felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania oj Mali spi, drugo rudno...sva bila danes zunaj za spremembo, pa je spal ene 15 minut, samo, in potem kako urco gledal jesen (gozd, pisane listke...),,,doma pojedel polno porcijo se malo poigral in zaspal...priden.. sem pa tako zaskrbljena,,,me je klicala sodelavka in rekla, da je na šoli 1 km od nas že potrjena gripa ...... pa v četrtek sem mislila Najo dati v vrtec, ker s petkom začnejo drsanje, 8 tečajev,,zdaj pa res ne vem no...... glede petka, ja lahko, meni še bolj odgovarja,,,lahko pri meni, meni je vseeno, Nina povej,,,,aja, samo petek imava mi2 s Timonom 10.30 fizioterapijo,,,tako da ob 12ih....prideva kam, ali pa sprejemava goste ---- nič, grem sestro peljat v citija v službo, da se mal zluftam (beri-razbremenim, imamo spet pestro, kot pri Citi,samo je verjetno huje, zadnja faza......pa ne bi zdaj o tem...) pridem gor zvečer... aja Feliša...lahko prosim... ti pišem zvečer na ZS, ok... ti kar napiši svoj seznam za petek je meni tudi vseeno, kje se dobimo, smo fleksibilni. Za gripo se pa ne sekiraj preveč. Če nam je namenjena, jo bomo preboleli, saj to je samo še ena oblika gripe. Ne smeš se obremenjevat na zalogo