Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:17:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka nova gripa - mene na trenutke panika daje, pol pa spet začnem razmišljati,da je to vse skupaj malo prenapihnjeno, saj še sama ne vem,kaj naj si mislim...za tisto ubogo nosečko pa tasa - bravo za pregled Tako,danes bom polna vprašanj: 1. a še kateremu od bejbijev pokajo kosti/sklepi? Našemu so že v trebuhu pokale, vem,da je še en o tem govorila, tako,da nisem čudna ...Blažu pa zadnje čase fuuul poka vse povprek, pa ne vem a je to normalno, ali bi bilo dobro vprašati P 2. je katera bila oz. pozna koga,ki je bil na Zelenortskih otokih? Še vedno iščem destinacijo za naslednji dopust, pa sem se za tole malo zagrela, zdaj pa malo informacije zbiram. še nekaj sem hotela vprašati, pa sem pozabila kaj...poporodna pozabljivost pač ma sej mene je tut na trenutke strah, sam potem pa spet...pač gripa kot gripa, za navadn gripo umre več veliko več ljudi pa ne delajo take galame iz tega, zato ne razumem... za nosečnic pa pikapoke da se pozdravi... pokajo mu ko ga dvignem primem pač pod pazduho in ga dvignem in mu vse po-poka... se vprašam če je to sploh normalno...? žal ne vem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:18:49
|
|
|
|
NoBady
|
no pa še dober večer...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:26:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Ti se kr heci.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:32:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Ti se kr heci. No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:42:43
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Ti se kr heci. No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes.... meni tudi to ni jasno kko se to nrdi... naj ena obširno razloži in tista ki vidi da je čas za seznam naj da prlima gor... če me ena nauči mi ni problem kdaj pa kdaj..samo skoz jaz pa nism dost pridna tule gor...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:56:52
|
|
|
|
yania
|
Čer---- uf...kaj je nekaj novega tule na RR, al je to zaradi "novega" explorerja ....kr ene tipke sive... oja, tudi smeškotov ne gre lepit...ok, tudi prav. evo, mi smo še živi, ampak enostavno ne sfolgam FB pa še RR..to je to.. Naja se je pozdravila, mi je pa danes popoldan parkrat pokašljal Timon...upam da mi ne zboli...je šele zdaj šel ajat,,,po mlečni milupa (hruška in prepečenec) kašici... najprej je kazalo da ne bo odprl ust, no potem pa je ful odpiral..bomo videli, če bo kaj drugačna ta noč...ma se mi zbuja na 2-3 ure, in je tudi 3x, če štejem za 3.obrok uro 6.30 ... no, grem še na FB, potem pa spar...sem si prisegla da bom danes prej v postelji, ker s 5 urami spanja sem skoraj neuporabna čez dan..... brala nisem za nazaj, upam da ste vsi zdravi in uredu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:00:23
|
|
|
|
yania
|
vidim, da je govora o seznamu,,,,ne, tega ne znam, in nimam pojma kako to skup naredite,,pa če po pravici povem, pa naj bo na vsaki 10.strani, al kako...pa da drugače urejamo, npr.če to Naja ureja, potem naj se njej na ZS pošljejo novi podatki, pa da potem vnese, al pa še bolj poredko, kaj vem, na vsaki 20.strani...a?...ma jaz verjamem da je to veliko dela...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:17:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Ti se kr heci. No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes.... Jaz tud na začetku nisem nič znala pa ti garantiram, da se vse da naučit. Sej vem, da se ga vse otepate. Sam je pa fajn met podatke na kupu, ne? Še posebi za tiste, ki sam berejo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:45:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Ti se kr heci. No, ne se jezit. Pa če tebi gre to tak dobro od rok. Jaz prvo niti ne vem, kak prenesem seznam iz ene na drugo stran - a ga citirate al kaj? Pa itak vem, da bi bila samo zmešnjava, če bi jaz imela prste vmes.... Jaz tud na začetku nisem nič znala pa ti garantiram, da se vse da naučit. Sej vem, da se ga vse otepate. Sam je pa fajn met podatke na kupu, ne? Še posebi za tiste, ki sam berejo! saj vem, da bi se naučila... sam če ti to tak dobro obvladaš... kaj pa če nekako zoptimiziramo zadeve - kot je yania napisala. pa damo seznam bolj poredko - recimo vsako 20. stran. pa določimo le določene datume, ko se lahko menjavajo slike - recimo vsak mesec med 1. in 5. v mesecu, pol pa ne več za tisti mesec.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:58:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felix kdaj boste vi v nedeljo v Mb.?? Kdaj imate plan prit? taši, vidim, da ne bereš za nazaj... nas žal ne bo v nedeljo, sprememba plana toplice odpadejo. A v čet. prideš v Laško mogoče?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:58:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Če smem deliti z vami nekaj zeloooo lepega...tole je voščilo od moje Laure za moj prihajajoči rojstni dan...jaz sem iiiiiiiiiiiiiii, kako srčkano, bravo za Lauro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 22:59:54
|
|
|
|
felix7
|
več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... samo to - spps, ne seri
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 23:11:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... samo to - spps, ne seri oooooooo no, jaz sem se ravno mislila posloviti, ker je danes tukaj pa res tuga.... lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 6:03:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... samo to - spps, ne seri feliša,sej ga nea serjem -imam probleme s prebavo-sem zaprta
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 6:04:06
|
|
|
|
spps
|
Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:44:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m felix kdaj boste vi v nedeljo v Mb.?? Kdaj imate plan prit? taši, vidim, da ne bereš za nazaj... nas žal ne bo v nedeljo, sprememba plana toplice odpadejo. A v čet. prideš v Laško mogoče? ma berem 2 strani in če ni napisano pol ne vem. Ne v čet. naju nebo. Je Lija prehlajena pa je nebi rada še nahladila zraven. Pa še mami verjetno pride k nam (če bo pravi čas doma iz fure, je šla z atijem na Češko). Aha, no, škoda da vas nebo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:44:57
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:47:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Drugaće pa dobro jutro- čakam,da kava zagrabi, da se grem drkat z mikroekonomijo dobro jutro tudi tebi! jsm se zjutraj najbolje učila, sam brez spidija!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:51:51
|
|
|
|
novo
|
no, mi smo včeraj dobro prestali cepljenje, upam, da bo tako tudi naprej. Imamo slabe izkušnje, saj je vedno, malo dni po cepljenju dobila bronhitis! Mi že telovadimo, se je odločila, da bo še šla malo na vse štiri in pol se ziba naprej in nazaj! Mi je tak smešna!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:53:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 več pa ne bom komentirala, ker sem brala dve uri v etapah, vmes še moža zmasirala, itn... samo to - spps, ne seri Tvoj mož pa je res lahko srečen!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 7:56:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 8:00:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala boga ti.... Maruša pa to čez dan dela... zmatrana je tako da se ji že blede ampak spala pa ne bo...nimam pojma v čem je fora....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 24.11.2009 8:03:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi smo auf že od 5h . Gospodična ne rabi več spat, jaz pa kot zombi. Zdaj pa je ful utrujena ampak ne more zaspat. Koda bi jo nekaj zaviralo, da ne more? Zdaj se ubada z gsmjem, mogoče bo koga na pomoč poklicala Tudi pri nas je to zadnja rešitev. Meni pa RR nekaj šteka, dela kot da se mu bi sajalo. Ne grem se več!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......