tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj... Pvejte, a ima še kjera ta problem...Timon je proti večeru tako utrujen, spal pa ne bi, oz.mogoče bi, če ga cincam v naročju, to pa ga nočem navaditi,,,sej če bi šlo za 3 minute ok, samo on kar gleda in gleda, pa komaj ima očke odprte, potem pa se joka, pa je siten vse tja do ure, ko ga dam spat...nekje 20.00...kr neki no...ma ne vem, zakaj mi okrog 18.ne zaspi za kako urco ali manj, pa je potem še dobre volje do 20 ali 21...pa še lepo bi se najedel, tako pa je siten, pa zaspan, da ga komaj nahranim....ma res za po**** Aja, moram pa sporočiti, da je prej moj opazil, da se plazi, in jaz gledam in vsa srečna rečem- pa reeeessss..... ,,,ja zjutraj in tudi pri tašči je še z bušijem se vlekel po tleh...očitno je ugotovil, da je tako boljše.... .... jutri ima moj en opravek v NM, no natančneje v Kostanjevici...pa je rekel, da nas vzame s sabo, če se imamo kam dat za tisti čas......in sem se z eno kolegico z morja zmenila za tisto urco...tako da prhajam na toto Štajersko območje.... ... to je pr nam vsak večer. Zaspi ko pije mleko, a spala pa nebo , ko ji dam dudo v usta je naenkrat gor. Pol pa sama mufla in mufla, joče..prav ipično! za plazenje!
|