Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:31:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ola felix kak sine in ati kaj ? Persida, draga, hvala, oba sta dobro pri vas ste vsi ok? bavca zdrava?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:31:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mala čebelica: midva verjetno prideva kar s taxijem. upam samo da mali ne bo kaj spal čudno: v zadnjem tednu mi je spal 2x tako, da je 2 spanca združil in je pančal skupaj 2,5 ure (od 10.00 do 12.00)! Ti,pa si hecna a s katero od nas ,pa se nebi pelala al kak ma nočem vam probleme delat. MČ se je že ponudila da me pride iskat, samo gostiteljice pa res ne morem s tem obremenjevat... to pač ni problem... če ne bo katere druge vaju brez problema midve z Marušo pobereva... če se seveda lahk pridruživa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:32:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: trezika moj me je že vprašal če slučajno Maruša dobi družbo aja? maš kaj za povedat? he he. danes sem ravno srečala sodelavko, sem šla k zdravniku, ona pa: a boste spet zibali?="?=")?)/" tudi če bi, kaj jih briga, kaj so eni firbčni! ne ne...samo čokolade pa pojem toliko kot v nosečnosti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:33:42
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ....pa eno vprašanje-a vam ponoč še papajo?? blagor tebi. jaz v mojega zvečer ne zbašem več kot 120 ml žitne kašice. tasa_m: zadnjič sem mu dala tvojo kašico- gres s čokolado, pa ni prav nič dlje spal :-( mala čebelica: midva verjetno prideva kar s taxijem. upam samo da mali ne bo kaj spal čudno: v zadnjem tednu mi je spal 2x tako, da je 2 spanca združil in je pančal skupaj 2,5 ure (od 10.00 do 12.00)! to traja komaj 2dni.da spi celo noč..pa tud pomaga če ji naredim v flaško kak frutolino,al kateri drug lino..da je gosto..včeraj ni pila mleka,,samo popoldan malo ..enkrat hoče,drugič pa spet ne..zdaj sem jhi poskusila dat mandarino..držala se je kot bi ji dala feferon
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:38:42
|
|
|
|
mediuhec
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia .zdaj sem jhi poskusila dat mandarino..držala se je kot bi ji dala feferon od znanke tamal jo pa tko lepo je. moram našemu probat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:39:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. trezika - seveda, da moreta prit. v četrtek se te naje dobimo. kaj ti nisem mail poslala? sem že malo senilna? torej v četrtek nekje okoli desetij. ok? no za vse mariborčanke - v četrtek okoli desetih pri meni doma!!!! pa brez opravičil!!!! Mediuhec - nama ni priblem prit po vaju. samo mi plis sporoči do srede zvečer, da si rezerviram avto pri mojem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:40:41
|
|
|
|
felix7
|
spps, prid ven iz ilegale leo*tia - sem zamenjala sliko, ki si jo želela, zdaj pa te prosim, da ta slika nekaj časa ostane v seznamu, ker imaš zelo pogosto željo za zamenjavo slik mediuhec - glede brisanja uporabnic iz seznama... mislim, da se je seznam na rrju krčil samo enkrat, ampak hb, da se je, ker nekatere punce se niso javile po par mesecev. Npr. Tulipan12 in Lorencia, pa še en kup takšnih. Če ne bi Jasna85 takrat malce uredila seznama, bi še vedno imeli jaro kačo, ti pa lahko povem (predvsem pa Najaa, ki konstantno skrbi za te sezname), da urejanje vseh teh podatkov in slik ni niti najmanj enostavno. Zato se zdi logično, da skrbnice seznama poskribjo tudi za to, da so na seznamu samo aktivne čveke. Moje mnenje, pa brez zamere Vem pa, da sta bili takrat po krivem s seznama brisani tudi ti in trezika, ampak če se prav spomnim, sem šla takrat daleč nazaj poiskat vajine podatke in jih dala zopet na seznam. Pa je bil volk sit in koza cela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:44:47
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjo Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilo pa to je super Uffff, je ja! Jaz pa še ne razmišljam o tem. Tam po novem letu enkrat. Vam, pa dam en nasvet, ne preveč pustit da se otroci igrajo z kahlico, ker jo potem, zamenjajo za igračo,od kolegice sin, se pri letu in pol namesto, da sedi na njej, na galvo daje, ker mu jo je dajala da se igra z njo. pač rahli nasvet.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:46:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, prid ven iz ilegale ki si pa zdaj ti?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:47:34
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia .zdaj sem jhi poskusila dat mandarino..držala se je kot bi ji dala feferon od znanke tamal jo pa tko lepo je. moram našemu probat. Naš jo obožuje!!! SAmo mu dam samo košček ali dva pocuzat, več se ne upam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:50:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjo Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilo pa to je super Uffff, je ja! Jaz pa še ne razmišljam o tem. Tam po novem letu enkrat. Vam, pa dam en nasvet, ne preveč pustit da se otroci igrajo z kahlico, ker jo potem, zamenjajo za igračo,od kolegice sin, se pri letu in pol namesto, da sedi na njej, na glavoo daje, ker mu jo je dajala da se igra z njo. pač rahli nasvet. verjem,da se to zna naredit, tud če se drugače ne igrajo z njo- naša jo je tud imela enkrat za klobuk (sam je bila še prazna)haha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:53:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, prid ven iz ilegale ki si pa zdaj ti? se apravičujem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:53:39
