|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
28.2.2010 9:22:09   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Voziček/marela: A imate kakšna priporočila za znamko in model? Kolikor vidim pri vozičku, je precej pomebno, da je streha čim večja, da je otroček v senciuser posted image

To pa tudi mene zanima, bom vesela kakšnega nasveta...user posted image

Katere od tuki me še imate na fb-ku - za bačko vem, da me ima, napište inicialke imena in priimka, da vem kdo me ima med prijatelji prooosim, da dešifriram :-)))
aja jaz sem B.P. (brez problema )

Jaz te imam na FB, sem pa V.M. JanciF, sem dodala tudi tebe...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
28.2.2010 9:27:32   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Voziček/marela: ker nam voziček zavzema ves prtljažnik, je včeraj padla odločitev, da je čas za voziček-marelo. A imate kakšna priporočila za znamko in model? Kolikor vidim pri vozičku, je precej pomebno, da je streha čim večja, da je otroček v senciuser posted image

tecka, jaz sem ful zadovoljna z Zippy-jem od Inglesine. Sem ga imela že pri Hani, nato posodila še dvema prijateljicama in, ko sem ga prodajala, me je ženska vprašala, če smo ga sploh kaj rabli. Pa 3 punce so se not vozile. Mi je pa zato zakon, ker ima malo večja kolesa kot PP ali Chicco, kar pomeni, da po parkih kjer je nasut bel pesek prideš brez problema, kolegica s PP je pa ridala.

Tko, da smo ga pri Binetu tut nabavli, pa ga več uporabljam kot Quinnyja. Tega mam res samo za off-road. Aja pa Zippy ima tut vzmetenje zakon, tko, da tut kak makedam lepo spelje.

Imamo pa točno tega, zraven dobiš še prevleko za noge in dežno prevleko, naklon gre v popolnoma ležeč položaj, ročke so nastavljive po višini, streha je pa ful globoka, na sliki ni videti, ker jo je skoraj pol še notri spodvihane, ga lahko čisto pokriješ. Dala sem pa 200€, a pri nas ni zastopnika, tako, da v Italijo ali pa preko neta. Mi smo ga naročili preko E-baya, trgovina Casa del bambino, novega seveda.

user posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 28.2.2010 9:28:48 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
28.2.2010 9:31:16   
Hanuši
MONY super, da ste uživali in user posted image  Alexu za vsedanje.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
28.2.2010 9:34:34   
Hanuši
tecka, če hočeš pa lahko še fotko strehe naredim, da boš videla, da je res globoka.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
28.2.2010 9:55:49   
Hanuši
Pa še to. Kvaliteta je res super. Sem delala v Chiccu in v kvaliteti je Chicco daleč zadaj ostal. Sem imela možnost koriščenja -40%, pa se zaradi občutno slabše kvalitete nisem za to ugodnost odločila.

Pa všeč pri Inglesini mi je tudi to, da barve ne zbledijo. Haninega sem prodala po 4 letih, bil je temno moder in olivno zelen, pa so bile barve še vedno take kot pri novem, pa ne vem kolikokrat je bil opran v pralnem stroju. Imajo zaščito pred UV-A in UV-B žarki

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 28.2.2010 10:01:11 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
28.2.2010 11:21:55   
kalanteja
pozdravljene v prelepo nedeljo

Moja Julija  je super, pridna, zvedava, posluša, se uči, hoce tud ze hodit, zdrava, super je z njo, ampak ponoči ko spi kar leze z glavo proti lesenim od kindepeta in ima včasih glavo prav na tistih deskah, imam sicer tisto oblogo, ampak sem jo dobila podarjeno in je že bolj boga, se kar premika, in ima včasih glavo na samih deskah...
Pa tudi opazila sem, da grozno daje glavonazaj, ko jo imam v naročju, se full nagne nazaj, a ni ena pisala nekaj o tem, da ima nek pregled, imam posvetovalnico in nameravam omenit....

lep soncen dan

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
28.2.2010 11:32:27   
*alina*
Tukaj v Lj pa se sonček že skriva za oblake...mi smo se odločili da gremo v Atlantis. Upam, da ji bo všeč v vodi...ste toliko pisale o toplicah, da se še komaj zadržujem.

Lep dan vsem!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
28.2.2010 12:01:05   
manna
Živjo
Mony25, nisem rajši nič rekla ker nisem bla ziher, pa še moj je rekel naj pustim ljudi pri miru, potem naslednji dan vas pa ni blo. No, če ste sploh bili tapravi, kajpavem. Drugač pa je res, da sva se tud midva nonstop ukvarjala samo s tamalo, pa z njenim kopanjem..Zvečer je totalno utrujena že ob 19h zaspala kot polh. Takrat sva šla pa v miru na večerjo...ah pasalo je!
V  zadnjh dneh je ratalo pri nas ful pestro - Manca se plazi in gre vedno dlje. Najprej je samo kakšen meter naprej šla, zdaj pa kar gre in gre. Tako da zdaj razumem tiste, ki ste tarnale, da nimate časa za NIČ ker morate skoz letat za tamalimi!
alina, uživajte v Atlantisu! Grem stavit da bo princeska na poti domov že v avtu zaspala kot trnuljčica!

