|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
15.3.2010 11:28:56   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Počutim se tako nesposobnouser posted image user posted image user posted image user posted image ker ji ne znam pomagat.Jezna sem nase.Pa še kot nalašč noče čaja piti.
Mony tudi midva sva se skregala in to samo zato ker Lora kašlja in potem sva oba živčna ker ne spimo ponoči.
Hanuši kje se dobijo pa te kapljice?Vse bi probala samo da ji pomagam.Ker je tudi ona utrujena in tečna.

Bogice!! Sej bo Bačko, veš da nisi nesposobna, samo očitno je tako trdovraten kašelj, da ne pomaga kar karkoli. Probaj vse, kar ti svetujejo, pa boš videla kaj pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
15.3.2010 11:35:34   
bačko
Zdajle sva delali parno kopel in potem sem ji dala sirup in malo čaja.Sem pa jo tudi ko sva prišli iz kopalnice fajn oblekla da se ne bi še prehladila.Po potplatih pa sem jo mazala z justovo kremo. Zdaj se igra. Sem pa ji danes dala že drugič sirup.Dajem pa ji Prospan sirup.Popoldne pa ji bom še naredila tople kamilice.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
15.3.2010 11:42:45   
NatyTaja

Jutro! (sorry, zame ni dobro, ker sem obležala z mojim križekom) Mali je v varstvu pri sosed, tavečjadva v vrtcu, popoldan pa pride HB ati prej iz službe. Tole je pa res sranje. Mali je čist nervozen, ker ni nič zraven mene. Še dojila sva se samo dvakrat od včeraj.

IZVIRNO SPOROČILO: manna
Povejte mi še ve kaj menite o tem? Tiste ki ste nehale dojiti - ste kdaj pomislile ko je bil dojenček siten, da morda pa prosi za dojenje??

Mana - dost je blo!! Nikar se ne obremenjuj in bodi vesela, da je šlo tako gladko. Po izkušnjah kar nekaj mamic, ki jih poznam je dojenje po 9. mesecu, še bolj pa po 12. mesecu zgolj navada, ki jo je zelo težko odvadit! Jaz tudi razmišljam o prekinitvi, še posebej zdej, ko me je spet zgrablo v križu zaradi teh nenaravnih položajev ob dojenju! Po vsaki nosečnosti me je zgrablo en takle čas - pri prvem sem bila že noseča z drugo in so me filali z lekadolovimi injekcijami (brezveze, ker ni nič pomagalo) in sem potem kr fajn trpela bolečine. Pri tadrugi sem še dojila pa so mi vseeno dali najprej naklofen, potem voltaren in ker ni nič pomagalo so mi dali en napol narkotik Zoldian, ki sem ga tudi včeraj vzela, ker je bilo 9. mesec po porodu spet tako hudo z mojim operiranim križekom. Bom kr kruta in bom malemu dala dvojko...čeprav je tako lepo.....

Mini86 - sem gledla tale trikolesnik_- lep je že lep, sam recimo pri nas niti slučajno nebi bil dovolj velik za do treh let. Je kr mali, kolikor se spomnim, ko smo gledli. Pa še ena zelo pomembna podrobnost - glejte te trikolesnike s "posodico" za nogice, ker tale pedalca za noge gor dat so totalno neuporabna in potem ko ggreš na sprehod ne delaš nič drugega, kot popravljaš malemu noge, ker jih ima enkrat po tleh (se znajo tak fajn nagnt, da ena nogica binglja do podlage!) pa enkrat jo ima spredi na kolesu, pa na zadnjem.... eh, mi imamo na tak način, ker smo ga dobili zdej za Urbana in bomo pregurali, Čeprav si bom nekak olajšala zadevo in od bivšega Marušinega tisto posodo namontirala.
Evo, na tak način:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/ap-tricikel-z-roCko-gugalnikom-in-varovalom/542243830032054224

Bačko -vlažilci so vredni svojga denarja! Seveda, če mala kašlja zaradi suhega zraka. Pri nas je recimo vlažnost v prostorih okrog 20%, naj bi pa bila tam nad 60%! Groza. Imam sušilo cot par ur suho! Je pa tale ladiski pod na stropu pa siporeks stene...

