|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
16.11.2009 22:22:59   
yania
Čer..
No, jaz vam sporočam, da sem kot nova, prerojena,,,masaža super ena a, smeha dovolj user posted image ,,,drugič več o tem,,,savna je bila tudi svetovna,,,ma sva uživala z mojim kot že dolgo ne...za konec, pa me je še na željo v McDonalds peljal...user posted image ....sej sva se ravno pogovarjala, kako nobel je ...pa je rekel moj: sej po mojem naju tolk časa zdej ni bilo da so že ene 2 x prenovili user posted image user posted image

Kokica, sem videla da imate pikice, lahko je alergija veš. Mogoče kak prašek novi, ali pa mehčalec, šampon, žajfica....a imate Niveo?...jaz osebno sem fuuuulll alergična na vse njene izdelke...
mi je pa takrat ko sem Timona peljala na Metelkovo zaradi izpuščaja rekla zdravnica, da se lahko alergija pokaže kot en izpuščaj in na sredini bel flek -izbočen, ali pa kot male pikice-koprivnica...in da to zelo srbi...si opazila, da je kaj bolj nemiren? Ga srbi, se praska?...no samo pomislila sem na to....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro šlo...

aja, pa pikapoke še za Naajoo in Nikico...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
16.11.2009 22:27:16   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Čer..
No, jaz vam sporočam, da sem kot nova, prerojena,,,masaža super ena a, smeha dovolj user posted image ,,,drugič več o tem,,,savna je bila tudi svetovna,,,ma sva uživala z mojim kot že dolgo ne...za konec, pa me je še na željo v McDonalds peljal...user posted image ....sej sva se ravno pogovarjala, kako nobel je ...pa je rekel moj: sej po mojem naju tolk časa zdej ni bilo da so že ene 2 x prenovili user posted image user posted image

Kokica, sem videla da imate pikice, lahko je alergija veš. Mogoče kak prašek novi, ali pa mehčalec, šampon, žajfica....a imate Niveo?...jaz osebno sem fuuuulll alergična na vse njene izdelke...
mi je pa takrat ko sem Timona peljala na Metelkovo zaradi izpuščaja rekla zdravnica, da se lahko alergija pokaže kot en izpuščaj in na sredini bel flek -izbočen, ali pa kot male pikice-koprivnica...in da to zelo srbi...si opazila, da je kaj bolj nemiren? Ga srbi, se praska?...no samo pomislila sem na to....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro šlo...

aja, pa pikapoke še za Naajoo in Nikico...user posted image

Ne, Yania...sem sama zeloooo proti Nivei, v vsem....pa še na živalih testirajo...No way. Imam vse od Bubchen iz Mullerja, že od rojstva. Kaj pa vem, kaj je to, sem mislila, da je od čaja Milupinega, ki vsebije tudi pomarančno, šipek, ...Ampak zakaj je potem prej imel vročino 37.3??? Aja, ne pa ni nič nemiren...povsem enak.

Super, da sta uživala. user posted image user posted image user posted image Midva se že tudi spravljava v kino, da več res ni. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.11.2009 22:29:45 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
16.11.2009 22:46:11   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

drage moje, verjele ali ne, jaz grem spat user posted image  

lahko in mirno noč user posted image user posted image user posted image

to pa skoraj ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.11.2009 6:07:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo user posted image ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija?

Ma ne vem...ful jih ima, kar take iztopajoče, tudi po lasišču. Najhuje je okrog popka. Pa zvečer jih  je še po nogicah dobil. Pa ob 18h je imel 37.3 vročine. user posted image Ko sem klicala P mi je sestra rekla, da je spet viroza in da naj jutri prideva, če še bo imel vročino. Joj, kak enkrat začneš k dohtarjem hoditi se ne neha več. Ful sem jezna. Drugače je dobre volje, je normalno. Pike oz. izpuščaji pa res ne zgledajo okej.

user posted image user posted image user posted image  Kokica res,da ni fajn,da sobebeki bolni, vendar nekje po 3. letu bo boljše :) Zgleda pač.da morajo otroci določene stvari prebolet, da je potem mir .

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.11.2009 6:10:23   
spps
Dobro jutro!
Noč je bila mal prekratka -mali je bedel od 4.30 pa do 5.30, zdaj pa spi. Komaj čakam,dan,da se ne bom več utrujena že zbudlauser posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.11.2009 6:48:52   
pocka
dobro jutro še od nas!
Smo že od 5.40 pokonci, po zelo kratki noči, se je Blaž zbujal na 1,5 - 2 uri user posted image , ne vem kaj mu je,ampak upam,da kmalu mine tole obdobje,ker imam že podočnjake do kolenuser posted image ....prej rečem mojemu,nič, bo treba vstat in on se obrne na drugo stran in reče,ah ne,jaz bom še malo spal,ne morem biti celo noč pokonci....še dobro,da on SPI celo noč in nas niti sliši neuser posted image ...ah,moškiuser posted image

