NatyTaja
|
Jutro! (sorry, zame ni dobro, ker sem obležala z mojim križekom) Mali je v varstvu pri sosed, tavečjadva v vrtcu, popoldan pa pride HB ati prej iz službe. Tole je pa res sranje. Mali je čist nervozen, ker ni nič zraven mene. Še dojila sva se samo dvakrat od včeraj. IZVIRNO SPOROČILO: manna Povejte mi še ve kaj menite o tem? Tiste ki ste nehale dojiti - ste kdaj pomislile ko je bil dojenček siten, da morda pa prosi za dojenje?? Mana - dost je blo!! Nikar se ne obremenjuj in bodi vesela, da je šlo tako gladko. Po izkušnjah kar nekaj mamic, ki jih poznam je dojenje po 9. mesecu, še bolj pa po 12. mesecu zgolj navada, ki jo je zelo težko odvadit! Jaz tudi razmišljam o prekinitvi, še posebej zdej, ko me je spet zgrablo v križu zaradi teh nenaravnih položajev ob dojenju! Po vsaki nosečnosti me je zgrablo en takle čas - pri prvem sem bila že noseča z drugo in so me filali z lekadolovimi injekcijami (brezveze, ker ni nič pomagalo) in sem potem kr fajn trpela bolečine. Pri tadrugi sem še dojila pa so mi vseeno dali najprej naklofen, potem voltaren in ker ni nič pomagalo so mi dali en napol narkotik Zoldian, ki sem ga tudi včeraj vzela, ker je bilo 9. mesec po porodu spet tako hudo z mojim operiranim križekom. Bom kr kruta in bom malemu dala dvojko...čeprav je tako lepo..... Mini86 - sem gledla tale trikolesnik_- lep je že lep, sam recimo pri nas niti slučajno nebi bil dovolj velik za do treh let. Je kr mali, kolikor se spomnim, ko smo gledli. Pa še ena zelo pomembna podrobnost - glejte te trikolesnike s "posodico" za nogice, ker tale pedalca za noge gor dat so totalno neuporabna in potem ko ggreš na sprehod ne delaš nič drugega, kot popravljaš malemu noge, ker jih ima enkrat po tleh (se znajo tak fajn nagnt, da ena nogica binglja do podlage!) pa enkrat jo ima spredi na kolesu, pa na zadnjem.... eh, mi imamo na tak način, ker smo ga dobili zdej za Urbana in bomo pregurali, Čeprav si bom nekak olajšala zadevo in od bivšega Marušinega tisto posodo namontirala. Evo, na tak način: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/ap-tricikel-z-roCko-gugalnikom-in-varovalom/542243830032054224 Bačko -vlažilci so vredni svojga denarja! Seveda, če mala kašlja zaradi suhega zraka. Pri nas je recimo vlažnost v prostorih okrog 20%, naj bi pa bila tam nad 60%! Groza. Imam sušilo cot par ur suho! Je pa tale ladiski pod na stropu pa siporeks stene... Imejte se lepo in se pišemo
|