|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
14.3.2010 20:54:27   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: manna
In razmišljam ali bi ji spet ponudila ponoči ali zjutraj dojenje....

Tiste ki ste nehale dojiti - ste kdaj pomislile ko je bil dojenček siten, da morda pa prosi za dojenje??

Mana, ti ji kar ponudi joško. Pa sem 99.999 % prepričana, da je ne bo več hotela.

No, mi smo se danes tudi nahodili. Smo šli z ruzakom v bližnji gozd. Pa sem Srečka preveč oblekla (zimski kombinezon, je bilo pač dosti sence) in smo bili hitro nazajuser posted image Je pa že kar prvič zaspal v ruzaku. Potem smo šli pa še malo z vozičkom in ni bilo časa za kuhanje kosila. Srečko je danes probal bolonjske špagete od hippa (idejo dobila tu), pa mu niso šli najbolj v slast.

Kako ste npr. danes oblekle otročke za v voziček? Jaz že čisto spomladansko. Čez notranja oblačila je dobil bombažno jopico in prehodno jakno, ki ne prepiha. Pa tanko kapo. Rokice je imel mrzle, ampak z rokavicami je bil itak križ celo zimo in sem mu kar pustila. Pa noge sem mu dala še v zimsko vrečo. Nas je pa kar malo sonček dobil in ima Srečko po obrazu zeloooo slabo kožo.

July in Mony user posted image user posted image user posted image za zdravje vaju in otročkov!

Pa še ena spletna stran s poceni poštnino v Slovenijo:
http://www.bambinoworld.eu/en/

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
14.3.2010 20:56:03   
tecka
Še to - kdaj se torej dobimo? Jaz v sredo ne morem - moram na en pogreb. Pa me nič ne moti, če se dobite v sredo. Sem dobila občutek, da v četrtek ne paše večim puncam.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
14.3.2010 23:08:25   
10ka
a je kul če se dobimo v torek? pa še bolj oblačno vreme je napovedano, tako da ne bomo zamudile sončka. zgleda, da bo končno pomlad. user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
14.3.2010 23:13:08   
bjondi
...najprej vsem bolančkanim mamicam in njihovim sončkom user posted image user posted image user posted image ...

10ka-tist za mravlje k je nam zaleglo je FORTH kupili smo v merkurju...sem direkt sprejala od koder so prihajale,pa še malo po sledeh kjer so hodile in je blo user posted image ...

lsica-mi smo za karin vedno kupovali čevlje v cicibanu,še letos smo ji škornje tam kupili...je pa res da je svinjsko dragi čevlji tam...

bačko-daj kupi prenosni kuharček in ko gre lora panat ji v lonec daj vret kamilice da to predihava kake dve uri vsako nočko...sej ne rečem da kamilce na prsih niso fajn sam nikol ne zadaneš iz temperaturo planičke...pa pravjo da jih je fajn prepražit na olivnem olju če jih daješ na prsa...

Nam pa se je danes zgodilo to,ko sva šla popoldan panat z žigijem ,je seveda dobil še joškico,ki je bila polno nabita do konca ...predno sva šla pa smo imeli kosilo,razmaka v urah je bilo 1,5ure-za kosilo je pojedel ohoho ogromno...nakar se po eni uri spanja nekaj začne muvat in bruhne took ven da nisem mogla verjet,pokličem moža in še pri njemu,tako da je ene 4krat revež bruhal,seveda vse še od kosila,je kar poten ratal po čelu...ampak je bil čist razigran kot da ni nič...seveda kličem na metelkovo in sem obupala po eni uri klicanja...tako da mu za večerjo nisem dajala nič drugega kot samo joškico in upam da bo v redu...pojma nimam kaj ga je zvilo...sam a je možno da se je prenajedu user posted image ...

