|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
4.11.2009 11:33:15   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.11.2009 11:33:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Gospa spps - ti ,pa ,da se neboš preveč piflala ,ker ti lahko škodi ,do prave mere ,da se ti ne sfuzla ,ker tak kot si ,si čist okuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš,da je možno,da sem še bolj nora?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je možno, še bolj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.11.2009 11:35:12   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Jutro,

BRAVOOO za 6 del, pa saj vam je nemogoče sledit user posted image - za vas,user posted image - zame. Zadnjič ko smo se primorke in ostale priseljenke na obalo user posted image srečale so mi punce rekle, da sem postala zelo podobna še eni marčevski mamici, ki postavlja vprašanja in potem ne upošteva odgovora. Najhujše je to, da jaz ne preberem niti vaših odgovorov, ampak sem jih včeraj. Pa saj sem porabila pol dneva da sem sploh našla pravo stranuser posted image user posted image user posted image .

Hvala za nasvete: Kako navadit otroka, da bo jedel zelenjavo? Vćeraj in predvčeraj je celo uspel pogoltnit nekaj zelenjave in celo meso je prvič jedel (beri mi je uspelo, da je nekaj tudi pogotnil). Pa saj bo!!!

Grem malo nazaj brat.

A pa še to, a prevažete otroke že v avtosedežih? Midva s Tajem sva ga v ponedeljek krstila, imamo Kiddy-ja comfort pro. Zaenkrat nisem najbolj zadovoljna ali pa se moram samo navadit na njega. A ga ima še katera, Komica 32 se mi zdi?

Mi ga imamo, sam še čaka. Ti povem, ko bomo preizkusili! Sam mislim, da ne bo problemov, ker se rada vozi! Upam!! user posted image user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.11.2009 11:35:55   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image Taj, sej bo.

Nika je včeri zvečer zakuhala tak da sma ji še vročino zbijala. Tak boga je bla cela vročična, z rdečimi lički in nasmejana. user posted image Danes pa vročine ni in tudi kakala je. Za enkrat je ok. Tija pa nabija s kašljem ko star deda tak da gre še enkrat h P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.11.2009 11:36:52   
novo
No, gremo pojest kosilo, user posted image gre v službo, medve pa mal ven, imava kopalke in potrebno opremo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.11.2009 11:51:09   
Najaa
novouser posted image Fajn, da si se spet mal oglasila.
A pri 3m si ji že dala? Zakaj je pa imela AB?
Ok, jaz bom pa jutri sprobala. Ali pa danes popoldan za malico.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.11.2009 12:06:27   
yania
Dobrojutro...sem ravno pojedla pozni zajtrk...
noč-tek tek...ma sva se pregovarjala zjutraj kdo bo zmagal,pa mi je uspelo 1:0 user posted image user posted image user posted image  no, potem sva pa spala in se pol še malo afnala po postelji, pridem v kuhinjo, pogledam na uro in me skoraj kap 10.45 user posted image user posted image user posted image  ampak jaz bi še....očitno imam kronično pomanjkanje spanja,,,ma kio bi vsaj eno noč spala brez prekinitve, npr.od 22.00 -6.00 pa tudi če potem vstanem....samo je nemogoče ker me že ve tule gor nadlegujete user posted image user posted image user posted image ....

Felix, ja te počakam, bom pač drugi teden začela...ti samo povej,,,....Naja in Nina se lahko pridružita, na čveku...pa še kjera...pošljem na ZS kje sem dome, in to je to...če se le kateri da.....lahk pa tudi katera kaj nariše, samo najprej na papir, ker pri Felix je že preverjeno da obvladauser posted image user posted image ..
hecam se, da ne bo kjera zamerila,,,ne res, kdaj?...evo rečem, torek pri meni ob 10.30....uredu?...

Najaa, kaj je Nika boljše danes?...glede jogurta nimaš kaj sfaliti, ma zdej so pa že tolk stari, da tudi če bi svinjino dal, skoraj da ne more biti ničuser posted image ...ja kaj, Timon je zdele jedel pri meni jajček pečen na ocvirkih pa še poper gor....no sem se trudila dat samo rumenjak pa kruhek...in to po 200 sadja njemu sploh ni problem še usta odpirat...pa še biuser posted image

Stolček- mi imamo Romerja...še od Naje...zelo zadovoljni, aja, za zdej ko bo šel pa v stolček, pa neka kaj pa vem, kjera znamka...smo ga zadeli v BC, ma sej je uredu, ko se da naklon regulirat....
zaenkrat je še v lupinici, a mu je že fuuulll tesno....sploh če ima bundico,,je ko bubica...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.11.2009 13:02:07   
tasa_m

