|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
8.1.2010 21:31:26   
harley
ojla

Ja, jutra in večeri so res najini. Takrat smo same in se crkljamo in pogovarjamo in se mamo res super. Drgač pa ni kaj, faks bo treba naredit čimprej, da si pol ustvarimo en svoj domek....to si najbolj želim. Danes mi je nekoliko bolje, sem pomislila na najine cilje in želje...to da se zdaj učim je edini način, da to dosežem. Hvala punce za vse spodbudne besede!

Manna: si ne predstavljam, da bi zdaj šla za en dan, kaj šele za 14 dni...joj groza, svaka ji čast, je morala bit res močna, da se je tok motivirala za učenje. Vse najboljše user posted image

Drugače vidim, da ste res pridni. Midve nismo preveč ješče. Ko sem ji začela dajat GH, je bla dost bolj gajstna user posted image zdaj pa zgleda, da se je naveličala in mi ne odpira več ust. Najbolj ji je pa fajn, če sedi pri meni, ko jem kosilo in da ji dam kaj mojga da mal posleparimo pravila. Pretežno se pa dojimo in ko pomislim, da bo hmal konc teh samo najinih trenutkov, mi je kar mal žal...hitro je šlo punce, a? user posted image

Aja, vam pa moram povedat, da mi Marjeta že prav lepo pije s kozarca...no, ne ravno lepo user posted image   nek gre tudi mimo sam v večini pa kar spije...ker zdaj, ko sm ji začela dajat čaj, mi valda flaške ne prime. no, pa sem probala s kozarcem in ji je všeč...zaenkrat. Se mi zdi pa en litr tekočine na dan ogromno...ne vem no, tevi zdravniki vsakič drugač rečejo, vprašanje če sploh vejo kaj govorijo.

bačko: kašna simpatična deklica, prava frajrka. Bravo user posted image

jst bi tud rada kakšno slikco dala gor pa ne vem, kaj je treba nardit...da vam pokažem ta naša polna rdeča lička, prava bumbarka je že user posted image

veste kaj sm se spomnla? a ni nobena še nazaj noseča? user posted image sam tko, me zanima

Glede sedenja in obračanja...Marjeta je recimo bla precej pozna za se obračat. Lohk rečem, da je skor hkrati začela lepo sedet kot pa se obračat s trebuha na hrbet in obratno. Pa jaz jo kar pustim, da sedi ker ji je všeč, da nas vidi drugače...ležat je že prav sita. Upam, da ni hudo narobe. Se pa že mal dviguje na noge...ko sedi v posteljici pri ograji, se zgrabi na vrhu in dvigne rit za švoh 10cm in ji je blazno všeč, ker ji je razgled nov  user posted image ne vem, jaz jo pustim, da po svoje ustvarja in se razvija po svojih močeh. Pa ta naša pediatrinja reče samo: Ti najbolj veš mami, bravo mami, super si mami, đekice ste...nikol nič ne svetuje al pa te opozori. Pa kako naj jaz vem? Neki delaš že po instinktu, vse pa tud ne morš kar vedet...pol bo mela pa težave, ko bo velika.

Dost bo punce...srečno z vašimi malčki!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
8.1.2010 21:55:13   
bjondi
user posted image  juhej snegec...lani sem kidanje prešpricala zaradi nosečnosti...tako da sem dans in prejšnje dneve na svoj račun prišla...kaj je men to zakon kidat user posted image  ...pišuka sva z možekom dans v dveh rundah kidala ,pa ga je še kar medlo in medlo...bo še za jutri nekaj al pa glede na razmere še veliko ostalo user posted image ...no ja roke pa križ pa le čutim user posted image ...žiga pa je čičal v vozku pa gledal kaj nam je teta zima prinesla...

vprašanje-na riževih kašicah piše da jo je treba uporabit v treh- štirih dneh,zakaj pa tako hitro user posted image ...a se pokvari al kaj...imam jo pa od milupe,tisto ki se meša z vodo...se držite tega al kako...

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
8.1.2010 21:58:20   
bjondi
harley-program za nalaganje

http://shrani.si/index.php

http://www.slikomat.com/

...shrani.si je zelo preprost,sam zdele kar nekaj časa ni delal...ampak zgleda da so ga usposobili...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
8.1.2010 21:59:16   
manna
majana, se strinjam, tudi jaz se čist dobro počutim doma in se mi sploh ne bi ljubilo hodit tolk ven med vikendi. Se rajši crkljam doma na toplem user posted image
Ja, okice ima pa naša tko nekam sivomodrozelene, ampak če na hitro pogledaš od daleč zgledajo bolj rjave, na dnevni svetlobi pa se pokaže taprava barva! Odvisno tudi kaj je oblečena.

harley, le tako naprej! user posted image Glede pediatrinje pa  - naša tudi nič ne pove, niti glede GH, niti glede posedanja, pa tudi premajhne teže ni nič komentirala, čeprav je naša Manca pod povprečjem. Ah..bo že, dokler smo zdravi in dobre volje, je super.