Nič še cunje obesim in grem panat...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 14.3.2010 23:14:04 >

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
14.3.2010 23:30:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

sedež za na kolo - tašča je nabavila enega kar na bolhi in ga kar hvali. jaz pa moram še kolo kupiti user posted image . moja kripa je zarjavela med prvo nosečnostjouser posted image

imam enega viška, če ga katera potrebuje, ma ga kar podarim

sedež za na kolo

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 14.3.2010 23:41:59 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
14.3.2010 23:34:35   
Mala_princeska
Lahko noč :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
15.3.2010 8:42:58   
*alina*
Jutro,

evo nas od okulista. Smo bili že v petek, pa ne vem zakaj niso mogli vzeti brisa, tko da sva morale danes še enkrat. V roku 1 tedna nam sporočijo, če je okužba bakterijska...če je se zdravi z antibiotiki, če ni pa nas pošljejo na očesno kliniko na razpihavanje solzevodov. No samo da bo kmalu jasno.

Po pregledu je v trenutku zaspala, tako da počakam, da se zbudi, potem pa na soooončka...

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4507
15.3.2010 8:54:03   
mini86
mala princeska js bi uzela stolček za na kolo..user posted image

no mi smo bli pa učeri spet v živalskem vrtu..pa vm povem da je lepš jt med tednom k učeri je bla kr gužvauser posted image

tecka-ja js sm ga ublekla tud spomladansko..dva puloverčka pa en pulover čezuser posted image

punce od danes naprej imate 14 dni časa da oddate vlogo za vrtec..da nau kera pozabla..midva jo bova kr dons že nesla da mam pol mir..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4508
15.3.2010 9:03:47   
mini86
evo k že douk ni blo nobene slikce gor

user posted image

v pižami poziram pred spanjem
user posted image

pred ogledalom čakam mami da greva vn
user posted image

user posted image

evo me v živalskem vrtu
user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
15.3.2010 9:13:59   
mini86
evo najdla ta tricikel mk sva ga z mojim gledala-kaj pravte

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-tricikel-baby-too-cocooning/4140073032164140077

morm samo še pogledat kok je cena na e-bayu-čeprav bo to greoen podvig k se ne spoznam NIČ na ta e-bay

< Sporočilo je popravil mini86 -- 15.3.2010 9:15:21 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
15.3.2010 9:15:07   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

ok dobiš, sam da v lj pridem :-)
ni pa tisti na vilice, ki se na štango priklopi, ampak je za na prtljažnik, upam da bo ok.... nekako se namontira gor, kako pa sem že pozabla ker ga dolgo nismo rabli.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
15.3.2010 9:15:43   
Mala_princeska
Aja Marcelček je pa tko luškan cortek, za ožent z našo Manco user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4512
15.3.2010 9:19:16   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ok dobiš, sam da v lj pridem :-)
ni pa tisti na vilice, ki se na štango priklopi, ampak je za na prtljažnik, upam da bo ok.... nekako se namontira gor, kako pa sem že pozabla ker ga dolgo nismo rabli.

ej ni važn kakšn je k mava itak z mojim namen kupt nova kolesa..smo sam vrstni red zamenal..prvo stolček pa pol kolo..
ok k pridš v lj se dobimo..a nisi rekla da pridš 15gauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4513
15.3.2010 10:03:04   
bačko
Dan!
Kašljamo še vedno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Priznam da nisem še nič probala od vaših nasvetov z kamilicami.Sem samo kamilice skuhala in ji dala pod pojsteljo.Razmišljam pa da bi kupila vlažilec zraka in ionizator.Kakšne imate kaj izkušnje s tem?
NatyTaja imam mazilo od Fitobalma-Balzamični gel.Imam pa tudi od Justa samo ji ne upam mazati ker vem da je Žana po tem mazilu dobila spuščaje.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
15.3.2010 10:45:54   
MONY25

punce od danes naprej imate 14 dni časa da oddate vlogo za vrtec..da nau kera pozabla..midva jo bova kr dons že nesla da mam pol mir..

js sm jo tud že v petek oddala-zihr je zihruser posted image sam gor na vlogi pa piše, da morš v roku 5 dni, k prejmeš vlogo!

