Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brinetkaa Ojla, zanima me, kaj mislite o tem, da se nekdo spozna na eni od klepetalnic, si izmenjata tel.št. in klepetata preko tel in se s tem na nek način spoznavata...Videla se še nista, ker je on trenutno službeno v tujini do meseca decembra. Namreč moja prijateljica je tako nekoga spoznala in zdaj je cela out, ker ji on po tel govori same lepe besede in ji obljublja ne vem kaj...Ona pravi, da je to to. Vsak dan jo pokliče, ji pove kako je potekal njegov dan, vpraša po njenem, ji govori lepe besede, da jo ima rad, da si jo želi zraven sebe itd... Jaz pa tega nikakor ne morem razumet, kako lahko nekoga ki ga še videl nisi pogrešaš in ga imaš rad?Saj se v bistvu sploh ne poznata? Punca se je pač navezala. Problem bo nastal, ker je že padla notri, da ga ni še spoznala. Če je ta komunikacija uperjena v smer, ki si jo opisala, praktično nič ne ve o njem. Drugo kar pa je, vprašanje je, če ji bo sploh všeč, ko ga bo dejansko videla. In če ji ne bo všeč, zna bit, da bo zelo razočarana. In če ga kuje v zvezdo, zna bit kot tretja stvar, spet razočaranje, če bo prišlo do situacije, ko bo slika postala malo bolj realna, ko bo spoznavala (če bo šlo naprej), da le ni tako idealen kot morda misli da je. Četrta stvar pa je - nekomu dajati obljube, na stanje, ki je, je utopično. Na njenem mestu bi bila vseeno malo previdna (tako pravi mati modrosti, ki označuje previdnost).
|