Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 22:40:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania sem rekla, da če bosta Naja in Timon kadila...tu pa bom ropotala do onemoglosti...pa sej vem, da če prepoveduješ je najslajše...upam da jima v pamet dam, da je to neumnost..... haha, jest tudi moj brat je kadil dve leti, zdaj pa že 3 tedne vztraja brez cigaret. In dve leti sem mu skakala po glavi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 22:41:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi reeeeeeeeees? jaz o kahlici sploh še nisem razmišljala, no, zdaj si mi pa dala mislit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 22:42:44
|
|
|
|
felix7
|
mmmc - ja, tiste svečke so od . Jaz sem šla kar na wc, ki je namenjen gostom, ker sem ga okupirala za pol ure ema tiara - čestitke za to mora biti očka vesel yania - bravo za dinozavrčke, jih bomo prišli enkrat pogledat C.M. - pridi večkrat naokol No, jaz sem bila danes spet na aerobiki, zdaj sem že odvisnik od tega se tako paše pretegnt in prešvicat 2x na teden. Pa tudi fino je, da se moški del družine malo bolj poveže, da imata moški večer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 22:45:24
|
|
|
|
mmmc
|
Lahko noč vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:12:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.A ste me pustle na starem delu,ti,ti,ti, barabe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:13:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja nič malo vam zatežim te pa grem .A je še kdo tuuuuuuuuuuuu?Nisem brala nič tak ,da komentirat ne morem.Upam ,da me še mate kaj rade?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:14:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes sem bla verna dušica zato sem tak pozna,pa še pijačka je padla ,mater možgane na off kako je pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:17:28
|
|
|
|
PERSIDA
|
No,pa gremo brat.Danes sem v akciji tu ,pa nobene.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:27:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No,pa gremo brat.Danes sem v akciji tu ,pa nobene. jaz sem samo zraven še en film gledam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:33:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 NEEEEE! Tukaj sem! Jaz imam opravičeno, ker sem malo pucala za ene fejst fine dame, ki pridejo jutri k meni. bolj fine, kot so zadnjič k men prišle ne morejo prit. Sem mogla vse sama pojest pol , ko ste se ve nazaj držale pol pa naj človek hujša ja.. Ena fina dama je še zadnjič ostala ,pa se basala samo Tomaž ni pustil ,da bi vse pospravla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:35:19
|
|
|
|
felix7
|
zdaj grem pa spat, skušam hodit prej spat, to pomeni, da namesto ob polnoči hodim ob 23.30 lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:55:14
|
|
|
|
yania
|
no, pa sem pospravila....uf...crknjena...samo še ugasnem LT in beži vijavaja... Felix-sej še niso narisani...lahko pa prideš pomagat ...ne čist resno...prideš, uspavamo tamaladva, pa akcija...vsaj enega no... Lepe sanje vsem....pa čimmanj bujenja....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 23:59:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bp .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 0:00:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
Mirno nočko vsem.Grem po dolgem času k mojemu spat .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 0:01:33
|
|
|
|
yania
|
Oooo, Persida ,,,sem te nehote spregledala....pa tako lepa je tvoja hruškica.... super za UZ..... kaj se ti ne spi?... Bi še kako rekla, samo zdej pa res ajgadagou.... nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 6:19:02
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro! No,danes smo spali super glede na ostale noči :), sicer se je mali parkrat znudi, sem mu dala dudo, pa je zaspal nazaj. je kar dosti boljše, če se ponoč ne prebedi zvečer se nisem uspela nič oglassit, ker sem si še včeraj zvečer, ko so otroci zaspali pospravla in obrisala po tleh ( te pa te moram mal marcelu pomagat, ker zdaj ne čisti več tako temeljito, ko se plazi po štirih in ne po trebuhu ) Kaj boste počele danes? Jaz bi si morala dopoldan mal stvari za šolo pogledat, grem popoldan na predavanje in prav tako jutri, tako, da se verjetno ne bom nič javla do petka ( vsaj popoldan ne), da ne bo katera mislila,da nočem čvekat z vami Sicer je pa drugač Marcel boljši, sem pa vidla,da mu 2. zobek kuka na plano , to je zgleda vzrok njegovega nespanja in prehlada.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:40:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro danes je ,pa tak en fajn dan,jeeee..................................
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:45:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro danes je ,pa tak en fajn dan,jeeee.................................. a ko si imela tvojega doma pa ti je fajni dan ha??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:46:46
|
|
|
|
tasa_m
|
jutro Spps super za Marcela in za tvojo spanje! Felix da neboš vsak dan hodla pol ure prej spat, pol boš počasi prišla že na uro 20:00 Persida super za UZ Zdaj pa grem kafe pit, vas pol bo konca preberem..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:49:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
Noč minila ko keks maladva počivata svojo prvo rundo jaz ,pa spakiram ,ko se zbudita ,pa gremo table za slov. Bistrico iskat ,upam ,da je dol ne vzamejo . Nič lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:50:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro danes je ,pa tak en fajn dan,jeeee.................................. a ko si imela tvojega doma pa ti je fajni dan ha?? Ne ni blo to .........Ne delamo več tega al pa zelo poredko .................................hm,nekaj slajšega.........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:52:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
Gospa spps - ti ,pa ,da se neboš preveč piflala ,ker ti lahko škodi ,do prave mere ,da se ti ne sfuzla ,ker tak kot si ,si čist ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:55:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ne ni blo to .........Ne delamo več tega al pa zelo poredko .................................hm,nekaj slajšega......... pol pa je lahko samo še spanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 7:56:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Gospa spps - ti ,pa ,da se neboš preveč piflala ,ker ti lahko škodi ,do prave mere ,da se ti ne sfuzla ,ker tak kot si ,si čist ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 4.11.2009 8:25:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Danes sta bavca imela uz srčka ,ker sta oba imela šum na srčku sta imela odprto ovalno okence po porodu ,danes ,pa tega ni več ,tak,da srček dela tika ,taka , bp .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.