Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 4.11.2009 20:56:02
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
ja ponetu drgač lohk tut kr eno sliko pošleš. lej js sem mojga tut spoznala na netu..clo 2 dni predno sva se v živo vidla in isti moment začela hodit. js pa tko mislm..tut če si zdej govorita lepe stvari in oh in sploh..ko bosta enkrat pršla v živo skupi bosta pa vidla če sta za kup v real lifu. mogoče bostaclo en čas hodila predn bosta to spoznala ampak tko je. js sem en kup ljudi spoznala prek neta...pa so ble osebe k smo se po netu ful štekal, debatiral vse živo, pol pa k se m se s kero od teh al moških al žensk v živo dobila se pa nism mela z njim kej pogovarjat. tko smo stik čist prekinil al pa se po netu še vedno dopisval, v živo pa nikol več srečal.
|
|
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 4.11.2009 21:04:37
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška ja kaj pa vsaj preko neta sta se vsaj "videla"? Ker marsikdo zna bil zelo šarmanten po glasu, načinu govora, ko ga vidiš pa vse pade v vodo. ja. prek skype-a. tam je tudi video opcija. no, dobra ideja. naj se poskajpata in potem bo mela boljši filing.
|
|
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 4.11.2009 22:47:57
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara Nimam nič proti takim poznanstvom. Ampak menim, da je ta moški močno moten- ne moreš nekomu rečt, da ga maš rad, če ga ne poznaš. To je psihič. Potem so vsi slepi, ki imajo radi psihici.... ali se ljudje ne morejo spoznati na daljavo?.... Nekateri so iskreni in pravzaprav kaj je narobe ce si nekdo "obupno" zeli zveze? Kaj je narobe ce je nekdo osamljen in navdusen, da je spoznal sorodno osebo.... Psihic je lahko marsikdo... tudi tisti, ki tako nahitro za druge presodi da so psihici...
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 5.11.2009 10:29:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva mesece telefonirala, debatirala, pošiljala sms-je. In tako se je ful enostavno zaljubit. Človek ti pove same lepe stvari, v glavi si ustvariš eno zidealizirano podobo in si čisto out. No, jaz sem mela srečo, da je vse mislil resno in sva zdaj že 6 leto skupaj in imava malo punčko. Ko sva se spoznala v živo, sem ugotovila, da je fizično malo drugačen, kot sem si predstavljala, vendar sem vesela, da sem mu dala priložnost, ker je tako zlat. Je pa res, da tveganje na nek način ostaja, saj ne moreš vedeti, ali je vse res ali tip laže...ja, lahko je tudi kak psiho .
|
|
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 6.11.2009 12:33:14
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Je pa res, da tveganje na nek način ostaja, saj ne moreš vedeti, ali je vse res ali tip laže...ja, lahko je tudi kak psiho . Sam tveganje je vedno. Tudi če ga ne preko neta spoznaš je lahko prvi vtis oh in sploh, čez čas se pa izkaže, da je psiho al pa je res oh in sploh
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 6.11.2009 14:41:40
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli IZVIRNO SPOROČILO: Majch Je pa res, da tveganje na nek način ostaja, saj ne moreš vedeti, ali je vse res ali tip laže...ja, lahko je tudi kak psiho . Sam tveganje je vedno. Tudi če ga ne preko neta spoznaš je lahko prvi vtis oh in sploh, čez čas se pa izkaže, da je psiho al pa je res oh in sploh to je res. psihoti znajo tud lepo govort v živo
|
|
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 6.11.2009 14:51:29
|
|
|
|
Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: nincrli IZVIRNO SPOROČILO: Majch Je pa res, da tveganje na nek način ostaja, saj ne moreš vedeti, ali je vse res ali tip laže...ja, lahko je tudi kak psiho . Sam tveganje je vedno. Tudi če ga ne preko neta spoznaš je lahko prvi vtis oh in sploh, čez čas se pa izkaže, da je psiho al pa je res oh in sploh to je res. psihoti znajo tud lepo govort v živo O ja, to je res... Sem bla stara 20 let, neizkušena v ljubezni, v vsem... Spoznala tipa v diskaču, ki se je zdel ful fajn.. Ful lepo je govoril, ful je bil kavalirski, preprost, življenjski itd. itd... In ko sva začela hodit,se je po dveh mescih spremenil v katastrofo: zginjal za cel teden in se ni javljal na telefon, nepopravljivi žurer, spogljedljivec, preveč alkohola... ni da ni..... pa še psihično nasilje je izvajal nad mano... A ko sem ga spoznala in potem tista dva mesca prijateljstva (preden sva začela hodit) je bil pa tak "pevec", da groza.... Pol pa tak preobrat. Tko da kot pravte: tut v živo lahk spoznaš psihota.
|
|
|
|
RE: poznanstvo preko interneta 13.11.2009 23:58:35
|
|
|
|
Majuska
|
Moja sestra je preko chata na internetu spoznala svojega moža, danes sta srečno poročena 8 let in imata dvojčka. Posredno sem tudi jaz spoznala mojega moža preko neta (no, predstavila mi ga je kolegica, ki ga je v živo spoznala na nekem srečanju "klepetalcev"). Mislim da ne bi smeli kar na prvo žogo obsojati poznanstev preko interneta ... ja drži, če klepetaš na kakem Kupidu ali podobnih portalih, hitro naletiš na kake psihote, ki so zabubljeni doma, pred računalnik. Lahko pa spoznaš ljudi, s katerimi spleteš iskreno prijateljstvo. Tudi sama sem tako pridobila nekaj dragocenih prijateljev. Najprej s klepetom po netu, kasneje smo se dobivali tudi na pijačkah, žurih. Če glih ne naletiš na kake vsiljivce, znajo biti ta srečanja prav prijetna
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?