|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
7.1.2010 11:05:29   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem niti kaj na ti rečem... Sigurno ve, da si ti njena mama, v to bodi prepričana!!Mogoče, če te to res tako skrbi in ti ne da miru, probate kako drugače se organizirati. Ko se moram jaz učit, naredim res tiste najnujnejše stvari z njo (se pravi dojenje - ki ga tudi kmalu več ne bo, al pa da nam vsem skuham), za vse drugo je pa takrat odgovoren moj user posted image , se pravi njen oči. Ampak tako imamo predvsem zato, ker živimo na svojem in nimam te možnosti. Če bi jo imeli, bi jo verjetno tudi jaz dala babici pa dedku za merkat.
Ne se bat, da ne bo vedla, kdo si. user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem pod tole!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
7.1.2010 11:30:19   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: harley
Ene pravijo, da ko jih otrok zagleda, se mu kar oči zasvetijo pa, da je takoj ful vesel...neki časa nazaj sem tudi sama opazla neki podobnega, ma zdaj pa se počutim kot ena izmed članov njene družine, ne pa mama. Joj obupen človek sem, ker sploh to mislim. Gledam recimo sosedo, ki je cele dneve sama s svojim sinčkom, pa je vse blažen, ko ga objame. Moja je vesela, normalno, da je. Ma je ravno tako vesela tudi pri drugih. 

Harley, upam, da si boš vzela čas prebrati naše odzive.
Normalno, da je vesela tudi tvojih staršev, če ste toliko skupaj in je nanje navajena. Pa da te potolažim - jaz tiste iskrice v učkih vidim samo, ko mož pride s šihta in se tamau tako na široko zasmeji možu...Mene je čez dan itak sit, ko ga pa stalno nekaj "matram". Je pa res, da se v postelji raje stisne k meni kot k možuuser posted image
Harley, drži se, oglasi se še kaj. Vsekakor pa kapo dol, da imaš voljo še za učenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
7.1.2010 11:42:14   
smrketa24
oj!
ena me je spraševala kako pripravim testenine - s kakšno omako....jaz mu največkrat naredim testenine z bučkami in malo sirčka notri. pa vse poje. ali pa dam malo piščančka, graha in pa testenine. testenine ima rad z vsako omakico.
včeraj sem mu dala pa samo bučke, sirček in malo novalaca notri in je vse pojedel - celo bučo, potem pa še čez 50ml skute. cel požrešnež user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
7.1.2010 12:51:25   
princ_princeska
ola

harley- mamica je vedno ena sama in to naši sončki dobro vedo in čutijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
7.1.2010 13:29:33   
10ka
evo, smo imeli danes tretje cepljenje, ni nič jokalauser posted image je pa dobila od zadnjega tehtanja (pred tremi tedni) kar 700g. sva šli kar z vozičkom in je celo pot nazaj lepo spala. 

manna - sem malo pozabila že, s kom smo se menile.

mk8 - se bomo zmenile, ko se malo tale sneg umiri. baje bo drug teden že bolje.

plavanje dojenčkov - me zanima kako ste zadovoljne? a katera slučajno ve, kdaj se v ljubljani začnejo kakšni tečaji?

evo, letim zdej kuhat za pikico naprej

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
7.1.2010 13:41:51   
Tira
Harley user posted image user posted image verjemi, da dobro ve kdo si in te ima brezpogojno rada. Dobra si, da se lahko učiš... kar tako naprej. Čas, ko si s svojim sončkom pa dobro izkoristi, jz bi ti svetovala, da se čim več crkljata... pa to ne pomeni nošenja po naročju okol, ampak čim več ukvarjanja, pogovarjanja, čim več dotikov. Ravno včeraj sem šla sama v trgovino in je bil mali pri tašči, moj se je pa tudi učil user posted image . Ko sem prišla domov, so bili vsi dol in Marcel se me je tako razveselil, da je še moj rekel (majčkeno užaljeno), da njega se pa ni tako razveselil. Midva se najlepše crkljava zjutraj, ko gre moj v službo in prinese M. k meni v posteljo. Se mi zdi, da so to res najini trenutki, pa čeprav trajajo samo pol ure.

Tudi naš M. se je včeraj zbudil že 22.15 in sva mu dala čaj namesto mleka in ga je začudo spil ene 40 ml, se potolažil in nazaj zaspal. Res očitno potrebuje samo malo sesanja, da ga nazaj uspava. Bom tudi danes probala samo z čajam in ne več mlekom.