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
8.1.2010 22:21:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

vprašanje-na riževih kašicah piše da jo je treba uporabit v treh- štirih dneh,zakaj pa tako hitro user posted image ...a se pokvari al kaj...imam jo pa od milupe,tisto ki se meša z vodo...se držite tega al kako...

huh? na mojih vseh piše da jih je treba uporabit v 3-4 tednih, tako kot ostalo AM hrano?

si ti dobro prebrala? user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
8.1.2010 22:28:37   
majana79
Lahko noč! 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
9.1.2010 8:28:23   
mita21
Hoj, Bačko, mislim, da sem zasledila, da si ti doma blizu Supernove. Kako kaj zgleda? A je za pridet v vaš konec danes dopoldne?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
9.1.2010 8:44:50   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Jaz sem jih imela že veliko od Milupe, pa je na vseh pisalo 3-4 tednih...da ni kakšna napaka...te ki se mešajo z vodo že vsebujejo AM, zato se morajo porabiti v tem času.

< Sporočilo je popravil *alina* -- 9.1.2010 8:45:29 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
9.1.2010 9:09:57   
mini86
manna cuker je ta tvoja barabica k noče jest..user posted image

no mi smo spakiral in počas se bomo odpravl proti čatežu..lepo se mejte...papa

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
9.1.2010 10:11:29   
Hanuši
Jutro,

no jaz sem mojadva spokala in so verjetno že na pol poti do Schladminga. Midva user posted image user posted image user posted image  morava bit pa doma, pa shujšala sem tok, da lahko hlače zapnemuser posted image .
No pa glavno je, da se moj sonček čisto pozdravi. Sem že rezervirala vikend na Velki planini user posted image (ma prijateljica gor bajto), ni Schladming, a malo se bom pa nasmučala.

bačko, manna user posted image , cukrčka vajini pupi.

Aja bačko, zgleda, da bomo mi na istem, kot vi s pitjem mleka. Včeraj zvečer mi je popil samo 150ml. Me je kar odneslo, ker ponavadi, ko sem mu dala 210ml in je popil, se je gospodič pritoževal, da bi še. No danes zjutraj je pa šla cela flaša. Bomo videli

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
9.1.2010 11:11:52   
manna
mini86 uživajte !!
hanuši, škoda za smučanje! Ampak saj bo sezona zgleda še dolga, pa boš lahko nadoknadila. Najlepše je itak bolj spomladansko smučanje! Tudi jaz bom po dveh letih upam da spet malo probala letos...pa da vidmo če še znam.
bjondi, ta v 3-4 dnerh je pa malo huda?! Najbrž res v 3-4 tednih. A sta z Žigecom začela papat GH? Kako vama gre?

Nam žlica še vedno ne gre in ne gre, sumim da jo boli ko se ji dotaknem zobeka in dlesni z žlico, zato ne odpre ust. Če ji dam pa banano, skorjo kruha ali piškot v roko, pa gruli in gricka in liže dokler ne secira do minimuma in potem pogoltne, se ji zatakne, ampak vseeno nadaljuje. Recimo da tako dobi vsaj malo vase. Pa mlekec Milumil 1 se ji je kar priljubil, v majhnih količinah, pa vendar. Do zdaj ji je tale zgleda najbolj všeč. Zizo hoče pa samo ponoči in pozno popoldne ko je zmatrana, drugač se pa odriva proč. Tudi prav!

Mala princeska, poročaj kako je bilo z vašo pupo ponoči? Ste dali novalac 2 ?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
9.1.2010 12:20:07   
fragola
bačko samo, da si zadovoljna, malo vidim da so se premaknili konfetki ti kar popravi da bojo lepo na mestu, pa krstni prtiček si dobila?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
9.1.2010 14:38:54   
bačko
Fragola hvala za prtiček!Sem ga dobila!user posted image user posted image user posted image
Hanuši mi smo odkrili vzrok za ne pitje mleka.Ne mara Novalaca v 800 g škatli.Ima raje Novalac v 400 g škatli.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
9.1.2010 14:41:38   
tecka
Žijvo, punce.
Evo mene, sem s športnega dne v Lj btc. V 3 urah tja in nazaj in kupila vse kar so imeliuser posted image . Sem si že doma naredila spisek po trgovinah in vrstni red trgovin in je bilo čisto po vojaško.
Na razprodaje za cunjice se splača iti samo, če imate punčko. Za fantke skorajda ničesar nimajo (več), razen do št. 68.  Zdaj pa samo upam, da bo naš Srečko počasi rasel in da mu bo bundica prav do konca zime.
Še bolj kot nad cunjami pa sem razočarana nad hrano. Bila v dm, bc in mullerju, pa nič pametnega na izbiro...niti zelenjave v kozarčkih niti žitnih kašic za mešat z vodo/mlekom.
Kakorkoli, imamo pa za naslednjih nekaj mesecev zalogo toaletnega papirja in kuhinjskih brisačuser posted image Naš se je samo križal, ker je bilo vsega skupaj (vključno s plenicami) ravno za en prtljažnikuser posted image user posted image

Bačko in Manna, fletne slikice! A ima Lora več laskov po vrhu glave? Naš Srečko tudi.