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
15.3.2010 10:58:22   
MONY25
mini-super slikce, Marcel je prov fletn pobček user posted image

bačko- upam, da se boste čimprej pozdravl, k vem, kok je to hudo...pr nas je Alex že skor čist ok, edin mal še kašlja, sploh pa ponoč... js sm bla včer še čist fertik, sm komi slino požirala, no dons je pa mal bolš...zgleda, da so koooončno začel antibiotiki prjematuser posted image

sva se pa včer ful z decom spičla...prav, da sm tečna (pa sploh nism!)...včer sm rekla, da bom mal počivala, k sm bolna itd., pol sm mogla dt pa cunje prat, likat itd. in sm bla pol res jezna, k če js nebi, tud on nebi...sm misnla, da mi bo mal pomagu, da si js mal opomorem, dokler je on doma! sj je res, da bi že delo počakalo, sam me je motil, k bi loh on! pa tooook lep sonček je bil včeri! on pa formulo gledu-sm čakala, če se bo kej spomnu, da bi šu z Alexom mal na sončka, pa ni blo nč! pol sm se pa razjezila, pa sm šla jst, k mi je blo res škoda sončka...tko da si nism nč kej dost odpočilauser posted image pa sj drgač je fuuuuuul pridn dec, sam včeri bi mi lohka šu mal na roke...mah, sj vem-vrjetn res ni bil moj dan včeri...mogoče sm bla res tečka user posted image res pa je, da dajem zdj večino pozornosti Alexu, pa njemu bl mal user posted image zvečer pa sam komi čakam, da Alex zaspi, da dam še js vseh 6 od sebe (še joškeuser posted image ), tko da bom mogla delat na tem...ne vem, a sm res js čudna, al kako? a je sam pr nas tko user posted image

no, sm dala mal vn iz sebe...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
15.3.2010 11:00:19   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Dan!
Kašljamo še vedno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Priznam da nisem še nič probala od vaših nasvetov z kamilicami.Sem samo kamilice skuhala in ji dala pod pojsteljo.Razmišljam pa da bi kupila vlažilec zraka in ionizator.Kakšne imate kaj izkušnje s tem?
NatyTaja imam mazilo od Fitobalma-Balzamični gel.Imam pa tudi od Justa samo ji ne upam mazati ker vem da je Žana po tem mazilu dobila spuščaje.

k je Alex prehlajen, grem pa js kr nabrat smrekove vejice in jih dam v vodo in postavm zravn posteljice! naj bi blo to za lažje dihanje itd. mi je predlagala od deca babica-je rekla, da je ona vedno tko delala...no, zdj pa še js

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
15.3.2010 11:02:16   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna
In razmišljam ali bi ji spet ponudila ponoči ali zjutraj dojenje....

Tiste ki ste nehale dojiti - ste kdaj pomislile ko je bil dojenček siten, da morda pa prosi za dojenje??

Tudi jaz sem prepričana. Jaz sem naši še ponujala, pa se je kar kremžila zraven. Pač nočejo več, pa konec. Je bilo tudi meni mal težko, ker mi je bilo fajn doji, pa najbol v izi, samo tako je. Manna, sem te še hotla vprašat, ob keterih urah približno daješ manci obroke? Se mi zdi, da sta si naši dve dosti podobni, pa da mal prekopiram od tebe, mogoče bo kaj raje jedla. Mogoče čisto grešim z razporeditvijo obrokov in urami user posted image

srečanje - sem za torek, se pravi jutri ob 10ih v koloseju??

Bjondi user posted image user posted image  za Žigca, pa sej verjetno ni nič hudega, če je bil potem razigran.

Bačko upam da se Lora hitro pozdravi in znebi tega kašlja user posted image

vrtec - vlogo oddala že v petek, da nimam več problemov s tem.

Mini, Marcelček je pa res kjut! Pa fulll ma lušno kapico!!

Mene pa mal daje, da bi kaj spekla, pa me zanima, če se da speči kakšno pecivo, ki bi ga lahko jedli že naši user posted image ? Da ga dobi kot sladico naprimer?
Sem malo razmišljala ponoči, ko nisem mogla spat in sem se spomnila, da bi mogla M dobit že na začetku marca, pa je še vedno ni user posted image user posted image , mi smo pa že 15.!! Me mal skrbi user posted image user posted image  

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
15.3.2010 11:02:49   
mini86
es pa je, da dajem zdj večino pozornosti Alexu, pa njemu bl mal user posted image zvečer pa sam komi čakam, da Alex zaspi, da dam še js vseh 6 od sebe (še joškeuser posted image ), tko da bom mogla delat na tem...ne vem, a sm res js čudna, al kako? a je sam pr nas tko user posted image

jah kaj nj ti rečm-tud pr ns je tko..PRIZNAM KRIVA SM..res namenjam minimalno pozornosti mojmu..mam ful slabo vest sam kr nekak ne morm drgač..zvečer k pa tamau zaspi sm pa tud js že tok utrujena da tud ponavad kr z njem zaspim..ne vem kaj nj nardim ampak tko je..upam da se bo kmal popravl k se mi kr mal smil..

