|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
3.11.2009 22:40:10   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania
sem rekla, da če bosta Naja in Timon kadila...tu pa bom ropotala do onemoglosti...pa sej vem, da če prepoveduješ je najslajše...upam da jima v pamet dam, da je to neumnost.....

haha, jest tudi user posted image moj brat je kadil dve leti, zdaj pa že 3 tedne vztraja brez cigaret. In dve leti sem mu skakala po glavi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.11.2009 22:41:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdiuser posted image

reeeeeeeeees? jaz o kahlici sploh še nisem razmišljala, no, zdaj si mi pa dala mislit user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.11.2009 22:42:44   
felix7
mmmc - ja, tiste svečke so od user posted image . Jaz sem šla kar na wc, ki je namenjen gostom, ker sem ga okupirala za pol ure user posted image

ema tiara - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image to mora biti očka vesel user posted image

yania - bravo za dinozavrčke, jih bomo prišli enkrat pogledat user posted image

C.M. - user posted image pridi večkrat naokol

No, jaz sem bila danes spet na aerobiki, zdaj sem že odvisnik od tega user posted image se tako paše pretegnt in prešvicat 2x na teden. Pa tudi fino je, da se moški del družine malo bolj poveže, da imata moški večer user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.11.2009 22:45:24   
mmmc
Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.11.2009 23:12:37   
PERSIDA
Dober večer.A ste me pustle na starem delu,ti,ti,ti, barabeuser posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.11.2009 23:13:57   
PERSIDA
Ja nič malo vam zatežim te pa gremuser posted image .A je še kdo tuuuuuuuuuuuu?Nisem brala nič tak ,da komentirat ne morem.Upam ,da me še mate kaj rade?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.11.2009 23:14:59   
PERSIDA
Danes sem bla verna dušica zato sem tak pozna,pa še pijačka je padla ,mater možgane na off kako je pasalo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.11.2009 23:17:28   
PERSIDA
No,pa gremo brat.Danes sem v akciji tu ,pa nobene.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.11.2009 23:27:45   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No,pa gremo brat.Danes sem v akciji tu ,pa nobene.

jaz sem user posted image samo zraven še en film gledam

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.11.2009 23:33:27   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
NEEEEE! Tukaj sem! Jaz imam opravičeno, ker sem malo pucala za ene fejst fine dame, ki pridejo jutri k meni. user posted image
bolj fine, kot so zadnjič k men prišle ne morejo prit. Sem mogla vse sama pojest pol user posted image user posted image , ko ste se ve nazaj držale user posted image pol pa naj človek hujša ja.. user posted image

Ena fina dama je še zadnjič ostala ,pa se basala samo Tomaž ni pustil ,da bi vse pospravla.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.11.2009 23:35:19   
felix7
zdaj grem pa spat, skušam hodit prej spat, to pomeni, da namesto ob polnoči hodim ob 23.30 user posted image
lahko noč user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.11.2009 23:55:14   
yania
no, pa sem pospravila....uf...crknjena...samo še ugasnem LT in beži vijavaja...

Felix-sej še niso narisani...lahko pa prideš pomagatuser posted image ...ne čist resno...prideš, uspavamo tamaladva, pa akcija...vsaj enega no...user posted image

Lepe sanje vsem....pa čimmanj bujenja....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.11.2009 23:59:00   
PERSIDA
Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 263
4.11.2009 0:00:22   
PERSIDA
Mirno nočko vsem.Grem po dolgem času k mojemu spatuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 264
4.11.2009 0:01:33   
yania
Oooo, Persida ,,,sem te nehote spregledala....pa tako lepa je tvoja hruškica....user posted image

super za UZ.....user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se ti ne spi?...

Bi še kako rekla, samo zdej pa res ajgadagou....

nočko...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 265
4.11.2009 6:19:02   
spps
Dobro jutro!

No,danes smo spali super glede na ostale noči :), sicer se je mali parkrat znudi, sem mu dala dudo, pa je zaspal nazaj. je kar dosti boljše, če se ponoč ne prebediuser posted image user posted image user posted image
zvečer se nisem uspela nič oglassit, ker sem si še včeraj zvečer, ko so otroci zaspali pospravla in obrisala po tleh ( te pa te moram mal marcelu pomagat, ker zdaj ne čisti več tako temeljito, ko se plazi po štirih in ne po trebuhuuser posted image user posted image )

Kaj boste počele danes?

Jaz bi si morala dopoldan mal stvari za šolo pogledat, grem popoldan na predavanje in prav tako jutri, tako, da se verjetno ne bom nič javla do petka ( vsaj popoldan ne), da ne bo katera mislila,da nočem čvekat z vamiuser posted image

Sicer je pa drugač Marcel boljši, sem pa vidla,da mu 2. zobek kuka na planouser posted image , to je zgleda vzrok njegovega nespanja in prehlada.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 266
4.11.2009 7:40:11   
PERSIDA
Dobro jutro danes je ,pa tak en fajn dan,jeeee..................................

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.11.2009 7:45:04   
tasa_m

Dobro jutro danes je ,pa tak en fajn dan,jeeee..................................
a ko si imela tvojega doma pa ti je fajni dan ha??
user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.11.2009 7:46:46   
tasa_m
jutro user posted image

Spps super za Marcela user posted image user posted image in za tvojo spanje! user posted image
Felix da neboš vsak dan hodla pol ure prej spat, pol boš počasi prišla že na uro 20:00 user posted image
Persida super za UZ user posted image

Zdaj pa grem kafe pit, vas pol bo konca preberem.. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.11.2009 7:49:12   
PERSIDA
Noč minila ko keks maladva počivata svojo prvo rundo jaz ,pa spakiram ,ko se zbudita ,pa gremo table za slov. Bistrico iskat ,upam ,da je dol ne vzamejouser posted image .
Nič lep dan vam želim.user posted image
user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.11.2009 7:50:55   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a ko si imela tvojega doma pa ti je fajni dan ha??
user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ni blo touser posted image .........Ne delamo več tega al pa zelo poredkouser posted image user posted image user posted image .................................hm,nekaj slajšega.........

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.11.2009 7:52:59   
PERSIDA
Gospa spps - ti ,pa ,da se neboš preveč piflala ,ker ti lahko škodi ,do prave mere ,da se ti ne sfuzla ,ker tak kot si ,si čist okuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.11.2009 7:55:40   
tasa_m

Ne ni blo touser posted image .........Ne delamo več tega al pa zelo poredkouser posted image user posted image user posted image .................................hm,nekaj slajšega.........
pol pa je lahko samo še spanje user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.11.2009 7:56:02   
tasa_m

Gospa spps - ti ,pa ,da se neboš preveč piflala ,ker ti lahko škodi ,do prave mere ,da se ti ne sfuzla ,ker tak kot si ,si čist okuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.11.2009 8:25:39   
Najaa

Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.