Pa še dve ideji za zamotit otročka: zadnjič sem spet gledala malo list z Denverjevim testom in videla, da je ena izmed spretnosti tudi pobiranje rozine. In vzamem Srečka v naročje in sva ene 15 minut pobirala rozino za rozino.
Danes sem ga pa pred previjanjem malo posedla pred (delujoč) pralni stroj in se je kar smejal, ko je videl, kako se vrtijo cunje v stroju...Naš še ne sedi, oz. sedi in se opira na rokici, ampak je vedno kar nekaj na dosegu rok, da se steguje in pada. Pred strojem je pa sedel lepo pri miru in se čudil...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
9.1.2010 14:56:33   
manna
tecka, se strinjam da ni nikjer nič izbire, no, jaz sem bila sicer v Novi gorici (včeraj) ampak saj trgovine so iste... Zato jo bom danes mahnila čez mejo v Italijo ker tam imajo menda ful več na voljo - jogurte, sirčke za dojenčke, razne piškote, drobne testenine za dojenčke (plasmon, brez jajc), kašice pa itak. Se nadejam dobrih nakupov za našo izbirčno metko. Glede pranja v pralnem stroju - isto sem jaz delala, le da sem jo posadila v lupinico in jo postavila pred stroj, pa je gledala kako se vrti in "komentirala". user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
9.1.2010 14:57:21   
bačko
Tecka ja Lora ima posredini malo več las in še bolj temne so.Zgleda kot bi imela rokezo.Meni je prav posrečena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
9.1.2010 14:58:25   
bačko
Jaz sem pa dobila kar nekaj kašic samo sem kupovala in CityParku v Intersparu.So kar imeli neki na zalogi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
9.1.2010 15:28:15   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

gledala malo list z Denverjevim testom in videla, da je ena izmed spretnosti tudi pobiranje rozine. In vzamem Srečka v naročje in sva ene 15 minut pobirala rozino za rozino.

tecka, to so nama dali v posvetovalnici. In kaj naš Bine naredi, ko zagleda bel karton z rozinami, zacvili stisne rokice v pest in hop udarjat po listuuser posted image , ko je pa tako fino, ko ropota, pa še rozine ful šibajo.

Je sestra rekla, da verjetno ne bo za filigranska delauser posted image .

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
9.1.2010 15:37:11   
Hanuši
ej tecka, kje se pa dobi ta Denverjev test?

Sem na hitro malo pogledala, pa sem zasledila samo za starejše otroke

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
9.1.2010 17:31:01   
tecka
Denverjev test je tu:
http://www.mojalbum.com/denver/denver
Sta dve strani - eno so spretnosti, ki naj bi jih znal, drugo pa so opombe.
Sicer pa v google lahko vpišeš "Denverjev test" ali "Denver II" in še malo poguglaš.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Jaz sem pa dobila kar nekaj kašic samo sem kupovala in CityParku v Intersparu.So kar imeli neki na zalogi.

V ta spar pa jaz nikoli ne grem, ker me odbijajo vrste pred blagajno. Očitno bo treba probat...

Pa še današnje igračkanje
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
9.1.2010 17:36:57   
Hanuši
tecka hvala, sem mal blonduser posted image , ker to stran sem imela odprto, pa sem videla samo živali in mislila, da je za starejše

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
9.1.2010 20:31:53   
bjondi
tecka-huda fotka user posted image user posted image user posted image

punce-jao res piše na embalaži uporabno 3-4 dtedne po odprtju in ne tri dni user posted image

manna-iiii nova fotka na tickerju user posted image ...ja evo uvajamo še ne dober teden...sva začela s cvetačo in dodala korenček je blo kar njami,seveda če ni preveč že zapanan ...zdele pa je riževo kašico dobil pa jo je tud dobro popapcal...nč grem še joškico dat...se kasnej oglasim...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
9.1.2010 20:32:42   
harley
mogoče sem sam jaz mal lesena...sam men ta shrani.si ni nič jasen al pa mi preprosto ne dela...registrirala sem se, slike sem shranla...and now what? user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
9.1.2010 20:55:29   
manna
tecka oo Srečkota pa še nismo videli, če se ne motim? Kakšna fletna slikca! Kdove kaj študira ko gleda vrtenje cunj user posted image
harley, ni se treba registrirat sploh. Ti greš samo tam pri okencu, kjer piše Brskaj, potem na svojem računalniku pač pobrskaš kjer imaš shranjene fotografije, nato daš Shrani in potem ti ob fotografiji napiše Koda za forum ali Koda za forum s predogledom. In to kodo potem označiš, skopiraš (ctrl+C) in prilepiš (ctrl+V) v okence na forumu ko boš odgovarjala. Zveni mogoče zapleteno, ampak je simple! Druga možnost je da na Ringaraji ustvariš svoj album (greš pod Moja Ringaraja, Moj album).

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
9.1.2010 20:58:36   
bjondi
harley-čakej na navodila...tipkam user posted image ... aha ti je že manna napisala...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 9.1.2010 20:59:17 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.