10ka
|
dobro jutro. kje je zdaj tisto sonce, ki ga napovedujejo za danes? jaz nič ne vidim včeraj smo katjino posteljico preselili v otroško sobo in punci sta prvič "uradno" prespali skupaj. zvečer sva jih s oblekla v vreče, prebrala pravljico, položila v posteljice, razledila dude, poljubčke, prižgala zvezdico z uspavanko ter zapustila prizorišče . ponavadi je po tej proceduri mir, včeraj pa vik in krik!!! se je bilo treba še nekaj časa cartat in mirit, dokler nista zaspali. potem je bilo pa kar ok do 6h, ko je katja začela s svojim jutranjim monologom "DADADA IIIII GA MAMADU". vstali smo ob pol sedmih. ni hudega za prvo noč. funt - je že nekaj časa prav poceni jaz tudi že lep čas fehtam vse, ki grejo v UK, da mi prinesejo kaj iz body shopa zoo - bom tudi kupila letno karto, samo še slikico od ta velike punce moram najti. sicer smo se včeraj slikale pri fotografu in dale eno malo premoženje za fotke ampak jaz, buča zmedena, sem do danes zjutraj uspela slikice založiti neznano kam. a vas tudi kaj spomin matra? jaz ves čas kaj iščem. ampak res, nonstop. srečanje - se torej dobimo jutri ob 10h v koloseju. mini, jaz držim pesti, da ti bo uspelo, te bomo ful počakale .. ena je spraševala, kje točno v koloseju, sam se ne spomnim več, katera. torej, dobimo se v kafiču, ki je pri blagajnah za karte. z vozičkom se lahko pride tudi z dvigalom, ki je levo od glavnega stopnišča. kakor se spomnim, pridemo tele iz seznama. a še katera? dajte se dopisat četrtek 10h kolosej: mini86 lsica 10ka tečka NatyTaja moni25, bjondi, sončnica79 in ostale - se ne spomnim, a ste napisale, da pridete al ne?
< Sporočilo je popravil 10ka -- 3.3.2010 8:32:56 >