|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poznanstvo preko interneta
4.11.2009 14:23:47   
brinetkaa
Ojla, zanima me, kaj mislite o tem, da se nekdo spozna na eni od klepetalnic, si izmenjata tel.št. in klepetata preko tel in se s tem na nek način spoznavata...Videla se še nista, ker je on trenutno službeno v tujini do meseca decembra. Namreč moja prijateljica je tako nekoga spoznala in zdaj je cela out, ker ji on po tel govori same lepe besede in ji obljublja ne vem kaj...Ona pravi, da je to to. Vsak dan jo pokliče, ji pove kako je potekal njegov dan, vpraša po njenem, ji govori lepe besede, da jo ima rad, da si jo želi zraven sebe itd...user posted image Jaz pa tega nikakor ne morem razumet, kako lahko nekoga ki ga še videl nisi pogrešaš in ga imaš rad?Saj se v bistvu sploh ne poznata?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poznanstvo preko interneta
4.11.2009 14:33:40   
ribica.
saj ti tega ne rabiš razumet, glavno da to razume ona. BO že vedla v kaj se spušča, če pa ne, bo pa itak jasno, ko ga bo v živo vidla. Ne vidim pa nobenih razlogov za kakršnokoli zaskrbljenost in ne vem kaj. Sklepam da gre za odrasle osebe.

(odgovor članu brinetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2009 14:43:30   
Klemy82
Eno je, da na internetu nekoga spoznaš, komuniciraš, se čez čas spoznaš v živo in ob obojestranskih simpatijah se stvari začnejo, če pa pač simpatije ni, ostaneta kolega, ali pač ne. V temle primeru pa je marsikaj, kar ni ok.
Tale internetni prijatelj je bodisi zelo obupan človek, ki si na vsak način želi zveze in v tvoji prijateljici vidi odrešilno bilko. Verjemi mi, poznam take. Je bodisi sanjač, ki si je v svoji glavi narisal pravljico o tvoji prijateljici, fantazijo, ko se bosta pa v živo spoznala, je pa lahko razočaranje veliko. Sploh, če je tvoja prijateljica tista, ki bo razočarana. Moja prijateljica je na ta način dobila zalezovalca. Se ne hecam. Komaj se ga je rešila.  Ali pa uživa v tem, da se malce igračka z ljudmi. Morda je pa le tak karakter in se prehitro navduši.
V vsakem primeru pretirava. Če bi bila jaz tale tvoja prijateljica, bi mu najprej rekla, da se naj skulira in neha s takimi. Ko se bosta pa spoznala, bosta pa videla, kako in kaj. Ker pa nisem ta oseba, ti težko karkoli drugega rečem, kot to, da poskušaj stati prijateljici ob strani kot objektivna opazovalka. In jo tu in tam spomni, da o tem človeku ve le to, kar ji je sam povedal. Če je res ali pač ne. Da naj si ne dela upov, preden človeka ne spozna kot realno osebo. Pa veliko sreče.

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2009 14:45:05   
Gordana-3
jaz sem svojega moža spoznala tako, preko interneta in vem, da tukaj na ringaraji nisem edina takšna user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2009 15:47:09   
rija
nimam glih nekega zelo pozitivnega mnenja o temuser posted image

jaz sem staromoden tip ženske...user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2009 15:49:56   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3

jaz sem svojega moža spoznala tako, preko interneta in vem, da tukaj na ringaraji nisem edina takšna user posted image

Tudi jaz sem tako spoznala svojega moža in očeta svoje hčerke.
Spoznala sva se maja, junija šla na svoje, avgusta sem zanosila in maja rodila, pravzaprav še nisva bila eno leto skupaj ( če gledam natačno po dnevihuser posted image ), ko se nama je rodila hči.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2009 15:53:46   
veronikab

Tudi jaz sem ena izmed tistih srečnic, ki je svojo veliko ljubezen spoznala preko interneta. user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 16:04:24   
honey
Tudi jaz sem hotela, ko sem prebrala naslov, povedati, da imam sodelavko, ki je fanta spoznala prek interneta in imata zdaj - po tolikih letih - eno leto staro pupo. Ampak je bilo drugače - sta si pisala, pogovarjala po telefonu in se srečala - ampak vse to po kakšnih 14 dneh. Iz gornjega pisanja pa je razvidno, da bo to trajalo še do meseca decembra, preden se bosta videla in najbrž kar nekaj časa tudi že traja. Tako da tole je malo "čuden" primer, ni tisti klasični, ali kako naj se izrazim user posted image .

