|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
1.3.2010 8:32:40   
bačko
Jutro!
Mk8 vse najboljše za rojstni dan!Želim ti veliko lepih trenutkov!(oprosti za zamudo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mony me veseli da ste uživali v toplich!user posted image user posted image user posted image Lora je isto tako trmasto kot vaš.
Manna lepo da ste se tudi vi imeli lepo in uživali!user posted image user posted image user posted image Zgleda da bo treba tudi pri nas udariti kake toplice.Čestitke Manci za plazenje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina
daj še mene dodaj na FB.Sem pa A.V.S.user posted image
Mi smo pri Žani najprej kupili marelo od Haucka pa smo jo hitro naprej dali ker so kolesa kar naprej štekala in cvilila.Potem smo kupli drgo marelo samo ne vem od katerega podjateja in smo bili zelo zadovoljni.Zdaj trenutnojo imam naša soseda v posoji.Sem pa ravno včeraj mojemu rekla da jo bom prosila če mi jo vrne da bi jo imela kar naprej v avtu.Ker voziček moram full razstavljat.
Hanuši ta je pa meni zelo všeč voziček.Če naš ne bo več v dobrem stanju bom pa mojemu rekla da tega kupiva.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
1.3.2010 8:37:27   
bačko
Chiccota nobeni ne priporočam.Saj veste da sem ga jaz imela in smo ga kmalu prodali.
Pri nas pa je Lora že dva dni tako sitna da je za znoreti.Samo joka in teži.NIč ni prav.Tudi kosila noče več jesti.Ostalo je: sadje, skute, jogurte.
Nič grem ker spet samo joka. Se javim kasneje!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
1.3.2010 9:43:55   
MONY25
joj, tamau je tečn za user posted image !!! pomojm ga res zobki dajejo, sm mu zdj dlesen namazala s calgelom, zdj je pa zaspal user posted image uffff, mal miru user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
1.3.2010 9:53:38   
Hanuši
Jutro,

ja ta marela naša je res fajn, je pa res, da so cene tut "fajn". Jaz sem dala 200€. ker je bila barva 2008, 2009 so bili pa po 270€, samo je pa res, da je to ornk voziček, imajo tut bolj enostavne mislim, da je model Trip, ti so pa cenejši. Se splača na E-bay.it malo pobrskati, ker imajo nove tut letnike 2007 ali 06 in so zato cenejši. Samo meni ta kolesa in federacija veliko pomenita, da če naletimo na makedam, da ga lahko speljemo, pa sploh za Arboretum, ker sva s Hano tam cela poletja prešetkali.

mini midve sva ravno kontra user posted image , sem imela problem voziček kupit, ker mi pa 3-kolesniki ne potegnejo, pa ti novi 4-kolesniki s sprednjimi manjšimi kolesi tut ne. Tko, da smo off-road Quinny-ja rabljenega kupili, ker mi je bil full všeč, novih pa ne delajo več. Daj poglej firmo TFK, TI IMAJO 3-KOLESNIKE MARELE. Ima ga prijateljica in je ful zadovoljna. Model je Bugster S. Evo ga: http://www.buggy.de/index.php?id=90

Aja pa jaz se tut z zamudo pridružujem čestitkam za roj.danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.3.2010 9:56:10 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
1.3.2010 10:20:57   
Hanuši
Evo punce, na ebay.it, novi Inglesinin Trip za 85€, barve so 2009
http://cgi.ebay.it/Infanzia-e-Premaman_Passeggini-e-Seggiolini__passeggino-inglesina-trip-biscotto_W0QQitemZ150407383393QQadiZ7758QQddiZ7749QQadnZPassegginiQ20eQ20SeggioliniQQddnZInfanziaQ20eQ20PremamanQQcmdZViewItemQQptZPasseggini_e_Seggiolini?hash=item2304fa8961

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
1.3.2010 10:43:36   
mini86
evo informacije iz prve roke..user posted image user posted image

nove vloge za vrtec naj bi bile do konca tega tedna, če ste vlogo že oddale boste pisno obveščene na začetku drugega tedna da je treba vlogo ponovno poslat..