Še eno vprašanje in prosim za odg. Zadnjič ga namreč nisem dobila. user posted image
user posted image
No a ve svojim user posted image že dajete kake jogurte s probiotiki? Npr. aktivio?
Se spomnem, da jo je Tija jedla že tam okol 8m ampak ji ni pasala na želodček, je polivala po njej. Pa še zdej ji niso všeč taki jogurti. Sam glede na Nikino zaprtje sem pomisla, če bi ji mogoče dala. Malo sem po netu brala in jim že kar dajejo pri teh mesecih... Kaj pravite ve?

jaz ji tega ne dam..sploh se nisem spomnila na Aktivio. Ampak mislim da boma kar pri navadnih jogurtih ostali, Aktivio bo pa mami jedla..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.11.2009 13:02:15   
tasa_m

UF, se mi kolca. user posted image user posted image user posted image user posted image

A je kje kakšen reglji zbor? user posted image

kje bi le bil ta žabji zbor?user posted image user posted image

v kakem ribniku v bližini neke Bistrice. user posted image Ne vem, so mi ptički namignili, sam njim itak ni za verjet, ker je tak mrzlo, da še sami hodijo peš revčki. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.11.2009 13:14:35   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: novo

Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Tomaž in Anže user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.11.2009 13:16:42   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: novo

user posted image Taj, sej bo.

Nika je včeri zvečer zakuhala tak da sma ji še vročino zbijala. Tak boga je bla cela vročična, z rdečimi lički in nasmejana. user posted image Danes pa vročine ni in tudi kakala je. Za enkrat je ok. Tija pa nabija s kašljem ko star deda tak da gre še enkrat h P.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika pozdravi se čimprej user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.11.2009 13:24:19   
Steffi
ena novejša slikica našega škrata

user posted image

pa še ena

user posted image

prosim če jo lahko katera ob priliki zamneja v seznamu user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.11.2009 13:34:59   
Nina00
Dober dan!

Z Brinom sva se danes že naplavala. Brin se je najedel in sedaj spi. Jaz pa jem kosilo.

No, Brin že nekaj jamra...

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.11.2009 13:40:16   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Tasa_m kako se je obnesel kombinezon? Jaz še vedno študiram, če ga bom sploh kupila, ker imamo zimsko vrečo in bundico od prvega.
Ko sem jo noter tlačla, se je nekaj pritoževala, pol pa obupala. Je bila prava mini mačkica.. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.11.2009 13:45:12   
tasa_m
Steffi .. ful je lepii user posted image cortek mali.

Kot večina že ve, smo se danes Mariborčanke dobile pri Kokici. user posted image Blo je super, fino, fajn..edino kaj je bilo, da je ura prehitro minila in smo se mogli poslovit (otročički so bili zaspani in s tem tud tečni user posted image ).
Kokica hvala za vse         user posted image user posted image
Čebelica hvala za darilca   user posted image user posted image
Persida hvala za vožnjo  user posted image user posted image
Moram pa povedat, da je bila med nami ena velika skrita talentka, katera nam je igrala na kitaro user posted image user posted image , Lija, Klara in Valentin pa so hoteli spremljat z bobni ampak jim še ni najbolj uspelo. Do naslednjega obiska se  bodo verjetno že naučili user posted image . Če se je pa dalo vse skupaj poslušat pa nebom komentirala user posted image user posted image user posted image user posted image   
(hecam seuser posted image ).

No, pa ena slikica..

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 4.11.2009 13:51:19 >

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.11.2009 13:52:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Felix, ja te počakam, bom pač drugi teden začela...ti samo povej,,,....Naja in Nina se lahko pridružita, na čveku...pa še kjera...pošljem na ZS kje sem dome, in to je to...če se le kateri da.....lahk pa tudi katera kaj nariše, samo najprej na papir, ker pri Felix je že preverjeno da obvladauser posted image user posted image ..
hecam se, da ne bo kjera zamerila,,,ne res, kdaj?...evo rečem, torek pri meni ob 10.30....uredu?...

zmenjeno user posted image če le ne bo snega user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.11.2009 13:53:27   
felix7
Štajerke, lušna slikica user posted image user posted image user posted image

Steffi - tudi Taj je pravi srček user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.11.2009 14:15:00   
KOKICA32
Mariborčanke hvala za lep obisk in hvala za darila!!!
user posted image user posted image user posted image

In še naši bebeki postrojeni v vrsto:user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 4.11.2009 14:16:41 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.11.2009 14:20:36   
MalaČebelica
Dober dan.

Danes smo se imeli pri Kokici zelo lepo - hvala za pogostitev.

