Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:12:24
|
|
|
|
Najaa
|
pocka, na oboje je odg. ne. Ti nisem kaj dosti pomagala, ne? Boš drug teden za eno akcijo, beri kofe?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:12:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka ku ku kaj dogaja? imam malo cajta, čakam,da se pica speče Ko se speče, je malo vrži v dolino. zmenjeno...pazi glavo, prihaaaajaaaaa a žeeeee? Čaki, grem ven...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:13:37
|
|
|
|
pocka
|
nič babe, pizza time, pa eno laško zraven....diiijoooo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:15:17
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, na oboje je odg. ne. Ti nisem kaj dosti pomagala, ne? Boš drug teden za eno akcijo, beri kofe? niti ne za kafe pa komot, bi že pasala počasi ja, moram edino mojega malo povprašat kako dela, ampak danes še ne ve...smo na vezi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:15:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! čer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:15:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:17:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa pocka, na oboje je odg. ne. Ti nisem kaj dosti pomagala, ne? Boš drug teden za eno akcijo, beri kofe? niti ne za kafe pa komot, bi že pasala počasi ja, moram edino mojega malo povprašat kako dela, ampak danes še ne ve...smo na vezi Velja. Boš ti povedala, kdaj lahko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:17:17
|
|
|
|
|
Vidim da je govor o likanju jaz sem tud tak lolek jaz pa vseeee likam pa mam tak kup pa sem rekla da bom danes ampak ne bom počivam sem utrujena juter pa tud ne beom mogoče v sredo če ne grem nekam na obisk
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:17:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva citaaaaaa! Jaz sem neke vrste sprejemni danes. Skoz ostajam sama tuki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:18:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva citaaaaaa! Jaz sem neke vrste sprejemni danes. Skoz ostajam sama tuki. evo danes sem tle...čveka čveka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:23:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva citaaaaaa! Jaz sem neke vrste sprejemni danes. Skoz ostajam sama tuki. evo danes sem tle...čveka čveka Kako si kaj? Punce pod kontrolo? Se že kaj pripravljaš na jutri?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:29:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva citaaaaaa! Jaz sem neke vrste sprejemni danes. Skoz ostajam sama tuki. evo danes sem tle...čveka čveka Kako si kaj? Punce pod kontrolo? Se že kaj pripravljaš na jutri? A si mislila če me imajo punce pod kotrolo al jaz njih ...na jutri hmmm joj veš kaj sem se odločila da štejem nazaj od letos naprej tako da se veselim Praznovanje je bilo že v soboto sem bilaaaa joj joj ja no fajnnnn je bilo... Kako kaj pri vas??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:35:18
|
|
|
|
spps
|
Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:37:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa čer... a ste vse že fertik del za danes? ja sedaj pa mami počiva citaaaaaa! Jaz sem neke vrste sprejemni danes. Skoz ostajam sama tuki. jaz bi se mal zamislila.... ponavad je blo pr men isto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:40:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita A si mislila če me imajo punce pod kotrolo al jaz njih ...na jutri hmmm joj veš kaj sem se odločila da štejem nazaj od letos naprej tako da se veselim Praznovanje je bilo že v soboto sem bilaaaa joj joj ja no fajnnnn je bilo... Kako kaj pri vas?? Fajn si se spomnila, da šteješ nazaj. Pri nas je vse mirno... za enkrat...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:40:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Zakaj pa to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:43:27
|
|
|
|
tasa_m
|
ooo, spps. Kaj pa s tabo dela, nočeš bit več naša prijateljica??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:43:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka nič babe, pizza time, pa eno laško zraven....diiijoooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:44:19
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Pijdi raje počivat... Zakaj pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:45:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Liji pokajo kosti ja in to kr fanj. O tistih otokih pa nimam pojma, sploh kje so
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:46:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica Good night pocka dober tek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:46:46
|
|
|
|
Najaa
|
o tasa a je konc sosedov?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:47:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa o tasa a je konc sosedov? ne še
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:50:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Oj! Pa sem končno doma . Sem vas prišla samo pozdravit - se še odločam al naj se grem učit al spat, ker zadnje noči so katastrofa (človek bi si mislil,da bi se jih že morala navadit ) Bi pa prosila, da izbrišete podatke iz seznama. Zakaj pa to? se sama javim za izbris -preden bom izbrisana
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 23.11.2009 20:50:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ooo, spps. Kaj pa s tabo dela, nočeš bit več naša prijateljica?? tega pa nisem rekla,da ne bom več gnjavila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......