Še malo pa shopping,da dam malo možgančke in živčke na off!user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.11.2009 7:50:07   
tasa_m
dobro jutro.

kokica a imaš nov avatar? user posted image user posted image za Valentina..

pocka in spps user posted image user posted image da bo ta noč boljša!
Nikica in Naja user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.11.2009 8:07:25   
zorica

Živijo punce!Kot prvo vam moram povedati da vas občudujem, vsako posebej.Ko ste take pridne čveke.Vsak dan si zadam,da se vam aktivno pridružim, pa potem komaj uspem prebrati kaj ste vse čvekale, pa me že moj navihanček zahteva.Drugače pa vas redno prebiram, saj mamo mi tudi marčevsko user posted image 02.03.09.
No moj navihanček spi celo noč od 18 ali 19 -06 ali 07 potem pa je cel dan aktiven.Spi čez dan po kake pol ure,maximalno uro drugeč pa raziskuje celo stanovanje po kolenih.Sedaj že dober mesec stoji ob opori,ponavadi v posteljici, zadnji teden pa se že vsepovsod drugje gor postavlja.Me je skoraj kap ko sem ga našla ob kavču kako se trudi priti do daljinca user posted image
Dojila sem ga do 7,5m, drugače pa je vse.Alergij zaenkrat nima, sem pa včeraj začela tudi dajat sveže mleko 3,2 in keksolino notri.Drugače pa zjutraj, zvečer flaško hippovega mleka.

To je na kratko o nas.Upam da me sprejmete medse, jaz pa obljubim da bom bolj aktivno sodelovala, saj ste res super user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.11.2009 8:22:10   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo user posted image ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija?

Ma ne vem...ful jih ima, kar take iztopajoče, tudi po lasišču. Najhuje je okrog popka. Pa zvečer jih  je še po nogicah dobil. Pa ob 18h je imel 37.3 vročine. user posted image Ko sem klicala P mi je sestra rekla, da je spet viroza in da naj jutri prideva, če še bo imel vročino. Joj, kak enkrat začneš k dohtarjem hoditi se ne neha več. Ful sem jezna. Drugače je dobre volje, je normalno. Pike oz. izpuščaji pa res ne zgledajo okej.

user posted image user posted image user posted image  Koki, kar pejta k P, če drugega ne, boš bolj pomirjena. Upam, da je res "samo" viroza.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.11.2009 8:25:32   
Lolita23
Živjo!!

Pri nas je pa danes potegnila, čudežno, sam je šla tudi malo bolj pozno spatuser posted image

No danes kuham golaž, pa študiram kak ga naj skuhama, da bi jedla ga tudi Tjaša, upam, da poštudiram.user posted image

Za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
17.11.2009 8:50:38   
mediuhec

Vem pa, da sta bili takrat po krivem s seznama brisani tudi ti in trezika, ampak če se prav spomnim, sem šla takrat daleč nazaj poiskat vajine podatke in jih dala zopet na seznam. Pa je bil volk sit in koza cela user posted image

ja, saj imaš prav po svoje felix, pa veliko dela je z urejanjem seznama. samo majale se tle gor tudi že dolgo ni javila, pa ne vem če bi jo kdo brisal (jaz jo ne bi! da ne bo narobe razumljeno). tisti ki dela selekcijo si vseh ne more zapomniti....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.11.2009 8:51:58   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Živijo punce!Kot prvo vam moram povedati da vas občudujem, vsako posebej.Ko ste take pridne čveke.Vsak dan si zadam,da se vam aktivno pridružim, pa potem komaj uspem prebrati kaj ste vse čvekale, pa me že moj navihanček zahteva.Drugače pa vas redno prebiram, saj mamo mi tudi marčevsko user posted image 02.03.09.
No moj navihanček spi celo noč od 18 ali 19 -06 ali 07 potem pa je cel dan aktiven.Spi čez dan po kake pol ure,maximalno uro drugeč pa raziskuje celo stanovanje po kolenih.Sedaj že dober mesec stoji ob opori,ponavadi v posteljici, zadnji teden pa se že vsepovsod drugje gor postavlja.Me je skoraj kap ko sem ga našla ob kavču kako se trudi priti do daljinca user posted image
Dojila sem ga do 7,5m, drugače pa je vse.Alergij zaenkrat nima, sem pa včeraj začela tudi dajat sveže mleko 3,2 in keksolino notri.Drugače pa zjutraj, zvečer flaško hippovega mleka.