Imejte se lepo in se pišemo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
15.3.2010 11:46:56   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo najdla ta tricikel mk sva ga z mojim gledala-kaj pravte

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-tricikel-baby-too-cocooning/4140073032164140077

morm samo še pogledat kok je cena na e-bayu-čeprav bo to greoen podvig k se ne spoznam NIČ na ta e-bay

mini mi mamo tut takega, smo ga dobili na posodo, a se je moj odločil za še en nakup in glede na to, da je chooperist, bo sinku tega privoščil user posted image
http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Kids/Details/1470-S10ROA-Roadster-Trike

a res..no pol mi pa kr povej kako se odnese..a je ok..js sm študerala da zdj k je še manjši da bi mu tast naštimu neki da bo noge dal loh gor..čeprav v trgovini je biu tok ponosn k je sedeu gor da mislm da ga ne mot da nima km nogic dt..kr use mi povej kar vešuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
15.3.2010 11:48:31   
mini86

Počutim se tako nesposobnouser posted image user posted image user posted image user posted image ker ji ne znam pomagat.Jezna sem nase.Pa še kot nalašč noče čaja piti.
Mony tudi midva sva se skregala in to samo zato ker Lora kašlja in potem sva oba živčna ker ne spimo ponoči.
Hanuši kje se dobijo pa te kapljice?Vse bi probala samo da ji pomagam.Ker je tudi ona utrujena in tečna.

tole pa da ne slišm več..bom čist huda..dijo mijo!!!!!!!!nč nisi nesposobna..pač kašla..moa dt to čez..js čist tko mal gruntam da ko so bolani morjo to pregurat pa a jim damo kej al pa ne..pržgan sladkor ji nared..najbol simpl..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
15.3.2010 11:52:49   
mini86
Mini86 - sem gledla tale trikolesnik_- lep je že lep, sam recimo pri nas niti slučajno nebi bil dovolj velik za do treh let. Je kr mali, kolikor se spomnim, ko smo gledli. Pa še ena zelo pomembna podrobnost - glejte te trikolesnike s "posodico" za nogice, ker tale pedalca za noge gor dat so totalno neuporabna in potem ko ggreš na sprehod ne delaš nič drugega, kot popravljaš malemu noge, ker jih ima enkrat po tleh (se znajo tak fajn nagnt, da ena nogica binglja do podlage!) pa enkrat jo ima spredi na kolesu, pa na zadnjem.... eh, mi imamo na tak način, ker smo ga dobili zdej za Urbana in bomo pregurali, Čeprav si bom nekak olajšala zadevo in od bivšega Marušinega tisto posodo namontirala.
Evo, na tak način:
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/ap-tricikel-z-roCko-gugalnikom-in-varovalom/542243830032054224

ej men pa tole ne odpre...
ja sj zdj je še ok k pač nima tok dolgih nog samo pol k bojo pa zrasle bi pa tast namonteru neki da bi jih meu km za dt..
kako pa zgleda ta posoica..sj verjetno se ne da kupt posebi ane..
ne vem če si vidla ampak ta kolo ma tko narjen da se 3x loh podaljša oz poveča tko da je za kr douk mislm

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
15.3.2010 11:55:10   
bačko
Mini ne biti huda.Ne bom več tega rekla.
NatyTaja jaz bi bilj tak vlažilec kupila s katerim lahko tudi delaš aromaterapijo.
http://www.mimovrste.com/artikel/3020018822/otroski-vlazilec-in-ionizator-zraka-lanaform-lily-z-aroma-terapijo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
15.3.2010 12:56:05   
MONY25
js rabm pa frizerja...user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
15.3.2010 12:57:00   
manna
Dober dan
Midve sva se že navozičkale, zdaj pa še spi na terasi na sončku..
Hvala vam vsem za odgovore o dojenju, saj imate prav, vas bom ubogala pa ne bom nič več komplicirala in tudi ponujala ne bom več. Je blo očitno zadosti, če bi bla tamala zizomanka bi blo pač drugač, tko pa je tudi v redu.
bačko user posted image user posted image user posted image A ko Lora kašlja je slišat kot konkreten moker kašelj ali samo tako bolj na suho? Vlažnost v zraku verjetno res najbolj pomaga, pa parna kopel tudi! Saj bo boljše! Pa sirup ji po mojem tudi kar lahko daješ večkrat na dan. Vlažilca pa mi nimamo.