alina-klicala sm na miškolina in je rekla da je vlog še zmeraj veliko samo še zmeraj manj kot lansko leto k jih je bilo okoli tristo..in da je večina tistih verjetno k ma samo en starš stalno prebivališče v polju..tko da UPAM da nam bojo novi kriteriji prnesl srečo..

aja pa če sm jo prav razumela bo treba prošne oddat kr na vrtec in ne na enotni naslov..pa rekla je da so večje možnosti da dobiš vrtec kot pa lansko leto..

evo tok o vrtcihuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
1.3.2010 11:32:38   
bačko
Hanuši samo ta nima zaščite za nogice?
Meni je tudi ta všeč:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-pooky-rdec-i208.shtml

< Sporočilo je popravil bačko -- 1.3.2010 11:35:09 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
1.3.2010 11:37:55   
MONY25
js sm pa ful vesela, ker imava vrtec garantiran user posted image preko poznanstev, seveda... naju je celo 1x prejšnji teden klicala Marjana (ena iz vrtca k ma čez to letos) in naju je prov vprašala, če je to zihr, da ga bova dala v vrtec in sva seveda rekla, da ja! in je rekla, da pol pa velja, da naju nima kej skrbet, da je garantirano, da bo alex v vrtcu! midva sva bla čist happy! baje, da je ful premal placa v vrtcu in ful prtiskajo iz drugih krajev in je sam zato poklicala, da bo prvo poskrbela za te iz tega našga konca-k ona je tud iz kle! moj fant jo pozna, seveda... tko da se glede tega sploh ne sekiram več...

mini-hvala za te info okol te tanove vloge! to me je skos zanimal, kdaj bojo aktualne! se pravi, bomo obveščeni, kdaj oddat in kam, vrjetn? HB...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
1.3.2010 12:06:25   
bačko
Takle voziček pa bi jaz imela če bi se moj strinju:
http://www.babyartikel.de/produkt/buggys/hauck_liegebuggy_condor_trio_red_inkl_beindecke_und_regenschutz_kollektion_2010

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
1.3.2010 12:28:15   
July08
Pozdrav še iz Notranjske!

MK8 VSE NAJBOLJŠE!!! Upam, da si lepo praznovala in res dobila tako željen spanec za darilo. Poročaj!

Naša Julija ima pa že od včeraj vročino. To je prvič in je pšrav sitkana. Se mi prav smili, jo božam, da se malo pomiri. Posledično je za nama kar pestra noč. Navadno ne zbijam vročine otrokom, sem bolj proti temu, razen če je vročina res visoka, nad 39 stopinj. Imam mami, ki mi skozi prigovarja proti sredstvom za zbijanje vročine....

Bačko, Hanuši hvala za linke za marele.
Tudi sama razmišljam o nakupu, ker se mi ne da vlačiti vozička naokrog. Marele so mi veliko bolj praktične.

Bačko o kakšnem varovalu za noge ti pišeš? Misliš prevleko ali tisto "štango", ki jo ima otroček pred sabo?
Meni je "štanga" kar pomembna, prevleka ne toliko.

Hanuši meni je Inglesina iz priponke ful všeč, sploh če pohvališ njihova kolesa, moti me edino, ko nima "štange". A ti kaj razumeš italijansko?

200EUR se meni tudi zdi preveč za marelo.

Mah, moram Julijo potolažit, joka.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
1.3.2010 12:32:06   
July08
Bačko meni je tud všeč un Hauck, ki si ga prlepla. Samo imam pa slabe izkušnje z njihovimi koleščki. So iz trde plastike, robustna in ropotajo user posted image To je bilo sicer že 5 let nazaj. Misliš, da so se kaj popravili?

Za POOKY pa prvič slišim. Izgleda pa lepo. Imate že kaj izkušenj? Se ga da kje videti?