Persida - super za srčke user posted image user posted image user posted image nisem prej vedela - da bi jima še v živo čestitala user posted image

Slik od srečanja pa nimam, ker sem pozabla fotoaparat doma user posted image Pa drugič...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.11.2009 14:23:10   
KOKICA32

UF, se mi kolca. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ja ..je bil user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.11.2009 14:23:11   
KOKICA32

Še eno vprašanje in prosim za odg. Zadnjič ga namreč nisem dobila. user posted image
user posted image
No a ve svojim user posted image že dajete kake jogurte s probiotiki? Npr. aktivio?
Se spomnem, da jo je Tija jedla že tam okol 8m ampak ji ni pasala na želodček, je polivala po njej. Pa še zdej ji niso všeč taki jogurti. Sam glede na Nikino zaprtje sem pomisla, če bi ji mogoče dala. Malo sem po netu brala in jim že kar dajejo pri teh mesecih... Kaj pravite ve?

Jaz ne. Ti jogurti meni za prebavo popolnoma nič ne pomagajo, tak, da mojemu ga ziher ne bi dala, če bi imel težave s kakanjem. user posted image Moje mnenje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.11.2009 14:23:13   
KOKICA32

kje bi le bil ta žabji zbor?user posted image user posted image

v kakem ribniku v bližini neke Bistrice. user posted image Ne vem, so mi ptički namignili, sam njim itak ni za verjet, ker je tak mrzlo, da še sami hodijo peš revčki. user posted image

user posted image

Kar v Bistrici je bil!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.11.2009 14:23:16   
KOKICA32

žabe so v Ljubljani user posted image ampak me nimamo srečanja danes

no, en pameten odgovor! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.11.2009 14:24:55   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Punce, zdaj pa resno vprašnje, sam situacijo, da opišem:
žena mojga bivšega me skozi vabi k njim na kavo user posted image vsakič ko jo srečam, me sprašuje da zakaj ne pridem, pa naj pripeljem Žigo da se bo z njihovo malo igral in take; ampak skoz me vabi. zdaj pa ne vem a bi šla al ne???

Jaz verjetno ne bi šla. Ampak je odvisno kako sta vidve sicer. Kaj pa ti pravi tvoj občutek? A veš, tisto, ko te povabi, a se ti zadrgne in takoj razmišljaš zakaj ne moreš ali pa res ne moreš. Meni se zdi precej odvisno od tega. Če ti ni za it, nikar.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.11.2009 14:25:11   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj...
nisem pozabila na vas. Spanje ponoči je bilo tudi pri nam katastrofalno,,,sva se z mojim zvečer zmenila (sem ga prepričalauser posted image ), da 1.budnico on da skozi, 2.pa jaz...samo se je zbudil še tretjič, to pa nisva bila dogovorjena...user posted image ,,,ma kriza res...sem se že z glavobolom ulegla, in tudi zbudila...potem pa sva šla še na en obisk,...ma mine dan, tik-tak,,,evo, zdej me čaka še čiščenje , sesala bom, pa mal pospravila, da bo vsaj miško imel čisto na peni, ker je tako kot bi ene 10 m vlekel po cesti..user posted image ...ves prah se lepi gor, in ker zdej ni bilo smisla sesat od sobote (ker še vedno belimo sobico, no prej jo je zadnjič, treba bo še par popravkov narest, kjer je barva stekla, baje to čaka mene) je rezultat tak kot je..user posted image ....
drugače pa je moja mami fuuul prehlajena, ...me kar malo skrbi, pa noče k zdravniku, no sej upam da bo jutri pa že kaj boljša...se vleče že 3 dni.  Je pa to sranje ko je itak kadilka in ima čist ful pljuča,,,upam da še kake gripe , tanove ne stakne,,,mah, sem tolk jezna na te čike, res, če me kaj iztiri v življenju, če je kaj na kaj sem pa res jezna ko user posted image  , sem pa na cigarete...pa se opravičujem vsem kadilkam tule gor, samo res ne vem, kako si lahko takole nekdo uničuje zdravje...ah, pa ne bom...pač, moje mnenje......sem rekla, da če bosta Naja in Timon kadila...tu pa bom ropotala do onemoglosti...pa sej vem, da če prepoveduješ je najslajše...upam da jima v pamet dam, da je to neumnost.....

nič, grem mal postorit...pa mene tudi že 3 .dan malenkost grlo boli,,,da ne bo spet šlo po vrsti, po družinskih članih user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da se obranite!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

kopalke deklice
Lelly28 RR

kakšne kopalke kupite deklicam, ki so še v vrtcu in ne nosijo več pleničk?

enodelne (36%)

dvodelne (7%)

samo spodnji del (50%)

ne nosi kopalk (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!