Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:00:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Torej boš imela 1 teden pavze, pol pa spet kronično pomanjkanje spanja! Uffff,...ŽE?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:02:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Uffff,...ŽE? Jp, pa še fajn predmet je tam bom pa mogla prej začet migat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:02:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem.. LAHKO NOČ! lahko noč! Danes pa mi dela vredu net, pa nobene za čvek Sej grem js tudi, ker tak grozno kašlja, ko spi, da se kr vstajam, pa hodim gledat Sm že naredila vse, kar vem: dvignala vzglavje, jo namazalo z mazilo proti prehladu, vlažilec zraka dala na ful. Še ima mogoče katera kak nasvet?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:03:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Uffff,...ŽE? Jp, pa še fajn predmet je tam bom pa mogla prej začet migat Če boš preveč migala, ne boš prava študentka!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:06:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Torej boš imela 1 teden pavze, pol pa spet kronično pomanjkanje spanja! Uffff,...ŽE? bo že-sam dnevi so prekratki al pa noči
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:08:17
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Torej boš imela 1 teden pavze, pol pa spet kronično pomanjkanje spanja! Uffff,...ŽE? bo že-sam dnevi so prekratki al pa noči Mislim, da kar oboje! In drugač, domači te dosti jezijo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:09:55
|
|
|
|
tasa_m
|
alohaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:10:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: s se kej dobimo pri tebi 2. teden. kateri dan si imela v mislih? persida: kako kaj tjulenčki? mediuhec, v torek sem imela v mislih. Bo šlo? Persida je glih takrat v Mb.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:10:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:10:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps 14.12. mam naslednjega. Torej boš imela 1 teden pavze, pol pa spet kronično pomanjkanje spanja! Uffff,...ŽE? bo že-sam dnevi so prekratki al pa noči Mislim, da kar oboje! In drugač, domači te dosti jezijo? Kakor kdaj Ma za naslednji izpit si pa moram najprej gor prit, kaj je sploh treba:limite,odvodi,integrali,permutacije, kombinatorika... Kokica- nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:13:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasika moja, ker me jutri zjutraj ne bo na RR, ti že danes čestitam za tvoj osebni praznik: Ker danes praznuješ rojstni dan, naj sreča k tebi se poda, naj izpolni vse želje tvojega srca, naj v srcu prijateljstvo živi in naj bo ljubezen vodnik vseh poti! hvaaaalaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:13:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:14:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila jutr bo pa druga zgodba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:16:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila Si šla na stare pote spet?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:16:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila jutr bo pa druga zgodba
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:18:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila jutr bo pa druga zgodba jutri ne. Jutri bomo sami doma z mojimi dragimi-Tomažem in Lijo. No, pa Sarča je pr men. V nedeljo pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:19:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila Si šla na stare pote spet?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:21:04
|
|
|
|
spps
|
Jaz grem SPAAAAAAAAAAAT, dans pa upam,da bo sine solidaren ponoč Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:21:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m alohaaaaa js sm pa že vstrašila, da ste vse na facebook-u! ne, ne jaz sem doma. Sem prišla iz drinka. Sem danes pridna in se ga nisem nacedila jutr bo pa druga zgodba jutri ne. Jutri bomo sami doma z mojimi dragimi-Tomažem in Lijo. No, pa Sarča je pr men. V nedeljo pa Pa še v službo ne boš rabila it v pon.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:21:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz grem SPAAAAAAAAAAAT, dans pa upam,da bo sine solidaren ponoč Nočko ateja angažiraj al mu pa zagrozi!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:22:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz grem SPAAAAAAAAAAAT, dans pa upam,da bo sine solidaren ponoč Nočko lahko noč, prijetne sanje. p.s.naj se te Marcel usmili..vsaj to noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:22:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer kako ste kaj? vidim da je treba spps čestitat pa kaj ti nisem rekla, da bo šlo. ti pa meni ha ha ha... pa nekateri bubančki rabite in pa za nesprespane noči vsem. no, saj meni pa itak lahko pikepoke in objemčke pošljete kar nazaj. Klara sicer ni bolana, je pa mene precej zvilo. Čeprav danes je že boljše kot včeraj...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:23:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pa še v službo ne boš rabila it v pon. točno ja, imam dopust,veš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:23:38
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Jaz grem SPAAAAAAAAAAAT, dans pa upam,da bo sine solidaren ponoč Nočko lahko noč, prijetne sanje. p.s.naj se te Marcel usmili..vsaj to noč tudi moje želje so takšne Marcel mami bi spala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 27.11.2009 21:24:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj meni pa itak lahko pikepoke in objemčke pošljete kar nazaj. Klara sicer ni bolana, je pa mene precej zvilo. Čeprav danes je že boljše kot včeraj... na eno veliko gosenico in pikapoke..sam da boš OK!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......