Gina -> RE: kaj kupiti vzgojiteljici za božička..če sploh kaj?! (6.11.2009 21:53:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* ker sem bila že na drugi temi napadena)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Zakaj pa misliš, da si napadena? Pa kje si bila še napadena? Ko si pisala, kako je ena čudna, da si želi še enega otroka, da ima dva dovolj? Če čutiš kot čutiš, moraš biti ponosna nase v vseh rečeh. Saj to si vendar ti. Jaz sebe sprejemam tako kot sem. Z vsemi napakami vred. Če pa mi kdo reče, da se mu kaj na meni zdi čudno, pa razmislim ali ima prav ali ne. Če ima prav, poskusim tisto spremeniti in se mu zahvalim, če ap nima, pa ne morem pomagat - ima pač drugačno razmišljanje - njegov problem. Sama stojim za sabo, ker vem zakaj stojim za sabo. A ti tudi veš to ali imaš probleme s tem? Meni ni do dragih cunj, mi je pa veliko do tega, da povem človeku, da ga imam rada tudi na tak način. Tebi je pač obratno. Male reči ti očitno nič ne pomenijo, niti jih ne razumeš. Zakaj nisi ponosna potem na to? To si ti in jaz sem jaz. Če bi meni kdo rekel, da sem čudna, ker mi velike reči ne pomenijo dosti, ne bi vzela tega za napad. Ker to sem jaz. zadovoljna sem s sabo v tem oziru.
|
|
|
|