|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 22:08:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka A lahko po doooooooooooooooooooooooooolgem času še jaz pristavim piskrček? IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi Potem pa sledi še P.S..... Naš fante je tud s 7imi meseci lepo sedel na kahlici, ves zadovoljen je krilil gor, se smejal in tudi kakal, le da še ni vedel kaj se dogaja. Srečen on, ker se je olajšal. Mami in oči ponosna, ker tako mejhn kaka že v kahlico! A je treba rečt, da smo to itak povedali celi žlahti?! S 15imi smo, ko smo odhajali iz morja mogli vstaviti na eni avtobusni postaji, da smo ga dali na kahlico, da se je revež pokakal, ker se v pleničko ne bo in konec... Pleničko smo imeli le še za lulat. Zlat in priden fant. A je treba rečt, da je to vedela cela vas, dolina?! Pri 31ih mesecih pa kaka v pleničko in to najraje in samo tja. Kahlica ni več "in", školjka tud ne,... A je treba rečt, da tega (razen če nas kdo ne vpraša) ne povemo nikomur?! zanimivo ... no zaradi tega sem dobila pomisleke, če ja al če raje ne .... ma kaj vem, saj je ne silim in to pač dam jo gor in ona kaka. MČ tudi jaz sem brala tiste članke in tudi to me je malo navdihnilo, no ampak tiana je res ogromno prkakal ain prelulala že na previjalni, bolj iz tega razloga sem se odločila za kahlico sedaj v tem času, kože lahko sedi. Pomojem, da ni nč narobe, če je otrok na kahlici z veseljem in ne s prisilo. Moj nečak ni prenesel kahlice in smo ga včasih ( priznam ) malo hotel na silo sforsirati s kahlico in je bil seveda upor še večji. Tko da se je kahlica opustila, potem je pa sam pri 2,5 letih želel kakati in lulati na školjko, ker je bil že velik fant.
|
|
|