|
|
|
|
leo**tia
|
včeraj sem se s potplatom v bližini prstov na nogi udarila..po nesreči sem brcnila v rob ploščic..sedaj me boli da komaj hodim in oteka..pa ne vem če ne bom šla zdravniku...mater sem nerodna..če pa si je tia pod vrata skoraj prste zaprla pa sem hitela k njej in glej,zdaj sem nastradala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:55:23
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjo Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilo pa to je super Uffff, je ja! Jaz pa še ne razmišljam o tem. Tam po novem letu enkrat. Vam, pa dam en nasvet, ne preveč pustit da se otroci igrajo z kahlico, ker jo potem, zamenjajo za igračo,od kolegice sin, se pri letu in pol namesto, da sedi na njej, na glavoo daje, ker mu jo je dajala da se igra z njo. pač rahli nasvet. verjem,da se to zna naredit, tud če se drugače ne igrajo z njo- naša jo je tud imela enkrat za klobuk (sam je bila še prazna)haha Zdej je šla še eno kupit, pa ni razlike, kaj moreš mu je že tak všeč, bolj modni dodatek, kot pa osnovna potreba
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 16.11.2009 20:56:04 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:57:40
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, prid ven iz ilegale leo*tia - sem zamenjala sliko, ki si jo želela, zdaj pa te prosim, da ta slika nekaj časa ostane v seznamu, ker imaš zelo pogosto željo za zamenjavo slik mediuhec - glede brisanja uporabnic iz seznama... mislim, da se je seznam na rrju krčil samo enkrat, ampak hb, da se je, ker nekatere punce se niso javile po par mesecev. Npr. Tulipan12 in Lorencia, pa še en kup takšnih. Če ne bi Jasna85 takrat malce uredila seznama, bi še vedno imeli jaro kačo, ti pa lahko povem (predvsem pa Najaa, ki konstantno skrbi za te sezname), da urejanje vseh teh podatkov in slik ni niti najmanj enostavno. Zato se zdi logično, da skrbnice seznama poskribjo tudi za to, da so na seznamu samo aktivne čveke. Moje mnenje, pa brez zamere Vem pa, da sta bili takrat po krivem s seznama brisani tudi ti in trezika, ampak če se prav spomnim, sem šla takrat daleč nazaj poiskat vajine podatke in jih dala zopet na seznam. Pa je bil volk sit in koza cela ok...jasno šef..razumem ..hec...ok naj bo kak teden na seznamu ...nimam pogosto ampak nikol ne menjate pa sem dosadna.. ...ne bom več..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 20:58:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 spps, prid ven iz ilegale ki si pa zdaj ti? se apravičujem Naj ti bo, ko si glih ti :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:15:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: felix7 leo*tia - sem zamenjala sliko, ki si jo želela, zdaj pa te prosim, da ta slika nekaj časa ostane v seznamu, ker imaš zelo pogosto željo za zamenjavo slik ok...jasno šef..razumem ..hec...ok naj bo kak teden na seznamu ...nimam pogosto ampak nikol ne menjate pa sem dosadna.. ...ne bom več.. ni panike, zdej ko mi smileyi spet delajo in seznam vidim v normalni obliki, itak ni problema
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:31:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
To,pa je dec za mojo dušo ,ker spps noče več nič nalimat.Pa lahko noč.Zdaj lahko grem ko sem se ga nagledala .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:31:41
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja A TAKO, VERJETNO TUD MENE KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA Maja, jaz tebe še vedno vidim v skupini, tako da te ni nihče brisal. Maksi pa lep kot vedno sem preverla, sm zakaj pa nimam pri novicah v živo marčevke, ker tam je velik napisanga, pa nisem vidla, so kej spremenil ja vsi solepi in cukrčki, tud naš Maks . Hvala feliks
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:33:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:34:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To,pa je dec za mojo dušo ,ker spps noče več nič nalimat.Pa lahko noč.Zdaj lahko grem ko sem se ga nagledala . he he. tepa lahko noč. a ti maš jurtri čas za pijačo?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:35:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ- kak si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:35:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA To,pa je dec za mojo dušo ,ker spps noče več nič nalimat.Pa lahko noč.Zdaj lahko grem ko sem se ga nagledala . hvala, ker skrbiš za našo dobrobit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:35:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja A TAKO, VERJETNO TUD MENE KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA Maja, jaz tebe še vedno vidim v skupini, tako da te ni nihče brisal. Maksi pa lep kot vedno sem preverla, sm zakaj pa nimam pri novicah v živo marčevke, ker tam je velik napisanga, pa nisem vidla, so kej spremenil ja vsi solepi in cukrčki, tud naš Maks . Hvala feliks raje klikni na "Spremembe stanja" in "Slike", je bolj pregledno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:35:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. povej kaj lepega a prideta v četrtek?
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......