harley
|
ojla Ja, jutra in večeri so res najini. Takrat smo same in se crkljamo in pogovarjamo in se mamo res super. Drgač pa ni kaj, faks bo treba naredit čimprej, da si pol ustvarimo en svoj domek....to si najbolj želim. Danes mi je nekoliko bolje, sem pomislila na najine cilje in želje...to da se zdaj učim je edini način, da to dosežem. Hvala punce za vse spodbudne besede! Manna: si ne predstavljam, da bi zdaj šla za en dan, kaj šele za 14 dni...joj groza, svaka ji čast, je morala bit res močna, da se je tok motivirala za učenje. Vse najboljše Drugače vidim, da ste res pridni. Midve nismo preveč ješče. Ko sem ji začela dajat GH, je bla dost bolj gajstna zdaj pa zgleda, da se je naveličala in mi ne odpira več ust. Najbolj ji je pa fajn, če sedi pri meni, ko jem kosilo in da ji dam kaj mojga da mal posleparimo pravila. Pretežno se pa dojimo in ko pomislim, da bo hmal konc teh samo najinih trenutkov, mi je kar mal žal...hitro je šlo punce, a? Aja, vam pa moram povedat, da mi Marjeta že prav lepo pije s kozarca...no, ne ravno lepo nek gre tudi mimo sam v večini pa kar spije...ker zdaj, ko sm ji začela dajat čaj, mi valda flaške ne prime. no, pa sem probala s kozarcem in ji je všeč...zaenkrat. Se mi zdi pa en litr tekočine na dan ogromno...ne vem no, tevi zdravniki vsakič drugač rečejo, vprašanje če sploh vejo kaj govorijo. bačko: kašna simpatična deklica, prava frajrka. Bravo jst bi tud rada kakšno slikco dala gor pa ne vem, kaj je treba nardit...da vam pokažem ta naša polna rdeča lička, prava bumbarka je že veste kaj sm se spomnla? a ni nobena še nazaj noseča? sam tko, me zanima Glede sedenja in obračanja...Marjeta je recimo bla precej pozna za se obračat. Lohk rečem, da je skor hkrati začela lepo sedet kot pa se obračat s trebuha na hrbet in obratno. Pa jaz jo kar pustim, da sedi ker ji je všeč, da nas vidi drugače...ležat je že prav sita. Upam, da ni hudo narobe. Se pa že mal dviguje na noge...ko sedi v posteljici pri ograji, se zgrabi na vrhu in dvigne rit za švoh 10cm in ji je blazno všeč, ker ji je razgled nov ne vem, jaz jo pustim, da po svoje ustvarja in se razvija po svojih močeh. Pa ta naša pediatrinja reče samo: Ti najbolj veš mami, bravo mami, super si mami, đekice ste...nikol nič ne svetuje al pa te opozori. Pa kako naj jaz vem? Neki delaš že po instinktu, vse pa tud ne morš kar vedet...pol bo mela pa težave, ko bo velika. Dost bo punce...srečno z vašimi malčki!!!
|