Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:54:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o tasa a je konc sosedov? ne, škilim in se smejim cuj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:55:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Zakaj pa to? se sama javim za izbris -preden bom izbrisana Dokler boš gnjavila, si lahko gor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:58:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Zakaj pa to? se sama javim za izbris -preden bom izbrisana Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ma kr briši me,da ne bo katere kaj zmotlo,da imamo katere privilegije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:59:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:00:37
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:01:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli.. tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:02:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem spat! Nebom niti gospodinj počakala. Lahko noč! aja, cita kaj si odgovorila kaj na FB?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:03:01
|
|
|
|
spps
|
FSM- in lepo čvekajte, jaz pa grem v meževo, dok mali ne galami Nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:03:15
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli.. tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e sej te bomo tako gnjavili da se boš javila
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:04:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e da nebom zdaj v konjice prišla in te natukla. Bemti ka ti učenje škodi Spat se spravi, da boš jutri bolj trezno razmišljala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:04:43
|
|
|
|
Najaa
|
spps kam si zdej ušla... tamala se je zbudla... neki te moram vprašat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:05:22
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Grem spat! Nebom niti gospodinj počakala. Lahko noč! aja, cita kaj si odgovorila kaj na FB? sej sem odpisala takoj??? pa ne še it spat brez veze
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:05:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. kaj bo lepega?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:05:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e da nebom zdaj v konjice prišla in te natukla. Bemti ka ti učenje škodi Spat se spravi, da boš jutri bolj trezno razmišljala spps nič neboš mela privilegijev, ne boj se. privilegije imajo tisi, ki jih že zdavnaj ni več na seznamu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:06:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. kaj bo lepega? čerrrrrrr
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:07:29
|
|
|
|
tasa_m
|
(ja,ja saj vem da sem s tweetyem obsedena, ampak kaj ko pa je taaaaakkk lepi ).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:08:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli.. tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e sej te bomo tako gnjavili da se boš javila bom menjala cifro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:09:40
|
|
|
|
|
Sam za Taso!!!!!
< Sporočilo je popravil cita -- 23.11.2009 21:11:28 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:10:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Najaa - jaz se ne javim za urejanje seznama. pa ne me brisat Pokanje kosti - nam ful pokajo. se tudi sama sprašujem, če je to normalno. Ravno zadnjič smo se to menile mariborčanke.... Nekaterim ful pokajo, drugim pa ne... Cita - ful lepa čestitka za roj. dan Laura Mediuhec - za Matevžeka MB srečanje - kdaj planirate? midve sma v prlekiji. samo bi se mogoče dalo kaj zmeniti... Spps - kaj te s tabo je
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:10:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dokler boš gnjavila, si lahko gor. ti si inventar na RR in pri marčevkah, tak da te ne damo, tud če se teden dni ne javiš. Razumemo da imaš gužvo v šoli.. tasa- ne se zezat- če me ne brišete se pa tedna ne bom javla-niti na RR niti na sms-e sej te bomo tako gnjavili da se boš javila bom menjala cifro nč nč bat sej te bom našla pa sestrca pa to
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:10:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m (ja,ja saj vem da sem s tweetyem obsedena, ampak kaj ko pa je taaaaakkk lepi ). pa kam greš. če sem komaj prišla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:16:19
|
|
|
|
|
Hvala vsem za pohvale Laurine voščilnice
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:17:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita moja Lia je sama zaspala brez joka v posteljici kok sem vesela pridnaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:17:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Če smem deliti z vami nekaj zeloooo lepega...tole je voščilo od moje Laure za moj prihajajoči rojstni dan...jaz sem waw zelo lepo človeku gre res na ...pridna Laura...vidiš da te ima rada, kljub vsemu kar se ti dogaja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 21:17:25
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A spet ti ni? Kaj se meni zdi al o peglanju govoriš že par dni? ja, najaa . Ma zvečer sem tak crkjena da mi ni. Ponavadi speglam vmes ko Lija panča, zadnje dni pa spi sam po 1 uro in to imam glih da se najem pa mal pospravim. Ampak če nebom danes bom jutri zagotovo mogla. Lija ima samo še 1. body Imam rešitev: nehaj peglati bodije! pa sm js mona al ve...kaj mate od tega peglanja? mogč sm pa js packa ko dam Taju zmečkan body, ma vam povem da se na njemu čist lepo spegla in ni nič videt zmečkan ... js res nič ne peglam... dobro res je da imamo sušilca, samo k se js spomnem ven pobrat je že se zmečkano notri
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......