mk8, naša ima precej zmeden urnik hrane, ki je odvisen od tega koliko dopoldne spi. Največkrat pa je tako:
6h AM 120ml
8.30h (ko jaz jem zajtrk) par žličk kašice, kruh ali en piškot ali pa pol banane (kar v rokico dobi)
13.30h kosilo:zelenjava, testenine, riž, meso, sirček, rumenjak...nekaj od tega pač
17h skuta s sadjem ali žitno-mlečna kašica
19.30h AM 150ml
2h AM 120ml (ne vedno, včasih zaleže že voda)

Če smo pa cel dan doma, recimo če je slabo vreme, pa dopoldne ne spi veliko, potem ji okrog 10.30h ponudim še sadno kašico. Ampak bolje se obnese, če ji od zajtrka do kosila nič ne ponujam, zato ker potem vsaj poje kosilo, drugač pa ne.Aja pa še to, če noče jest mlečne kašice na žlico, ji jo dam v flaško s cucljem z velikim pretokom.

< Sporočilo je popravil manna -- 15.3.2010 12:59:51 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
15.3.2010 13:04:40   
manna
mini86 kok je luštkan Marcel! Prou bonbonček je!
hanuši, tale tricikel zgleda super! se mi zdi da sem podobne vidla v hervisu? Pa so ravno eni kupovali takega in sem ulovila, da ima menda 2 leti garancije. NO, sej nevem če je bil isti. Je pa res fensi user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
15.3.2010 13:47:39   
manna
Aja glede sladice oz.pecivo ki ga lahko jejo tudi naši sončki; jaz sem že 2x naredila biskvit brez jajc in mleka, samo iz moke, jabolk, vanilin.sladkorja, pecilnega. Lahko napišem recept če kjera hoče. Pa Manci sem enkrat tudi spekla palačinko - dala sem samo moko, rumenjak, vodo, in zmiksala nato pa nardila kot običajno palačinko, samo bolj debelo. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
15.3.2010 14:18:16   
mk8
Manna napiši recept prosim!!

Tole palačinko bom pa tud jaz kdaj skoperala.
Drugače mata pa urnik čisto tako kot midve. Pa ji tud ne smem vmes nič ponujat, ker potem ničesar ne poje

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
15.3.2010 14:57:48   
Hanuši

da te ne bom zdele virtualno nekam trešla. Da tut ne pomisliš, da si nesposobna. Pač fasala je virozo in to je to. Žana lahko marsikaj prinese, ona ne zboli, Lora pa faše. 31 kapljice so pa ravno tako od Justa, samo te moraš pa res dat na bodi, ker so malo bolj agresivne,, oz. vsebujejo evkaliptus.
Jaz sem Binetu dala prenosni koharček k posteljici, tako, da mu je kamiličina para lepo v posteljico šibala, pa vzglavje sem mu za 45 stopinj dvignila, pa z Aqua Marisem sem mu ves čas nosek pucala. Saj bo, samo čas je potreben. user posted image  za tebe in user posted image user posted image user posted image  za Loro.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
15.3.2010 15:26:02   
bačko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sem utrujena in ko pride moj domov gremo k zdravniku.Lora vedno bolj kašlja in se bojim da ni kaj hujšega.Vzunaj je spala  eno uro in pol.Prav smili se mi ko jo gledam kako se muči.user posted image user posted image user posted image user posted image Nič se javim kasneje ko bomo nazaj.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
15.3.2010 15:31:53   
mk8
user posted image user posted image user posted image  Fajn zrihtajte pri P!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
15.3.2010 15:55:01   
10ka
bačko - pikapoke, da se čim prej pozdravite. user posted image user posted image user posted image . pri nas je bilo enkrat podobno - ful dolgotrajen kašelj, ki je šel samo na slabše. je P ugotovila nek začetek bronhitisa in nam dala ventolin. v 1 dnevu je bilo stanje ful boljše!!!!