Glede marel tudi mene zanimajo nasveti..tko da kar pišite, da se bomo vedeli kako odločit user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
28.2.2010 12:05:13   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Pa tudi opazila sem, da grozno daje glavonazaj, ko jo imam v naročju, se full nagne nazaj, a ni ena pisala nekaj o tem, da ima nek pregled, imam posvetovalnico in nameravam omenit....

No, jaz sem nekaj omenjala oziranje nazaj, nevem sicer če si to mislila...Naša se v bistvu bolj z rameni nazaj usloči..ne znam dobro opisat - z ramenskim obročem se tako nazaj nagne, kot da bi se hotla "izprsit". In menda je malo hipertona (zategnjena) v ramenskem obroču - tako pravi naša P. V petek imamo pregled in bom še enkrat povprašala kako je s tem. Več pa nevem povedat.

< Sporočilo je popravil manna -- 28.2.2010 12:06:09 >

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
28.2.2010 12:54:28   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Tukaj v Lj pa se sonček že skriva za oblake...mi smo se odločili da gremo v Atlantis. Upam, da ji bo všeč v vodi...ste toliko pisale o toplicah, da se še komaj zadržujem.

Lep dan vsem!

user posted image user posted image user posted image te je premamil, a? men že dons ful manjka bazen user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
28.2.2010 13:01:19   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Živjo
Mony25, nisem rajši nič rekla ker nisem bla ziher, pa še moj je rekel naj pustim ljudi pri miru, potem naslednji dan vas pa ni blo. No, če ste sploh bili tapravi, kajpavem. Drugač pa je res, da sva se tud midva nonstop ukvarjala samo s tamalo, pa z njenim kopanjem..Zvečer je totalno utrujena že ob 19h zaspala kot polh. Takrat sva šla pa v miru na večerjo...ah pasalo je!
V  zadnjh dneh je ratalo pri nas ful pestro - Manca se plazi in gre vedno dlje. Najprej je samo kakšen meter naprej šla, zdaj pa kar gre in gre. Tako da zdaj razumem tiste, ki ste tarnale, da nimate časa za NIČ ker morate skoz letat za tamalimi!

škoda...mah, se bomo pa drugič kje vidl! na kkšnmu srečanju magaruser posted image sj ne vem, a ste se že kej menile za drugo srečanje? za nazaj sm vas sam mal preletela na hitr!
je pa tud alex pr men vedno zaspal v naročju, k sm ga nesla prot apartmaju-ga je voda vedno čist zdelala...user posted image
hehe...pr nas je tud zlo pestro ratal-tamau bi skos stal, največkrat ob men in je siten, če ni koga zravn, da bi ob njem stal...user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
28.2.2010 13:13:21   
Hanuši
Tudi pri nas se je sonček skril user posted image . Smo bili na sprehodu, pa je tako pihati začelo, da smo po pol ure kar obrnili.

Nič, bomo pa izkoristili za obisk. Prijateljici sem že pred  meseci napokala Hanine cunje od 4-8 let, punce 5 konkretno velikih škatel, pa vse čevlje, ki so še spodobni zraven, cela ta velika črna vreča.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
28.2.2010 14:08:23   
10ka
ojla,

a sem lahko malo važička? jas sem bila pa včeraj na koncertu od plavega orkestra!!!user posted image sva šla z mojim dragim skupaj sama ven po 100tih letih in je bilo ful fino. sem še vedno tolk srečna...

voziček/marela - tečka, odvisno kaj rabiš; če že imaš trikolesnik, potem verjetno marele ne kupuješ za off road. Pri mareli je po moje pomembno
- da se lahko hrbtišče poleže do konca (za bolj udobno spanje user posted image )
- da ima dost OK (veliko) streho
- če ima spodaj nakupovalno košaro in ni preveč težek je pa sloh super.
Pokrivalo za čez noge pa ni tako pomembno, saj ga naslednjo zimo naši palčki ne bodo več rabili.

Ful se ti splača pogledat akcije v baby centru. Jutri bo v spletnem BC v akciji -40% Otroški Voziček Arcus Berry - Baby Welt.   V akciji imajo tudi Voziček Yanis Mars - Römer, ki zgleda kar zanimiv. Drugače sem pa jaz čist zaljubljena v Maclarnove marele. Samo so ful drage, še posebej, ker imamo doma že 3 vozičke in res ne rabimo še enegauser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
28.2.2010 14:47:00   
tecka
Oj, hvala za prve odzive glede marel. Se mi ne mudi z nakupi, ampak ko dobim novo idejo, je treba takoj iskatuser posted image

Hanuši, ne se mučit s slikanjem, ti verjamem na besedo. Moram pa še razmislit, ali sem pripravljena dat toliko evrčkov.

