MONY25
|
mini-super slikce, Marcel je prov fletn pobček bačko- upam, da se boste čimprej pozdravl, k vem, kok je to hudo...pr nas je Alex že skor čist ok, edin mal še kašlja, sploh pa ponoč... js sm bla včer še čist fertik, sm komi slino požirala, no dons je pa mal bolš...zgleda, da so koooončno začel antibiotiki prjemat sva se pa včer ful z decom spičla...prav, da sm tečna (pa sploh nism!)...včer sm rekla, da bom mal počivala, k sm bolna itd., pol sm mogla dt pa cunje prat, likat itd. in sm bla pol res jezna, k če js nebi, tud on nebi...sm misnla, da mi bo mal pomagu, da si js mal opomorem, dokler je on doma! sj je res, da bi že delo počakalo, sam me je motil, k bi loh on! pa tooook lep sonček je bil včeri! on pa formulo gledu-sm čakala, če se bo kej spomnu, da bi šu z Alexom mal na sončka, pa ni blo nč! pol sm se pa razjezila, pa sm šla jst, k mi je blo res škoda sončka...tko da si nism nč kej dost odpočila pa sj drgač je fuuuuuul pridn dec, sam včeri bi mi lohka šu mal na roke...mah, sj vem-vrjetn res ni bil moj dan včeri...mogoče sm bla res tečka res pa je, da dajem zdj večino pozornosti Alexu, pa njemu bl mal zvečer pa sam komi čakam, da Alex zaspi, da dam še js vseh 6 od sebe (še joške ), tko da bom mogla delat na tem...ne vem, a sm res js čudna, al kako? a je sam pr nas tko no, sm dala mal vn iz sebe...