10ka mi smo hodili na plavanje za dojenčke in meni je bilo všeč. Se mi pa zdi, da imate v Lj čist drugačen program kot pa pri nas. Vsaj tako mi je kolegica rekla, ki hodi v Lj.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
7.1.2010 14:03:26   
mini86
no marcel je mel pa dons za jest bučo-uno oranžno..in je zmazu vse kar sm mu prpravla..sm pru mu nardila kr brez vsega in sm rekla če nau jedu mu bom pa kislo smeatanco mal notr dala..no ampak ni blo treba..jutr mu bom pa že mešala okuse in bom dala kr mau buče, kolerabce, korenčka..al bom pa sam krompir pa kolerabo..morm še premislt.morm si neki najdt da bom vedla kok poje..a mate kšno idejo v čem nj merm ker nimam nobenga lončka za merco od kašic...sm bla prou šokirana k je use zmazu..pa verjetno bi še če nebi zmankaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam jutrišnje kosilo...

itak otročki vejo gdo je mamica in koga majo pikico rajš od očijauser posted image nč ne skrbet..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
7.1.2010 15:22:29   
manna
Živjo
končno mal mira, sicer najbrž ne bo dolgo...
harley, moja mama je imela mojo sestro v tretjem letniku faksa in ko je bilo izpitno obdobje, jo je nesla k svoji mami in pustila tam za dva tedna (100km proč). Si morš mislit?! Jaz kaj takega nikoli ne bi nardila. No, v glavnem, ko je prišla po dveh tednih nazaj po tamalo, jo ta seveda ni prepoznala sploh! (stara je bila štiri mesece) In je blo fuuul grozno, vsi so jokali... ampak je hitro minilo in potem je blo spet po starem. Tudi tvoja sigurno ve kjera je mamica, ti pa tudi jaz predlagam da vzemi si čas ko si sama z njo, pošlji starše naj te pustita pri miru, vsaj zjutraj in zvečer si vzemita svojo urico. user posted image user posted image user posted image Pa samo ti jo kopaj, uspavaj zvečer... vsaj večinoma, če se da. Sigurno ona ve da si ti mamica, ne pa ostali. Sicer pa - včasih s(m)o šli dojenčki že s sedmimi meseci v vrtec (jaz na primer) pa si mislim - kako smo bli cel dan brez mamic tako majčkeni?!?! Vzgojiteljice so nas mele po 10 in itak se niso mogle ukvarjati z nami... pa smo vseeno vedeli katera je taprava družina in mamica.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
7.1.2010 17:36:50   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo
končno mal mira, sicer najbrž ne bo dolgo...
harley, moja mama je imela mojo sestro v tretjem letniku faksa in ko je bilo izpitno obdobje, jo je nesla k svoji mami in pustila tam za dva tedna (100km proč). Si morš mislit?! Jaz kaj takega nikoli ne bi nardila. No, v glavnem, ko je prišla po dveh tednih nazaj po tamalo, jo ta seveda ni prepoznala sploh! (stara je bila štiri mesece) In je blo fuuul grozno, vsi so jokali... ampak je hitro minilo in potem je blo spet po starem. Tudi tvoja sigurno ve kjera je mamica, ti pa tudi jaz predlagam da vzemi si čas ko si sama z njo, pošlji starše naj te pustita pri miru, vsaj zjutraj in zvečer si vzemita svojo urico. user posted image user posted image user posted image Pa samo ti jo kopaj, uspavaj zvečer... vsaj večinoma, če se da. Sigurno ona ve da si ti mamica, ne pa ostali. Sicer pa - včasih s(m)o šli dojenčki že s sedmimi meseci v vrtec (jaz na primer) pa si mislim - kako smo bli cel dan brez mamic tako majčkeni?!?! Vzgojiteljice so nas mele po 10 in itak se niso mogle ukvarjati z nami... pa smo vseeno vedeli katera je taprava družina in mamica.

user posted image user posted image user posted image lepo si to napisala

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
7.1.2010 17:59:58   
lino
Harley jst sem imela podobno situacijo z Maretom, ker sem septembra rodila in sem se potem z januarjem vrnila redno v šolo, da sem končala srednjo šolo v roku...tako je moral bit dopoldan Mare pri prababici in popoldan ga je pazil ali moj dragi ali pa pogosteje njegova mama (babica), ker sem se sama morala kar veliko učiti, ker sem morala pisati teste za nazaj in tudi sproti...no vseeno je vse skupaj minilo, jst sem šolo izdelala v roku s prav-dobrim uspehom in Mare zelo dobro ve, kdo je mama!!! Nič sekirat, ti se kr osredotoči na učenje in bo tako še več motivacije, jst pa držim pesti, da boš čim prej konec in seveda čim bolj uspešna!!!
DRŽI SE PUNCA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
7.1.2010 18:32:44   
mini86
lino sori za vprašanje..kok si pa bla stara k si prvič zanosila..svaka čast obema..js mam še tri izpite pa diplomo in mi na kraj pamet ne pride da bi se učila..sicer js nimam tamauga pr nikomer pustit..pa tud volje nimam prjet knjige za roke..res svaka častuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
7.1.2010 18:41:01   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

plavanje dojenčkov - me zanima kako ste zadovoljne? a katera slučajno ve, kdaj se v ljubljani začnejo kakšni tečaji?