medve s katjo sva (obe) prehlajeni, tako da sva danes odpovedali plavanje user posted image . lsica in sončnica, bosta mogli povedat kaj ste delali, da s katjo ne bova preveč snovi zamudili user posted image . prehlad je sicer kar blag, samo pri katji je šel tudi na oči. vsako uro je slabše user posted image . sem ji začela kar s kamilicami spirat, čeprav se trenutno o koristnosti te metode mnjenja medicincev zelo razhajajo. meni se zdi, da mojim pikicam to pomaga, pa bom pač probala. drugače pa jutri po AB za oči, tisto pa res hitro pomaga...

jutri torej medve s katjo nisva dobra družba, sva zdaj na začetku prehlada verjetno še najbolj kužni. bova prišli naslednjič, ko se dobimo...

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
15.3.2010 17:51:38   
bačko
No klicala sem k P in je delala danes dopoldne tako da moram jutri poklicati če ne bo bolje.
10ka tudi jaz malo sumim pri Lori bronhitis.Upam da se motim.user posted image ALi pa je imela tudi kaj vročine?Ker Lora je dobila še vročino.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
15.3.2010 18:07:04   
manna
www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10096

Tu je recept, le da jaz ne dam ruma noter. Na koncu pa ko je ohlajeno, premažem s stepeno sladko smetano.

bačko upam da boste kmalu bolje in da boste ponoči v redu spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
15.3.2010 18:07:08   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
mk8, naša ima precej zmeden urnik hrane, ki je odvisen od tega koliko dopoldne spi. Največkrat pa je tako:
6h AM 120ml
8.30h (ko jaz jem zajtrk) par žličk kašice, kruh ali en piškot ali pa pol banane (kar v rokico dobi)
13.30h kosilo:zelenjava, testenine, riž, meso, sirček, rumenjak...nekaj od tega pač
17h skuta s sadjem ali žitno-mlečna kašica
19.30h AM 150ml
2h AM 120ml (ne vedno, včasih zaleže že voda)

No, ko tole berem, pa moram priznati, da v primerjavi s tem naš Srečko poje OGROMNOuser posted image Sem pa jaz ugotovila, da mu po popoldanskem spancu najbolj paše - flaša mleka. Jogurt in skuta sta zaenkrat črtana z jedilnika, se bomo trudili še kasneje. Ali pa kdaj dopoldne za malico. Ima pa tudi naš fant nočni obrok ob 2huser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
sva se pa včer ful z decom spičla...prav, da sm tečna (pa sploh nism!)...včer sm rekla, da bom mal počivala, k sm bolna itd., p

Mony, pri nas so tudi podobni problemiuser posted image . Najbolj pa me žalosti to, da se spričkava vedno zaradi enih in istih stvari. No, zadnje čase se niti ne pričkava več. Ampak ko pri meni "izgine ton" in "ostane samo slika" ve, koliko je ura. In potem začne pucat kuhinjo brez da bi mu kaj zatežila. No, trenutno imamo še 14 dni premora od podobnih prepirov, ker se uči za en izpit v službi. Ampak sem pa kar razočarana, da vsak tak "premor" pomeni, da moramo na novo vzpostavljati red. Me prav zanima po kom se je vzel Srečko.

