frajla drzala svoje lase v roki in vlekla in to kr mocno, sem ji komaj prstke razprla in resila zadevo Tole na hitro, saj vem, da sem pozabla kaj napisat, pridem ob priliki. Je pester vikend pred mano, bratca je zacelo malo mucit in se cudno obnasa, mece stvari naokoli, nic ne poslusa , bo ze.. v ponedeljek pa imam operacijo na nogi- vrascen noht.. skratka pestro! Lep vikend!
|