Zato bi bila jaz tudi zelo skeptična in ti dam povsem prav, da te skrbi. Ker sem še vseeno mnenja, da če nekoga niti še videl nisi v živo, mu tudi ne moreš reči, da ga imaš rad user posted image  Ja, o.k., lahko uživaš z nekom, s katerim se pogovarjaš in tako, ampak imeti nekoga rad na tak način? Težko. Ne vem, jaz tudi uživam v debatah na RR (pa najbrž še katera) in imam tudi nekaj stalnih dopisovalk - ampak da bi imela pa kakšno posebej rada? To je pa na isti način.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2009 16:09:39   
*kristy*
Ojla,

ja jaz sem svojega moža tud spoznala na internetuuser posted image

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2009 16:20:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brinetkaa

Ojla, zanima me, kaj mislite o tem, da se nekdo spozna na eni od klepetalnic, si izmenjata tel.št. in klepetata preko tel in se s tem na nek način spoznavata...Videla se še nista, ker je on trenutno službeno v tujini do meseca decembra. Namreč moja prijateljica je tako nekoga spoznala in zdaj je cela out, ker ji on po tel govori same lepe besede in ji obljublja ne vem kaj...Ona pravi, da je to to. Vsak dan jo pokliče, ji pove kako je potekal njegov dan, vpraša po njenem, ji govori lepe besede, da jo ima rad, da si jo želi zraven sebe itd...user posted image Jaz pa tega nikakor ne morem razumet, kako lahko nekoga ki ga še videl nisi pogrešaš in ga imaš rad?Saj se v bistvu sploh ne poznata?

Punca se je pač navezala. Problem bo nastal, ker je že padla notri, da ga ni še spoznala. Če je ta komunikacija uperjena v smer, ki si jo opisala, praktično nič ne ve o njem. Drugo kar pa je, vprašanje je, če ji bo sploh všeč, ko ga bo dejansko videla. In če ji ne bo všeč, zna bit, da bo zelo razočarana. In če ga kuje v zvezdo, zna bit kot tretja stvar, spet razočaranje, če bo prišlo do situacije, ko bo slika postala malo bolj realna, ko bo spoznavala (če bo šlo naprej), da le ni tako idealen kot morda misli da je.
Četrta stvar pa je - nekomu dajati obljube, na stanje, ki je, je utopično.

Na njenem mestu bi bila vseeno malo previdna (tako pravi mati modrosti, ki označuje previdnost).

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2009 16:22:19   
brinetkaa
Ja, saj vas je najbrž veliko, ki ste svoje partnerje spoznale preko interneta in ne rečem da je to nemogoče ali kaj podobnega. Ampak tukaj me skrbi, ker je on že naredil cel plan kako bo potekalo ko on pride, govori ji, da si želi z njo otroka, da bi se rad poročil z njo. In bojim se, da se ona počasi zaljublja vanjga. Videla pa sta se po slikah in morem reči da dečko izgleda kr simpatičen, ona pa tudi. Ampak vseeno še zdaj ne razumem, kako je to mogoče, da on čuti toliko do nje kot pravi?Če bi šlo samo za sex, dvomim da bi jo klicaril vsak dan po 3x na dan iz tujine, da ji pove par lepih besed. In še to 3 mesece.

(odgovor članu *kristy*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2009 16:22:25   
Zoja Lara
Nimam nič proti takim poznanstvom. Ampak menim, da je ta moški močno moten- ne moreš nekomu rečt, da ga maš rad, če ga ne poznaš. To je psihič.