10ka, tvoje pripombe so čisto na mestu, le da je BC čisto predrag. Včeraj so imeli na akciji eno hauckov marelo. Redna cena je 129 eur. Na tej nemški strani pa stane 60 eur in 25 eur poštnine, kar je še vedno nekaj evrov manj kot je bila akcijska cena BC
http://www.babyartikel.de/produkt/schnaeppchen/hauck_buggy_alu_turbo_spring_blue

V bistvu se moram najprej odločiti za model, potem bo tudi iskanje dosti lažje.
Danes, ko smo vozičkali, mi je ena kolegica z vasi priporočila peg perego aria.
Npr. na tej strani je poštnina 25 eur:
http://www.baby-express.net/Babyzubehoer_aus_dem_Bereich_Kinderwagen_Buggy_PegPerego.html

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
28.2.2010 20:05:12   
10ka
tečka, se strinjam glede baby centra - je absolutno predrag. jaz sem zdaj v lovu za avtosedežem in ful spremljam vse akcije, tako da sem pol na tekočem tudi o drugih zadevahuser posted image . mi imamo peg peregota kot osnovni voziček in je ful domišljen. poleg teh osnovnih zadev ima še ful enih detajlov, ki so res kul: otrok je privezan čez rame in se vseeno lahko ful giba, polička za prevoz drugega otroka, nastavek za plastenko (pri nas žal že davno izgubljen) in še ful enih stvari. pa tale aria je še ful lahek, niti 6 kg nima... jao, jaz bi kar skoz vozičke kupovala user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
28.2.2010 20:36:16   
tecka
10ka, Kakšen avtosedež pa kupuješ? Jaz sem ga kupila tu (Romer, poštnina samo 10 eur):
http://www.o-baby.de/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
28.2.2010 20:51:14   
Tira
Ojla!

Kok pridno čvekate, jz pa sam berem user posted image

Naš mali je ful priden, ga lahko pohvalim. Res imamo tudi včasih napade trme... samo tudi menim, da je to še daleč od "taprave" trme. Se pa tud "krega" , ko kaj ni po njegovo user posted image

Mini jz sem spraševala za skokca, pa sem že obupala user posted image Tudi to stran sem vso pregledala, pa se mi zdi, da nekateri sploh nimajo volje kaj prodati, ker niti telefona ne morejo dati. Nekaj se meniti in kupovati prek maila, mi je pa mal bedasto. Pa tudi čisto predragi so teli v Sloveniji.

Kupujete že marele, tudi jz sem razmišljala, da bi za na morje poleti kupili eno marelo, ker naš vozek je kar robusten. Ampak saj je še čas.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
28.2.2010 21:09:06   
lino
Čer.

Čer.

Najprej bi želela mk8 in mandreji zaželeti VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Želim vama zdravja, ljubezni, nasmejanih ustnic, pravih prijateljev in veliiiiko lepih uric z vajnini najdražjimi, pa evo, danes si lahko vsaka nekaj zaželi in jaz vama od srca želim in verjamem, da se vama želja uresniči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hanuši koliko pa je cena tega vozička, če lahko vprašam?...men je izredno všeč. Mi sicer imamo eno marelo, sam si jst želim drugo, ker se da za zmerno ceno, zelo luštn voziček dobit in že itak sem globokega s športnim delom podedovala in je prevelik za avto, pa rada bi enega po lastni izbiri...pa če povem po resnici, sem večina stvari za mojega sončka od prijateljice dobila in Maksi je bil 3 otrok, ki jih je uporabljal in so nekatere dotrajale sama pa se sedaj (logično) dolžna počutim in res ni fajn, pa ne da bi prijateljica kdaj kaj omenila, celo vprašala sem jo, če kupim npr. novo hojico, pa je rekla, da NE, pač bad feeling pa ostaja...

Moram vam še zaupat, da sem imela danes lepo nedeljo. Zjutraj smo vsi v roke pljunili in počistili, dragi mi je celo kopalnico dobesedno zglancal, vse ploščice, alles tk da, svaka mu častuser posted image , pol smo kosili kar v McDonaldsu in nato še obiskali njegovega brata-ZAKON!!!