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
1.3.2010 12:53:54   
NatyTaja

Dobro jutro!!
Mi smo pa danes naredili par samostojnih korakov od stola do mamice!
Še malo, pa bomo odleteli po dveh. Jao, kam se mu le tolk mudi, pa še 9m ni...Pa tako fajn se mu zdi, da se reži zraven ko počen pisker!

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Pa res glejga zlomka!

Kje pa delaš ozr kaj, da si mela strokovni izpit? Jest sem namreč med.sestra in sem tud nardila strokovca pred temule mulčkam. Ja je pa tolk fino zdej, da mi je kr mal žal da ni blo že pri prvih dveh takole luštno. Ampak se tolažim s tem, da bom čez 10 let ko bojo že vsi kolikor toliko samostojni jest še kr ,,mlada,,!!!

Jaz sem učitlca, pa sem mogla to sranje delat. Drugače pa ja. Če bi zdejle začeli šele otroke delat, jih definitivno nebi imela tolk. Tako pa je še čas, če se nam zlušta da imamo čez par let še kakega. Čeprav težko verjetno.

JanciF - trma je baje posledica tega, da mali ne sme česa, za kar je že sposoben. Recimo, naša tavečjadva si že sama kruh namažeta, in če jima nebi pustila...no nekako tako. Pa je res. Sosedova tamala v bistvu skor nič ne sme, ker je pa potem treba za njo pospravljat, pa je razmetano...evo in mala je trmasta pri 4 letih tako, da se kr dol meče... nekaj je sigurno na tem. E, ali pa to, kar pravi Mala_princeska. Ono velja bolj za tiste večje.

Kalanteja - ja tole zategovanje pa le omeni. Mislim pa, da je pri tem potreben samo pravi hendling in držanje v naročju tako, da se ne more nazaj upogibat. Je ena kolegica imela s sinčkom take probleme, sam še ko je bil manjši. Tole s postlco je pa pri nas tudi tako...jaz sem mu zgoraj ob ograji dala tisto tamalo lunco (taka kot za dojenje, sam manjša) ali pa kak povštrček založiš? Verjetno ji paše se tiščat.

Marelo bomo mi kr od Maruše uporabli - sem jo pa kupla v inetsparu za starih 10.000 sit in je zame zakon. Ima vse, kar mora met - naklone, majhnost in ooporo za nogice. Sam senčka manjka, tisto pa itak kapica nardi...

E punce, zdej pa mam dost rr - imam oba fanta doma, ker tavečji še kr ni ok. Se mu na učkah vidi pa kašlja tak mal zoprno...

Imejte se...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
1.3.2010 12:55:56   
NatyTaja
Aja - a v četrtek se dobite? Mogoče pa uletiva, če bo tavečji ok...

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
1.3.2010 14:18:40   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Hanuši meni je Inglesina iz priponke ful všeč, sploh če pohvališ njihova kolesa, moti me edino, ko nima "štange". A ti kaj razumeš italijansko?

200EUR se meni tudi zdi preveč za marelo.

Ne saj 200€ sem dala jaz za tistega katerega sliko sem pripopala. Ker ta Trip pa nima federacije in pa tudi malo manjša kolesa. Italijanščina je pa pri meni bolj švoh, le toliko, da se ne zgubim. A te zanima če sprednje varovalo lahko dokupiš? Bom prečekirala.

Midva sva pa zdele 3,5 ure hodila. Ves čas. Mami bodo noge odpadle user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
1.3.2010 14:20:23   
mini86
packa si monyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fouš sm ti za vrtec..no sj js pa čakam na odgovor in če zavrnejo prošnjo gremo pol v poznanstva..user posted image

no če že vse gledate te marele sm pa tud js pofirbcala..mi je tale kr všeč
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-trini-moder-i161.shtml

no midva sva s sprehoda...flo je fino..šla sva pol na kokakolo, tamauček gosti sok in js sm brala story, tamau se je pa z avtomobilčkom igrau..in tko je minila ena urcauser posted image zdj pančka pol greva pa do moje babice da bova še tm na sončku