Vem, da drug teden začnejo na DIF-u. Ta teden je bilo uvodno predavanje za starše...če bi želela bi se pomoje še lahko priključila. Moja prijateljica gre, jaz sem se odločila, da bomo hodili kar sami z očkomuser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
7.1.2010 19:58:14   
Hanuši
Ciao,

samo na hitro, vas nisem nič nazaj brala. Z Binetom sva ravno prišla iz infekcijske, sva bila 2 dni hospitalizirana. Diagnoza vnetje srednjega ušesa, čeprav niso čist 100% delovali, vso dohtarji so samo poudarjali povišane levkociteuser posted image .
No doma sva imela 2 dni 40 vročine in ker mu je nisem uspela zbiti na manj kot 39, sva šla v Lj. Tam je dobil pa hudo svečko, ki mu je v 5 min vročino zbila na 37,1. In do sedaj vročine niuser posted image . Doma morava še 9 dni jemati Hiconcil in to je to.

Ko utegnem vas preberem za nazaj

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
7.1.2010 20:08:52   
manna
Hanuši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bogi bogi, upam da se kmalu pozdravite!!!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
7.1.2010 20:24:43   
Mala_princeska

Hanuši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hanuši.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
7.1.2010 20:40:18   
mini86
lepo da je bolš..a si kej razmišlala o cepljenju za pnevmokoke...ker baje če je enkrat dubu unetje ušes da se rado to ponovi..je sicer drago ampak nič v primerjavi s tem kar user posted image doživlja ob bolezni..sicer pa tud za rota virus ni pocen..js sm rekla da če bo zboleu da ga dam takoj cept..

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
7.1.2010 20:51:20   
Hanuši
ja mini sem ga hotla še pred rota cepit, pa so rekli, da se ne da ker rota mora bit točno cepljen, za pnevmokoke je pa vseeno kdaj, da oboje naenkrat pa ne priporočajo

Sem pa zato tok 100% za to cepljenje, ker je tašča prebolela raka na grlu in so ji ful izrezali in so se ji ti pnevmokoki v nosu naselil. Tko, da je pri nas cepljenje skor obvezno, se je to očitno že pokazalo.

Moram pa rečt, da je Bine že pravi stari mali falot. 2 dni je bil res bolj bogi sedaj pa smo spet mali razgrajači, pa, da sva domov prišla HB. Pri Hani sem bila čist navdušena nad osebjem 9 let nazaj, sedaj pa bolje, da ne začnem. So me čist razočarali.

Hvala punce za dobre želje.user posted image

Se bom malo razpisala, ko bo čas.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
7.1.2010 21:19:00   
lino

Se pridrožujem!!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
7.1.2010 21:21:29   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

lino sori za vprašanje..kok si pa bla stara k si prvič zanosila..svaka čast obema..js mam še tri izpite pa diplomo in mi na kraj pamet ne pride da bi se učila..sicer js nimam tamauga pr nikomer pustit..pa tud volje nimam prjet knjige za roke..res svaka častuser posted image

hihihi, sem bila stara 20 let, ko sem zanosila, veš jst očitno tk na vsako desetletje enkrat zanosim, sedaj imam pa 31 let, ampak zanosila sem pa pri 30-ih, upam, da ne bom spet pri 40-ih (mal heca)user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.1.2010 21:39:02   
Janci F
Harley, jaz sem bolj zagovornik kvalitete, kot pa kvantitete, tako da si lahko popolnoma brez skrbi in daš user posted image  v varstvo, da se v miru učiš.

Jaz se tudi nekaj trudim z učenjem, ker imam še kar nekaj izpitov za naredit in bi ga tudi rada včasih v varstvo dala. Res je, da imam taščo čist blizu, vendar ona še dela od doma (sicer je v penziji, ampak dela od doma).
Popolnoma drugače bi bilo, če bi v bližini živela moja mami, saj veste kako je mami je le mami. Prepričana sem, da bi dala user posted image  večkrat v varstvo, kot pa sedaj tašči. In večkrat si želim, da bi bila moja mami bližnje, saj bi bilo vse skupaj zame enostavnejše, ampak kaj čmo tako pač je.

Imam pa za vas še eno vprašanje in sicer zanima me, kdaj so otroci dovolj velika za poganjalčki (saj se tako reče, a ne).
Zadnjič sem bila pri prijateljici in ima en tak avto in ko sem posedela Tom gor, je sedel tako ponosno. Pri nas ne bomo imeli hojice in resno razmišljam, da bi mu kmalu kupila poganjalček.

