Gina -> RE: kaj kupiti vzgojiteljici za božička..če sploh kaj?! (6.11.2009 21:30:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Jaz jim vedno kaj dam.Gre za majhne pozornosti, ocittane svečke , sladkarija, mala božična zvezda, kaj takega pač.Obema dam enako darilo.Tudi za recimo dan žena in pa ob koncu jim seveda kaj dam.nisem pa za skupna darila saj je prvo leto ena mamica hotela nekaj organizirati pa so imeli toliko pripomb, da me je minilo in poskrbim pač sama za pozornost, kaj pa dajo ostali mi pa dol visi.Meni se zdi tako prav. Enako. Majhna pozornost, včasih naredijo otroci sami, al pa kakšno malenkost kupimo. Meni se zdi lepo. p.s., sploh si ne predstavljam, da je kje kdo toliko občutljiv, da ne bi jedel hrane, ki mu jo drug prinese zaradi veselja, izkaza pozornosti, ker je njegovemu otroku zaradi njega lepo- kot pišeš kajalin - če gre za eno čokoladko al pa piškote (jao, kam rine ta svet, razvajenost je na tako hudi ravni, da me skrbi,d a bodo kmalu vojne) - takemu človeku ne bi rada daril nosila, v bistvu če bi to vedela, mu jih zihr ne bi niti pod razno
|
|
|
|