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
15.3.2010 11:04:43   
mini86
Sem malo razmišljala ponoči, ko nisem mogla spat in sem se spomnila, da bi mogla M dobit že na začetku marca, pa je še vedno ni user posted image user posted image , mi smo pa že 15.!! Me mal skrbi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
15.3.2010 11:11:31   
Hanuši
Dan,

madoniš ste načvekale user posted image . No jaz se pa cel vikend sploh za računalo nisem vsedla. Smo res 100% izkoristili cel vikend in smo domov hodili samo za nočno spanje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bubančke.
 bačko res poskusi z vrelimi kamilicami pa vzglavje ji kar močno dvigni. Upam, da se hitro zližete. Jaz sem Bineta mazala j Justovo materino dušico, če te pa skrbi, da bi bila preagresivna, potem ji pa namaži na bodi in še kapljico 31 kapljic ji daj, važno, da ji prečisti dihalne poti.

user posted image user posted image  za lepe junijčke.

Nič sedaj pa spet šibava ven, za jutri je bolj kislo napovedano.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
15.3.2010 11:14:56   
mk8

es pa je, da dajem zdj večino pozornosti Alexu, pa njemu bl mal user posted image zvečer pa sam komi čakam, da Alex zaspi, da dam še js vseh 6 od sebe (še joškeuser posted image ), tko da bom mogla delat na tem...ne vem, a sm res js čudna, al kako? a je sam pr nas tko user posted image

jah kaj nj ti rečm-tud pr ns je tko..PRIZNAM KRIVA SM..res namenjam minimalno pozornosti mojmu..mam ful slabo vest sam kr nekak ne morm drgač..zvečer k pa tamau zaspi sm pa tud js že tok utrujena da tud ponavad kr z njem zaspim..ne vem kaj nj nardim ampak tko je..upam da se bo kmal popravl k se mi kr mal smil..

Sej pri men je tud večkrat tko. Prej, ko je bla Veronika še mal manjša, je bla slabš. Zdej si pa kr vzamem cajt za user posted image , najlažji zvečer, ko gre tamala spat. Ampak to moram takoj, ko zaspi, če ne sva oba že čist uničena. Pa men je pomembno, da sva skupi, pa tud če se samo na kavču stiskava pa pogovarjava al pa film gledava. Sem se pa prej ful sekerala, da mi ne bo pobegnu, k sm ga kr mal zanemarjala user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
15.3.2010 11:16:23   
mk8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, dej nehi, ta bi bla kr mal prehuda, pa še faksa nimam končanga! Sej itak nisem, ker nimam nobenih tistih znakov, kot sem jih mela, ko sem bila z Veroniko noseča.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
15.3.2010 11:17:25   
Hanuši

evo najdla ta tricikel mk sva ga z mojim gledala-kaj pravte

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-tricikel-baby-too-cocooning/4140073032164140077

morm samo še pogledat kok je cena na e-bayu-čeprav bo to greoen podvig k se ne spoznam NIČ na ta e-bay

mini mi mamo tut takega, smo ga dobili na posodo, a se je moj odločil za še en nakup in glede na to, da je chooperist, bo sinku tega privoščil user posted image
http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Kids/Details/1470-S10ROA-Roadster-Trike

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
15.3.2010 11:17:30   
bačko
Počutim se tako nesposobnouser posted image user posted image user posted image user posted image ker ji ne znam pomagat.Jezna sem nase.Pa še kot nalašč noče čaja piti.
Mony tudi midva sva se skregala in to samo zato ker Lora kašlja in potem sva oba živčna ker ne spimo ponoči.
Hanuši kje se dobijo pa te kapljice?Vse bi probala samo da ji pomagam.Ker je tudi ona utrujena in tečna.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?