Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Jaz sem rodila 10.6. ti si pa če se prav spomnem naslednji dan zvečer. Smo kar naenkrat slišali eno kričanje, no potem je pa itak cel oddelek o tebi govoril. O fejči so še 24.6. govorili v porodnišnici Staro mleko zavrženo in hvala vsem, je že šibal dragi v lekarno po novega pa bomo danes ali pa jutri zvečer probali. IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Tomu pa začenja rast četrti zobek, samo še čez dlesen se mora prebit. Na žalost ga pa noro srbi in si ves čas drgne dlesen in tudi zaspi veliko težje. Kar se nočnega spanja tiče, ga pa lahko kar pohvalim (pa ne mu povedat, da se ne bo poslabšal), saj gre spat vedno ob pol osmih in spi do osmih in potem poležava v postelji skoraj do devetih. Dnevno spanje pa še ni čista rutina in vsake par dni se upira, ampak stanje se izboljšuje. Res pa je, da nam zobki pri tem ravno ne pomagajo, saj si ves čas drgne dlesni in zaradi tega težje zaspi. Pri nas noro sneži in upam, da se bo kmalu umirilo, saj moram jutri zjutraj v Ljubljano in bi bilo če bi bile ceste vsaj spodobne in ne popolnoma zasnežene in zmrznjene. za zobke, tudi jaz sumim na 3. ga :-( Ne bomo mu povedali Snežilo je pr nas noroooooo. I Bačko kot je cortkana in kako lepo sedi :-))) Oooo da si jagodki biznis naredila res pohvalno in lušni konfetki. Kaminek za zobek in za fitnes Malo si tole preberite, je zanimivo: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588010,1588010#msg-1588010 Tko da manna, če se boš lotila branja boš ugotovila, da nisi edina kar se neješčnosti tiče IZVIRNO SPOROČILO: Tira Danes sva imela z M. razvojno in zdravnica nama je dala recept za telovadno blazino (ne vem kako se ji reče) in sem ful vesela Baje so te blazine kar drage. Mi je pokazala par vaj za telovadbo in kontrolo imava čez 5 tednov. Mi je pa svetovala naj ne sedi sam dokler še ni popolnoma stabilen... njega nese naprej. V naročju pa lahko sedi, tako, da ga z roko naslanjam na svoj trebuh, da je res v 90°. Sem hotela že danes po blazino, samo glede na vreme ne vem. Sva še pri moji mami in niti ne vem, kako bova domov prišla Sej ne vem, ali je pametno, da se pohvalim... danes smo spali celooo noč od 20h do 6.30 in to brez, da bi enkrat vstala za dudo ali še kaj več. Kar ne morem verjet. Upam, da ni samo ena noč, ki nama jo je poklonil za spanje le tako naprej Glede sedenja smo pa na istem. So pa v zgibanki Moj dojenček, ki je na netu položaji dojenčka (sedenje,....)