Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Voziček/marela: ker nam voziček zavzema ves prtljažnik, je včeraj padla odločitev, da je čas za voziček-marelo. A imate kakšna priporočila za znamko in model? Kolikor vidim pri vozičku, je precej pomebno, da je streha čim večja, da je otroček v senci tecka, jaz sem ful zadovoljna z Zippy-jem od Inglesine. Sem ga imela že pri Hani, nato posodila še dvema prijateljicama in, ko sem ga prodajala, me je ženska vprašala, če smo ga sploh kaj rabli. Pa 3 punce so se not vozile. Mi je pa zato zakon, ker ima malo večja kolesa kot PP ali Chicco, kar pomeni, da po parkih kjer je nasut bel pesek prideš brez problema, kolegica s PP je pa ridala. Tko, da smo ga pri Binetu tut nabavli, pa ga več uporabljam kot Quinnyja. Tega mam res samo za off-road. Aja pa Zippy ima tut vzmetenje zakon, tko, da tut kak makedam lepo spelje. Imamo pa točno tega, zraven dobiš še prevleko za noge in dežno prevleko, naklon gre v popolnoma ležeč položaj, ročke so nastavljive po višini, streha je pa ful globoka, na sliki ni videti, ker jo je skoraj pol še notri spodvihane, ga lahko čisto pokriješ. Dala sem pa 200€, a pri nas ni zastopnika, tako, da v Italijo ali pa preko neta. Mi smo ga naročili preko E-baya, trgovina Casa del bambino, novega seveda.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 28.2.2010 9:28:48 >