|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
4.11.2009 18:40:35   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Še eno vprašanje in prosim za odg. Zadnjič ga namreč nisem dobila. user posted image
user posted image
No a ve svojim user posted image že dajete kake jogurte s probiotiki? Npr. aktivio?
Se spomnem, da jo je Tija jedla že tam okol 8m ampak ji ni pasala na želodček, je polivala po njej. Pa še zdej ji niso všeč taki jogurti. Sam glede na Nikino zaprtje sem pomisla, če bi ji mogoče dala. Malo sem po netu brala in jim že kar dajejo pri teh mesecih... Kaj pravite ve?

hmmm ne bi ti vedla svetovat, jaz ji še nič kaj mlečnega ne dajem ... bom počakala še malo

najaa, js sm ji dala navadnega probiotičnega brez vsega. Ab je imela najprej 1 teden, ker jo je orng nekaj skuhalo (vročina, težko dihanje, ), pol je pa je še pristala na inhalacijah. Bronhitis pa se ji kr ponavlja, sva že imele 2x, pa spet težko diha. user posted image , sam je brez vročine, HB. Po AB jo je močno zvijalo (prvič), ker je bila stara takrat šele 3 mes.
Res pa je, da poleg jogurta (navadnega, probiotičnega), ji že dodajam sir (kiki), skuto (navadno9 in kislo smetano, sam to samo v malih količinah, al kot bi rekli "i jednu žličku vegete!" user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.11.2009 18:40:57   
yania
Oj...
Pvejte, a ima še kjera ta problem...Timon je proti večeru tako utrujen, spal pa ne bi, oz.mogoče bi, če ga cincam v naročju, to pa ga nočem navaditi,,,sej če bi šlo za 3 minute ok, samo on kar gleda in gleda, pa komaj ima očke odprte, potem pa se joka, pa je siten vse tja do ure, ko ga dam spat...nekje 20.00...kr neki no...ma ne vem, zakaj mi okrog 18.ne zaspi za kako urco ali manj, pa je potem še dobre volje do 20 ali 21...pa še lepo bi se najedel, tako pa je siten, pa zaspan, da ga komaj nahranim....ma res za po****

Aja, moram pa sporočiti, da je prej moj opazil, da se plazi, in jaz gledam in vsa srečna rečem- pa reeeessss.....user posted image ,,,ja zjutraj in tudi pri tašči je še z bušijem se vlekel po tleh...očitno je ugotovil, da je tako boljše....user posted image ....

jutri ima moj en opravek v NM, no natančneje v Kostanjevici...pa je rekel, da nas vzame s sabo, če se imamo kam dat za tisti čas......in sem se z eno kolegico z morja zmenila za tisto urco...tako da prhajam na toto Štajersko območje....user posted image ...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.11.2009 18:42:19   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

meni se pa zdi, da je Valentin zakuhal...ima rdeča lička in malo toplo čelo. Se mi je že zjutraj, ko je nil obisk zdel malo sumljiv, ke je bil tako pri miru. sem mu merila v ušesu pa je imel max 37.5 aje to vročina?user posted image

a ni v ušesku pol stopinje več kot normalno? Oz. odštet moraš pol stopinje, da dobiš dejansko stanje. user posted image Men se zdi.

user posted image user posted image user posted image za Valentina.

Ja odštet moraš.

ja, pa v ritki tudi. Js ji najlažje zmerim, ko spi pod pazduho, da se še pol prepričam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.11.2009 18:42:43   
yania
Najaa, super za mere...

ajoj, sej nimam časa brat nazaj....Timon mi pod mizo leze, pa ima že tako 2 buški danes...no smo mazali z bepantenom , pa se ne vidi...prav naporen je...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 379
4.11.2009 18:42:46   
mmmc

sem mu sedaj zmerila pod pazduho, pa ima 37.8, sem mu dala pol merice calpola...a je to okej?user posted image user posted image user posted image

Hmmmm,
user posted image
Mi smo do sedaj dajali samo svečke in sicer, ko je bila temp 38 ali več.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.11.2009 18:45:30   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ej, Najaa a ti veš kolko je min. da se mora otrok zredit na mesec?
Zdaj glih gledam, da se je Lija slaba 2kg v 4.mesecih user posted image