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
1.3.2010 14:47:01   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

packa si monyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fouš sm ti za vrtec..

user posted image user posted image user posted image hehe...

no midva sva s sprehoda...flo je fino..šla sva pol na kokakolo, tamauček gosti sok in js sm brala story, tamau se je pa z avtomobilčkom igrau..in tko je minila ena urcauser posted image zdj pančka pol greva pa do moje babice da bova še tm na sončku

user posted image ti pa tvoja coca-cola user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
1.3.2010 14:49:02   
MONY25
midva sva bla tud zdle ful dolg časa vzuni mal na sprehodu, mal pa kle pred bajto...pol je postal pa ful tečn, sm ga nesla pa spat, je pa prec zaspal-...zgleda, da je bil ful pančkan user posted image pa že drugič dons spi-ponavad sam 1x...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
1.3.2010 14:53:05   
manna
Živjo
uu mini86 kako lepo vidva vozičkata! A tamalčku si sokec v flaško nalila?
mojsonček, v toplicah je blo z Mančinim futrom tako kot doma, s to razliko da se je skoraj popolnoma nehala dojit (ker jo ni blo treba uspavat, je zaspala že v vozičku,tako da je dojenje skoraj odpadlo). Sem nesla s seboj nekaj kašic - kuhala nisem prav veliko. Flaška ji kar gre, še posebej ko je notri Milumil 2 Gute Nacht. Vse ostalo pa bolj tako. Zelenjava skoraj nič, sadje zelo malo, kakšna goveja juhca še gre, mlečna kašica tudi. Sem ji pa kar ponujala vse kar sva midva jedla, za probat.

Glede marel, moram rečt da ste mi kar nardile lušte. Bomo za poletje najbrž kaj nabavili.

Midve sva danes tudi odvozičkale do vrtca, pogledat! Namreč jaz, največja zagovornica "ne-vrtca" do treh let, bom morala pač popustiti, saj druge možnosti ni. Pa sva šle. Pri nas sta dva vrtca in vpis je ta teden. Zdaj pa samo še kolebam v katerega naj jo vpišem. Eden ima menda možnost MOntessori programa. A ve punce veste kaj več o tem načinu montessori? Jaz vem sicer kar sem prebrala, ampak nevem pa kako to v praksi zgleda. A je bolje kot klasični program?? Hvala za vse informacije...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
1.3.2010 15:05:38   
bačko
July mislim prevleko.user posted image
No midve sva tudi bile dobre 2,5 ure vzunaj.Zdajle bom jaz malo pojedla in potem gremo vse tri ven.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
1.3.2010 16:59:57   
Tira
No, mi smo bili tudi celo dopoldne zunaj. Sedaj pa še spi svoj popoldanski spanec in to že od 13.30 user posted image

Manna meni je Montessori vrtec ful všeč. Če bi imela možnost, bi ga verjetno tja vpisala. Je program drugačen od navadnega, v bistvu se gre za to, da imajo otroci "naravne" igrače, ne kupljenih, vse je prirejeno otrokom (pohištvo, mizice, omare,...). Vse si lahko sami izberejo, in potem tudi postavijo na svoje mesto nazaj. Drugače si pa preberi, saj je na netu veliko o tem napisanega. Obstaja pa tudi ful dobra čisto kratka knjigica o Marii Montessori, začetnici Montessori predagogike. Njeno vodilo, glede vzgoje otrok je bilo: " Pomagaj mi, da naredim sam!"