(odgovor članu *kristy*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2009 16:23:11   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Tudi jaz sem ena izmed tistih srečnic, ki je svojo veliko ljubezen spoznala preko interneta. user posted image

Tudi jaz sem svojega zlatega moža spoznala preko neta! user posted image  Letos poleti je bilo od tega že 10 let. user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2009 16:27:38   
Anonimen

Ja, saj vas je najbrž veliko, ki ste svoje partnerje spoznale preko interneta in ne rečem da je to nemogoče ali kaj podobnega. Ampak tukaj me skrbi, ker je on že naredil cel plan kako bo potekalo ko on pride, govori ji, da si želi z njo otroka, da bi se rad poročil z njo. In bojim se, da se ona počasi zaljublja vanjga. Videla pa sta se po slikah in morem reči da dečko izgleda kr simpatičen, ona pa tudi. Ampak vseeno še zdaj ne razumem, kako je to mogoče, da on čuti toliko do nje kot pravi?Če bi šlo samo za sex, dvomim da bi jo klicaril vsak dan po 3x na dan iz tujine, da ji pove par lepih besed. In še to 3 mesece.

No ja, ljubezen ne pozna meja. Če je človek bolj čustven, pa pamet ostaja za čustvi.
Ne vem, počaka naj dokler ne bosta nadaljevala snidenja v živo.

Kaj pa, iz preteklosti pozna kakšno njegovo zgodbo? Da ne bo na konc poročen, pa mu bo igrala ljubico. Vse je možno, tudi moški so z vsemi maužami namazani.
Bil je primer, ko je dec živel z žensko, omislil si je ljubico, ta ljubica sploh vedela ni 2 leti, da z drugo žensko dejansko živi, ker je tako dobro igral. Nobena ni pogruntala, da ima še eno zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2009 16:45:09   
brinetkaa
ona v bistvu ne pozna  njegove preteklosti, razen kar ji je nekaj malega omenil, da je imel punco in zakaj ga je pustila itd...nekaj malega o njegovi družini...poslal ji je tudi slike svoje hiše, ki jo je naredil itd. Pa nja bi bil samski in brez otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2009 17:42:59   
Perunika
Mogoče malce čudno vprašanje: iz katere države pa je tale Romeo? Včasih je to zelo pomemben podatek (da ne bo pomote, načeloma me to pri ljudeh sploh ne zanima ), ker so lahko motivi tudi ekonomski grdo rečeno. To je pač realnost. Vem, da so pred leti, ko še ni bilo interneta bili me  najbolj pridnimi dopisovalci ravno fantje iz takih držav, ki bi se jim s prihodom v Slovenijo življenje precej obrnilo na bolje. Ali pa se spomnim prijateljice, ki ji je na dopustu v Tunizijo dvoril en fejst domačin. Ona pa ni vedela, da je to tam običaj pa smo imeli takoj zaplete in nesrečno ljubezensko zgodbo, ker ni upoštevala realnosti, ki jo prinese različnost.

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2009 17:50:28   
Perunika
Sicer pa poznam tudi lepo ljubezensko zgodbo , ki se je zgodila prek interneta in še traja: ona je prišla sem s Poljske in je zdaj moja prijateljica. Nekoč sem ji v pogovoru na to temo že rekla, da jo občudujem zaradi poguma, da je bila pripravljena doma vse pustit (starše, brate sestre, dobro službo) in it v neznano. Res pa sta z njenim dragim šla parkrat na skupen dopust, da sta se vsaj tako postopoma v živo spoznavala. Res  je treba napredovat počasi in s kolikor toliko trezno glavo, da ni potem kakih posledic.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2009 17:53:36   
brinetkaa
Perunika, ni te bojazni. Dečko je iz SLO in kolikor vem zelo situiran.

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2009 18:27:57   
Petka09
Jaz sem tudi svojega moža spoznala preko interneta user posted image user posted image .

Ja, in je možno, da tvoja prijateljica čuti vse to do tega dečkota. In je tudi možno, da to čuti on! V bistvu se preko pisanja mailov ali besed po telefonu lahko dva zelo zelo navežeta! Namreč, tam se lahko razgovorita kolikor hočeta, dejansko se lahko spoznata mogoče celo bolj, kot če bi se, če bi se dobivala v živo .Ker v živo dostikrat "govorijo" samo dotiki, oči... Ker se vidimo in ne govorimo toliko... Ko pa pišeš ali govoriš po telefonu pa besede tečejo! Če sta seveda OBA ISKRENA in GOVORITA RESNICO!!