Naj bi se 800g na mesec, to je zlata sredina.
Vendar naš suhec se povprečno 700g na mesec pa je ok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.11.2009 18:46:03   
novo

sem mu sedaj zmerila pod pazduho, pa ima 37.8, sem mu dala pol merice calpola...a je to okej?user posted image user posted image user posted image

Hmmmm,
user posted image
Mi smo do sedaj dajali samo svečke in sicer, ko je bila temp 38 ali več.

mislim, da se daje samo nad 38. Preventivno pa majhna količina nič pomoje ne škodi.user posted image js sm ji tudi dajala calpol.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 382
4.11.2009 18:47:27   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa, super za mere...

ajoj, sej nimam časa brat nazaj....Timon mi pod mizo leze, pa ima že tako 2 buški danes...no smo mazali z bepantenom , pa se ne vidi...prav naporen je...

user posted image user posted image user posted image
Ja tako fazo imamo zdej vsi. Naš user posted image zleze vedno tja iz kjer ne zna prit nazaj. user posted image
Pod mizo, pod stol, pod gugalnico... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.11.2009 18:50:36   
novo

Najaa, super za mere...

Ja tako fazo imamo zdej vsi. Naš user posted image zleze vedno tja iz kjer ne zna prit nazaj. user posted image
Pod mizo, pod stol, pod gugalnico... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image najboljši pa so kabli, in cevke od sesalca. Naša bo električarka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 384
4.11.2009 18:55:31   
mmmc

Kar se tiče teže, pri nas smo že iz porodnišnice šli s pripombami o prepočasnem pridobivanju in poslušamo še danes. Vendar P pravi, da dokler napreduje je ok in da ni problemov. Problem bi bil, če bi ful zbolel in takrat nimajo apetita in bi pol ful shujšal. Zato je dobro, da imajo zalogo. user posted image
Nam je P priporočila, veliko ogljikovih hidratov, rižki, testenine... in pa da naj 4 krat na tedn sadje naredim s skuto, da je bolj kalorično.
Jst se ne bi sekirala. Naš ima 7 mescev in 7,5 kg, pa 72 cm.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.11.2009 18:56:24   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Najaa, super za mere...

user posted image user posted image user posted image user posted image najboljši pa so kabli, in cevke od sesalca. Naša bo električarka! user posted image user posted image user posted image

Pozabla, ja res!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.11.2009 19:10:36   
mmmc
Kakšen mir, spi že eno urco. user posted image

AVTOSEDEŽ: Mi smo še v lupinci, bomo pa v tem mesecu kupili Romerja duo plus
KAHLICA: Pri nas jo bo prinesel prvi decemberski mož z darili. user posted image
PLAVANJE: Smo se danes spet načofotali. user posted image
ZOBKI: Mislim, da bo kmalu kaj novega, ker smo sitni, slabo ješči in zelo rad si umiva zobe s svojo zobno ščetkico. user posted image
PERSIDA: user posted image za srčke
PAPCANJE: Danes je bilo makaronovo meso za user posted image ( Ker zadnje dva dni bolj malo je, sem mu zmiksala. Sem pa mesek popražila na poru in potem zalila z vodo, katero sem pa zakuhala z ribano kašico.) Bil je zadovoljen. user posted image
Pojedel je pa samo to in eno skutico LM z borovnico, pa zdajle bo gresek pa mleko ( upam). Slabo je danes jedel. user posted image
Aja pa danes sem kupila tiste Hipp piškotke, ki ste jih hvalile. user posted image

No tolik o miru, se je že zudil. user posted image user posted image user posted image
Da sem pa lahko do konca napisala, sem mu pa dala zobno ščetko in si ščetka zobe, Zraven pa prede...user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.11.2009 19:13:31   
leo**tia
čer punce.pri nas spet neka driska..že 3-4dni tekoče blato..pa tud ponoč kaka.vsega skup 3-4krat se pokaka...se pa plazi po vseh 4 kot kuža,tako je hitra.pa spušča se,naredi tud korake samostojnouser posted image ....se pa zvečer ko je treba spat pokrije s odejo po glavi in čaka da rečem ku-ku pa se odkrije,pa spet pokrije..je pa začela ko leo pride k meni ga začne brcat,in udarjat...zaenkrat še z roko...saj ona ne ve da ne sme strah me da ji nebi leo povrniluser posted image ...je pa res zelo bistra..pa pridna..spije mi 1liter tekočine,pa jo je ponoč treba vsaj 2-3krat prevituser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.11.2009 19:25:47   
PERSIDA
leo tia- a to misliš skupno cel dan z jedmi vred tekočine?user posted image  al samo čaja tolko spije?