To je na kratko o nas.Upam da me sprejmete medse, jaz pa obljubim da bom bolj aktivno sodelovala, saj ste res super user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.11.2009 8:54:12   
mediuhec
kokica: user posted image za malega!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.11.2009 8:59:18   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

Pri nas je pa danes potegnila, čudežno, sam je šla tudi malo bolj pozno spatuser posted image

No danes kuham golaž, pa študiram kak ga naj skuhama, da bi jedla ga tudi Tjaša, upam, da poštudiram.user posted image

Za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meso in svež paradižnik ( če imaš domačo mezgo lahko daš mezgo, kupljene pa ne vem jaz še nebi dajala) prepražiš na čebuli ali poru, potem pa nasekljaš rdečo papriko, lahko korenček ( pač tisto zelenjavo, ki jo ponavadi... in cmariš dalje, priljieš vodo, če je potrebno. Ko je skoraj narejeno daš stran za malo, za vas pa začiniš in še malo pokuhaš. Mali pa lahko potem ukuhaš notri polenti in je en dva tri.
Je pa odvisno, če ji že daješ paradižnik. Sicer sem nekje prebrala, da če paradižnik pokuhaš, da ni alergen. Da je problem lahko samo pri svežem paradižniku.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.11.2009 9:01:23   
mmmc
aja, paradižnik jaz olupim.
user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.11.2009 9:25:01   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Živjo!!

Meso in svež paradižnik ( če imaš domačo mezgo lahko daš mezgo, kupljene pa ne vem jaz še nebi dajala) prepražiš na čebuli ali poru, potem pa nasekljaš rdečo papriko, lahko korenček ( pač tisto zelenjavo, ki jo ponavadi... in cmariš dalje, priljieš vodo, če je potrebno. Ko je skoraj narejeno daš stran za malo, za vas pa začiniš in še malo pokuhaš. Mali pa lahko potem ukuhaš notri polenti in je en dva tri.
Je pa odvisno, če ji že daješ paradižnik. Sicer sem nekje prebrala, da če paradižnik pokuhaš, da ni alergen. Da je problem lahko samo pri svežem paradižniku.

Aha ti delaš isto kot jaz, to tudi jaz nisem vedla, če lahk daš pasiranega not kupljenega.jah bomo pač tak

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.11.2009 10:38:29   
spps

seveda, te sprejmemo- malo je takih, ki uspejo prebrat  za nazaj- najboljše,da se priključiš kar tekoči debati, da kakšno rečemo :D

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.11.2009 10:38:32   
spps

Živjo!!

jaz tud  že Marcelu dam golaž od kosila, ki ga imamo mi- začinim tud ne velik- pa mu odgovarja ni bilotežav, kljub temu, da je mal čebule zraven (tud tu ne pretiravam, ker jaz nimam rada preveč čebule)

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.11.2009 11:05:51   
KOKICA32
Dan.

Moj pikec in jaz sva imela težko noč. Skoz se je premetaval, tak da se mi zdi, da ga zadeva le srbi, kot je rekla Yania. user posted image Sem ga potem dala k sebi spati, pa je bilo malenkost bolje. Je pa grozno to za videti, sploh po obrazku, pa veke so kar otečene. Te rdeče pike v notranjosti postajajo bele, okrog popka pa kar plave (al pa se mi je samo zdelo po neprespani noči)user posted image . Ob 14h imava P, saj je imel zjutraj spet malo vročine; 37.1.

Sedaj spi. Jaz pa namesto, da bi kaj pametnega naredila, visim tu gor.

Pa hvala vsem za pikapoke. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.11.2009 11:52:48   
trezika

dobrodošla  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.11.2009 11:53:31   
trezika

Dan.

Moj pikec in jaz sva imela težko noč. Skoz se je premetaval, tak da se mi zdi, da ga zadeva le srbi, kot je rekla Yania. user posted image Sem ga potem dala k sebi spati, pa je bilo malenkost bolje. Je pa grozno to za videti, sploh po obrazku, pa veke so kar otečene. Te rdeče pike v notranjosti postajajo bele, okrog popka pa kar plave (al pa se mi je samo zdelo po neprespani noči)user posted image . Ob 14h imava P, saj je imel zjutraj spet malo vročine; 37.1.

Sedaj spi. Jaz pa namesto, da bi kaj pametnega naredila, visim tu gor.

Pa hvala vsem za pikapoke. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da pike čimprej zginejo

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
17.11.2009 12:28:54   
sonček85
PIRURI:user posted image user posted image user posted image user posted image IN DA GRESTA ČIM PREJ DOMOV

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.11.2009 12:55:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

PIRURI:user posted image user posted image user posted image user posted image IN DA GRESTA ČIM PREJ DOMOV

Kaj pa je narobe? A sta v bolnici? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.11.2009 12:59:06   
sonček85
j

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Kaj pa je narobe? A sta v bolnici? user posted image

ja,a ni javila.po moje vam še bo.Midve sva se včeraj pogovarjali in je rekla da gresta k dr.ker je mali čist drug kot je bil- bolj miren je  in vse

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.11.2009 14:24:09   
mama_milchy
Dober dan,

kako ste? No, mi za silo OK čeprav oba smrkata, kašljata, Žiga pa ima rahlo povišano temperaturo; očitno je res nekaj v zraku; ne vem od kod sta kaj pobrala, ko je Žiga doma in ne hodi v vrtec pa tudi po trgovinah ju ne vlačim; boooo.....

za vse bubane pa pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamicam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa šibam kaj nardit, dokler spita; pa še vreme je tako u.s.r.a.n.o. da je jooooj user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......