Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:26:48
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Štajerke, lušna slikica Steffi - tudi Taj je pravi srček Se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:26:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mariborčanke hvala za lep obisk in hvala za darila!!! In še naši bebeki postrojeni v vrsto: Klara malo štrli iz vrste
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:29:54
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Še eno vprašanje in prosim za odg. Zadnjič ga namreč nisem dobila. No a ve svojim že dajete kake jogurte s probiotiki? Npr. aktivio? Se spomnem, da jo je Tija jedla že tam okol 8m ampak ji ni pasala na želodček, je polivala po njej. Pa še zdej ji niso všeč taki jogurti. Sam glede na Nikino zaprtje sem pomisla, če bi ji mogoče dala. Malo sem po netu brala in jim že kar dajejo pri teh mesecih... Kaj pravite ve? Jaz ne. Ti jogurti meni za prebavo popolnoma nič ne pomagajo, tak, da mojemu ga ziher ne bi dala, če bi imel težave s kakanjem. Moje mnenje. Brin sploh niti jogurat ne je še. Kaj suhe slive ne pomagajo več? Brin je vsaj vsak drug dan kašico iz kompota iz suhih sliv in malo jabolka in sedaj kar redno kaka. Sem mu pa dajala nekaj časa kar vsak dan. Pa še zraven za pit kompot.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:31:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mariborčanke hvala za lep obisk in hvala za darila!!! In še naši bebeki postrojeni v vrsto: Klara malo štrli iz vrste Ja, ker jo je njena mami tak naštimala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:43:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mariborčanke hvala za lep obisk in hvala za darila!!! In še naši bebeki postrojeni v vrsto: Klara malo štrli iz vrste Ja, ker jo je njena mami tak naštimala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 14:56:48
|
|
|
|
tasa_m
|
pr nam pa se vidi da je lakota, ker je Lija do kuhne prilezla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:09:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix, ja te počakam, bom pač drugi teden začela...ti samo povej,,,....Naja in Nina se lahko pridružita, na čveku...pa še kjera...pošljem na ZS kje sem dome, in to je to...če se le kateri da.....lahk pa tudi katera kaj nariše, samo najprej na papir, ker pri Felix je že preverjeno da obvlada .. hecam se, da ne bo kjera zamerila,,,ne res, kdaj?...evo rečem, torek pri meni ob 10.30....uredu?... zmenjeno če le ne bo snega a to drug teden? če rečete petek, sem z vami.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:09:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa UF, se mi kolca. A je kje kakšen reglji zbor? žabe so v Ljubljani ampak me nimamo srečanja danes no, en pameten odgovor! a ne ne, za velika usta ne rabiš bit žaba. hec no, misla sem reglje ala čveke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:10:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pr nam pa se vidi da je lakota, ker je Lija do kuhne prilezla pr nas isto. Ravno vodo grejem in evo njo, se že mota okoli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:13:41
|
|
|
|
Najaa
|
Malo sem spala... kaj malo, mičkeno, celih 20 minut. No za malco je jedla slive in marelico in hruško in mi je ratala tak lepo spasirat, da še stručko ne bi ugotovil, da ni kupljena. In je kr pojedla. Sej ne vem al ji naj dam aktivio al ne. Tako zaprtje kot je imela včeraj nobenemu ne privoščim. Ko ne gre naprej, otrok se joče ko nor, boli ga... Pol res hočeš dat vse, sam da je boljše oz. da se ne bi ponovilo. Sploh se ji ne upam dat banane ipd. In kot je rekla yania ja, zdej so pa res že dost stari. Sam ne prehitevajmo, svinje pa res še lep čas ne bo dobila. No sej svinjsko pri nas zelooo malo jemo, ker ga jaz ne maram.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:14:25
|
|
|
|
Najaa
|
Spet sem se razpisala... ma men res ne rata na kratko napisat al pa sam citirat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:16:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa UF, se mi kolca. A je kje kakšen reglji zbor? žabe so v Ljubljani ampak me nimamo srečanja danes no, en pameten odgovor! a ne ne, za velika usta ne rabiš bit žaba. hec no, misla sem reglje ala čveke. saj vem, no
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:19:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:23:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina? a ni v ušesku pol stopinje več kot normalno? Oz. odštet moraš pol stopinje, da dobiš dejansko stanje. Men se zdi. za Valentina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:23:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Štajerke, lušna slikica Steffi - tudi Taj je pravi srček Se podpišem jaz tudi pravim, da je Taj Gabriel pravo srce malo štajerke pa smo seveda lušne, ja no, mini štajerke in mini štajerci
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:24:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pr nam pa se vidi da je lakota, ker je Lija do kuhne prilezla he he, spidi mali
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:26:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina? men je bilo prijetno toplo z njim, ko sva se cartala. Samo ne vem al od Valentina al od čokoladnega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:26:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Spet sem se razpisala... ma men res ne rata na kratko napisat al pa sam citirat. eh. to pa res ni blo na dolgo. kaj pa te moje klobase jaz tudi mislim glede aktivie, kot so ostale napisale - če enkrat probaš, po moje ne more bit kaj narobe...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:28:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina? joj, to pa ne vem. v ritki to ni vročina - je ravno meja. ne vem pa kak se šteje v ušesku. jaz merim v ritki... probaj še zvečer enkrat zmerit - zvečer večinoma naraste....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:28:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina? men je bilo prijetno toplo z njim, ko sva se cartala. Samo ne vem al od Valentina al od čokoladnega hi hi. je bil dober, ne?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:31:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
sem mu sedaj zmerila pod pazduho, pa ima 37.8, sem mu dala pol merice calpola...a je to okej?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:43:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem mu sedaj zmerila pod pazduho, pa ima 37.8, sem mu dala pol merice calpola...a je to okej? bogi po moje je ok. jaz tudi dam polovičko al pa 2ml, če ni prevelika vročina. samo meni špuka ven in ji zdaj raje dajem svečko...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:47:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem mu sedaj zmerila pod pazduho, pa ima 37.8, sem mu dala pol merice calpola...a je to okej? super.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 15:49:14
|
|
|
|
Najaa
|
Punce, čist sem pozabla napisat včeri, da sva mele z Niko posvetovalnico. No, mere so 8010g s plenico, bodyjem in žabicami in 77 cm. Cepljena pa ni bila, ker je bila že včeraj nahodna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 16:04:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, čist sem pozabla napisat včeri, da sva mele z Niko posvetovalnico. No, mere so 8010g s plenico, bodyjem in žabicami in 77 cm. Cepljena pa ni bila, ker je bila že včeraj nahodna. a pri vas tako merijo?? Kolko pa je prave teže? In super za lepe mere
|
|
|
Kr nekikhurdeA se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?da (
46%)
ne (
41%)
ne vem (
13%)
Število vseh glasov: 425Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!