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.11.2009 19:28:27   
tasa_m

Oj...
Pvejte, a ima še kjera ta problem...Timon je proti večeru tako utrujen, spal pa ne bi, oz.mogoče bi, če ga cincam v naročju, to pa ga nočem navaditi,,,sej če bi šlo za 3 minute ok, samo on kar gleda in gleda, pa komaj ima očke odprte, potem pa se joka, pa je siten vse tja do ure, ko ga dam spat...nekje 20.00...kr neki no...ma ne vem, zakaj mi okrog 18.ne zaspi za kako urco ali manj, pa je potem še dobre volje do 20 ali 21...pa še lepo bi se najedel, tako pa je siten, pa zaspan, da ga komaj nahranim....ma res za po****

Aja, moram pa sporočiti, da je prej moj opazil, da se plazi, in jaz gledam in vsa srečna rečem- pa reeeessss.....user posted image ,,,ja zjutraj in tudi pri tašči je še z bušijem se vlekel po tleh...očitno je ugotovil, da je tako boljše....user posted image ....

jutri ima moj en opravek v NM, no natančneje v Kostanjevici...pa je rekel, da nas vzame s sabo, če se imamo kam dat za tisti čas......in sem se z eno kolegico z morja zmenila za tisto urco...tako da prhajam na toto Štajersko območje....user posted image ...
to je pr nam vsak večer. Zaspi ko pije mleko, a spala pa nebo user posted image , ko ji dam dudo v usta je naenkrat gor. Pol pa sama mufla in mufla, joče..prav ipično! user posted image

user posted image user posted image user posted image za plazenje!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.11.2009 19:30:05   
tasa_m

Kar se tiče teže, pri nas smo že iz porodnišnice šli s pripombami o prepočasnem pridobivanju in poslušamo še danes. Vendar P pravi, da dokler napreduje je ok in da ni problemov. Problem bi bil, če bi ful zbolel in takrat nimajo apetita in bi pol ful shujšal. Zato je dobro, da imajo zalogo. user posted image
Nam je P priporočila, veliko ogljikovih hidratov, rižki, testenine... in pa da naj 4 krat na tedn sadje naredim s skuto, da je bolj kalorično.
Jst se ne bi sekirala. Naš ima 7 mescev in 7,5 kg, pa 72 cm.

No, naša ima 8m ter ima 7,2kg, koliko pa je velika pa nimam pojma

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.11.2009 19:31:33   
PERSIDA
leo**tia --Pri nas ,pa še imamo zaenkrat  tjulneuser posted image .Vprašaj kokico ,če ji je naš tjulen vredi pod zglancouser posted image .Ostali so bli več ali manj nasedli kitiuser posted image .No snahica se je trudla fantu približatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.11.2009 19:31:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: novo

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.11.2009 19:33:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

leo**tia --Pri nas ,pa še imamo zaenkrat  tjulneuser posted image .Vprašaj kokico ,če ji je naš tjulen vredi pod zglancouser posted image .Ostali so bli več ali manj nasedli kitiuser posted image .No snahica se je trudla fantu približatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se trudi, da ga dohaja ja..drugače ji bo tak vujšo user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.11.2009 19:34:07   
PERSIDA
SB-iška banda VSAKOKRAT JE LEPŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.11.2009 19:34:49   
PERSIDA

se trudi, da ga dohaja ja..drugače ji bo tak vujšo user posted image user posted image

Kaj je že padla v posteljo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.11.2009 19:35:41   
PERSIDA
Kaj MD je pado?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.11.2009 19:38:19   
tasa_m

SB-iška banda VSAKOKRAT JE LEPŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače itak nemre bit user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.11.2009 19:38:38   
tasa_m

Kaj je že padla v posteljo?
ja, in začuda zaspala sama, brez joka! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.11.2009 19:39:14   
tasa_m

Kaj MD je pado?
jaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!