Čaw, jooook.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
28.2.2010 21:27:22   
manna
Se pridružujem čestitkam za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mk8 in mandreja, želim vama vseeee najnajnajboljše!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
28.2.2010 21:47:18   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Najprej bi želela mk8 in mandreji zaželeti VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Želim vama zdravja, ljubezni, nasmejanih ustnic, pravih prijateljev in veliiiiko lepih uric z vajnini najdražjimi, pa evo, danes si lahko vsaka nekaj zaželi in jaz vama od srca želim in verjamem, da se vama želja uresniči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem in vama tudi jaz želim
VSE NAJ NAJBOLJŠE za rojstni dan !!!

mk8 uživaj v toplicahuser posted image

marele - me je tale k bo jutri v akciji v BC kar zamikala. Ampak jaz ne bi bla jz, če ne bi spet pred nakupom ne vem kolk časa preživela ob ugotavljanju kateri je najboljši, najugodnejši etc. No ja, počas me tud ta hobby mineva, ker pol vidim da ga tud po ne vem kako dolgem razmišljanju in pregledovanju ponudb userjemuser posted image . Po mojem bom marelo šla kupovat z Majo, naj da svoj glasuser posted image .

mony - srečanje bouser posted image . V četrtek - same time same place.

lino, user posted image za super uživaški dan.

Jaz sem pa samevala. Mojega se nekaj loteva, tko da sva z Majo sami vozičkali, šli pogledat Tino na Prešerca, ujeli gasilce, kako so rešili labradorca iz ledene Ljubljanice,...pestro, ni kaj.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
28.2.2010 22:18:58   
*alina*
No mi pa smo bili v Atlantisu in je bilo super. Sicer smo vzeli karte samo za 2 uri, ker nisem vedela kako bo zgledalo vse skupaj...no pa saj je bilo kar dovolj za prvič.

Tudi jaz slavljenkam čestitam za rojstni danuser posted image user posted image user posted image .

Ta teden bom cel teden v službi...uf pomoje me bo kar utrudilo, mislim, da nimam več kondicijeuser posted image . Lara bo pa v varstvu pri moji mami, tako da ji ne bo hudega.

Nič, šibam spat...lahko noč!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
28.2.2010 22:30:10   
bjondi
mk8 in mandreja vse naj naj za rojstni dan user posted image ...

Mk8 tvoja želja pa naj se danes le uresniči-lepo pančkaj pa naj te čim manjkrat zbudijo user posted image ...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
28.2.2010 23:18:33   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

mk8 in mandreja vse naj naj za rojstni dan user posted image ...

Mk8 tvoja želja pa naj se danes le uresniči-lepo pančkaj pa naj te čim manjkrat zbudijo user posted image ...

se podpišem pod vse, sej nisi huda bjondiuser posted image

marelo bi jst tut kkšno fajno sam moram še mal prečekirat detajle (zaščita,  pripenjanje pa cene seveda... 200 € se mi zdi kr tu mač... sploh, ker rabimo tut še en sedež za v avto...)

manna kako je blo v toplicah s futrom pri tamali?
alina jst mam cel marec zapečaten s šihtnimi zadevami... upam, da bom preživela preden fašem kkšnga živčnga user posted image
lisička če kej fajnga pogruntaš pa le javi... če ne bodo pa otroc izbiral voziček...
lino superca, da ste fino preživeli dan... naj bo takih čim več...
10ka fino, da sta z možekom po tolikem času spet malo odklopila in uživala... jst bi tuuuut...

fb.. jst nimam še nobene dodane... user posted image

pupe, mirno nočko in lepe sanje...

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 28.2.2010 23:19:58 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
1.3.2010 8:01:04   
MONY25
dobro jutro...

mojjaka
-čestitke za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image ajoj, kok gre tole hitr, a?

dons je bla pr nas prov katastrofalna noč user posted image čist skos se je zbuju, ga je blo treba tud nosit ponoč user posted image ne vem, kaj ga je matral-upam, da so sam zobki!js sm čist nenaspana user posted image

a pol ste že zmenjene za srečanje? se pravi v četrtek ob 10ih v Koloseju?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
1.3.2010 8:16:50   
mini86
a pol ste že zmenjene za srečanje? se pravi v četrtek ob 10ih v Koloseju?

user posted image user posted image user posted image

evo tud mi smo že pokoncuser posted image user posted image user posted image ne vem kva mu je..že od sednih se premetava..

no mi smo bli pa učeri v živalskem vrtu..čeprav ni blo glih sončka je blo kr fino..sm si kr že kupla letno karto, moj jo pa naslednič dobi..user posted image
sm pa zvečer delala pečena jabolka in so bla res dobra..še tašča je pohvalila ker ponavad ma zmer kšno pripombo da je presladko..

marele-joj js pa ne vem sam men te marele tok niso všeč..ne zamert sam res..so mi lepše une na tri kolesa..sm učeri vidla eno marelo na tri kolesa sam sm pozabla kera znamka..vem da majo za znak tak kvadrat pa not še en..sam mislm da ponavadi se tem trikolesnim marelam ne da naslonjalo v ležeč položaj..

čestitke vsem za roj.dan..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?