Na kaj je pa treba bit pozoren pri nakupu poganjčka?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.1.2010 22:08:42   
fejči
bjondi hvala ker si nas dala gor sej več sama nevem al sem bla al nisem dobro zdaj sem ker grem tako malo gor ker mam malo časa ampak ko grem pa rada malo pregledam še enkrat hvala vidim da ste vi pa že kar težki lepo napredujete
mala...princeska veš res sem malo tle gor pA velikokrat kaj spregledam jaz sem pravzaprav iz rake sem vesela da so te hitro pošibali v porodno kajti pri meni je bil res šol dobro da se je vse skupaj hitro končalo in brez zapletov.
kje ste pa vi doma pa ne mi zamerit če ti odgovorim v parih dneh...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
8.1.2010 6:52:39   
bačko
Jutro!
Najprej vse naj naj za 7 mesecev Manni in njeni Manci!
Hanuši sem te že pogrešala.Upam da se Bine kmalu pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No naša Lora pa še kar spi od včeraj od 20 brez da bi se ponoči zbudila.Ko je moj vstal ob 5.20 me je samo vprašal če sem ji dala jest pa sem rekla da ne in sva jo lepo kar pustila da spi naprej.No to si moram napisati da je danes celo noč prespala.user posted image user posted image
Jaz zelo občudujem mame ki študirajo in imajo male otočke doma.Tudi moja soseda študira medicino in imamo doma 1 leto staro punčko.In ko ima vaje ali pa izpite gredo kar k njenim staršem in so tam tudi po 14 dni.Večinoma jo potem čuvata babi in dedi in še vedno ima malčica najraje mamo.Otrok ve kdo je mama in vedno ima mamo najraje.Čeprav jaz vidim pri naši Žani da komaj čaka da pride oči ampak vseeno vem da ima tudi mene rada.Zato se nič sekirati da so dojenčki radi v družbi babic in dedijev.Me bomo vedno ob njih ko nas bodo rabili in me jim bomo vedno pomagale.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
8.1.2010 8:02:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fejči

mala...princeska veš res sem malo tle gor pA velikokrat kaj spregledam jaz sem pravzaprav iz rake sem vesela da so te hitro pošibali v porodno kajti pri meni je bil res šol dobro da se je vse skupaj hitro končalo in brez zapletov.
kje ste pa vi doma pa ne mi zamerit če ti odgovorim v parih dneh...

Fejčiuser posted image user posted image user posted image nimam kaj zamerit, razumem situacijo ob malih otrocih in vseh opravilih, jaz sem doma iz Poljan pri Mirni Peči, na forumu Čvekanje v pričakovanju, pod Dolenjke 2. del se pa najdejo tudi mamice iz tvojega konca iz Rake.

Pri nas imamo pa malo "teroristko" včeraj zvečer smo se uspavali od 20. ure, pa do 23. ure in več in ponoči tudi zbujanje na fulllll. No, zdajle zjutraj se je pa fino polulala, pokakala in sedaj spi naprej, upam da bo 2 uri mir . Sumim zgornje zobke ali pa lakoto samo je včeraj skoz kupčke podirala, pa vroče ji je bilo, sem ji šla tud panično 2 x vročino merit in je bila temperatura okoli 37.

Grem si kapučino naredit, potem pa poskusit kakšno stvar premaknit kot vedno, nazaj pa ne grem spat ker sem prava zaspanka in me je kr sram.

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
8.1.2010 8:05:39   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Najprej vse naj naj za 7 mesecev Manni in njeni Manci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Manci :-) in mamici, pa Manna da te malo potolažim, moja Manca včeraj tudi ni marala jesti kašice (Dm-ova bučke in krompir), pa čeprav sem jo pogrela. Vidim, da bo bolje če take kašice sama doma naredim iz bučk, bo bolj jedla, pa še kak koren, kolerabico bom not umešala, pa bo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
8.1.2010 8:12:34   
manna
Dobro jutro
bačko user posted image user posted image za spanje celo noč!!!

fejči, kakšen šok pa ste meli na porodu? Upam da ne vprašam preveč...

Midve se zdaj dojiva samo še 2-3x v 24h in imam občutek da gre moja proizvodnja mleka h koncu...Res sicer da ima ta teden zelo neješč, ampak dvomim da bo nazaj prišla na večkratno dojenje.. Tako da zgleda da bomo šle na AM večkrat na dan. Me pa zanima - mislite da je mogoče boljš da najprej pije enko, šele kasneje dvojko? Ker jo namreč zadnje čase napenja, še posebej zgodaj zjutraj. Zvečer popije cca 120ml AM in sumim da je ravno to mleko vzrok napenjanja... ker čez dan jo ne napenja.
Menda je v redu tudi če se sploh ne preide na dvojko pri AM, ampak ostane dojenček kar na enki, ali ve katera kaj več? Saj vem da smo se o tem že pogovarjale ampak sem že pozabila user posted image

Se beremo

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.