No, lahko pa on samo "lepo poje" tej tvoji prijateljici, lahko pa ji govori resnico, ker čuti do nje ljubezen in ona do njega. Zakaj pa ne? Vsi ljudje radi slišimo lepe besede... In to onadva dajeta en drugemu - pa še po slikah sta si simpatična! Torej v bistvu sta zaljubljena, ker domišljija in fantazija naredi svoje!

Pa kaj niso tudi najstnice zaljubljene v neko glasbeno ali filmsko zvezdo? Domišljija ne pozna meja in zato je tudi tvoja prijateljica v sedmih nebesih!

Edino kar je, je to, da bo najverjetneje v živo drugače. Ona ima neko sliko o njem, vendar v realnosti se bo razlikovala. Saj ne rečem, da bo pa on zdej "serijski morilec" ali nek "totalno zblojen tip", bo pa drugačen... Drugačen, ko je zdaj v njenih predstavah! Nekaj drugačnega bo ziher in to bi jo znalo motiti, če ne celo prizadeti!

Jaz bi ji svetovala edino, naj poskuša malo umiriti čustva... Vsaj do takrat, ko se osebno srečata! Naj se malo umiri, stopi tri korake stran sama od sebe, globoko zavzdihne in postane realnejša. pa ne zato, da bi morala manj čutiti do njega, ampak zato, da se zaščiti, da ne bo preveč prizadeta, če on v živo ne bo to, kar misli, da je. Pa naj se čimprej v živo srečata!

Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2009 18:32:33   
botrca

Ojla, zanima me, kaj mislite o tem, da se nekdo spozna na eni od klepetalnic, si izmenjata tel.št. in klepetata preko tel in se s tem na nek način spoznavata...

ne vidim v tem nič slabega...če ne gre za kakega psihiča

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2009 18:58:51   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Tudi jaz sem tako spoznala svojega moža in očeta svoje hčerke.
Spoznala sva se maja, junija šla na svoje, avgusta sem zanosila in maja rodila, pravzaprav še nisva bila eno leto skupaj ( če gledam natačno po dnevihuser posted image ), ko se nama je rodila hči.

ti si bila tudi tako ekspresna? midva tudi user posted image

je pa to tako - to se ne da "razumet", to moraš čutit. in to pač ne moreš, če se ti ne zgodi. jaz bi bila isto skeptična, če se mi ne bi zgodilo, zato tudi nisva nobenemu govorila, ker sva oba vedela, da ne bi štkal ali bi nama pa nabijal podobne skepse (saj se ne poznata dovolj, kaj pa veš kak je v resnici, prehitro je.. itd).

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.11.2009 19:00:41   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara
Nimam nič proti takim poznanstvom. Ampak menim, da je ta moški močno moten- ne moreš nekomu rečt, da ga maš rad, če ga ne poznaš. To je psihič.

potem sva bila midva psihiča user posted image pardon, a sva še vedno? user posted image

(odgovor članu Zoja Lara)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.11.2009 19:24:39   
nincrli
Komunikacija preko interneta in telefona ni in nikoli ne bo enaka komunikaciji v živo.
Seveda se lahko zaljubiš in si z nekom, ki si ga spoznal prek neta. Ampak samo spoznal, za ljubiti nekoga pa je potrebno dosti več.
Lahko, da on govori resnico, lahko da ne. Nobena ga ne pozna, tvoja kolegica pa bo videla ali bo to to ali ne in če ne bo, bo pa naslednjič previdnejša.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.11.2009 19:27:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Lara

potem sva bila midva psihiča user posted image pardon, a sva še vedno? user posted image

Uf, ta je pa mocna.

Sicer je pa psihicev tudi v real lajf vec kot dovolj.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.11.2009 20:42:02   
muška
ja kaj pa vsaj preko neta sta se vsaj "videla"? Ker marsikdo zna bil zelo šarmanten po glasu, načinu govora, ko ga vidiš pa vse pade v vodo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?