Evo en tak vrtec

http://vrtec.skofijska.si/web_page/index.php?option=com_content&view=article&id=62:montesori-javni-program&catid=39:primerjave&Itemid=80

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.3.2010 17:01:57   
Tira

http://www.montessori-institut.si/pedagogikaosnove.html

Še več o Montessori pedagogiki...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
1.3.2010 17:35:30   
mini86

ne nš pije iz kozarčka..flaša pri nas ne obstaja..noben čarobni lonček ne pali-samo kozarec..ja blo je prou fajn..jutri ponoviva-seveda z drugo revijouser posted image

js pa nisem za ta montessori vrtec-moje mnenje pač
se mi zdi da dajejo preveč poudarka na vero-pa da nau kera narobe razumela-mam vse zakramente in tamauček je krščen, sam tm mi je pa preveč..pa da ga ma vzgojitelj oblečen v nuno mi tud ni kul..
sm mela stranko k je mela hčerko v tem vrtcu..ja super lesene igračke pa vse to..samo so molil pred vsakim obrokom pa vem da je biu takrat miklavž in je vse popravljala da pride sv.nikolaj pa take..pa stranka je rekla da doma čist pop...di če se ne zmol pred jedjo-tko pač v vrtcu učijo..
nimam nč proti vsem-pač odločitev vsakega posameznika, sam men res ni kul..v mejah normale

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.3.2010 17:52:32   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Midva sva pa zdele 3,5 ure hodila. Ves čas. Mami bodo noge odpadle user posted image

Bravo, pridna mami!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.3.2010 18:32:51   
manna

ne nš pije iz kozarčka..flaša pri nas ne obstaja..noben čarobni lonček ne pali-samo kozarec..ja blo je prou fajn..jutri ponoviva-seveda z drugo revijouser posted image

js pa nisem za ta montessori vrtec-moje mnenje pač
se mi zdi da dajejo preveč poudarka na vero-pa da nau kera narobe razumela-mam vse zakramente in tamauček je krščen, sam tm mi je pa preveč..pa da ga ma vzgojitelj oblečen v nuno mi tud ni kul..
sm mela stranko k je mela hčerko v tem vrtcu..ja super lesene igračke pa vse to..samo so molil pred vsakim obrokom pa vem da je biu takrat miklavž in je vse popravljala da pride sv.nikolaj pa take..pa stranka je rekla da doma čist pop...di če se ne zmol pred jedjo-tko pač v vrtcu učijo..
nimam nč proti vsem-pač odločitev vsakega posameznika, sam men res ni kul..v mejah normale

mini86, naša ni krščena, tko da če bi mele pr nas to nune in bi molili, potem jaz tudi ne bi. Je pa lih to fajn, ker ne gre za celoten program montessori, pač pa samo oddelek z elementi montessori. Torej samo igralnica in način je podoben, ni pa nobenih nun in molitve. Vzgojiteljica je mlada punca, pomočnica pa ena ženska srednjih let. Gre samo za to, da je oddelek mešan (od 1 do 3 let) in da imajo vse prilagojeno v igralnici. Je pa gužva in čakalna lista za ta oddelek, tako da itak ne vem če bi dobila plac..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.3.2010 19:11:53   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Alina daj še mene dodaj na FB.Sem pa A.V.S.user posted image

Tebe imam žeuser posted image user posted image user posted image Poglej pod V.M - črno bela slikca, z Laro v naročju...

alina-klicala sm na miškolina in je rekla da je vlog še zmeraj veliko samo še zmeraj manj kot lansko leto k jih je bilo okoli tristo..in da je večina tistih verjetno k ma samo en starš stalno prebivališče v polju..tko da UPAM da nam bojo novi kriteriji prnesl srečo..

aja pa če sm jo prav razumela bo treba prošne oddat kr na vrtec in ne na enotni naslov..pa rekla je da so večje možnosti da dobiš vrtec kot pa lansko leto..

Mini, hvala za info...ko si napisala, da je večina tistih, ki ima samo en stalno prebivališče v Polju, si verjetno mislila na LJ, ne? Ali ni pomembno samo to, da sta oba starša prijavljena v MOL, se pravi katerikoli konec Lj? Ker midve sva prijavljene v Zadobrovi, očka pa na Rakovniku...

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25js sm pa ful vesela, ker imava vrtec garantiran  preko poznanstev, seveda...

Joj kako ti zavidamuser posted image user posted image user posted image

Ok, kaj več pa pol pokomentiram...šibam k prijateljici, ma neke težave pa rabi malo tolažbe...PAPA

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?