Anonimen -> RE: kaj kupiti vzgojiteljici za božička..če sploh kaj?! (7.11.2009 21:57:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa ok.zdej sem v dilemi,slišim svašta od vseh,da bi se spodoblo kaj kupit pač eno pozornost našima vzgojiteljicama neko malenkost,ampak jst bi to združila kr darilo za božička,bi jima dala neko malenkost,kr sta res vredu,smo zelo zadovoljni in vse v +,zdej me pa zanima za tiste k ste kupovale kake malenkosti za vzgojiteljice,kaj ste kupile,ker pa res nimam lih nekih idej,ker jih osebo ne poznam tolk,da bi vedla kaj imata radi...za predloge se v naprej zahvaljujem hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne vem, če bo to spadalo sem. Bila sem tršica dolgo let za treniranje mišic pri ženskah, nisem nič pričakovala, ker mi je bilo bistvo, da so ženske zadovoljne. No, pa so me presenetile. In sem za novo leto in konec leta dobila darilce. Ne gre za to, kaj so mi prinesle, vendar za potrditev, da sem bila dobra in so bile ženske zadovoljne in srečne, ker jim predajam znanje. Ni pomembno, kaj boste dali za darilo - naj bo iz srca, to bo štelo.
|
|
|
|