Za jutri pa slabo kaže... Jaz in MK8 sva edini kandidatkiuser posted image A prestavimo na kakšen ugodnejši termin? Naslednji teden?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
15.3.2010 18:16:14   
mini86
Za jutri pa slabo kaže... Jaz in MK8 sva edini kandidatkiuser posted image A prestavimo na kakšen ugodnejši termin? Naslednji teden?

js sm tud zravn..jah če nas bo samo tok je pa mogoče res bolš da prestavmo..

midva sva šla pa v vrtec vlogo oddat in še dobr da sm jo kr ke nesla k sm uprašala kako je s temi enotami in je rekla naj kr napišm na vrh vlogeuser posted image

pol sva šla pa v šoping-za info v c&a majo majčke s kratkimi po 2,90€, pol sva šla pa do babi-marcelove pa smo bli ceu popoudan uzuni..sam pol je pa začel mal pihat pa zlo hladno ratvat..

ma pa marcelči kr belo od zobkov tko na dlesni navzdol-zgleda da mu bo kr vse skp raznesluser posted image

hanuši-ne pozab napisat kako se vm je odnesu tricikl

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
15.3.2010 18:17:36   
manna
tecka, ja saj zato imamo pa 7,3 kg. Kaj čem. Sej mi noben ne verjame kako malo poje, sorodstvo misli da se hecam ko razlagam...
Za jutri srečanje - mene žal ne bo. Ampak kmalu pa res. MOrda drug teden..no, name se ne ozirajte, kar zmente se kadar vam ustreza.
Danes je Manca ultra sitna..obupno. Nevem kaj ji je. Tečnari konstantno, sem že kar malo imuna na njeno cviljenje. Sploh nevem kaj naj z njo počnem. Še v vozičku je bila sitna. Ponudila sem ji že vse za jest, pa tudi flaško, pa celo zizo - punce, prav ste imele,samo ugriznila me je in se obrnila stran kot da bi ji ponudla nevemkaj. No, ta zgodba je torej končana.
Se beremo kasneje, morm jo it mirit malo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
15.3.2010 20:41:39   
10ka
bačko - ne, ni imela vročine. imela je virozo, potem pa še kakšne 2 tedna kašljala (kar je normalno). samo namesto, da bi šlo na boljše, je šlo na slabše. se pa ta primer ni več ponovil.

s katjo sva ob 6h popoldne leteli k zdravniku, saj ji je začel gnojček kar v solzicah tečt iz oči. ko jo je pediatrinja videla, je stol za bolnike potisnila na najbolj oddaljen kot sobe, da je ne bi okužili (ubožica namreč pobere pol viroz svojih malih bolnikov). še v čakalnici ni hotel nihče sedet zraven najuuser posted image user posted image user posted image , tolk je grozno zgledalo. ko pa sva prišli do lekarne, sem ugotovila, da sem dobila nazaj napačno zdravstveno izkaznico (to je bilo že ob 6.45h zvečer). no, po divji vožnji, v kateri sem skoraj zbila dve mački in eno babico, sem vseeno uspela dobiti zdravila in katjino izkaznico.  dobili sva tobrex mazilo in kapljice. ponavadi tele lokalni AB kar hitro zagrabijo, zato sem vesela, da smo lahko začeli z njimi že danes. katja je drugače čisto dobre volje, še vedno ogromno poje in dokaj dobro spi (TOK TOK TOK - trkam na les), danes je celo pridno poteptala pol ducata mravelj. trenira pincetni prijem na njih, pol se pa jezi, ke se ji ves čas izmikajouser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
15.3.2010 20:43:54   
mk8
srečanje - mogoč je res bolš, da prestavimo, zgleda, da nas bo bolj malo?? No, ne vem, ve povejte

manna, hvala za recept. Pa res pridi na srečanje enkrat, bi rada vašo Manco videla še v živo, k je tak cukerrr!! user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
15.3.2010 20:45:37   
mk8
10ka user posted image user posted image user posted image  za Katjin uček!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
15.3.2010 21:08:09   
manna
10ka joj kok mate vi pestro! user posted image za uček
Naša tud vadi pincetni prijem na vsaki smetki ki jo najde na tleh. In kljub vsakodnevnemu sesanju je teh kar veliko, pa še kremnobele ploščice imamo da je prav vse videt. In seveda Manca vsako smetko v usta nese...
mk8 vsekakor pridem enkrat na srečanje, mogoče ne prav v naslednjih dveh tednih, ampak enkrat zdaj spomladi pa sigurno.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?