Hanuši
|
Jutro, bačko, samo, da je z Lorinim kakanjem bolje, pa seveda tudi z Žano . Kje ste pa to potegnile o najbolj depresivnem dnevu, ker punce, jaz sem včeraj mislila, da me bo razneslo. Začelo se je z obiskom naše dr. tete. Jaz ji z veseljem kažem kako se Bine dvigne ob ograjici, pa kako že na kolenčkih čepi, on pa meni, da nima nobenih mišic, da bi se že 1m lahko plazil, pa, da ga imamo preveč po naročju, pa premalo na tleh. vglavnem, ko je šla sem se ornk . Potem mi Hana iz šole prinese 3 za domače branje. Pri samih petkah, še 4 nima nobene, dobi ravno za dom. branje 3. Pa Hana, ko skoraj vsak dan prebere knjigo . Po pregledu, ugotovim, ga je ta trojka drkanje učiteljice. Vedno jo učim, da zadane bistvo, da naj ne dolgovezi. No in to je osvojila, ta učiteljica pa hoče klobase. Pri vsakem vprašanju ji je naredila znak za pomanjkljivost, na koncu pa ji z rdečo napisala, da ni razumela knjige. HALO!!!!! Otrok, pa povsod izluščil bistvo. Še lubi, ko je prebral, je ugotovil, da tudi, če nisi prebral knjige, si videl, da otrok pozna dejstva zgodbe . Pa ne me narobe razumet. Mi je vseeno za 3, ker meni je bistvo, da se otrok nauči, mi niso bistvo ocene, ampak, da otrok razume in osvoji znanje. Samo ta njen rdeči stavek me je pa razkuril. No potem pa še ang. ponavljava. Res sem jo prvič z njo. Najprej ugotovim, da imajo katastrofo od učbenika. Keri oblikovalec je to delal???? Vse je nametano, nobenega repa ali glave, ma otrok se s tega ne more učit. Pol pa še ugotovim, da Hana skoraj pol stvari narobe izgovarja. Pa reče, da jih učitelj nič ne popravlja . Seveda takoj preverim pri dveh mamicah in dobim isti odgovor. Ja bravo, dajmo jih v štartu narobe učit, da se jim bo to zakoreninilo . No sedaj jo bom morala jaz učit ang. Skratka komaj sem čakala, da gram spat. Se opravičujem, ko sem tok naklobasala, sam sem se morala spucat